Εμείς τι φταίμε που σε κάθε τάιμ-άουτ ακούμε τα δικά σας βρισίδια;

Όχι άλλη εύνοια (1971-72).

1971-72



Μία χρονια που ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα (18 ομάδων) με 24 νίκες 6 ισοπαλίες και 4 ήττες. Με βαθμολογία 3 πόντους για νίκη 2 για ισοπαλία και 1 για ήττα συγκεντρώνει 88 βαθμούς (78 με σύστημα 3-1-0 που ίσχυει τώρα). Την προηγούμενη σεζόν το κατέκτησε η αεκ με 23-8-3 και 88 βαθμούς (77 με σύστημα 3-1-0 που ίσχυε τότε).

Μέχρι τότε ο Παναθηναϊκός έχει το ρεκόρ βαθμών στην Α εθνική, αλλά έρχεται το τρύλο με κεκτημένη ταχύτητα το 1972-73 με 27 νίκες-6 ισοπαλίες-1 ήττα και 94 βαθμούς (87 με σύστημα 3-1-0) και το 1973-74 με 26 νίκες-7 ισοπαλίες-1 ήττα και 59 βαθμούς με το νέο σύστημα βαθμολογίας (2 βαθμοί η νίκη, 1 η ισοπαλία) η 85 βαθμούς με σύστημα 3-1-1 που ισχύει τώρα.


Η ευνοημένη ομάδα της χούντας στην περίφημη 7ετία συγκέντρωσε (2 φορές) τους περισσότερους βαθμούς έναντι όλων, ενώ απο τα 59 τέρματα του 1966-67, τα 52 του 1969-70 και τα 44 του 1970-71 βρέθηκε ξαφνικά να πετυχαίνει 102 το 1973-74 (τα διπλάσια δλδ).  




Η ευνοημένη ομάδα της χούντας λοιπόν στην περίφημη 7ετία έκανε τις περισσότερες νίκες (27) της 7ετίας (1 φορά) την σεζόν 1972-73, το ίδιο έπραξε και ο Παναθηναικός (27) την σεζόν 1969-70, ενώ από 26 νίκες πέτυχαν απο μία φορά οι δύο τους (1969-70 ο Παναθηναικος και 1973-74 το τρυλο).


Η ευνοημένη ομάδα της χούντας στην περίφημη 7ετία έκανε τις λιγότερες ήττες της 7ετίας (1) και μάλιστα 2 φορές (1972-73 και 1973-74), το τρύλο έκανε 2 ήττες στην σεζόν 1966-67, όπως και ο Παναθηναϊκός το 1969-70, ενώ το 1968-69 γνώρισε 4 ήττες και η αεκ έκανε 6 ήττες το 1967-68. 

Οι αριθμοί ως γνωστόν σπάνια λένε ψέματα.

Παρόλα αυτά και τα φοβερά ρεκόρ επίθεσης και νικών που πετύχαινε το τρύλο, ένας πράσινος ποδοσφαιριστής κυνήγησε μία χρονιά το χρυσό παπούτσι σαν πρώτος σκόρερ σε όλη την ευρώπη.


Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ την σεζόν 1971-72. Φυσικά αν ο Παναθηναϊκός ΗΤΑΝ η ευνοημένη ομάδα της χούντας ο Αντωνιάδης θα πετύχαινε άνετα 2-3 γκολ οφσαιτ και 2-3 από πέναλτυ παραπάνω ώστε να ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ.


Το 1968-69 έφτασε κοντά ο Σιδέρης με 35 τέρματα αλλά δεν ήταν αρκετά (το τρύλο κέρδισε 6 πέναλτυ τότε) ενώ το 1971-72 ο Αντωνιάδης πέτυχε 39 γκολ (με το τριφύλλι να κερδίζει 5 πέναλτυ την σεζόν εκείνη). Εξάλλου ο Σιδέρης δεν έπαιζε στην ευνοημένη ομάδα.


Ας δούμε πως εκείνη την σεζον η διαιτησία ΔΕΝ βοήθησε τον «ψηλό» να σκοράρει έστω 1 γκολ παραπάνω και να γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα. Υποτίθεται οτι ο Παναθηναϊκός είναι η ευνοημένη ομάδα για τους γαύρους φυσικά.Αρα γιατί να μην δώσει ο ΚΑΘΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ υπέρ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ?  Τα τελευταία χρόνια κάθε βουτιά του φορτούνη και καθε πέσιμο του γκαλέτι, του ντιόγκο, του κάγκουρα δίνονται πέναλτυ ΚΑΙ ΑΣ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.


Πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, στο κύπελλο με τον Ορφέα, ο κούγιας ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ.





Στο πρωτάθλημα τώρα την 2η αγωνιστική (Παναθηναικός-Φωστήρας 7-2) ο διαιτητής θα δώσει ΟΛΕΣ τις αμφισβητόυμενες φάσεις ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ως γηπεδούχος). Που να μην κερδίζαμε δλδ.




Την τρίτη αγωνιστική θα ηττηθεί ο Παναθηναίκός από τον Άρη (1-0) με πέναλτυ στο οποίο Η ΜΠΑΛΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΧΕΡΙ του Αντωνιάδη (και όχι το αντίστροφο). Προφανώς αν ήμασταν η ευνοημένη ομάδα δεν θα το έδινε.




Την 5η αγωνιστική οι αιώνιοι θα κάνουν ενστάσεις (3-2 νικήσαμε στην Λεωφόρο) με σαφώς καλύτερο τον Παναθηναικό όπως φαίνεται απο την βαθμολογία της εφημερίδας ΟΜΑΔΑ. Ο Παναθηναικός διαμρτύρεται για ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΤΡΥΛΟ, ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΕ χρεώνοντας φάουλ του Δομάζου (ανύπαρκτο) στον τερματοφύλακα του τρύλου. Η ευνοημένη ομάδα δλδ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΕ ενώ ένα πέναλτυ στερήθηκε από τον ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ




Την 9η αγωνιστική με τον Απόλλωνα, 3 αμυντικοί ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ (δεν βρίσκει η μπάλα το χέρι όπως στον αγώνα με τον Άρη), ΕΝΩ ΣΤΙΟ 27 ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΩΣ ΟΦΣΑΙΤ. Δεύτερο πέναλτυ που στερείται απο τον ψηλό και 1 γκολ ως οφσαιτ ακυρωμενο. Φυσικά και θα μπορούσαν να το μετρήσουν όπως γίνεται σήμερα όταν παίζει το τρύλο.., 





Την10η αγωνιστική στον «φιλόξενο» Βόλο, 3 γκολ του τριφυλλιού ακυρώνονται ως οφσάιτ, 2 του Αντωνιάδη . Άρα μέχρι στιγμής ο ψηλός έχει 3 γκολ άκυρα ως οφσαιτ και 2 πέναλτυ που δεν έχουν δώσει στον Παναθηναικο και θα χτύπαγε αυτός προφανώς.


Την 13η με τον Πιερικό τα Νέα θεωρούν οτι έγιναν ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ (15) ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ καθώς σε κάθε επαφή ο Αντωνιάδης γκρεμιζόταν. Προσέξτε..ΤΑ ΝΕΑ οχι η Αθλητική Ηχώ..ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ δεν δίνεται σε σπρώξιμο του Φυλακούρη ενω θα σκόραρε. Δεν θα κρατήσουμε τα 15, θα βάλουμε ένα πέναλτυ για τον Αντωνιάδη και ένα του Φυλακούρη.


19η με τον Φωστήρα (ισοπαλία 2-2), στο 83 ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΖΛΑΤΑΝΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΠΤ. Εκείνη την στιγμή ο Παναθηναικός χάνει με 2-1. Δεν ξέρουμε αν βρήηκε το χέρι την μπάλα ή αντίστροφα, ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ οτι στον αγώνα με τον Άρη (ήττα 1-0) το πέναλτυ δωθηκε κατά του Παναθηναικού ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΧΕΡΙ του ψηλού. Με αυτό το κριτήριο κρίνουμε και τις φάσεις αυτές. (άρα έχουμε 3 άκυρα γκολ 5 πέναλτυ που δεν έχουν δωθεί υπέρ του τριφυλλιού)


21 η αγωνιστική στην τρούμπα ο Αντωνιάδης σημειώνει γκολ που ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΟΦΣΑΙΤ (4 γκολ οφσαιτ  - 5 πεναλτυ που δεν δώθηκαν). Μπορεί και να ήταν αλλά αν ήμασταν η ευνοημένη ομάδα, ΘΑ ΜΕΤΡΑΓΕ. ΟΠΩΣ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2015-16, 2 ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΤ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΣΤΟ 3-1 επί του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.







 

23η με Τρίκαλα η ευνοημένη ομάδα (για τους γαύρους) αντί να κερδίσει οφσάιτ (που έχει υποδείξει ο επόπτης), θα χρεωθεί με πέναλτυ (αντί για φρικικ, η φάουλ) και τα Τρίκαλα μειώνουν το σκορ (1-2)



Προσπάθησε ο διαιτητής φιλότιμα, αλλά τελικά κερδίσαμε...Όχι σαν τον Καλόπουλο, η τον Σιδηρόπουλο.



24η με Ηρακλή Η ΜΠΑΛΑ (προσέξτε η μπάλα βρίσκει το χέρι , όχι το αντίστροφο που δώθηκε με τον Άρη) ΣΤΟ 64 ΠΡΟΣΚΡΟΥΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΕΡΙ, αλλά δεν δίνεται τπτ. Άμα είσαι ευνοημένη ομάδα όμως...(4 γκολ οφσαιτ  - 6 πεναλτυ που δεν δώθηκαν)



25η με Εθνικό (3-3) η μπάλα φαίνεται να βρίσκει σε χέρι παίχτη του Εθνικού στο 89 (ήδη 3-3 το σκορ) αλλά παρά τις διαμαρτυρίες 5-6 παιχτών δεν δίνει κάτι ο διαιτητής. Με τον Άρη έδωσε όμως.

 (4 γκολ οφσαιτ  - 6 πεναλτυ που δεν δώθηκαν)



26η αγωνιστική με απόλλωνα. ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ ΕΓΚΥΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ΕΝΩ ΣΤΟ 28 ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΙΝΕΙ ΚΟΡΝΕΡ. (5 γκολ άκυρα  - 7 πεναλτυ που δεν δώθηκαν)


29η με γαύρο Λευκωσιας (2-0) στο 80 ΚΑΠΟΙΟ ΧΕΡΙ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, χωρίς να το δει ο διαιτητής. Κρίμα, έπρεπε να έβλεπε καλύτερα όπως ο διαιτητής με τον άρη (5 γκολ άκυρα  - 8 πεναλτυ που δεν δώθηκαν)




30η αγωνιστική με Πιερικό (1-3) στο 6 ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. (αν και δεν λεει αν η μπάλα βρήκε στο χέρι η το αντίστροφο). Ίδια φάση με τον αγώνα του Άρη δλδ. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ. (5 γκολ άκυρα  - 9 πεναλτυ που δεν δώθηκαν)


33η με Βέροια ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΚΥΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ (6 γκολ άκυρα  - 9 πεναλτυ που δεν δώθηκαν)




ΕΝΩ ΣΤΟ 65 ΚΟΒΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΦΣΑΙΤ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ. Άμα είσαι ευνοημένη ομάδα....


Έτσι ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ χάνει την ευκαιρία να ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ 6 ΑΚΥΡΩΜΕΝΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΩΣ ΟΦΣΑΙΤ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΑΝ 9 ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΕΣ Η ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.


Ένα από όλα αυτά να έιχε αλλάξει ως απόφαση, ο ΨΗΛΟΣ θα ήταν ο μοναδικός ΕΛΛΗΝΑΣ της εποχής με ΧΡΥΣΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ.





12-3-72

Άλλη μία φώτο δώρο για τους γαύρους. Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΩΧΤΗΚΕ ΤΟ 1967 , ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΙΣ 12-3-72 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ. Ο ΠΟΥΣΚΑΣ ΗΡΘΕ ΤΟ 1970 ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΑΡΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΩΤΕΡΗ. Αυτός ο κατάσκοπος πως κατάφερνε και έμπαινε κάθε χρόνο από τότε που «διώχτηκε» στην χώρα μας, είναι άγνωστο μέχρι στιγμής. Ο James Bond ωχριά μπροστά του.



Σχόλια

  1. "Ο Μάρκους Μπεργκ ήρθε από πίσω μου στη φυσούνα και με αποκάλεσε "μαϊμού". Δεν έχω ζήσει ποτέ κάτι παρόμοιο. Είναι παντελής έλλειψη σεβασμού", φέρεται να είπε ο Φίρι στην Ekstra Bladet.


    Tι εγινε εδώ πρασινοτομαρε? Ωπ, δεν βλεπω να το ειδες γι αυτό ειπα να σ ενημερωσω αφου όταν είναι να γραψεις για Ολυμπιακο, τα βλέπεις αμεσως, το οποιο είναι λογικο, οπαδοι σαν εσενα είναι ο ορισμος του βλεπω τον Ολυμπιακο πιο πολύ απ την ομαδα μου.

    Μηπως ο Μαρκους το διαμαντι είναι ρατσιστης? μηπως φταινε ο Κυζας και ο Κουκουλακης? τελικα να γραψουμε κανα αρθρο η κανα ποστ (αν και τωρα ποστ δεν μπορεις, σας κλεισανε και το φορουμ) για το ότι οι Ολυμπιακοι είναι ολοι κακοι και χρυσαυγιτες?
    δε σας χαλασε ε.
    Αν αποδειχτεί ότι το ειπε ο Μπεργκ θα επρεπε να τον πετάξετε εξω με τις κλωτσιες οι ιδιοι αλλα όταν εχει να κανει με την παε, το κοκοκο παει συννεφο αφου ειστε κολληταρια. για την καε ασε καλυτερα δε σου λεω. σας ποναει ακομα.

    τα χαιρετίσματα μου στο green web fans. Λυπομαστε ολοι στον Πειραια που εκλεισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) ΑΝ..αλλα δεν αποδειχθηκε τπτ.

      2) τι σχεση εχει αυτο που γραφεις με το θεμα της αναρτησης? καμμια προφανως.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου