Κρίμα...

Τι Τ(ρ)ουμπα, τι Τουμπα (γαυροι του βορρα)

H διαιτητική σφαγή στον χτεσινό ημιτελικό, θύμισε κάτι απο Καλοπουλο στο αείμνηστο «κάλυπτα και γω τον Κατσουράνη» και κάτι από Δούρο στον αξέχαστο αγώνα με τον άρη την σεζόν 1999-00 όταν μας άφησε με 8!!! παίχτες μήπως καταφέρουμε και αποκλειστούμε, όπως και έγινε τελικά.


Η χτεσινη ανακοινωση του Παναθηναικου, κατοπιν της σφαγης βεβαιως, σταματουσε στο 70ο λεπτό.
Ευελπιστουμε σημερα να γραψουν τι εγινε και στα υπολοιπα λεπτα του αγωνα. Εξωαγωνιστικά λοιπόν η ΚΕΔ όρισε στον ημιτελικό διαιτητή που ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη, εναν διαιτητή που έχει σφαξει το τριφύλλι ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ, αλλά φυσικά κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό (ουτε η παε, ουτε καν η οπαδικη εφημεριδα μας) και ετσι εκδοθηκε μια αστεια ανακοινωση χτες βραδυ, η οποια μεχρι και σημερα αναμενεται να εχει συνεχεια (ακομα περιμενουμε). Περαν αυτων, ας δουμε αγωνιστικα τις φασεις που διαμορφωσαν το 4-0

4’ Ανατροπή του Κλωναρίδη εντός περιοχής δεν δίνεται πέναλτι. Πεντακαθαρο μαρκαρισμα με τα ποδια.


13’ Κανένα φάουλ του Μολέντο στον Πρίγιοβιτς στη φάση του πρώτου γκολ. Βουτια του πριγιοβιτς, ενω ο Μολεδο απλα βαζει τα χερια μπροστα του ΧΩΡΙΣ να τον παρεμποδιζει. ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ.


17’ Κλωτσιά του Βαρέλα στον Μπεργκ εντός περιοχής και πάλι δεν δίνεται πέναλτι. ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ.


19’ Ο Ουαρντά επιχειρεί να χτυπήσει με κουτουλιά τον Κλωναρίδη και δεν παίρνει ούτε κάρτα.

29’ Δεύτερη ανατροπή Κλωναρίδη από τον Βαρέλα εντός περιοχής και πάλι δεν δίνεται πέναλτι. Πεντακαθαρη επαφη με το χερι που σπρωχνει τον επιθετικο του Παναθηναικου.


Πνιξιμο του Μπεργκ απο τον Βαρελα, ουτε καν φαουλ...











42’ Μαρκάρισμα του Μάτος με τον αγκώνα στον Μπεργκ δεν τιμωρείται με κάρτα.


Αγκωνια του Ματος στον Χουλτ (δευτερη κιτρινη) γαργαρα


Κροτίδα στα πόδια του Βιγιαφάνες σε εκτέλεση κόρνερ.


65’ Ο Πρίγιοβιτς αφήνεται να επιχειρήσει σουτ (και τελικά αστοχεί) από θέση off side. Ακομα δεν ειχε σκορ προκρισης η μπουγατσα, οποτε ο κυζας αφηνε τις φασεις μπας και γινει το 3-0. Ο δε εποπτης, αλλου βρισκεται.


70’ Ο Χουλτ μαρκάρει τον Μάτος στο χώρο του κέντρου και δέχεται την αδικαιολόγητη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Κύζα. Υπαρχει επαφη με τα χερια, ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ, καθως ο παικτης της μπουγατσας εχει ηδη ξεκινησει την βουτια μολις νοιωθει τα χερια του Χουλτ.


82' Ο Ενρικε πεταει την μπαλα εκτος γηπεδου για καθυστερηση και θα επρεπε να δεχτει την δευτερη κιτρινη = αποβολη, Μπροστα στα ματια του Κυζα, που φυσικα δεν εδωσε 3 πεναλτυ και 1 αποβολη στον σκορερ του 2-0 της μπουγατσας, θα εδινε αυτο?




Σχόλια