Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Δεν χρωστάμε , δεν χρωστάμε (το άλλο με τον Τοτό;)


Πλέον μπορείτε να κρυφτείτε στα βάθη του βρωμολιμανιού , η να πνίξετε τον πόνο σας στο trouba-r.
Το παίζατε και ειδικοί στο θέμα με την εξής κατάληξη.


« Για να συνοψίσουμε, αφού το θέμα νομίζω πως έχει αναλυθεί διεξοδικά.
 - Κινδυνεύει από κάτι ο Ολυμπιακός? ΟΧΙ. Ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο υπάρχει να αναγνωρίσει δίκαιο στην Τράπεζα το Δικαστήριο, αφού μόνη της παραιτήθηκε από το δικαίωμα να πάρει λεφτά, ενώ αν το κάνει, όλα θα τα καλύψει το ελληνικό Δημόσιο».


ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΠΤ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ γράφουν τα ερυθρόσβερκα πρόβατα που χρωστάνε σε όποιον μιλάει ελληνικά. Το χαρισμένο λυώμενο ΤΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΑΤΕ? ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ  ΡΕΝΤΗ?

Η φώτο έιναι από άρθρο των r.a.t.m  που προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ..

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΛΕΜΕ..ΠΟΥΘΕΝΑ..ΑΜΑ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ?





Κατ΄αρχήν να πάμε στο αγωνιστικό μέρος..Ο ΝΤΕΤΑΡΙ και οι 3 ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ δεν θα έπρεπε ΠΟΤΕ να αγωνιστούν  ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ..ΝΑΙ? ΝΑΙ..ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ , ετσι δεν είναι; ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΥΣΤΑΦΣΟΝ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ (δώρο του χοντρου κλπ κλπ)



Τα 40 εκ. ευρώ που ΟΝΤΩΣ χρωστάει ο γαύρος. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι, ο Ντέταρι δεν άνηκε στον γαύρο, αλλά στον Κοσκωτά και τα 2,6 δις δεν πήγαν στον γαύρο, αλλά στον Σαλιαρέλη και μπλα μπλα μπλα. Το άρθρο έχει έναν παραλογισμό.

Απ’ ότι καταλαβαίνουμε, το δημόσιο πλήρωσε 2,6 εκατομμύρια δραχμές στον Σαλιαρέλη, άρα ο γαύρος ΑΚΟΜΑ χρωστάει, αφού δεν τον ευνόησε η συνεισφορά του δημοσίου. Άρα πώς γίνεται η Τράπεζα Κρήτης να είναι τρελή και να ζητάει χρήματα σύμφωνα με το ratm ΜΠΑΣ και γίνει κανας ευνοϊκός διακανονισμός. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕ Ο ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΣ!

ΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ…ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ 40 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ…

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΜΩΣ…

ΑΡΑ Η Ο ΓΑΥΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑ ΧΕΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ…
ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ..

Εναλλακτική λύση δεν παίζει. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΕΗ ΠΑΓΩΣΑΝ (5,5 ΔΙΣ) ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΞΕΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ (120 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ). ΑΡΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ…

α) ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΩΣΕΙ
β) Η ΜΕΛΙΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ
γ) Η Ο ΓΑΥΡΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 40 ΕΚ. ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΡΗΤΗΣ, Ή ΤΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ



Σε καμία των περιπτώσεων τα λεφτά δεν έχουν δοθεί από παράγοντα του γαύρου. Άρα παραμένετε μέσα στην βρώμα. Σε περίπτωση που κάποιος ακόμα δεν κατάλαβε, έχουμε την εξής σειρά των γεγονότων

-Ο Κοσκωτάς φέρνει τον Ντέταρι στον γαύρο, με υπεξαίρεση χρημάτων από την Τράπεζα Κρήτης.

-Ο Ντέταρι μας λέει πως δεν ανήκει στον γαύρο, αλλά στον ΚΟΣΚΩΤΑ (Χωρίς αποδεικτικό στοιχείο)

-ΟΜΩΣ, μας λέει ότι ο γαύρος, κανονικά και με τον νόμο θα έπρεπε να πληρώσει την Τράπεζα Κρήτης. Άρα της χρωστάει.

-Ο γαύρος πουλάει τον Ντέταρι για 850 εκ. και θεωρητικά με αυτά τα λεφτά μπορεί να ξεχρεώσει ή να κάνει κάποια ρύθμιση χρεών τέλος πάντων.

-Ο Σαλιαρέλης υποτίθεται με τα λεφτά που πήρε από την μεταγραφή, έφερε 3 παίκτες.

-Οι παίκτες αυτοί όμως έχουν πλαστα συμβόλαια, άρα δεν πληρώθηκαν ποτέ.

-Μας λέει ότι το ζουμί είναι στην αρπαγή των χρημάτων πώλησης του Ντέταρι από τον Σαλιαρέλη. Άρα τον Σαλιαρέλη πρέπει να κηνυγήσει και όχι τον γαύρο, για ξεχρέωμα.

-Μας λέει ότι τα χρέη, πληρώθηκαν από το δημόσιο. Άρα ο γαύρος ξεχρέωσε με κρατική επιχορήγηση.

-Και διερωτείται. Μα καλά αυτό δεν είναι άτιμο? ΟΟΟΧΙ..ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ…Γιατί η τράπεζα κρήτης είχε να αποφασίσει ανάμεσα σε δύο επιλογές. Ή τον γαύρο ή το δημόσιο. Και διάλεξε το δεύτερο. Άρα ο γαύρος δεν φταίει. Έτσι δεν είναι?



Εχμμ… όχι. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΡΗΤΗΣ ήθελε τα λεφτά που της είχαν υπεξαιρεθεί. Και στράφηκε προς το δημόσιο, γιατί ήξερε προς εκεί θα έπαιρνε σίγουρα τα λεφτά της. Αν έμπαινε στον κυκεώνα να ζητήσει τα φράγκα από τον Σαλιαρέλη, το πιο πιθανό είναι ακόμα να μην είχε βρει το δίκιο της.

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ : ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ;




-Εδώ αρχίζει το μπλέξιμο και έχουμε δύο σενάρια.

α’ σενάριο : Το κράτος έδωσε τα λεφτά, ΟΧΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΡΗΤΗΣ, αλλά στον ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ, με σκοπό να της τα δώσει για λογαριασμό του γαύρου. Εκείνος όμως τα κρατάει για πάρτη του, με αποτέλεσμα η τράπεζα να μην παίρνει τίποτα και ο γαύρος να της χρωστάει σήμερα 40 εκ. ΑΡΑ Ο ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ ΤΑ ΣΟΥΦΡΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ

β’ σενάριο : Το κράτος έδωσε κατευθείαν τα λεφτά στην Τράπεζα Κρήτης και έτσι ο γαύρος ξεχρεώθηκε από το δημόσιο. Άρα η τράπεζα που σήμερα κάνει αγωγές, είναι τρελή και θέλει κι άλλα λεφτά.

Το σενάριο, ο Σαλιαρέλης να άρπαξε τα λεφτά και ο γαύρος σήμερα να μην χρωστάει, δεν παίζει.

ΥΓ..ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ..Ξέρει αυτός..

Σχόλια

  1. Ρε φιλε πρασινοτομαρε τι συμβαινει με το site των greenwebfans? Εκλεισε, αλλαξε?? Ξερεις κατι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ιδια απορια εχω και γω για το αγαπημενο φορουμ ολων των Ολυμπιακών οπαδων.
      Δεν ειστε online καμμια βδομαδα τωρα και δεν εχω με τι να γελασω με τις θεωριες σας. Θα εχασα και το κλαμα για το κυνηγι της Δικης της Δευτέρας, κριμα, κριμα, ανεβείτε παλι γρηγορα, μας λειπετε βρε πιτσιρικια!!


      οσο για το θεμα σου πρασινοτομαρε, αστα να πανε, λιγο που βγηκα στον πειραια το πρωι, ολοι ειχαν μια μουρη σαν κηδείας, μαλλον θα διαλυθουμε φετος απ αυτό το χρεος που μοιαζει και τελεσιδικο και δεν θα εχουμε ομαδα φετος και θα παρει πρωταθλημα ο Στραματσονι κι ο Κουτρουμπης.

      εκτος αν δε σε νοιαζει αυτό, και δεν εχεις θεμα να το παρει η αεκαρα και ο παοκαρος για να πανηγυριζει και το sdna. Από καιρο εχω προτεινει αλλωστε να φτιαξετε μια μεικτη να παιζετε ολοι μαζι εναντιον μας, να σας γλεντάμε τρια σε ένα.

      λολ.

      Διαγραφή
    2. Ρε ανωνυμε εσυ εχεις χιουμορ και μορφωση υψηλου επιπεδου...Μεχρι κσι το "λολ" ξερεις !!! Απιθανο επιπεδο για γαυρο !! Ρε μας τρομαζεις !! Ρε τετοιος πνευματικος ογκολιθος να σερνεται υπουλα και καταστροφικα στα Παναθηναικα σαιτ, ειναι συμφορα !! Ρε συ πρεπει γρηγορα να αποταξεις το "γαυρος" !! Εσυ εισαι, ηδη, πνευματικος ροφος ,ρε, και λιγα λεω !!
      Αντε ,ροφε...Αντε "λολ"...Αντε σαχλαμαρα...Οταν χρειαστουμε καραγκιοζηδες θα σε φωναξουμε.....

      Διαγραφή
    3. ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΛΑΝΙΑΡΗ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΝΕΚΡΩΝ ΣΑΣ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΨΟΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ+ΤΑ ΧΑΡΤΙΝΑ ΑΠΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!ΜΕΙΚΤΗ ΓΥΝΑΙΚΩΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΛΗΔΩΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΤΡΟΜΠΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΤΟ ΦΥΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ+ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΕΝΑΛΝΤΙ..ΚΟΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΣΤΕ...ΕΧΩ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΟΛΟΙ ΜΕ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ..ΓΤ ΑΡΑΓΕ?ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΚΑΤΟΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΤΕ ΜΟΝΟ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ.ΑΝΤΕ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΓΑΜΟΥΣΕ ΧΤΕΣ ΖΩΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ..ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΘΥΡΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ..ΘΡΥΝΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΟΥ..ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ..ΑΝΤΕ ΚΛΕΨΕ ΚΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΑΝΔΡΑΣ+ΟΧΙ ΛΟΥΛΟΥ ΓΑΥΡΙΕΛΑ..ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΖΩΟ ΗΔΗ ΝΕΚΡΕ

      Διαγραφή
  2. ωραιος ρε τομαρε τους ξεβρακωνεις και τους καιει ας λενε μαλακιες.
    αν ξερεις τι παιχτηκε με panathinaikosforum για πες εχω δει οτι γραφεις κι εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Dwste kanena info gia to ti egine me to panathinaikosforum re mages dld eleos kanenas den kserei tpt??
      Toses meres katw ti skata exei ginei?

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου