Κάτι αδιάφορα βράδια ...

Ε, όχι και ο Τεβεκέλης να μιλάει για διατησία!

Βγηκε χτες ο συμβουλος διαιτησιας των γαυρων του βορρα (ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΜΕ?), Μαλαμας Τεβεκελης (απο τα πρωτα βιολια της παραγκας) να μιλησει ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ..ΠΟΙΟΣ? Ο ΤΕΒΕΚΕΛΗΣ? Κανενας «πρασινος» δημοσιογραφος...δεν συγκινηθηκε.



Δεν θα ξαναδουμε τραγικες διαιτησιες δηλωσε.. ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΡΕ? ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 3-1?  ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕ 8!!! ΠΑΙΧΤΕΣ..Και οχι μονο..Σφαγη χειρουργικη.


ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ.. (Εννοειται οτι οι φασεις που παιρνουν την πρωτη κιτρινη καρτα οι Γκουμας και Γεωργιαδης δεν υπαρχουν στα πλανα της Νοβα..Γνωστη τακτικη απο τα γαυροκαναλο)

ΣΤΟ 59 ο Γκουμας περναει διπλα απο τον πουρσανιδη και τον ακουμπαει. Φαινεται καθαρα οτι δεν τον παταει και δεν τραβαει φανελα..Ο θεατρινος του γαυρου βουταει μαζευοντας τα ποδια και ο τεβεκελης χαλαρα σφυραει φαουλ και δευτερη κιτρινη στον Γκουμα σε ακινδυνη φαση καθως υπαρχει οργανωμενη αμυνα. Η δε πρωτη κιτρινη του Γκουμα ανυπαρκτη ως συνηθως, φυσικα. Η ΦΑΣΗ (της πρωτης κιτρινης) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΝΟΒΑ, μονο οσοι ειδαν τον αγωνα ζωντανα η στο γηπεδο την θυμουνται.  


Φυσικα αν αυτη η φαση ΗΤΑΝ ΚΙΤΡΙΝΗ , τοτε αυτη εδω (στο 60) ειναι πεναλτυ και ΔΕΥΤΕΡΗ κιτρινη = ΚΟΚΚΙΝΗ στον ανατολακη, καθως  ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΜΕ ΠΟΔΙ τον Γεωργιαδη ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. Προφανως και μπερδευονται τα ποδια τους γιατι ο αγραμματος βουλευτης χανει την ισορροπια του οπως και ο Γεωργιαδης. Οχι μονο δεν δινει τπτ, αλλα στην συνεχεια της φασης ο Γεωργιαδης μαρκαρει τον ανατολακη και δικαιολογημενα με δευτερη κιτρινη τον αποβαλει. O ANATOΛAKHΣ HΔH EΠΑΙΖΕ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ


Λίγο αργότερα αποβάλει τον Μιλόγεβιτς σε φαουλ επι του καραπιαλη (σωστη αποβολη).όπως και δεν δινει ενα πεναλτυ στον γαυρο σε χερι του Μπασινα.

Στο 80 περιπου και αφου εχει μεινει με 8!!! και εχει μειωσει σε 2-1 ο Παναθηναικος, ο ΒΑΖΕΧΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΑΙΔΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ..ΟΙ 2 ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΡΑΚΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!!!, που σημαινει οτι εσπρωχναν και εχασαν ισορροπια. ΤΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ 8 ΤΟΤΕ....Ο ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΗΔΗ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ!!


 Ακομα και τοτε αφου εχει μεινει με 8, ο Παναθηναικος κανει την τελευταια προσπαθεια..Γεμισμα του μελους και ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ.. ΟΧΙ!!!

ΑΝΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ΩΣ ΟΦΣΑΙΤ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ, ΟΜΩΣ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΦΣΑΙΤ!!!


ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΑΝΙΗΛ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ, ΚΑΘΩς ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.



ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ? ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΗ ΣΑΣ? ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ εναν πρωην διαιτητη που αφησε τον Παναθηναικο με 8, με 3 κιτρινες τραβηγμενες, δεν εδωσε πεναλτυ υπερ του γαυρου, πεναλτυ υπερ του Παναθηναικου, αποβολη του ανατολακη  και ανεκοψε τον Λυμπε ως οφσαιτ σε τετ α τετ.. ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΜΙΛΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ!!! 

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ


Σχόλια