Με ένα απλό google search...

Πρωτάθλημα 1984-85 (με το ζόρι ασπρόμαυρο)

Σεζον 1984-85 σε ενα απο τα πιο «περιεργα» πρωταθληματα της Α εθνικης, καθως η μπουγατσα προστατευτηκε σε αρκετους αγωνες, ενω το τριφυλλι γνωρισε απροσμενες απωλειες βαθμων και εχθρικες διαιτησιες. Το τρυλο σταθερη αξια καθως κερδισε....14 πεναλτυ..Πως ειπατε? Παραγκα Βαρδινογιαννη???

To πρωταθλημα ξεκινα στις 24-9-84 αφου εχουν δωσει οι ελληνικες ομαδες ευρωπαικους αγωνες. Η πρωτη αγωνιστικη φερνει τον Παναθηναικο στην κορυφη με νικη 2-0 επι του οφη και 4!!! Δοκαρια αφηνοντας πολυ αισιοδοξα μυνηματα για την συνεχεια.
(1 πεναλτυ υπερ παο)


Η συνεχεια δεν θα ειναι ομως ετσι. Την δευτερη κιολας αγωνιστικη το τρυλο ξεκιναει με τον γνωστο τροπο ( με  πεναλτυ και καρτες στον αντιπαλο), η μπουγατσα κερδιζει τον αρη, ενω ο αλεφαντος ζει για εναν μονο αγωνα. Αυτον με τον Παναθηναικο. 1-1 νιονιος-παναθηναικος και απο την δευτερη αγωνιστικη κυνηγαμε την κορυφη. Λιγες μερες νωριτερα ημασταν οι θριαμβευτες της Φεγενορντ.
(1 πνελατυ υπερ τρυλο).



3η αγωνιστικη και το τρυλο επελαυνει (με αλλα 2 πεναλτυ!!!), ενω ξεκιναει σιγα σιγα το σπρωξιματακι στην ομαδα με σημα  την μπουγατσα και την μαλαματινα. Γκολ του εθνικου ακυρωνεται γιατι ειχε σφυριξει λιγο νωριτερα ο διαιτητης, ενω οι ιδιοι οι μπουγατσομαχοι κλαιγονται για τον περιφημο Λιτσα του 80, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΣΦΥΡΙΞΕ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ!!!!
(3 πεναλτυ υπερ τρυλο)


4η αγωνιστικη και η μπουγατσα εδραιωνεται στην κορυφη αφου τα 2 αδερφακια (τουμπα-τρουμπα) βγαζουν τα ματια τους και τον γνωστο  τροπο (πεναλτυ φυσικα) η μπουγατσα κερδιζει.
(1 πεναλτυ υπερ παοκ)



5η  αγωνιστικη το τριφυλλι θα ταξιδεψει για Ιρλανδια να υπερασπιστει το 2-1 του ΟΑΚΑ και ο αρης με την βοηθεια του διαιτητη Νικακη ΚΑΝΕΙ ΟΡΓΙΑ. Ριχνει οσο ξυλο μπορει, τραυματιζει 7 παιχτες, ενω ο Νικακης ΑΓΝΟΕΙ  ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟ.  Χρεωνει τον τερματοφυλακα του Παναθηναικου, Λαφτση ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΟΤΑΝ ΧΑΝΑΜΕ 1-0!!! ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ-ΠΑΟ 1-0 ΤΟ 1999-00 ΟΤΑΝ ΧΡΕΩΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ (οταν χαναμε 1-0) για καθυστερηση!!!!!




Την 6η αγωνιστικη ο Παναθηναικος πλησιαζει την κορυφη που την κραταει η μπουγατσα, η οποια  με αποβολη παιχτη του Απολλωνα (δωρο του διαιτητη) ενω ειχε ΣΩΣΤΑ αποβαλει πρωτα παιχτη του μπαογκ και με ενα πεναλτυ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΥΠΕΡ του απολλωνα, τελικα κερδιζει 2-0 στο τελευταιο τεταρτο.



Την 7η αγωνιστικη  η μπουγατσα καθαριζει και την λαρισα με παρομοιο τροπο (με αποβολη του Πατσιαβουρα, μαλλον αχρειαστη οπως γραφει το ρεπορταζ), ενω τριφυλλι και τρουμπα στο οακα φερνουν 0-0 . Απο το πουθενα λοιπον, η μπουγατσα ειναι κορυφη και αηττητη!!!



Την 8η αγωνιστικη δευτερο συνεχομενο ντερμπυ για το τριφυλλι που κερδιζει με ανατροπη (3-2) μια καλη αεκ, ενω το τρυλο κερδιζει με 1-0 τον απολλωνα (αλλα και με ενα πεναλτακι για να το κανει 2-0 που το χανει ο αναστοπεφτοπουλος). Η μπουγατσα προσπαθει με την βοηθεια του διαιτητη Βουτσαρα να κερδισει το Αιγαλεω (αφηνει απο εμφανη θεση  γκολ οφσαιτ ττης μπουγατσας που ειχε σηκωσει σημαια ο εποπτης και με σπρωξιματα των γηπεδουχων το ακυρωνει τελικα) και τα καταφερνει.
(4 πεναλτυ το τρυλο).



Την 9η  το τριφυλλι περναει απο την καλαμαρια(στου χαριλαου) κερδιζοντας 2 καθαρα πεναλτυ, αλλα το πεναλτυ που κερδιζει η καλαμαρια ΔΕΝ ΗΤΑΝ και της εδωσε το δικαιωμα να μειωσει σε 3-2 (αλλα ο Μηνου απεκρουσε)
(3 πεναλτυ παο)


Την 10η ο Παναθηναικος κερδιζει την Λαρισα με τον Νικακη να μην δινει νεο πεναλτυ στο τριφυλλι, ενω την ιδια ωρα το τρυλο με τον Εθνικο κερδιζει πεναλτυ-μαιμου και ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ  ΕΜΦΑΝΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ που ο διαιτητης Σοφιανιδης το μετατρεπει σε φαουλ  εκτος  περιοχης. Αλλο ενα πεναλτυ (δεν ηταν καθαρη η προβολη του μιχου) θα μπορουσε να δωθει υπερ του εθνικου. Την ιδια ωρα η μπουγατασα, ξεπαστρευει την Παναχαικη με γαυρικες τακτικες..2 πεναλτυ το ενα ΜΑΙΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ  θεση οφσαιτ
(5 πεναλτυ το τρυλο) – (3 πεναλτυ παο) -  (3 πεναλτυ ο μπαογκ)




Την 11η  το τριφυλλι κερδιζει 2-0 το αιγαλεω, ενω η Δοξα διαλυει τον γαυρο και φυσικα οι «επιστημονες»  δεν το ανεχονται αυτο και διαλυουν την Δραμα επειδη εχασαν. Η μπουγατσα που ειναι ηδη 3 ποντους μπροστα, κερδιζει τον Πιερικο με 2-1 ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑ!!!
(5 πεναλτυ το τρυλο) – (4 πεναλτυ ο μπαογκ) - (3 πεναλτυ παο)




Την 12η (31-12-84) το τριφυλλι ανεβαινει να παιξει με τον ηρακλη, με τον ΑΛΗΤΗ ΚΑΡΑΙΣΚΟ  να προσπαθει ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ να κοψει την μπαλα στον Παπαβασιλειου, τους ηρακλειδεις να τα κανουν γης μαδιαμ αφου μπορουν και δεν τιμωρουνται, να προπυλακιζουν παιχτες, να τρομοκρατουν, επειδη τους ακυρωθηκε ΣΩΣΤΑ, γκολ-οφσαιτ. Την ιδια ωρα η μπουγατσα με γκολ (ισως επιθετικο φαουλ) καθαριζουν και τον Δοξα. Το τι εχει γινει στον αγωνα γρια-παναθηναικου αποκαλυπτεται μια ημερα μετα.



Η ΓΝΩΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΟΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ...











Αυτή είναι η φάση που σκούζουν οι ηρακλειδείς. ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ 1ΜΕΤΡΟ ΟΦΣΑΙΤ ΓΚΟΛ που ήθελαν να μετρησει...


Την 13η ο Παναθηναικος κερδιζει την Παναχαικη με ενα πεναλτυ και αλλο ενα που δεν του δινει ο διαιτητης Καλπακιδης. Την ιδια στιγμη ο οφη κερδιζει 3-1 την μπουγατσα και δινει νεο ενδιαφερον στην κορυφη. Το δε τρυλο χανει και απο την καλαμαρια και κανει 3 σερι ηττες ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΟΒΙ (που ηταν και ο λογος που εφυγε οπως εχουμε αποκλαυψει και οχι τα παραμυθια της «κατασκοπιας»)
(5 πεναλτυ το τρυλο) – (4 πεναλτυ ο μπαογκ) - (4 πεναλτυ παο)




Την 14η ο παναθηναικος κερδιζει τον πιερικο στην κατερινη (με 4 γκολ) με μια ΣΩΣΤΗ αλλα σε ΛΑΘΟΣ ΠΑΙΧΤΗ αποβολη, για να φτασουμε στον αγωνα που εκρινε εν μερει το πρωταθλημα. Ο Παναθηναικος κουρασμενος  απο τους ευρωπαικους αγωνες (φεγενορντ-λινφιλντ) φιλοξενει την μπουγατσα.


Στο οακα λοιπον την 15η αγωνιστικη η μπουγατσα κερδιζει 0-1 με γκολ του παπριτσα (δεν υπαρχει καμμια περιπτωση οφσαιτ που γραφει η εφημριδα)  με το τριφυλλι να εχει ΔΟΚΑΡΙ 2 λεπτα πριν ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΕ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΩΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ απο τον ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΑΙΟ!!!! ΔΙΑΙΤΗΤΗ Κανταρτζη.  Την ιδια ωρα το τρυλο κερδιζει το  αιγαλεω (0-3) με χαμενο πεναλτυ του αναστοπεφτοπουλου)
(6 πεναλτυ το τρυλο) – (4 πεναλτυ ο μπαογκ) - (4 πεναλτυ παο)





Την 16η αγωνιστικη το παρατημα της κρητης κοβει αλλον εναν βαθμο απο τον Παναθηναικο αφου ισοφαριζει σε 1-1 σχεδον αμεσως μετα το 0-1 του τριφυλλιου. Την ιδια στιγμη η μπουγατσα αρχιζει και ξεφουσκωνει και φερνει 0-0 με τον απολλωνα με τους μπουγατσομαχους να ζητανε πεναλτυ σε τραβηγμα φανελας ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΦΥΣΙΚΑ!!!  Το τρυλο 2-1 τον ηρακλη......με πεναλτυ
(7 πεναλτυ το τρυλο) – (4 πεναλτυ ο μπαογκ) - (4 πεναλτυ παο)




Την 17η  το τρυλο παιζει με την παναχαικη και με πεναλτυ-ΟΦΣΑΙΤ και 2 χαρισμενες αποβολες τα καταφερνει. Την ιδια ωρα η μπουγατσα χανει 2-0 απο τον αρη και κανουν καλοκαιρινο το γηπεδο πετωντας οτι βρουν οπου βρουν. Ποιος να τιμωρηθει για επεισοδια? Η μπουγατσα?
(8 πεναλτυ το τρυλο) – (4 πεναλτυ ο μπαογκ) - (4 πεναλτυ παο)






Την 18η ο Παναθηναικος κερδιζει ευκολα την Δοξα με πεναλτυ στο 2-0 και αλλο ενα πεναλτυ στον Σαραβακο ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ.
(8 πεναλτυ το τρυλο) – (5 πεναλτυ ο μπαογκ) - (5 πεναλτυ παο)



Την 19η  ο Παναθηναικος κερδιζει τον Απολλωνα (με τον διαιτητη να μην δινει απο 1 πεναλτυ σε καθε ομαδα) ενω το τρυλο κερδιζει το αδερφακι του της τουμπας με 2-1 με τον τωρινο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ να τα κανει μανταρα καθως δεν δινει πεναλτυ υπερ του παοκ, ενω ακυρωσε γκολ του γαυρου για να δωσει φαουλ λαι τελικα τελειωσε τον αγωνα με πεναλτυ υπερ του τρυλο..
(9 πεναλτυ το τρυλο) – (5 πεναλτυ ο μπαογκ) - (6 πεναλτυ παο)



Την 20η οπως ειχαμε γραψει συνεχιζεται το ξεφουσκωμα της μπουγατσας και σφαζει στο γονατο  την αεκ (1-1) στην τουμπα ΚΑΘΩΣ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΜΕ  1-2 και θα εβαζε τον μπαογκ ΠΙΣΩ απο τον Παναθηναικο (που κερδιζε με 3-1).



Την 21η αγωνιστικη  το τριφυλλι χανει με 1-0 απο τον εθνικο με γκολ του Μπατσινιλα, αλλα με τον διαιτητη Γεωργιαδη να ΑΓΝΟΕΙ 2 ΠΕΝΑΛΤΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ . Ετσι η μπουγατσα περναει παλι μπροστα με 2 ποντους. Ο δε γαυρος σε αγωνα παρωδια με γελια κερδιζει 4-2 τον νιονιο με νεο πεναλτυ!!!
(10 πεναλτυ το τρυλο) – (5 πεναλτυ ο μπαογκ) - (6 πεναλτυ παο)





Την 22η  τριφυλλι και γαυρος εκ νεου ισοπαλοι αφηνωντας βαθμολογικη διαφορα στην μπουγατσα.



Την 23η παο και αεκ ερχονται ισοπαλοι (1-1) ενω ο μπαογκ κερδιζει 3-1 το αιγαλεω και το τρυλο φερνει 1-1 (με χαμενο πεναλτυ) με τον Απολλωνα με το γηπεδο να τους γιουχαρει.
 (11 πεναλτυ το τρυλο) – (5 πεναλτυ ο μπαογκ) - (6 πεναλτυ παο)



Την 24η ο Παναθηναικος φερνει 0-0 με την Καλαμαρια εντος με τον διαιτητη Βασιλακη (ναι τον γνωστο καθηγητη διαιτησιας) ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΣΑΡΑΒΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΓΚΟΛ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΟΥ Η ΜΠΑΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΣΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΒΟΥΡΑ. Την ιδια αγωνιστικη ο μπαογκ σφαζει και τον ηρακλη (με τον διαιτητη Κουκουλακη να αφηνει ενα τζαρτζαρισμα που θα μπορουσε να δωσει πεναλτυ υπερ του ηρακλη και γενικα οταν χρειαστηκε να προστατεψε την μπουγατσα). Με αυτα και με αυτα η μπουγατσα ειναι στο +5 απο τον Παναθηναικο.





Την 25η τρυλο και εθνικος 0-0 με τον τρυλο να χανει πεναλτυ.
(12 πεναλτυ το τρυλο) – (5 πεναλτυ ο μπαογκ) - (6 πεναλτυ παο)


Την 26η  η μπουγατσα δεν καταφερνει να κερδισει τον Πιερικο (1-1) και οι επιστημονες του βορρα κανουν καλοκαιρνο το γηπεδο της Κατερινης. Μην κανετε τον κοπο να ρωτησε αν ηταν υποτροπος και ποσο τιμωρηθηκε. Για παρομοια επεισοδια το 1980 το τρυλο εξοριστηκε για 3 αγωνες στην Χαλκιδια που εκανε αλλα επεισοδια και εκει και θα επρεπε να σαν υποτροπος να δεχθει αφαιρεση βαθμων, αλλα υτα ειναι πραγματα ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. Ο παναθηναικος ταυτοχρονα κερδιζει 2-0 το αιγαλεω και μειωνε στους 4.



Την 27η  η μπουγατσα σωζεται απο την διαιτησια και φερνει 2-2 με την Δοξα ενω επρεπε να εχει δει παιχτες του να αποβαλλονται και την Δοξα να κερδιζει. Ο Παναθηναικος κερδιζει εκ νεου και η διαφορα πεφτει στους 3.



Την 28η  το τριφυλλι περναει με 0-2 απο την Πατρα με πολυ ξυλο, ενω η μπουγατσα κανει οτι μπορει στο παρασκηνιο για να κατακτησει το πρωταθλημα. Μαλιστα η παναχαικη θα δωσει και πριμ 2 μισθων σε πιθανη νικη (ναι σας θυμιαζει οτι ακριβως εκανε ο λουκοπουλος για να κερδισουν τον Παναθηναικο του Κυραστα το 1999-00, οπως ακριβως ειχαμε γραψει και πιο πανω).






Με 3 βαθμους διαφορα ο Παναθηναικος θελει 2 ηττες του παοκ στα 2 επομενα παιχνιδια και 2 νικες δικες του. Το τριφυλλι εχει ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΕΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, ΕΝΩ Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΛΔ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ. ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΕΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ. Το δε τρυλο κερδιζει την καλαμρια με ...πεναλτυ
(13 πεναλτυ το τρυλο) – (5 πεναλτυ ο μπαογκ) - (6 πεναλτυ παο)

Την 29η λοιπον, ο μπαογκ προστατευτεαι στη Νεα σμυρνη αφου σε 2 περιπτωσεις δεν ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ Ο ΝΙΟΝΙΟΣ και ετσι φευγει αλωβητος με 0-0, ενω την ιδια στιγμη ο Παναθηναικος αντι να ριξει 5 στον υποβιβασμενο Πιερικο φερνει 2-2 (ισοφαρισε στο 65') και μαλιστα χανοντας και πεναλτυ!!!. Ενα πολυ περιεργο αποτελεσμα καθως με νικη του τριφυλιου αλλαζε η βαθμολογια και μειωνε στους 2 και με νικη στην τουμπα....
(13 πεναλτυ το τρυλο) – (5 πεναλτυ ο μπαογκ) - (7 πεναλτυ παο)





Την 30η ο Παναθηναικος ανεβαινει στην Τ(ρ)ουμπα και φερνει 1-1 με γκολ του Σαραβακου στο 78', αλλα με την μπουγατσα να ισοφαριζει στο 82' με γκολ δωρο του Λαφτση. Το δε τρυλο μενει ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!! Παρολο την νικη με 6-0 επι του αιγαλεω (πεναλτυ ο σαργκανης)
(14 πεναλτυ το τρυλο) – (5 πεναλτυ ο μπαογκ) - (7 πεναλτυ παο).




Αλλο ενα πρωταθλημα της γνωστης παραγκας Βαρδινογιαννη στο οποιο το τρυλο ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!! (ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΑΖΙ), ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΣΠΡΩΧΤΗΚΕ ΕΞΩΦΘΛΑΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ,  ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, ΠΙΕΡΙΚΟ, ΑΕΚ, ΔΟΞΑ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ και λιγοτερο σε αλλους  (οπως στο Οακα με το τριφυλλι, η με τον ηρακλη).

Αντιστοιχα η ευνοημενη ομαδα της παραγκας Βαρδινογιαννη ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΟΓΚ ΕΝΤΟΣ (ΑΝ ΕΔΙΝΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΩΤΗ), ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ (ΑΓΝΟΗΘΗΚΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΣΑΡΑΒΑΚΟ) , ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ (ΕΧΑΣΕ 1-0 ΑΛΛΑ ΑΓΝΟΗΘΗΚΑΝ 2 ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΣΑΡΑΒΑΚΟ),ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ  (ΚΑΘΩΣ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΕ ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟ)  ΕΝΩ ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ.

Πολλα εχουν ακουστει για το συγκεκριμενο πρωταθλημα το οποιο επρεπε ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να καταληξει στην συμπρωτευουσα για τους γνωστους ιστορικους λογους. Για να γινει αυτο ομως, επρεπε να σφαχτει κυριολεκτικα ο Παναθηναικος αλλα και οταν χρειαστηκε να κερδισει τον υποβιβασμενο Πιερικο να φερνει 2-2 προτελευταια αγωνιστικη, ενω αν κερδιζε με νικη στην Τουμπα το σηκωνε. Αποτελεσμα που εφερε το τριφυλλι δευτερο και τον Γκμοχ να τερματιζει την θητεια του στον Παναθηναικο αδοξα.

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ, ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ 4 ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ Η ΛΑΜΙΑ (στο κυπελλο) ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.. Ειναι πραγματικα αξιον αποριας πως χαθηκε αυτο το πρωταθλημα που επρεπε σωνει και καλα, να παει στην συμπρωτεουσα για τα πανηγυρια της!!!!





 Η σεζον 1984-85 ανηκει στα πετρινα χρονια του τρυλο ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΝΕ ΝΙΚΗ...ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΟΛΟ..Σφαλιαρες στο βολλευ, 100αρες στο κεφαλι στο μπασκετ κλπ κλπ...Μεχρι που ανελαβε ο κοσκωτας με την τραπεζα κρητης και μετα ο πρακτορας..Αλλοιως χωρις σκανδαλα και πρακτικες κατασκοπειας ακομα θα παλευαν για να βγουν ευρωπη και θα πανηγυριζαν κανα κυπελλακι στο πολο.





Σχόλια