Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Πως να γλυτώσεις μια συντριβή (1969-70)

Ναι σωστά διαβάζετε.. Περίοδος χούντας, ξέρετε του καθεστώτος που ευνοούσε τον Παναθηναϊκό. Σεζον 1969-70. Ας δουμε πως ακριβως η χουντα αδικησε την τρουμπα στους 2 μεταξυ μας αγωνες και γιατι φωναζουν ως συνηθως αφου μονο αυτο εχουν μαθει να κανουν.

Το πρωτο ντερμπυ διεξαγεται στις 28-12-1969 στην Λεωφόρο με τις δυο ομαδες να ερχονται ισοπαλες 0-0 ..Δυο (2) δικαιες αποβολες, μια για καθε ομαδα, 2 πεναλτυ  που δεν δοθηκαν υπερ του τριφυλλιου και αλλο ενα που προκυπτει απο το ρεπορταζ με βιντεο που εχει κανει η νοβα για τον συγκεκριμενο αγωνα.
29-12-69

Στο 33 το πρωτο πεναλτυ με τον διαιτητη (το γνωστο Βαμβακοπουλο που εσφαζε με το βαμβακι) να το μετατρεπει ως ΕΜΜΕΣΟ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!


ΣΤΟ 90 ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ  ΦΑΣΗ δεν συγκινουν τον βαμβακοπουλο ο οποιος σφυριζει φαουλ μεν ΑΛΛΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ... Μα τετοια ευνοια ρε παιδι μου!!!!



Η τριτη περιπτωση που προκυπτει απο το βιντεο της νοβα για εκεινο τον αγωνα ειναι μια αντροπη απο πισω του Αντωνιαδη ενω εκεινος ειναι κατοχος της μπαλας..Αφου δεν τον απεβαλε παλι καλα..





Στις αποβολες ενεπλακησαν οι Δημητριου (Παναθηναικος) και αγανιαν (τρουμπα). Οπως ξερουμε η ευνοημενη ομαδα ηταν ο Παναθηναικος, αλλα εδω για ενα μυστηριο λογο η ΕΠΟ ΡΙΧΝΕΙ ΑΠΟ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2!!! Μα τοση ευνοια..Πως να την αντεξεις...


ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ..ΠΡΙΜ ΝΙΚΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΤΑ 2 ΠΕΝΑΛΤΥ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΜΜΙΑ 3ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ.. ΠΡΙΜ ΝΙΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΤΩΣ...



Προς το τελος του πρωταθληματος η ατυπη ρεβανς στο χαρισμενο κρατικο ποδηλατοδρομιο.  Αλλα 2 πεναλτυ υπερ του Παναθηναικου (στο 15 και στο 77) γινονται γαργαρα αυτη τη φορα απο το αλλο μπουμπουκι τον Κατσωρα.  Αλλη μια 3αρα που ξεφυγε λογω της απιστευτης προστασιας που ειχαν σε εκεινη την περιοδο. 

Σε 2 αγωνες γλυτωσαν 4 πεντακαθαρα πεναλτυ και εφυγαν με μια ισοπαλια  και μια ηττα με 1-0, αντι για 2 ξεγυρισμενες 3αρες μεσα εξω. Την επομενη χρονια η ιδια ομαδα, θα φτασει στον τελικο του Γουεμπλευ.

12-5-70



ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ? ΤΙ ΛΕΕΙ η γραμμη προπαγανδας  οπως εκφραζεται απο το ΦΩΣ? ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ? Ο ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ, Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ? ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ?


ΣΟΒΑΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ? ΑΛΗΘΕΙΑ?



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου