Με ένα απλό google search...

Κόκκινη αρμονία με κατακόκκινες σφαλιάρες!!

Χτες μαθαμε οτι υπαρχουν ...«αρμονικες ηττες» ειδικα αν παιζουν οι παιχτες του τρυλο..Ολες οι ηττες για εθνικη και τρυλο ειναι διδακτικες..Μονο οταν χανει ο Παναθηναϊκος γινεται χαμος. Το οτι επιλεγει αθλητης να να «οπαδοποιησει» αγωνα της εθνικης, μας δινει αμεσα το δικαιωμα να απαντησουμε...«οπαδικα»



Η αρμονια δεν κερδιζει αγωνες. Η αμυνα μπορει, οπως και η επιθεση. Αμα θες αρμονια, να τους πεις να παιζουν οχι το «ξημερωματα» αλλα Μπραμς, Μπαχ, Σοπεν, Μπετοβεν. Αρμονια υπαρχει γιατι παιζουν μαζι οι παιχτες του τρυλο, δλδ οι 6 απο τους 12, αλλα ειναι ρολιστες. ΡΟΛΙΣΤΕΣ. Πλην πριντεζη, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΛΙΣΤΕΣ..

Απο τα φιλικα μεχρι τα επισημα η εθνικη σερνεται. Οταν βρηκε δυσκολο αντιπαλο και οχι ψαροχωρα (Ισλανδια) ειτε κερδιζε με την ψυχη στο στομα (ιταλια), ειτε εχανε (σερβια-γεωργια-γαλλια-σλοβενια). Τωρα, ποια αρμονια ειδε ο αρθρογραφος στις ηττες, ειναι αποριας αξιον. Ο βηματουλης φυσικα το εχει καταλάβει εδω και 2-3 χρονια και εκοψε την εθνικη, καθως αποντων των ΔΔ Παπαλουκα και Τσαρτσαρη, δεν υπηρχε περιπτωση να χρεωθει ολες τις αποτυχιες αυτος.

Και φυσικα περαν του οτι ειναι ρολιστες και παιζουν ελαχιστα στο τρυλο, εχουν μαθει σε διαιτητικη ασυλια στην ελλαδα και το γνωστο σπρωξιμο στην ευρωπη..Προκαλουν στην εθνικη? Τεχνικες ποινες..Προκαλουν στο τρυλο? Αδιαφορο σε ελλαδα και ευρωπη..Βηματα και ξυλο με την κοκκινη φανελα? Μπα, κανεις δεν τα σφυραει. Ακουμπησες παιχτη με τα γαλανολευκα? Φαουλ.. Ποιος απο τους κοκκινους εχει μαθει σε τετοιες συνθηκες? Κανενας.




6 ΠΑΙΧΤΕΣ, ΤΟ 50% ΤΗΣ εθνικης ομαδας ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΥΛΟ. Ποτε αλλοτε συλλογος, δεν ειχε το 50% τςη εθνικης.. 3 ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ..

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΙ 6 ΚΟΚΚΙΝΟΙ?
40 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ 7 ΑΣΣΙΣΤ, ΟΤΑΝ ΟΙ 3 ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΕΤΥΧΑΝ 38 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ 8 ΑΣΣΙΣΤ!!
19 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ 3 ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ...16!!!.
ΚΑΙ 30 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΕΤΥΧΑΝ....35!!!

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 89 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ 6 ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ, ΕΝΑΝΤΙ 89 ΑΠΟ 3 ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ!!!



Προφανως αφου κανουν προπονησεις με το τρυλο φαινεται οτι παιζουν πιο ανετα οταν συνυπαρχουν, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι η σωστη 5αδα του παρκε. ΑΝ ηταν ετσι δεν θα επαιρνε και 6 ξενους της προκοπης το τρυλο,  γιατι θα εβαζε αυτους τους 6 βασικους και οι ξενοι που θα επελεγε θα ηταν..παρταλια. Η αρμονια προφανως και δεν ειναι κριτηριο!!!

Το πως αντιμετωπιζουν σε μπαλα και μπασκετ οι παιχτες του τρυλο την εθνικη το ξερουμε και το βλεπουμε εδω και χρονια..Μολις «εκοψε» ο πρασινος κορμος σε μπαλα και μπασκετ γελαγανε και οι πετρες. Εκλαιγε ο αγραβανης που δεν παιζει, τον εβαλε 7 λεπτα με την Σλοβενια, παλι 0 ποντους εγραψε το κοντερ. Θελει ο τσομπανης να πουλησει παιχτες? Βασικοι στην εθνικη και ας μην εχουν ουτε 20 συμμετοχες με την τρουμπα στο ποδοσφαιρο.

Παλιοτερα ο βασικος κορμος ηταν απο παιχτες του Παναθηναικου (Διαμαντιδης- Φωτσης-Χατζηβρεττας- Τσαρτσαρης Σπανουλης) μαζι με Ζηση-Παπαλουκα ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ 30ΛΕΠΤΑ, ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΟΥΣΑΝ, ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥΤ, ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..ΟΧΙ ΕΝΑΣ Η ΔΥΟ..ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ..ΟΤΑΝ ΣΥΝΥΠΗΡΞΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, η εθνικη ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ 5η το 2003, 1η το 2005, 4η το 2007 και 3η το 2009 στα  EUROBASKET, 2η στο MUNDOBASKET του 2006. 5η στη Ολυμπιαδα του 2004 και 5η στην Ολυμπιαδα του 2008.


Πρωταγωνιστες ΠΛΕΟΝ δεν υπαρχουν. ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ..ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ, ΕΙΣΑΙ.. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΟΝΣΙΤΣ. Ο ΟΠΟΙΟ ΣΤΑ 19 ΣΧΕΔΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΨΥΧΩΣΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ? ΚΑΝΕΝΑΣ?

ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ..«ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΙΜΑ» ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ?

6η το 2011, 11η το 2013 (σλουκας-σπανουλης-περπερογλου-πριντεζης-παπανικολαου), 5η το 2015 στα EUROBASKET, 9η στο Μουντομπασκετ το 2014 (μαντζαρης-σλουκας-πριντεζης μαζι με παπανικολαου απο μπαρτσελονα-μπουρουση απο ρεαλ), αποκλειστηκε απο την Ολυμπιαδα του 2012 απο την....Νιγηρια με 80-79 (σπανουλης-μαντζαρης-πριντεζης-παπανικολαου-μπουρουσης), οπως και απο την Ολυμπιαδα του 2016.


Δεν ανοιγουμε καν κουβεντα για την εθνικη ποδοσφαιρου γιατι εκει θα γραφουμε για ωρες.

Σχόλια

  1. ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ!

    ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

    ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ........


    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΔΩΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ 2010 ΜΕ ΜΟΝΟ.7 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ!......ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ 50% ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ!......

    ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!

    ΤΡΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΑΜΗΣΙ!!!!!!
    Greece[edit]
    Head coach: Lithuania Jonas Kazlauskas
    # Pos Name Date of Birth Height Club
    4 C Ian Vougioukas May 31, 1985 (age 25) 6'11" (211) Greece Panathinaikos
    5 C Ioannis Bourousis November 17, 1983 (age 26) 7'0" (213) Greece Olympiacos
    6 G Nikolaos Zisis August 16, 1983 (age 27) 6'6" (197) Italy Montepaschi Siena
    7 G Vassilis Spanoulis August 7, 1982 (age 28) 6'4" (192) Greece Olympiacos
    8 G Nick Calathes February 7, 1989 (age 21) 6'6" (198) Greece Panathinaikos
    9 F Antonis Fotsis April 1, 1981 (age 29) 6'10" (209) Greece Panathinaikos
    10 F Georgios Printezis February 22, 1985 (age 25) 6'9" (206) Spain Unicaja
    11 F Stratos Perperoglou August 7, 1984 (age 26) 6'8" (203) Greece Panathinaikos
    12 F Kostas Tsartsaris October 17, 1979 (age 30) 6'10" (209) Greece Panathinaikos
    13 G Dimitris Diamantidis May 6, 1980 (age 30) 6'6" (198) Greece Panathinaikos
    14 F Kostas Kaimakoglou March 15, 1983 (age 27) 6'9" (205) Greece Panathinaikos
    15 C Sofoklis Schortsanitis June 22, 1985 (age 25) 6'9" (206) Israel Maccabi Tel Aviv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ψαξου λιγο καλυτερα ερυθροσβερκε.

      Οι κλησεις και η καταρτιση της εθνικης (17αδα εκεινη τη σεζον) τοτε (2010) εγιναν τελη ιουνιου (24/6). Οταν λοιπον επιλεγησαν οι παιχτες ο Καιμακογλου ΔΕΝ ειχε υπογραψει ακομα στον Παναθηναικο (αυτο εγινε στις 13/7) και ανηκε ακομα στο Μαρουσι τυπικα, ουτε ο Βουγιουκας (αυτο εγινε στις 11/7) και αυτος ανηκε τυπικα στον Πανελληνιο. Προφανως τοτε ο καζλαουσκας ΔΕΝ ηξερε που θα καταληξουν οι 2 αυτοι παιχτες (οπως και κανενας αλλος).

      Αντιθετα φετος ο Μπογρης υπεγραψε 25/6 και ο Θανασης 11/7 στον Παναθηναικο, ενω ο Μισσας ανακοινωσε την προεπιλογη στις 16/7 και σωστα λογιζοται ως στελεχη της εθνικης απο τρουμπα και Παναθηναικο.

      Τυπικα λοιπον ναι, τοτε υπηρχαν 7 παιχτες του Παναθηναικου, αλλα οταν κληθηκαν οι 2 δεν ηταν. Αν δλδ τωρα παρει μεταγραφη ο πριντεζης και παει τσσκα, δεν θα θεωρειται οτι η επιλογη του εγινε επειδη αγωνιστηκε περυσι με την τρουμπα?

      Στα μουντιαλ και στο Euro η ομαδα που ειχε στην κατοχη της τον παιχτη εκεινη την σεζον που επιλεχτηκε, παιρνει την αποζημιωση. Θυμαμαι οτι ο Σειταριδης ενω ειχε υπογραψει στην Πορτο, ο Παναθηναικος καρπωθηκε το χρηματικο οφελος απο την συμμετοχη του στην διοργανωση.

      Ο μιχος τελικα εχει βρει τις 7 νικες, θες 2-3 δωρο?

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΡΗ ΝΑΖΙΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΓΕΛΙΟ!!

    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟΚΕΦΤΕ!

    ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΤΑ !!ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ....ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΜΩΡΗ ΠΟΡΝΗ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ .ΛΟΥΦΑΞΕΣ!! ΧΑΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΟΓΙΖΟΤΑΙ?????

    ΤΙΙΙΙΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ????????

    ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΑΛΒΑΝΕ????

    ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΝΑ ΨΑΧΤΩ ΜΩΡΗ ΠΟΡΝΗ ΚΟΡΗ ΝΑΖΙΣΤΗ?

    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΣΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (ΣΤΟ ΠΑΝΩ..... ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ!)

    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΔΑΣ Ε?

    ΠΟΤΕ ΜΩΡΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΠΟΡΝΗ ΝΑΖΙΣΤΡΙΑ? ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΟΡΝΗ 25/8 ΝΑΙ ΟΧΙ?

    SPORT24 ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

    Οι δώδεκα του Μουντομπάσκετ
    Επιμέλεια: Κώστας ΣωτηρίουΔημοσίευση: 25 Αυγ. 2010 16:07
    ΚΑΖΛΑΟΥΣΚΑΣ
    Βγήκε η δωδεκάδα της Εθνικής για το Μουντομπάσκετ, με την FIBA να ετοιμάζεται για ποινές, όχι όμως εξοντωτικές
    ShareTweet0 Σχόλια
    Ο Γιόνας Καζλάουσκας ανακοίνωσε την δωδεκάδα της Εθνικής Ομάδας, ενώ η FIBA ζήτησε απολογίες τριών για τα επεισόδια, ετοιμάζοντας ποινές, όχι όμως, τόσο ... μεγάλες

    Με καθυστέρηση 24 ωρών –λόγω ανωτέρας βίας (FIBA)- ο Γιόνας Καζλάουσκας ανακοίνωσε στους διεθνείς ποιοι θα ταξιδέψουν αύριο (26/8) με προορισμό την Αγκυρα για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Μουντομπάσκετ. Όπως είχε ενημερώσει το SPORT 24 (από την Κυριακή 22/8) οι τρεις που κόπηκαν από τον Λιθουανό είναι οι Κώστας Βασιλειάδης, Κώστας Παπανικολάου και Νίκος Παππάς. Προς εκτόνωση οδεύει η υπόθεση του επεισοδίου…



    Ας αρχίσουμε από το τελευταίο, αφού η 12άδα ήταν λίγο ως πολύ δεδομένη. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24 η Διεθνής Ομοσπονδίας ζήτησε από την Ελληνική Ομοσπονδία τις απολογίες των τριών αθλητών, που εμπλέκονται στον καβγά με τους Σέρβους, τουτέστιν τις απολογίες των Σοφοκλή Σχορτσανίτη, Αντώνη Φώτση και Κώστα Τσαρτσαρή, οι οποίες πρέπει να κατατεθούν αύριο (Πέμπτη 26/8) και μπορεί να γίνουν είτε γραπτώς είτε τηλεφωνικώς.



