Έργα και ημέρες...

Η Κύπρος είναι πράσινη, Παναθηναϊκέ!

Οε, οε,οε η Κύπρος είναι πράσινη, Παναθηναϊκέ. Η Θύρα 13 δεν είναι μόνο ... εντός των συνόρων. Για την ακρίβεια εκτός των συνόρων είναι πιο συσπειρωμένη και εκδηλωτική. Θα την βρείτε παντού. Γιατί είναι παντού. Γιατί η καρδιά του Παναθηναϊκού, χτυπάει παντού. Είχα την τύχη να ζήσω από κοντά αυτη την εμπειρία και πραγματικά αξίζει να δει κανείς έστω και σε εικόνες την αγάπη και την λαχτάρα των οπαδών για τον Σύλλογο.


Mία εικόνα, 1000 λέξεις. Στην πανέμορφη Κύπρο προ 4 ετών έγιναν 2 τουρνουά βόλλευ. Στην Λευκωσία συμμετείχε το γυναικείο τμήμα του Παναθηναϊκού, ενώ στην Πάφο λίγες μέρες νωρίτερα συμμετείχε το αντρικό τμήμα του γαύρου. 

 

Τρείς εδομάδες πριν, πάλι στην Κύπρο, σε τουρνουά μπάσκετ (Παναθηναϊκός, Αεκ, Μακάμπι, Χιμκι) 2 ίδιες θύρες σε χωρητικότητα, 2 «διαφορετικοί» οπαδοί. Η δυναμική του συλλόγου ακόμα και στις δύσκολες μέρες είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ.


Ο κόσμος διψάει για Παναθηναϊκό και στην επαρχία και στο εξωτερικό. Ο κόσμος είναι πάντα κοντά στην ομάδα. Προσπαθήστε οι διοικήσεις σε όλα τα αθλήματα, ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ την αγάπη και την τρέλα αυτή. Στο χέρι σας είναι. Αρκεί να σκεφτείτε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ. Αν μπορείτε βέβαια και όχι μόνο λογιστικά, επιχειρηματικά και μπακαλίστικα.










 












Σχόλια