Κρίμα...

Της...3αρας το κάγκελο!!!

Οπως ξεκινησε την ευρωπαικη του παρουσια στα κυπελλα Ευρωπης ΕΚΤΟΣ εδρας το three-lo, με τον ιδιο τροπο την ξεκίνησε και φετος ΕΚΤΟΣ έδρας. Την σεζον 1959-60, στις 23-9-1959 το three-lo ξεκινησε την ευρωπαικη του περιπλανηση ΕΚΤΟΣ εδρας, εισπρατωντας μια ξεγυρισμενη 3αρα απο την Μιλαν. Σήμερα πάλι η Μίλαν έριξε μια 3αρα.

Απο τοτε εχει μαζεψει αλλες 25 (26 συνολικα). Με ηττα 3-1 λοιπον και τραγικη εμφανιση απεναντι σε ενα μετριο αντιπαλο του τεταρτου γκρουπ δυναμικοτητας, τελειωσε το περσυνό μαρτυριο εκτος εδρας για το three-lo. Με 3αρα ξεκίνησε και φέτος στον όμιλο εκτός έδρας. Ας θυμηθουμε καποιες απο τις 25 τριαρες που εχει εισπραξει.


 (Ο θεος να βοηθησει να μην εχουμε δυσαρεστες εκπληξεις - δεν θα ξερουμε απο που θα μαζεψουμε την μπαλα απο τα διχτυα μας!!!)


 Κλασικα ειναι ατυχος εδω και 50 χρονια!!!



Ειναι δεδομενο οτι οι οπαδοι του συλλογου φιλαθλων θα γραψουν οτι και ο Παναθηναικος εχει μαζεψει 3αρες κλπ κλπ. Φυσικα, μονο που ειναι λιγοτερες (20 εναντι 25 της three-λαρας) σε περισσοτερους αγωνες και αρκετες απο αυτες ηταν ΗΤΤΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ (με την Οσερ 3-2, με την Γιουβε 3-2, με την Βισλα 3-1, με την Σπαρτα 3-1),ενω αλλες εγιναν σε δυσκολες φασεις (με Ρεαλ 3-0 στους 16, Μαντστεστερ 3-1 παλι στους 16, Μπαρτσελονα 3-1 στους 8), ενω ακομα και η 3αρα απο την Ροζενμποργκ εγινε στην παραταση καθως το 1-0 ηταν το τελικο σκορ των 90 λεπτων.

υγ...Δωράκι

Σχόλια