Με ένα απλό google search...

Μιά πόλη, μία ομάδα, μία μπουγάτσα...(Το ΠΟΚ φταίει)

Ποιο ειδικό βάρος ρε μπουγάτσες, που το μόνο βάρος της φανέλας είναι αν έχει χυθεί μαλαματίνα και έχει κολλήσει ζάχαρη απο την μπουγάτσα, επάνω της? Τις δεκαετίες 60 και 70 που ήσασταν σάκος του μποξ, υπήρχαν χρήματα? Όταν ο άρης στο Ε.Π.Σ.Μακεδονίας χωρίς φυσικά ΠΟΚ, είχε διπλάσιους (13-7) τίτλους και τις μισές χρονιές στην Α εθνική είστε απο 5οι και κάτω, ΠΟΙΟ ΒΑΡΟΣ?


Ας δούμε 20 λόγους που οταν δεν υπήρχαν λεφτά ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΠΟΚ για όλα τα δεινά των μπουγατσομάχων. ΠΟΙΟΙ όμως «πούλησαν» τον παοκ το 2006? Ποιός παλαίμαχος έχει λάμψει «διά της απουσίας του» την τελευταία διετία? Γιατί άραγε? Η απάντηση στο 20ο και τελευταίο θεματάκι!!! Άμα δεν χωνεύεται το άρθρο, σουρωτή. Ξέρετε εσείς.


                               

1) Το ΠΟΚ φταίει που από τα 60 χρόνια της εθνικής κατηγορίας, σχεδόν στα μισά είστε απο 5οι και κάτω. Το 1995-96 βγήκατε 14οι (με 13 ήττες), το 1961 και το 1986 10οι, το 1968 και το 2008 9οι, το 1964, το 1971 και 1989 8οι, το 1960 7οι, το 1962, 1966, 2006, 2007 6οι, το 1969, 1970, 1972, 1980, 1984, 1993, 1994, 2000 και 2005 5οι.



2) Το ΠΟΚ φταίει που όλα αυτά τα χρόνια ΑΛΛΗ ομάδα της Θεσσαλονίκης τερμάτιζε ψηλότερα από εσάς και που στο πρωταθλημα Μακεδονίας (χωρίς φυσικά συμεμτοχή ομάδων του ΠΟΚ) βλεπατε ΠΑΛΙ την πλάτη του άρη (σχεδόν διπλάσιοι τίτλοι!!!!).


3) Το ΠΟΚ φταίει που βγαίνατε δεύτεροι και 3οι (1973, 2012, 2013, 2014, 2015, 2017) όταν ΔΕΝ υπήρχε Αρης η Αεκ στην κατηγορία, η ο Παναθηναϊκός ήταν διαλυμένος η τιμωρημένος.

4) Το ΠΟΚ φταίει που το 1966 ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΜΕ τον διαιτητή να συνεχίσει τον αγώνα για να μην τιμωρηθείτε. Αλλά όταν ο ιβιτς πέρυσι έκανε τον καραγκιόζη, τα είχατε ξεχάσει όλα αυτά.

«Ποδοπατούν τον επόπτη, σχίζουν την φανέλα του διαιτητή, ενώ οι οπαδοί ξηλώνουν τις πινακίδες του γηπέδου και ακούγεται οτι θα καεί το γήπεδο...»
«...Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού που παρακαλεί θερμώς τον Κο Όφλεν να συνεχίση τον αγώνα. Κατόπιν αυτού ο Κος Όφλεν εκτιμών την ιπποτική στάση των αντιπάλων του Παοκ αποφάσισε να συνεχίση τον αγώνα»



5) Το ΠΟΚ φταίει που το 1972 συμμαχήσατε στον τελικό του κυπέλλου με τον γαύρο στο καραϊσκάκη.


6) Το ΠΟΚ φταίει που τιμώρησε τον Παναθηναϊκό το 1973 με 3 μηδενισμούς για την σφαγή στο Φάληρο και εσείς το πρώτο που σκεφτήκατε ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ και η ΕΠΟ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΙΣΕΙ τον Παναθηναϊκό (γιατι την επόμενη αγωνιστική παίζαμε μαζί στην Λεωφόρο), για να τον ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ (διεξήχθη υπό μορφή φιλικού βέβαια 3-3). Αφού το ποκ, αφού, αφού, αφού «οι αγώνες να κερδίζονται στο γήπεδο, αφού»...


2 αγωνιστικές πριν ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΣΦΑΞΕΙ ΤΟ ΤΡΥΛΟ, σας στερησε το πρωταθλημα και σας υποδεχτηκαμε σαν φιλους.



7) Το ΠΟΚ φταίει που αντί να φέρετε Χ με τον γαύρο τελευταία αγωνιστική του 79-80 και να δώσετε το πρωτάθλημα ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΠΟΚ (Άρη) και να ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΚ, εσείς ανοίξατε το πόδια (2-0 από το 31) και συμμαχήσατε εκ νέου με τον γαύρο στο μπαράζ με τον Άρη. Ακριβώς όπως το λέτε «Η ΕΜΕΙΣ, Η ΚΑΝΕΙΣ».

Τότε βέβαια ο Άρης θα είχε 4 πρωταθλήματα και εσείς 1, οπότε το δούλεμα θα πήγαινε σύννεφο. Οπότε 1000 φορές το ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. Βολεύει μια χαρά σαν δικαιολογία.


8) Το ΠΟΚ φταίει που το 1985 κάνατε καλοκαιρινή την Κατερίνη (25η 1-1 με Πιερικό) αλλά ως υπότροποι ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΤΕ. Αλλοιώς bye bye πρωτάθλημα του 85. Η ποινή για «υποτροπή» σε επεισόδια τότε ήταν.... (βρείτε την μόνοι σας).


9) Το ΠΟΚ φταίει που το 2011 κάψατε τον Σάχα, κυνηγάγατε τους παίχτες της αεκ, διακόψατε τον αγώνα ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥΛΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. Και φέτος σας φταίει η αεκ?


10) Το ΠΟΚ φταίει που η μεγαλύτερη επιτυχία στην Ευρώπη είναι ένα «Χ» με την Άρσεναλ.

Αποτέλεσμα εικόνας για βρυζας αρσεναλ

11) Το ΠΟΚ φταίει που το ΜΟΝΟ ΑΘΛΗΜΑ που έχετε πάνω από 1 σερί τίτλο...είναι το βόλλεϋ ανδρών και αυτό το 2016!!!!



12) Το ΠΟΚ φταίει που έχετε χαρισμένο γήπεδο μπάσκετ - βόλλεϋ.



13) Το ΠΟΚ φταίει που άνοιγε τράπεζες κυριακάτικα για εγγυητικές.

.
14) Το ΠΟΚ φταίει που το 2001 σας χάρισε τα χρέη (27,3 εκ ευρω) στο μπάσκετ με «φωτογραφικό» νόμο.



15) Το ΠΟΚ φταίει που είχατε χρέη 10.357.849 ευρω (4 δις δρχ) και το κρατος σας χάρισε 20 εκ ευρω πρόστιμο γιατί επί 15 χρόνια (2000-2015) ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΩΣΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ. Ίδια αξία τα 10 εκ  ευρώ του 2000, με αυτά του 2015 που πληρώσατε. Ε?


16) Το ΠΟΚ φταίει που πήρατε τον ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ τον ΣΑΡΑΙΔΑΡΗ και τον ΤΕΒΕΚΕΛΗ σαν υπαλλήλους σας. Αυτοί ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΣΦΑΖΑΝ? Δεν ήταν υπάλληλοι του ΠΟΚ? Ποιανού ήταν?




17) Το ΠΟΚ φταίει που συνεδρίασε Σάββατο και έβγαλε απόφαση Κυριακή 01 00 όπου ενώ σας τιμώρησε και έδωσε τον αγώνα στον γαύρο με 0-3, ΣΑΣ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ «ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ» για να παίξετε με την αεκ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟ -3. Δλδ κέρδισε τον αγώνα το τρύλο για επεισόδια, αλλά ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ. Παγκόσμια πρωτοτυπία.


18) Το ΠΟΚ φταιει που για ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ, (μη εναρξη αγωνα και οχι διακοπη) απο μια φωτοβολιδα που εσκασε 3 φορες μεχρι να ακουμπησει την φορμα ενος παιχτη, 2 ώρες ΠΡΙΝ την έναρξη του αγώνα Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ, ενώ εσείς μόνο με μηδενισμό!!!

2015 για το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ έγραψε & κράτησε την ποινή του ΠΑΟ
''και αν είχε ξεκινήσει ο αγώνας θεωρείται ως διακοπή και αν δεν ξεκινήσει έχει τις ίδιες συνέπειες σα να είχε διακοπεί''
2018 για το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ έγραψε & άλλαξε την ποινή του ΠΑΟΚ
'Ο όρος «οριστική διακοπή του αγώνα» σημαίνει μη συνέχιση αγώνα ο οποίος άρχισε. Αντίθετα μη έναρξη αγώνα σημαίνει αγώνας που δεν άρχισε''


19) Το ΠΟΚ φταίει που σας «έκλεβε» τα πρωταθλήματα ο Άρης του Ιωαννίδη

Αποτέλεσμα εικόνας για πρωταθληματα αρη μπασκετ

20) Δωράκι μπας και ξυπνήσετε... Πως λέγεται Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 2006? ΠΩΣ? ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΖΙΖ... ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Ποιός τα λέει αυτά? Ο ΚΟΥΔΑΣ και ο Κασσαρής?

«Πούλησαν τον μπαοκ και ο Ιβάν Σαββίδης και ο Γιώργος Ορφανός αλλά δεν ασχολήθηκε και ο πρωθυπουργός...»
«Συμφωνήσαμε ...και να τεθεί το θέμα ...από τον κο Σαββίδη..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ»
«θα βοηθήσουν ο κύριος Ορφανός και ο κος Γκαγκάτσης, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ από όλους αυτούς...»


Ρε, τον Σαββίδη δεν έχετε πρόεδρο? Άλλος είναι? Συνωνυμία?
Ο Γκαγκάτσης που σας ΠΡΟΔΩΣΕ? Ποιός είναι? Δεν είναι αυτός εδώ?


Αποτέλεσμα εικόνας για γκαγκατσης παοκ

Αυτός ο Ορφανός σας ΠΡΟΔΩΣΕ? Η ο δίδυμος αδερφός του?


Με ρέγουλα το σανό, γιατί σε μεγάλες ποσότητες φέρνει δυσπεψία.

υγ..

Image result for μια πολη μια ομαδα μια τζατζικι

Σχόλια

  1. Μικρο πουλακι και αγαμια αυτα κανουν.. κριμα.. προχωραμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσα χρόνια εμεις τους ξεραμε τι ρουφιάνοι ειναι. Εσείς κατω μιλούσατε για την "ωραία τρελα των παοκτζήδων".
    Η μόνη ομάδα με τοσο ταιριαστά χρώματα. Μια ζωή κάνουν το ασπρο-μαυρο.
    Ψευδαίσθηση μεγαλείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμεις τους λεμε «γαυρους του βορρα». Κανεις δεν εχει μιλησει για «ωραια τρελα».

      Διαγραφή
  3. Το 1973 τιμωρηθήκαμε με 3 μηδενισμούς;;;;;;;;
    Μα αφού ήμασταν η ομάδα της χούντας. Τι είναι αυτά που λες;
    .......

    Επίσης, το ΠΟΚ φταίει για όλα, αλλά αν μας σκάει 5 μύρια για Σάλπι, Μελίσση και Λάζαρο,
    + χορηγία Βγενό τότε εντάξει καλοδεχούμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παραθετω ενα κειμενο του τι εστι η γνωστη ομαδα επι χουντας Τελικός (Αρης - Παοκ) 1970,και 2 ακυρωθέντα γκολ του Αλεξιάδη(ευτυχώς δεν αλλοίωσε το αποτέλεσμα,που πολύ θα ήθελε),1971-72 33η αγωνιστική,Κυριακή Αρης-Παοκ 3-3 με διαιτητή τον Ζλατάνο, και την Τετάρτη Αρης-Παοκ 1-2 κύπελλο (διακοπή υπέρ του παοκ στο 88) και διατητής ο Μίχας...........οι τιμωρίες και οι συνέπειες για τον Αρη γνωστές..........και έτσι με αυτόν τον όμορφο τρόπο άνοιξε διιάπλατα ο δρόμος στον συμπολίτη να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο(1972) 46 χρόνια μετά την ίδρυση του, και ταυτόχρονα να ξεκινήσει η σταδιακή διάλυση του Αρη με τις εξοντωτικές τιμωρίες βασικών του παικτων,που δεν έχουν προηγούμενο στα ποδοσφαιρικά χρονικά! Ο ίδιος διαιτητής σφύριξε και τον τελικό του Κυπελλούχων το 1973 στο Καυτατζογλειο (Μίλαν - Λιντς) σφάζοντας τους Άγγλους,κάνοντας όλο το γήπεδο να τον αποδοκιμάζει,και να ταχθεί με το μέρος της Λιντς.Επισης,να προσθεσω σε σχεση με την ομαδα μου και το υπερσκανδαλο στο μπασκετ το 1999 με την υποθεση Αγγελιδη-Μιουρσεπ.Τους νικαμε αγωνιστικα και χανουμε τον αγωνα στα χαρτια,γιατι μας ειχαν πει εκ των προτερων οτι δεν επρεπε να παιξουν,γιατι πιαστηκαν με εφεδρινη.Αφου επιτελεστηκε το εργο τους,να βγαλουν τη σιχαμερη αυτη ομαδα ευρωλιγκα για τη σεζον 1999-2000,και αφοτου μας κοροιδευαν για χαπακωμενους ντοπε παικτες,μεσα στο καλοκαιρι βγηκε κατα διαβολικη συμπτωση αποφαση οτι η εφεδρινη δεν ειναι ντοπα και guess what,οι 2 συγκεκριμενοι παικτες κατεληξαν στην ομαδα που τους κοροιδευε την προηγουμενη σεζον.Τελειως τυχαιο οτι εκεινη τη χρονια χτιστηκε το κρατικο γηπεδο που εξακολουθουν να παιζουν μεχρι σημερα (και στο οποιο το ρευμα για χρονια το πληρωνε η νομαρχια θεσσαλονικης και οχι τα συγκεκριμενα σιχαματα και διαγραφηκε και χρεος πριν καμια 2ετια 667 χιλιαδων ευρω).Φυσικα,ως μικρη ομαδα δεν καταφεραν τιποτα και απο το κομπλεξ τους ενας μαστουρης συνδεσμιτης τους που ελευθερα εβριζε στο ραδιο που τον φιλοξενουσε εδωσε κατευθηντηριες γραμμες στους συνοπαδους του για να σπασουν αυτοκινητα οπαδων του παναθηναικου που θα ανεβαιναν Θεσσαλονικη για το final four.Απο εκει δημιουργηθηκε και ο "θρυλικος" Μπαμπης ο ΣΟυγιας απο τον Αρειανο Σωτηρη Καλυβατση.Κια φυσικα,το πρωταθληαμ του 1985 ηταν δωσμενο απ οτο πασοκ και τον κουλουρη σε αυτους για τα 2300 χροναι της Θεσσαλονικης,αν και ποτε δεν καταλαβα τι σχεση εχουν αυατ τα παρασιτα με την πολη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηθελα να βαλω μονο 20, αλλα θα ξανασκεφτω μηπως τα κανω...25!! Πολυ καλο υλικο, φυσικα ισχυουν ολα οσα εγραψες. Για το πρωταθλημα δε του 85, τους το καναμε δωρο κανοντας οσες «γκελες» επρεπε. Αποκορυφωμα η γκελα με τον ηδη υποβιβασμενο πιερικο την προτελευταια αγωνιστικη. Θα ξανακοιταξω με λεπτομερεια το 70 και το 72, για το μπασκετ το 99-00 το θυμαμαι, εχεις δικιο.

      Διαγραφή
    2. το 1980 πεφτει ο ηρακλης β εθνικη για εναν παιχτη ονοματο πελιου που ολη τη χρονια ηταν τραυματιας κ εκανε ο ηρακλης δωροδοκια στο β ματς του ημιτελικου με σκορ υπερ του 0-1 στον αγωνα...ο δαιμονιος παντελακης κ η παρεα του εχοντας χασει καθε ελπιδα πρωταθλητισμου κ μαλλον διακρισης στο κυπελλο εφευραν οτι ο προεδρος του ηρακλη προσφερε χρηματα για μειωμενη αποδοση...η συνεχεια γνωστη με τον ηρακλη να υποβιβαζετε στη β εθνικη εχοντας φτιαξει πιο πριν μια πολυ δυνατη ομαδα(καλαμπακας παπαιωαννου μεταγραφες συν το αρνητικο ρεκορ που εχει ο παναθηναικος 6-0 εκεινη τη χρονια) και κυπελλουχα ομαδα 3 χρονια πισω εδειχνε οτι θα διεκδικησει τα πρωτεια στη θεσσαλονικη....

      επισης 1985 οταν ο παοκ πηρε το πρωταθλημα δωρακι πασοκ κλπ οπως λεει ο φιλος πιο πανω εχουμε και λεμε δεκεμβριος 1984 ο παιχτης καραισκος τραυματιζει τον παιχτη παπαβασιλειου...αποτελεσμα μετα απο δυο μηνες να βγει η αποφαση!!! η οποια αγνωστη σε ολους σας και φυσικα δεν εχει ξαναγινει τετοια τιμωρια ο ποδοσφαιριστης μεχρι τελους τιμωρημενος....αλλα και η ομαδα τιμωρημενη για 3 παιχνιδια εκτος καυταντζογλειου που ως τυχαια το τελευταιο που παιζοταν και το πρωταθλημα αναμεσα σε ηρακλη και παοκ παιχτηκε στα τρικαλα με νικη του παοκ και ως κ παλι τυχαια ο χατζηπαναγης κ ο κωφιδης ηταν τιμωρημενοι απο το προηγουμενο ματς με κιτρινες καρτες και φυσικα δεν επαιξαν...

      Διαγραφή
  5. εγώ παιδιά ΑΡΕΙΑΝΟΣ είμαι.... αλλά οφείλω να σας βγάλω το καπέλο....τόσο εμπεριστατωμένα κ τεκμηριωμένα δεν τους έχει...."σφάξει" κανείς, όπως κάνετε εσείς με αυτό το κείμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η λεξη-ρετσινια ρουφιανοι του βορρα μονο τυχαια δεν ειναι και διολου υπερβολικη,σε πληρη αντιδιαστολη δηλαδη με τα δικα τους πορπαγανδιστικα λεγομενα για αλλους.Μολις τωρα μου ηρθε στο νου για τον αγωνα που κερδισε στα χαρτια (που αλλου;) ο χαρτιακος κωλοτουμπας με τη Μεταλιστ ια στημενοαγνωα λεε στο ουκρανιο πρωταθλημα του 2008, ενω αυτοι παιξανε μεταξυ τους 5 χρονια αργοτερα,το 2013 και ενω 2 χρονια νωριτερα ο ολυμπιακος αποκλειστηκε (φυσικο και επομενο) απο την ιδια ομαδα μεσα στο χορταρι.Εκαννα μεχρι κα ιτο γαυρο να φαινεται αδικημενος μπροστα τους...Αυτο δειχνει το μεγεθος της ανανδρειας,της βρωμιας και της πουστιας αυτης της ομαδας,αλαλ δειχνει οτι προφανως ο μαφιοζος τους εχει και καλες ακρες στην Ευρωπη.Δημιουργησαν ακ ιτοτε δεδικασμενο ανευ προηγουμενου,αφου με αυτο το σκεπτικο οποιαδηποτε ομαδα μπορει, οταν παιζει με καποια αλλη να επικαλειται στημενο αγωνα στον οποιο εμπλεκεται που χρονολογειται απο την εποχη που ο χιτλερ εβγαζε μουστακι.και φυσικα ξεχασα να αναφερω και τον αγωνα που διεκοπη στο 82' λεπτο με τον ολυμπιακο το 1998,τη μοναδικη φορα πραγματικα που μπορουν να μιλανε για αδικια,αλαλ και παλι δεν τους δινει το δικαιωμα να κανουν ο,τι θελουν και να μην τιμωρουνται,πραγμα που και τοτε εγινε,αφου ο διατηττης εγραψε οτι ο αγωνας ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ (ΝΑΙ,ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ,ΟΧΙ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ) στο 82 λεπτο....φυσικα σε αυτο συνεβαλλε το πραγματικο αφεντικο τους, ο γυαροςε και ο κοκκαλης,αφου τα ασπρομαυρα γλυφτρακια,αυτα τα ασπρομαυρα ελεινα γυφτοσκουληκια εκλιπαρουσαν το γαυρο για αποφυγη της τιμωριας,πραγμα και που εγινε,αφου παντα ο γαυρος ηθελε να τους εχει απο κοντα και να τους αβανταρει.Μην ξεχναμε και το καραστημενο κυπελλο του 2001,οπου η υπερτατη αρμαδα των πουλερικων εβαλε στο γαυρο 4 γκολ εκτος εδρας με τις ευλογιες του κοκκαλη οπου στεκοταν περιχαρης στην απονομη του κυπελλου στα σιχαματα.Πραγματικα,αν σκοτωσουν καποιον,για πολλους απο αυτα τα μιασματα θα φταιει αυτος που βρεθηκε στο διαβα τους,τοσο ειναι το μεγεθος της σαπιλας τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ΠΟΚ εφταιγε το 1991 στο ΣΕΦ οταν ο Πρελιεβιτς γυρνουσε στον παγκο στον προπονητη του τον Ιβκοβιτς,οταν κερδισε βολες κ ηταν ενα ποντο πισω 10 δευτερα πριν το τελος του αγωνα κ του εκανε νοημα να τις χασει,ποιος ο Πρελεβιτς εχασε 2 βολες!!,για να μην αντιμετωπιση τον μπαμπουλα του τον Αρη στον τελικο κ επιξε με τον γαυρο,κ απο την επομενη σαιζον ο γαυρος εγινε πρωταθλητης στελνοντας μια κ καλη το μπασκετ στην Αθηνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το ποκ φταιει που σας γαμιεται η μανα γαμω τα σπιτια σας κωλοβαζελοι βιαστες του ποδοσφαιρου καλα σας γαμαει ο αιωνιος 20 χρονια τωρα πουσταρες καλο αφανισμο γαμιολες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι ακριβως οπως τα γραφεις γαυρε του βορρα. Αδερφακια ειστε. Μονοι σας τα λετε. Μπαραζ του 80, κυπελλο του 72. Βεβαια ο γαυρος σας πηδαει απο τοτε που ιδρυθηκατε, αλλα αυτη η σχεση κατεληξε..σε αγαπη. Εξαλλου αυτα που σας ενωνουν, ειναι περισσοτερα απο αυτα που σας χωριζουν, ε?
      Σε στημενο πρωταθλημα, με δανεικους, με ομαδες δικες σας, θα βγειτε τριτοι παλι. Γιατι? Γιατι μετα τεμπη ζαλαδες και ιλιγγοι (αεκ,γαυρος,νιονιος, τριπολη, σφαγη του πλατανια κλπ κλπ). Το ρολο ποιος το πεταξε και γελαγε κιολας? Ποκεμον? Ποιος μπηκε μεσα με μπραβους και απειλουσε διαιτητες? Ποκεμον? Ειχατε ευκαιρια να φτασετε τον αρη. Και ανεβαινει απο του χρονου! Τι απο αυτα που γραφτηκαν στο αρθρο, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ?

      Διαγραφή
    2. και να συνυπογράψω για αυτό που έγινε στο final four του 2000 όταν o Θ.Π. (δεν ζει πια) τους προέτρεπε από το ραδιόφωνο να βγουν στους δρόμους για να μην κυκλοφορούν παναθηναϊκοί και πανηγυρίζουν, μην γίνουν τα παιδιά τους παναθηναικοί...όπως ακριβώς το αναφέρει ο Andre Digk φίλος του Άρη, οι εβραίοι και οι Τούρκοι κυκλοφορούσαν ελεύθεροι και οι παναθηναϊκοί με σπασμένα αυτοκίνητα και μαχαιρώματα....

      Διαγραφή
  9. Πουσταρες κατσατε και γραψατε ολη αυτη την προπαγανδα γιατι???επειδη ψηφισε ο ΠΑΟΚ να γινει το σωστο και δικαιο και να μην αλλαξει ο νομος για να σωθειτε???οχι γαμιολες θα πεσετε οπως πεσανε και αλλες ομαδες...δεχεσε την ψηφο του μαρινακη και του μελισσανιδη εκει καταντησατε σιχαματα ε σιχαματα...ο θεος βλεπει καλο αφανισμο σαπιοι και συνεχιστε τις πιπες στο. πρεζεμπορα πουστολαγοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χεστηκαμε τι ψηφισατε.
      Δεν υπαρχετε οχι στον ελληνικο χαρτη, ουτε καν στην πολη σας.

      ηρα 10 πρωτ (5 βολλευ + 2 μπασκετ + 3 μπασκ γυν)
      αρης 14 (3 πρωτ μπαλα + 1 βολλευ + 10 μπασκετ)
      μπαοκ 7 (2 μπαλα, 3 βολλευ, 2 μπασκετ)

      Διαγραφή
    2. Τι «προπαγανδα» γραφεις ρε γελοιε? ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ρε μπουγατσομαχε? Λεγε.
      Ειναι ψεματα? ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ? Τραβα να παιξεις με την τσσκα σοφιας μπας και σηκωσεις πρωταθλημα.

      Διαγραφή
  10. Παραθετω ενα κειμενο του Super-3 περι ισολογισμου της συμπολητισας

    <>



    .....Θα περιμενω θα περιμενω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος ΑΡΗΣ του Ιωαννίδη έκλεψε τα πρωταθλήματα ;;; Αυτός που έκανε από το 1985 έως το 1988 80-0 στην Ελλάδα ; Ή Μήπως τους έκλεψε και το 1987 το πρωτάθλημα που τους απέκλεισε ο Πανιώνιος από τους τελικούς ;;; Το 1991 στο 4-2 των τελικών από δικά τους λάθη το έχασαν, και την επόμενη χρονιά διάλεξαν τον Ολυμπιακό του Ιωαννίδη για να πάρουν το 1 και μοναδικό τους πρωτάθλημα. Και όχι να Κερδίσουν τον ΑΡΗ που ήθελαν 1 νίκη και ο ΑΡΗΣ 3 για να το πάρει εκείνος. Συμφωνώ με όλα τα υπόλοιπα κοινοποιήστε αυτό το άρθρο όσο περισσότερο μπορείτε !!!

      Διαγραφή
  11. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρασινοτόμαρε, γεια σου.
    Δυστυχώς δεν είναι πολύς καιρός που έχω ανακαλύψει το μπλογκ σου.
    Θέλω να είμαι είμαι εντάξει απέναντί σου, γι' αυτό σου λέω ότι είμαι ΑΕΚ.
    Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις γράψει για τα χρέη των διοικήσεων Κοσκωτά και Σαλιαρέλη που χαρίστηκαν στον Ολυμπιακό ή αν γνωρίζεις κάποιο καλό άρθρο που να αφορά αυτό το θέμα.
    Σ' ευχαριστώ και εύχομαι καλή Μ.Εβδομάδα και καλή Ανάσταση σ' εσένα και στους αναγνώστες σου.
    Εύχομαι επίσης καλή τύχη στον Παναθηναϊκό και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

    Με εκτίμηση,

    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι ομαδα και να ησουν Αντωνη, ιδια απαντηση θα επαιρνες. Συγχαρητηρια για το πρωταθλημα ελλαδας 2017-18 και μακαρι ο παοκ να βγει δευτερος να ανασανουμε εστω και προσωρινα. Ειναι μια «δουλεια» που την εχω αφησει πισω, δυστυχως. Εδω εχει καποια στοιχεια που μπορουν να σε βοηθησουν. Καλη Ανασταση, αντευχομαι. Ευχαριστω για τις «οπαδικες» ευχες.
      http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=122895
      http://www.sdna.gr/podosfairo/dikastikes-apofaseis/article/122685/sok-xreos-40-ek-eyro-toy-olympiakoy-sto-elliniko

      Διαγραφή
    2. Πρασινοτόμαρε, σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και για τα συγχαρητήρια.
      Σ' ευχαριστώ πολύ και για τα άρθρα, αν και οι επαγγελματίες Ολυμπιακοί επικαλούνται αποσπασματικά το πρώτο για να υποστηρίξουν ότι έχουν ξεπληρώσει τα χρέη εκείνης της εποχής.
      Ο Παναθηναϊκός πρέπει πάνω απ' όλα να βρει ανθρώπους που να τον αγαπάνε.
      Η ΑΕΚ ταλαιπωρήθηκε πολύ στα χέρια ανθρώπων που έβαζαν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το καλό του συλλόγου.
      Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι δυνατός για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και για να μην ξαναζήσουμε τη θλιβερή δικτατορία της προηγούμενης εικοσαετίας.

      Και πάλι Καλή Ανάσταση,

      Αντώνης

      ΥΓ: Ένα επίσης ενδιαφέρον πρόσφατο άρθρο για το Καραϊσκάκη είναι αυτό:
      http://www.sofokleousin.gr/archives/373070.html

      Διαγραφή
  13. Ολα αυτα τα εγραψες με τον γαβρο παραμασχαλα τουιτερακια;


    Ύβρις-Άτη-Νέμεσις-Τίσις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι, με την φωτογραφια απο το μπαραζ του βολου παραμασχαλα.

      Διαγραφή
  14. Άμα κάνει κάποιος κάτι αντίστοιχο για την ομάδα σου θα αλλάξεις ομάδα... ΘΑ γίνεις γαυρος που είστε και ίδια φαρα... Τα μισά που λες είναι άκυρα ΚΑΛΌ ΑΦΑΝΙΣΜΌ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σωστά όσα γράφεις και μπράβο που τα έχεις όλα συγκεντρωμένα. Το θέμα με δαύτους (όχι όλοι, αλλά υπάρχουν ανησυχητικά πολλοί εντελώς καμένοι) είναι ότι δεν βάζουν καν το μυαλό τους σε λειτουργία να σκεφτούν αν έχουν δίκιο σε αυτά που λένε και αδιαφορούν αν ο απέναντι τους παρουσιάζει ακλόνητα επιχειρήματα.

    Θέλω να κάνω δυο επισημάνσεις:
    1. Στο θέμα της "δωροδοκίας" του Φιλώτα Πέλλιου που στοίχισε στον Ηρακλή τον υποβιβασμό (θίγει το θέμα ένας σχολιαστής μιλώντας για τραυματία), ο παίκτης στο συγκεκριμένο ματς για το οποίο υποτίθεται λαδώθηκε ΔΕΝ είχε δικαίωμα συμμετοχής, όντας τιμωρημένος! Στο δικαστήριο περιέργως αυτό δεν λήφθηκε υπ' όψιν. Ο Περτσινίδης (και συνεπώς ο Ηρακλής) δικαιώθηκε μετά από χρόνια στα πολιτικά δικαστήρια. Τι να το κάνεις? Η εμφανής προβοκάτσια πέρασε και στη συνείδηση των πολλών η ρετσινιά έμεινε. Εντελώς... συμπτωματικά ακριβώς το ίδιο έγινε και με την ΑΕΚ και την υπόθεση της "απόπειρας δωροδοκίας" των Σερρών, που αποδείχτηκε σκευωρία και όλες οι κατηγορίες κατέπεσαν στα πολιτικά δικαστήρια. Οι ΠΑΟΚτσήδες είναι οι μόνοι που ως σήμερα μιλάνε για "δωροδοκία" και όχι απόπειρα, καθώς και για "επ' αυτοφώρω σύλληψη" του δράστη, κάτι που επίσης διαψεύδεται εύκολα από το ρεπορτάζ.
    2. Για το 1985, που αναφέρεται κάπου ότι "κάναμε αρκετές γκέλες για να τους το χαρίσουμε", να σημειώσω ότι όντως και οι δύο συνδιεκδικητές γκέλαραν στον πρώτο γύρο ( Ο ΠΑΟ λόγω Ευρώπης και η ΑΕΚ λόγω Χάλαμα), όμως και ο ΠΑΟ τελειώνοντας από Ευρώπη και η ΑΕΚ αφότου την ανέλαβε ο Αντώνης Γεωργιάδης πήγαιναν σφαίρα και θα κάλυπταν τη διαφορά αν εξελισσόταν ομαλά τα πράγματα. Όμως πριν από την ατιμωρησία του ΠΑΟΚ για τα αίσχη στην Κατερίνη είχε γίνει την 20η αγωνιστική (5η του β' γύρου) το ντέρμπι στην Τούμπα με την ΑΕΚ. Ακόμα απορεί ο έρμος ο Εστερχάζι γιατί ακυρώθηκε το ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ γκολ του στο 87' που θα έκανε το 1-2 και θα ανέτρεπε όλη την βαθμολογική κατάσταση, άσε που ψυχολογικά ο ΠΑΟΚ θα κατέρρεε. Ακόμα κι έτσι όμως η τελική βαθμολογία αντί 46-43 θα ήταν 45-44 και να θυμίσω εδώ ότι την προτελευταία αγωνιστική η ΑΕΚ μη έχοντας ελπίδες τίτλου έφερε 1-1 στην αδιάφορη (σωμένη) Καλαμαριά, που αν κρινόταν πρωτάθλημα πιθανότατο θα ήταν το διπλό (άρα ισοβαθμία, η οποία ευνοούσε την ΑΕΚ).

    Με την κουβέντα θυμήθηκα και κάτι άλλο:
    3. Ο ΠΑΟΚ γράφεις ότι έκανε έκτροπα στην Κατερίνη μετά το 1-1 και δεν τιμωρήθηκε η έδρα του, παρότι ήταν υπότροπος. Εκείνη τη σεζόν η μόνη ομάδα που τιμωρήθηκε να παίξει (δύο ματς) σε ουδέτερο ήταν ο Ηρακλής, όλως... τυχαίως το ένα κατά του ΠΑΟΚ. Επειδή έμενα στη Θεσ/νίκη τότε και είχα κολλητό Ηρακληδέα που δεν έχανε ματς, μου είχε πει ότι στο ματς που τιμωρήθηκε ο Ηρακλής (Ποιος? ο Ηρακλής!!! με 3000 θεατές και έδρα εκκλησία) -αν θυμάμαι ήταν για το ματς με Λάρισα- τα επεισόδια έγιναν από ΠΑΟΚτσήδες που είχαν βρεθεί μαζικά (!) στο γήπεδο (ο ΠΑΟΚ έπαιζε εκτός). Ο Ηρακλής υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα και έχασε 0-1 (στην Τούμπα είχε πάρει 1-1). Σημειώνω ότι το άλλο ματς της τιμωρίας ήταν με την Παναχαϊκή (2-2), σε μια σεζόν που ο γηραιός ήταν καθαρά ομάδα έδρας, αφού εκτός τις δύο γκέλες σε ουδέτερο, εντός Καυτανζογλείου είχε ΜΟΝΟ νίκες, πλην μιας ήττας 0-1 από ΟΣΦΠ.
    Αν πω τη λέξη προβοκάτσια, θα είμαι προκατειλημμένος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Που να τα παραδεχτουνε αυτα οι νεοπλουτοι. Τοσο κομπλεξ και μίσος προς τον Παναθηναικο ουτε οι κανονικοι γαυροι.. Τοσα χρονια προπαγανδας απο τα ραδιοφωνα και τις φυλλαδες τους τους εκαναν πλυση εγκεφαλου. Μιλανε για σερί και 4αρες τα τελευταια 2 χρονια με την ομαδα σχεδον διαλυμενη, με απαγορευσεις μεταγραφων και προσφυγές και με παιδια της ακαδημιας. Τοση ειναι η μαγκια τους. Μην ασχολειστε με ανυπαρκτους γιατι αυτο θελουν και αυτοι. Να τους δινουμε σημασια για να νιωθουν σημαντικοι και να ξεφυγουν απο την Σαλονικη και τα χωρια τους. Αγνοηστε τους, ειναι η καλυτερη απαντηση, εξαλλου ποτέ δεν εχει ασχοληθει ο κοσμος του Παναθηναικου σοβαρα με δαυτους. Και αυτο ειναι που τους ποναει και βγαζουν τοσο κομπλεξ. Η στερηση αυτα κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου