Με ένα απλό google search...

Έστω και με 45-55 (και 3 σουβλάκια δώρο) !!!

Όπως γράφτηκε ΠΡΙΝ καν ξεκινήσει ο αγώνας, ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ θα ήταν το κοράκι.
Ο σιδηρόπουλος που όποτε θέλει σφυράει μια χαρά (ευρώπη) όποτε θελει βλεπει φαντάσματα.
όπως στο 0-3 στην τρούμπα, στο 2-1 στην Λεωφόρο την επόμενη χρονιά με τον Παναιτωλικό εκτός πέρυσι κλπ κλπ..

Παναιτωλικός - Παναθηναικός 1-2 http://sanogiaprobata.blogspot.gr/2015/08/hmitelis-prospatheia.html
Παναθηναικός - τρούμπα 2-1  http://sanogiaprobata.blogspot.gr/2015/02/alities-stin-leoforo.html
τρουμπα-Παναθηναικος 0-3, άλλη μία ΣΦΑΓΗ, έτυχε και κερδίσαμε
http://sanogiaprobata.blogspot.gr/2014/03/0-3.html

Στην πρεμιέρα όμως φέτος άλλαξε τροπάριο (προσπάθησε βέβαια αλλά όχι όπως τις άλλες φορές). Και ενώ μας αδίκησε σε 3 φάσεις, στην ουσία ΑΦΗΣΕ τον αγώνα να κυλήσει. Λίγα φάουλ, ελάχιστες κάρτες, όχι ανάποδα σφυρίγματα. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ στο Α ημίχρονο είχαμε ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΑΟΥΛ απο όσα έιχαμε κάνει!!!

Να θυμίσω οτι στο πρωτάθλημα (με 65-35 συνήθως κατοχή) ΜΑΣ ΣΥΡΙΖΟΥΝ ΦΑΟΥΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ συχνότερα, από τα υπέρ μας.


Αυτό φαίνεται μέσα στον αγώνα. Ο κατσουράνης είχε πει κάποτε οτι απο το πρώτο δεκάλεπτο, τα πρώτα σφυρίγματα καταλαβαίνεις τι πρόθεση έχει ο κόρακας. Χτες στο δεκάλεπτο μας ακύρωσε ενα γκολ και μας έδωσε ένα πέναλτυ!!! Γενικά κράτησε έυκολα τον αγώνα ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ (στο β ημίχρονο) . Και το γραφω αυτό παρόλο που ακύρωσε κανονικό γκολ του Μπεργκ. Άλλες χρονιές θα γινόταν ΣΗΜΑΙΑ γιατί δεν θα είχαμε βάλει άλλο γκολ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ βάλει γιατί
α) Θα είχε δείξει κίτρινη στον Μπεργκ για θέατρο στο πέναλτυ
β) Θα ειχε ακυρωσει τα 2 γκολ ως οφσαιτ (το 1 σωστα)
γ) Θα είχε δέιξει κίτρινες σε Λεντέσμα-Γουακάσο-Ζέκα-Ιβάνοφ
δ) Θα σφύριζε ΣΥΝΕΧΩΣ φάουλ υπέρ του Λεβαδειακού έξω από την περιοχή μας
ε) Θα άφηνε τους σουβλατζήδες να βαράνε στο ψαχνό, χωρίς να σφυρίζει τπτ



Το αποτέλεσμα θα ήταν να μην μπορεί να μαρκάρει ο Ζέκα και ο Λεντέσμα, να φορτωθούν 3-4 βασικοί με κάρτες για την συνέχεια, να εκνευριστεί ο Μπεργκ και να μην έχει καθαρό μυαλο, να φέρουμε ισοπαλία 1-1, να αρχίσει πάλι η γκρίνια για τον ιταλό στραπατσάδα, θα αποκαλούσαν ατζαγκουν με κοντρολ τον Γουακασο, μικρη ολλανδεζα τον Χουλτ, γέρο τον Λεντέσμα, άμπαλο τον Ιμπάρμπο, έλληνα με μέσον τον Κουτρουμπή και βουλγάρικη απάτη τον Ιβάνοφ. Μία σύντομη περίληψη της τελευταίας 6ετίας δλδ. Για την ακρίβεια όπως τους αποκαλούσαν αρκετοί όταν έφαγαν 3 από την Ομόνοια η οταν δεν εριχναν 10 σε ομαδες β-γ εθνικής στα φιλικά φέτος.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΜΠΕΡΓΚ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΤΗΣΙΑ 45-55 (ΟΥΤΕ ΚΑΝ 50-50) θα είχε πάντα 20 ευκαιρίες όπως χτες. Όταν όμως σε εκνευρίζει από το πρώτο 5 λεπτο δεν θα πάει καλά ο αγώνας. Το ζούμε 20 χρόνια σχεδόν, είτε με σφαγές εν ψυχρώ, είτε με επιστημονικά χειρουργεία. ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΦΑΓΑΜΕ ΦΑΣΗ, ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ-ΙΒΑΝΟΦ ΣΤΑ ΣΤΟΠΕΡ ΔΛΔ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ!!!! Τελάντερ-Μολέδο-Σαμπά ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι χριστήκαμε πρωταθλητές. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ 50-50 ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΑΒΟΡΙ (στην χειροτερη το δευτερο). Το αν η χτεσινή διατησία (ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ 45-55) ήταν όαση η θα είναι επαναλαμβανόμενη, θα φανεί στην πορεία.

Χτες είδαμε όλοι ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ 0-1 η ΤΟ 1-0 ΣΤΟ 8..Αμέσως αλλάζουν όλα... Θυμηθείτε ΠΟΤΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟ 7 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ 0-0..Θα ψάξετε πολύ..Πάρα πολύ.

Πάμε στον αγώνα..

Στο 1ο λεπτό ΑΚΥΡΩΜΕΝΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ ως οφσαιτ. (οριακο μεν, οφσαιτ δε). Αν το μέτραγε κανείς δεν θα έλεγε κάτι, καθώς η παράβαση γίνεται για 10-15 εκατοστά. Ο δε επόπτης έχει ΗΔΗ χάσει την φάση, αλλά το οφσαιτ το βλεπει!!!!


Στο 7ο λεπτό ο Μπεργκ κερδίζει πέναλτυ. Πεντακάθαρη φάση θα αναλυθεί σε αντιπαράθεση με το πέναλτυ του κάγκουρα πρόπερσυ.


Στην εκτέλση στο 8ο λεπτό μπαίνουν μέσα 5 της λιβαδιάς ο ένας δίπλα στον Λεντέσμα, ενώ ο γκολκίπερ έχει βγει 1 μέτρο από την εστία του. ΑΝ ΧΑΝΟΤΑΝ θα διέταζε επανάληψη? ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.


Στο 26 φάουλ-φραγμα (η μπάλα έχει φύγει μπροστά) χωρίς κάρτα (εννοείται και χωρίς φάουλ) στον Ιμπάρμπο. Ο Ιμπάρμπο ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΕΥΚΟΛΑ. Εδώ τον «σηκώνουν» στον αέρα!!!


Στο 29 ΠΕΝΤΑΚΑΘΡΟ ΔΙΠΛΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ, γίνεται γαργάρα..Ο ένας τον σπρωχνει στον αέρα, ο άλλος κάνει «σκαμνάκι» για να πέσει Φάουλ και κίτρινη κάρτα.


Στο 31 δεύτερο γκολ του Μπεργκ ακυρωμένο  (αυτή την φορά δεν είναι οφσαιτ). Εδω ο επόπτης ΕΧΕΙ την φάση, δεν δίνει οφσαιτ τον Ιβανοφ που κινειται προς την μπάλα, αλλα σφυράει οφσαιτ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΜΠΕΡΓΚ σουτάρει.


Μετά το 0-2 και αφού κατάλαβαν ΟΛΟΙ οτι δεν γυρίζει ο αγώνας, τα σφυρίγματα ηρέμησαν και το 0-3 ήταν μάλλον κολακευτικό για τους σουβλατζήδες.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ..Δεν είναι πέναλτυ σαν του φορτουνη χωρίς επαφή δλδ, ούτε σαν του κάγκουρα ΠΟΥ «ΣΕΡΝΕΙ» το πόδι αντί να περπατήσει..Ας το δούμε αναλυτικά.

Στο πρώτο καρέ ο Μπεργκ πατάει με το αριστερό πόδι, ενώ ο αντίπαλος εχει «μαζεμένα» πονηρά τα πόδια, καθώς τα έχει μεν κάθετα με το σώμα του (οχι παράλληλα) αλλά δεν τα απλώνει τελείως.

Στο επόμενο καρέ ο Μπεργκ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, σηκώνει το δεξί πόδι για να περάσει τον αντίπαλο, αφού πατάει με το αριστερό. Όμως το πόδι βρίσκει στον μηρό του μαχαίρα που είναι κάθετα στο σώμα του.

Το πόδι του Μπεργκ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, έχει την πρόθεση να παίξει δλδ την φάση. Βρίσκει όμως στον μηρό του ξαπλωμένου μαχαίρα, και το κοντράρισμα θα τραβήξει και το αριστερό πόδι πίσω αφού χάνει τον βηματισμό του.


Πάμε να δούμε το πέναλτυ του καγκουρα 2 χρόνια πριν..

1) ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ αλλά για κάποιο λόγο (ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΙΛ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ) ενώ πηδάει με το αριστερό, το δεξί πόδι δεν ακολουθεί την κίνηση..Αν έκανε ακριβώς την ίδια κίνηση αφού τον έχει περάσει με το δεξί τότε και το αριστερό πόδι θα τον «πέρναγε» άνετα 

ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ,ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ??


2) ΤΟ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΛΜΑ. Το χέρι του ΣΤΙΛ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ (ειναι πεντακάθαρο) ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ και δεν εμποδίζει όπως ο μηρός του μαχαίρα την κίνηση του κάγκουρα. Είναι ένα σώμα δλδ τα χέρια και ο κορμός του ΣΤΗΛ.


3) Αφού έχει ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ Ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ κάνει την πιρουέτα για να ΠΕΣΕΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ. Η μπάλα κατευθύνεται όμως αριστερά του κάγκουρα, ενώ εκείνος δεν πηγαίνει προς αυτή!!!.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ ΣΕ 3 ΚΑΡΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΔΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΤΟ ΑΛΜΑ, αλλα «σερνεται» σχεδόν μέχρι να βρει το ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ, χέρι του ΣΤΗΛ.

Όταν κάνεις τέτοιο άλμα, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΠΟΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ του μπροστινού που ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ?



ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΜΠΕΡΓΚ έχει επαφή ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΔΙ που ξεκινάει την φαση (δλδ σαν να είχε εδω ο κάγκουρας στο ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΛΜΑ) .

ΑΝ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ, ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΛΔ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ «ΕΣΕΡΝΕ» ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ οπως ο καγκουρας, το ποδι του για να κερδισει το πεναλτυ


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ 0 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΙΑ..ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΔΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!!!


Τέλος ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΞΕΔΡΑ.




Σχόλια