Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Είπαμε να κλέβετε, αλλά όχι και έτσι...

Η κλοπή της δεκαετίας έγινε χτες στο εξοχικό. 7 ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ εξοφθλαμες φασεις δόθηκαν στο τελευταίο 3λεπτο, ενώ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ, και με αυτό τον τρόπο η διαφορά των 10 πόντων ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΠΗΓΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ..

Μολις 3 22 πριν το τελος ο Αντι Σερκις (ο παπανικολαου δλδ) ΚΑΝΕΙ ΦΑΟΥΛ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΖΕΙΜΣ..



ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ (3 19) Ο ΒΗΜΑΤΟΥΛΗΣ «ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ» ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΣΙΣΤ ΣΤΟΝ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ.
 

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΦΑΟΥΛ» ΤΟΥ ΤΖΕΙΜΣ ΣΤΟΝ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΜΟΝΟ ΓΑΥΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΑΓΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΑΥΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΔΙΝΕ!!!



ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ (0 17)  ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΔΙ!!!


ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΝΕΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΤΖΕΙΜΣ (0 13) ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ Ο ΑΝΤΙ ΣΕΡΚΙΣ ΠΕΦΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ!!!!

ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΤΖΕΙΜΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΠΛΟ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΟΥΤ, ΚΑΘΩΣ Ο ΒΗΜΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ, ΕΝΩ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΜΥΝΑΣ.



ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Η ΛΑΒΗ ΡΑΓΚΜΠΥ ΤΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΣΤΟΝ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ (0 01) ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΑΦΟΥ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ!!


ΟΛΑ ΑΥΤΑ δεν αναιρούν 2 πράγματα.

1) Οτι στο θέμα διαιτησίας ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ 50-50 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ

2) ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ καθώς μπορει «η πρασινη» να ελεγε για τα 80 συστηματα του Πασκουαλ αλλα στην πραξη ΔΕΝ εχουμε δει ουτε ενα. Σε 3 τελικους εχουμε 3 ευκολα καλαθια στην ρακετα, ενα χτες με τον ΚΑΚΙΣΤΟ μπουρουση και 2 στον πρωτο τελικο με Γκαμπριελ.

Ο Καλαθης οσο δεν βγαινει ΟΥΤΕ ΕΝΑ επιθετικο συστημα μοιαζει ξεκουρδιστος, ενω ολη η ομαδα επιθετικα δειχνει να «κολλαει» καθως ο Τζειμς δεν εχει χωρο για διεισδύσεις, ενώ ο Ριβερς δεν έχει ελευθερο 3ποντο. Δεν συζηταμε καν για Μπουρουση ο οποιος ΣΥΝΟΛΙΚΑ φετος εχει κανει τον περσυνο (οχι τον φετινο που γραφει 20αρες) ΚΟΥΖΜΙΤΣ, να μοιαζει ΡΟΜΠΙΝΣΟΝ μπροστα του.

Ο γαυρος ειναι τραγικος σαν ομαδα και ψοφιος καθως εχει αδειασει απο μπαταριες, λειπουν 2 βασικοι, την πεμπτη ελειπε ο βηματουλης, χτες επαιξε ελαχιστα ο γκριν, κατεβαινουν με 8 παιχτες και 3 διαιτητες και εχουν 2 νικες. ΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ, τοσο θα δυσκολευομαστε. Ευτυχως δεν επαιξε ο μπουρουσης στο δευτερο ημιχρονο και πηραμε 10 ποντους διαφορα. ΤΟ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.

3) Ο πραγματικος πολεμος δεν γινεται στο ινσταγκραμ και στο τουιτερ..Γινεται στο παρασκηνιο και στο παρκε.

ΥΓ..Και για να μην απορειτε με τον Αντι Σερκις...


Σχόλια

  1. ΒΗΜΑΤΟΥΛΗΣ ΒΗΜΑΤΟΥΛΗΣ? Α ΝΑΙ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟΝ...ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ...ΜΟΛΙΣ 8 !!! ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΣΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ F4..ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΟΛΙΣ.....1 !!!! ΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!.(ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΚΩΝΙΔΗ....ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ......... ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΣΙΣΤ ΚΛΠ ...ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ...ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΕΤΣΙ?).............ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΑΜΗΣΙ......ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ!...........ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ...ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ!...Ε? ΠΑΝΤΟΤΙΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Χαραλαμποπουλος στον Παναθηναικο στο 20, εχει περισσοτερες κουπες απο τον βηματουλη στα 35 στον γαυρο, που του πεταγατε κορνεδες προπερσυ. ΒΗΜΑΤΟΥΛΗΣ..ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΣΕ ΤΑΠΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΘΗ!!!!

      ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ?

      ΝΑΙ Ε? ΠΕΣ ΜΟΥ 5 ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ..ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

      ΜΗΝ ΣΕ ΧΑΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ..ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ.

      2 ΚΟΥΠΕΣ ΣΕΡΙ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΥΛΗ ΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΡΙΠΛΕΙ..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΣΑΣ.

      Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ..ΤΙΣ ..ΜΕΡΙΚΕΣ...ΕΥΡΩΛΙΓΚΕΣ ΘΕΛΩ..ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ, ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ 10 ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΒΑΛΕ 5 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΒΗΜΑΤΟΥΛΗΣ.

      ΥΓ..ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, Η ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ?

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου