Κάτι αδιάφορα βράδια ...

Τι δείχνουν οι 3 πρώτοι αγώνες των play-off

Βρισκόμαστε στην 4η αγωνιστική των πλει οφ και ας δούμε τι συμβαίνει στα επιμέρους στατιστικά στοιχεία των 8 ομάδων που έφτασαν ως εδώ. Ποιές είναι οι 2 ομάδες με τα χειρότερα (ξανά) στατιστικά και ποιες «σπρώχνουν» οι .... Βαρθολομαίοι?



1) Με 217 πόντους ο Ολυμπιακός έχει την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στα πλει-οφ, από όλες τις ομάδες, στις 3 πρώτες αγωνιστικές. Επόμενη επίθεση οι 235 πόντοι της Ζαλγκίρις, δίπλα δίπλα με τους 237 της Ρεάλ!


2) 1η ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ Η ΡΕΑΛ, με 2η την ΤΣΣΚΑ και 3ο....ναι σωστά τον οσφπ, που τώρα που έσφιξε η διοργάνωση «υποχώρησε» στην 3η θέση.



3 Όπως φαίνεται από την σελίδα στατιστικών της Ευρωλίγκας, ο Οσφπ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ σε ΕΥΣΤΟΧΙΑ στα σουτ 3 πόντων (33%) και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ η ΤΣΣΚΑ.


4) Από την σελίδα στατιστικών της Ευρωλίγκας, ο Οσφπ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ σε ΕΥΣΤΟΧΙΑ στα σουτ 2 πόντων (46,2%) και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ η ΡΕΑΛ (46,1%).


5) Στο πραγματικό ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΥΣΤΟΧΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΟΥΤ, οι 2 τελευταίες ομάδες ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΥΣΤΟΧΙΑ ειναι ο οσφπ και η ΡΕΑΛ!!


6) Η Ρεάλ είναι πρώτη στα ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΦΑΟΥΛ (88), έχοντας... την ΤΡΙΤΗ ΧΕΙΡΟΕΤΡΗ επίθεση μαζί την προτελευταία Ζαλγκίρις (237 με 235)!!!

7) Πρώτος στα ΦΑΟΥΛ που ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ είναι ... ο Παναθηναϊκός..Τι έκπληξις!!! Ενώ προτελευταία η Ρεαλ και τελευταία η Φενέρ!!!



8) Ο οσφπ είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ στον πίνακα αναλογίας ΑΣΙΣΤ/ΛΑΘΗ!!! Προτελευταία η Τσσκα!.


9) Αυτό φυσικά σημαίνει οτι ...είναι ΠΡΩΤΟΣ στα ΛΑΘΗ με 2η την Τσσκα!!!


10) Άρα και ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ στις ασσιτ με προτελευταία την Τσσκα!!



10) Πρώτος στα ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ ο Παναθηναϊκός, ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ο οσφπ!!!



11) Τελευταία στα ΚΟΨΙΜΑΤΑ η ΡΕΑΛ!!!


12) 2ος στα ΜΠΛΟΚ που ΔΕΧΕΤΑΙ ο οσφπ και 1η η Τσσκα!!


13) Οι ομάδες με τις 2 νίκες έχουν φυσικά το ΚΑΛΥΤΕΡΟ INDEX, αλλά σε αυτές η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ (δλδ 4η) είναι η Ρεάλ, ενώ από τις ομάδες με 1 νίκη Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ το χειρότερο INDEX είναι ο οσφπ!!!


Δεν περιμένουμε καμμία απάντηση φυσικά, απλά αναφέρουμε τα στατιστικά. Τα οποία, όλα μαζί (2ποντα-3ποντα-ποσοστά ευστοχίας-πόντοι-λάθη-ασιστ) ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να λένε «ψέματα».

Οι 2 ομάδες που ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ στα στατιστικά είναι ο οσφπ και η Ρεάλ, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Είναι πραγματικά απορίας άξιον, ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ Φ4.

Σχόλια