    Εδώ αρχίζουν οι εκτιμήσεις και οι ερμηνείες αυτής της σημαντικής εξέλιξης. Η FIBA δικαιούται να επιβάλει ποινές, ωστόσο εκτιμάται ότι είτε 1) θα είναι χλιαρές όπως διατείνεται και ο Σέρβος παλαίμαχος άσος Σάσα Τζόρτζεβιτς (1-2 αγωνιστικές) και θα εφαρμοστούν άμεσα, είτε 2) θα είναι εξοντωτικές (όπως εκείνες που είχαν επιβληθεί πέρυσι στους δύο Ουρουγουανούς και στον Μεξικανό για παρόμοια σύρραξη), αλλά θα εφαρμοστούν από την επόμενη διεθνή διοργάνωση ή διοργανώσεις.



    Οι δώδεκα που φεύγουν την Πέμπτη το πρωί για την Άγκυρα είναι οι Φώτσης, Διαμαντίδης, Τσαρτσαρής, Καλάθης, Καϊμακόγλου, Περπέρογλου, Σπανούλης, Βουγιούκας, Μπουρούσης, Πρίντεζης, Σχορτσιανίτης, Ζήσης.



    Πάμε με δώδεκα...



    Το δεδομένο είναι ότι ο Γιόνας Καζλάουσκας θα έχει μαζί του δώδεκα παίκτες, ούτε έναν παραπάνω και ο αριθμός «12» έχει τη δική του σημειολογία. Δεν πιέζει ακριβώς τη FIBA να μην επιβάλει άμεσα ποινές (θα μπορούσε να εκληφθεί ως κίνηση τακτικής εκ μέρους της Ομοσπονδίας, η οποία –ας μην το γρουσουζέψουμε- έχει κερδίσει μέχρι στιγμής τη μάχη με τον χρόνο), αλλά καθιστά σαφές προς τη Διεθνή Ομοσπονδία ότι θα προκληθεί τεράστια αναστάτωση σε δύο από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές δυνάμεις εάν δεν τηρήσει τα περυσινά δεδικασμένα.



    Προσοχή, ουδείς στην ΕΟΚ εκτιμά ότι οι παίκτες που ενεπλάκησαν στο συμβάν πρέπει να μείνουν ατιμώρητοι. Τονίζουν, όμως, ότι η FIBA οφείλει να διατηρήσει τη στάση που κράτησε σε ανάλογα περιστατικά του παρελθόντος επιβάλλοντας «καμπάνες», που θα αφορούν σε μελλοντικές διοργανώσεις.



    Συζητώντας με συντάκτες του δικαστικού ρεπορτάζ, η πρακτική της αναβλητικότητας έχει τη δική της λογική. «H FIBA δεν θα θελήσει να διαταράξει τις ισορροπίες του Μουντομπάσκετ, το οποίο έχει ήδη χάσει αρκετά από τα αστέρια του», μας είπε ένας εξ αυτών, που παρακολουθεί από κοντά το θέμα.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο για την έρευνα που έχει διατάξει ο αθλητικός εισαγγελέας, βρίσκεται σε εξέλιξη και «όπως κατέθεσαν οι Σέρβοι και μάλιστα πρώτοι γιατί είχαν ταξίδι, έτσι και οι Ελληνες θα καταθέσουν μόλις επιστρέψουν στην Ελλάδα μετά το τέλος του Μουντομπάσκετ», πρόσθεσε κάποιος άλλος για να συμφωνήσουν στο εξής:



      «Δεν είπε κανείς ότι οι παίκτες θα μείνουν ατιμώρητοι. Με τον ίδιο τρόπο που σκέφτηκε και λειτούργησε ο αθλητικός εισαγγελέας, ενδεχομένως να σκέφτεται και η FIBA», εικάζουν οι περισσότεροι. Αυτά, βέβαια, όλα είναι εκτιμήσεις. Το θέμα είναι τι θα αποφανθεί ο Πάτρικ Μπάουμαν…

      ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΤΩ ΕΜΕΝΑ ΜΩΡΗ ΠΟΡΝΗ?

      ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΑΝ 24/6 ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ 17 ΑΔΑΣ (17 ΑΔΑ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕ ΕΤΣΙ?)

      ΤΟΤΕ ΜΩΡΗ ΚΑΠΟΤΑ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΠΩΣ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΟΥ? Ε?

      ΕΠΙΚΟ ΓΑΜΗΣΙ

      Ε Π Ι Κ Ο ! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΩΡΗ ΠΟΡΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ!

      ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?

      ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ 12ΑΔΑΣ.

      Εγραψα για τους αρχικους 18 (που εγιναν 17 γιατι δεν πηγε ο παπαλουκας..μαντεψε που επαιζε). Και φυσικα αν πηγαινε θα ηταν βασικοτατος. Απο αυτους τους 18 βλακα, που ετσι και αλλοιως λογιζονται με τις προηγουμενες ομαδες, θα επιλεγουν οι 12 που θα στελεχωσουν την εθνικη.

      Εσυ μου εβαλες το τουρνουα ακροπολις και απεδειξεις τι ακριβως? ΤΠΤ. Σου ξαναγραφω 24/6 εγιναν οι κλησεις των 18 και απο κει βγηκε η 12αδα. Αρα οτι ειχαμε σαν συλλογους μεχρι 24/6.

      www.enet.gr/?i=news.el.article&id176634

      Τοτε καιμακογλου και βουγιουκας ηταν σε αλλες ομαδες. Φυσικα και πηγε ο βηματουλης ως παιχτης του Παναθηναικου καθως οι κλησεις εγιναν πριν ξεκινησει η αγωνιστικη σεζον 2010-11. Ο βηματουλης ηρθε στην τρουμπα στις 11/7.

      Αρα...Η εθνικη του 2010 ειχε ΔΔ,Τσαρτσαρη,Φωτση,Καλαθη, Περπε, βηματουλη (6/12).

      Αρα, εσυ εγραψες οτι ειναι 7 του Παναθηναικου, ενω ειναι 6 και συμφωνεις καθως βαζεις βηματουλη, αλλα βγαζεις βουγιουκα-καιμακογλου, εγω εγραψα οτι ποτε αλλοτε εθνικη δεν ειχε το 50% απο μια ομαδα ενω ειχε το 2010 απο τον Παναθηναικο. Και οι 2 εχουμε λαθος λοιπον. Παρακατω.

      Η ουσια δεν αλλαζει καθως απο τοτε που εφυγαν οι πρασινοι σαν κορμος, εχουμε αποτυχιες και αποκλεισμους. Και απο το 2011 και μετα ο βασικος κορμος ειναι..απογονοι.

      Γραψε τωρα τις 7 νικες του μιχου, πες μας οτι τα 3 εκ ευρω του 97 εχουν ιδια αξια με 3 εκ ευρω το 2017 και συνεχιζουμε.

      Διαγραφή
  6. ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ

    ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ!


    ΜΑΛΑΚΑ.........ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ.....ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ........

    ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...

    ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ..ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ..ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ...ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΥΣ..ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ!

    THATS IT!


    https://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=0ahUKEwjO5b3c-JXWAhWCChoKHT1JCO0QjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fhpoutsamou25cm.blogspot.com%2F&psig=AFQjCNEmo-5wkXXvrqLOEXiWMpa8M1qgKA&ust=1504972252879466

    ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΚΟΡΗ ΝΑΖΙΣΤΗ!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΒΑΖΕΙς ΜΥΑΛΟ..ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ, ΑΠΟ ΤΑ 3 ΓΚΟΛ ΣΕ 6 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΑΛΛΟΣ, ΑΠΟ ΤΑ 3 ΕΚ ΕΥΡΩ ΤΟΥ 97 ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΜΟΝΙΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΔΩ.

      ΟΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΟ ΣΒΗΝΩ.
      ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΥΦΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΚΟΨΕΙΣ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.

      ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΡΙΖΕΣ, ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΕΨΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ..ΑΝΤΕ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΘΟΝΟ ΕΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ, ΒΡΕΣ ΤΙΣ 7 ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ (ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΝΕΥΡΑ) ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΣ.

      ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΒΗΝΕΤΑΙ.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου