Κάτι αδιάφορα βράδια ...

Ούτε με γκολ οφσαιτ!!!

Σφαγη σημερα στην Λεωφορο απο εναν ανεκδιηγητο υπαλληλο του συστηματος. Αφου αφησε το κατς να παιζεται ελευθερα, ΜΕΤΡΗΣΕ ενα γκολ οφσαιτ στην λαρσα, ΔΕΝ εδωσε 3 πεντακαθαρα πεναλτυ στον Παναθηναικο και τελος εκοψε κανονικο γκολ της λαρσας.

Στο 3 το πρωτο πεναλτυ που βγαζει ματια. Χωρις σχολια. ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ


Επομενο πεναλτυ στο 18. Την αφηνουμε την κιτρινη.


Ανατροπη του Χουλτ (36) στα ορια της περιοχης ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΟΥΛ!!!


Το πεναλτυ που μας δινει (48) και φωναζει ο κοντοπιθαρος και ο προπονητης τους...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΧΕΔΟΝ..ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ.


Στις διαμαρτυριες ο τερματοφυλακας της λαρσας ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ..Η προφανης κοκκινη δινεται σε παιχτες τυπου Ροναλντο αλλα οχι σε αυτον!!! Μεχρι και ο συμπαιχτης του δεξια προσπαθει να του κρατησει το χερι.


Μαντεψτε ποιος πηρε κοκκινη..Ο Μπροζοβιτς η ο Ροναλντο?


Στο 60, νεα λαβη ελληνορωμαικης!!!! ΟΥΤΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΟΥΤΕ ΚΙΤΡΙΝΗ!!!


Τελος το γκολ της ισοφαρισης ειναι ΟΦΣΑΙΤ..ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΙΓΟΝ ΟΦΣΑΙΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΟΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΟΦΣΑΙΤ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΡΙΑΚΑ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΤ..


Οπως φαινεται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ,  ο περονε ειναι μισο σωμα ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. Το βελακι ειναι απο πανω του. Το ποδι του παταει στην γραμμη οπως και του Κουλιμπαλι αριστερα. Ομως το σωμα του Κουλιμπαλι γερνει εξω απο την περιοχη, ενω ο περονε εχει ξεκινησει προς το τερμα. Το κεφαλι του ειναι εντος περιοχης και ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΣΚΟΡΑΡΕΙ.

ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΑ HIGHLIGHTS ΤΗΣ ΝΟΒΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΛΗΨΗ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΙΝΗ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΩΤΙΖΕ..

ΓΙΑΤΙ?

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΟΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ..ΑΡΑ ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ..ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΙΝΗ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΣΤΑ HIGHLIGHTS, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΔΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.


Σχόλια