Είναι φίνα τα κορίτσια και η κούπα θα κριθεί το Σάββατο.

Χωρίς το χέρι .... 3-0!!!

Σαν σήμερα για ακόμα μία φορά, ο Παναθηναϊκός βάζει δύσκολα στη Γιουβέντους. Χρειάζεται νίκη για να την αποκλείσει (με οποιοδήποτε σκορ) και θα επικρατήσει τελικά με 3-1. Το μαγικό 1-0 με το φάουλ-ποίημα του Πάολο Σόουζα, θα ακολουθήσει ένα γκολ «μαϊμού».


Ένα γκολ που έβαλε πάλι την «μεγάλη κυρία» στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ένα γκολ που πολλοί το είδαν, αλλά λίγοι το ... παρατήρησαν.


Ο Κοβάσεβιτς θα κερδίσει την μπάλα από τον Βόκολο, αλλά με το ΧΕΡΙ!!! Η τροχιά της μπάλας είναι προς την γραμμή του άουτ, το σώμα του Κοβάσεβιτς κοιτάει προς την εστία. Μόνο αν κοντρολάρει με το χέρι την μπάλα, αυτή θα μείνει δίπλα του. Δεν την βρίσκει με το κεφάλι, που αρχικά προσπαθεί. Στην συνέχεια την «αγκαλιάζει» και με τα 2 χέρια, για να την φέρει στην θέση που τον βολεύει! Η μπάλα μένει ακριβώς ανάμεσα στα πόδια του, αφύσικη κατάληξη σε μία τόσο μακρυνή και δυνατή σέντρα από τα 30-35μέτρα του Ο' Νιλ.



Το 2-1 γίνεται με ντρίμπλα-όνειρο του Λύμπε στον ... Φεράρα, λεει ο Σωτηρακόπουλος, αλλά ο Φεράρα έπαιζε σαν δεξί μπακ και όχι σαν στόπερ. Ο Τζάνκι «τρώει» την ποδιά και ανοίγει τον δρόμο για την πρόκριση. Ο Φεράρα όπως φαίνεται στο καρέ, βλέπει αμέτοχος την φάση.


O δρόμος για την πρόκριση είναι ανοιχτός, η «κυρία» στο καναβάτσο και ο Παναθηναϊκός θριαμβευτής περνάει στην επόμενη φάση αφήνοντας την «μεγάλη κυρία» εκτός Ευρώπης!!! Μέχρι και η «ωρα για σπορ» της αεκ, παραδέχτηκε τον θρίαμβο και μάλιστα στο ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ!!!



Σχόλια