Με ένα απλό google search...

Πάλι ψέματα;

Πόση προπαγάνδα μπορείς να διαβάσεις?

Έδωσε συνέντευξη ο λέσβιος διαιτητής Παπουτσέλης (5/5/2016 εφημερίδα σκουμπρί) και είπε οτι το πέναλτυ το γνωστό ΜΑΛΛΟΝ ήταν εκτός περιοχής ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.Βασικά δεν έδωσε συνέντευξη..Αφορμή έψαχναν να δικαιολογήσουν τα δικαιολόγητα..Αλλά και εδώ αδιάβαστοι πιάστηκαν..Και την συνέντευξη την κάνει προφανώς..ο γαβαθιώτης..Εδω γελάνε και οι βαφές μαλλιών (το σκούρο καστανό της LOREAL)

ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ..35 ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ..

35 ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ..




35 ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ..ΟΚ..ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ...ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ..


Η ΦΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΕΣΑ..ΣΤΟ 0:05 ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΣΤΟ 0:06 ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ Ο ΙΩΣΗΦ, ΕΝΩ ΣΤΟ 0:07 ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.....Ο ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗΣ...

ΑΡΑ..ΣΕ 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ..ΕΤΡΕΞΕ 35 ΜΕΤΡΑ..ΣΕ 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ..ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ 35 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ...

ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΕΧΕΙ 5 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΡΕ, ΕΤΡΕΞΕ 30 ΜΕΤΡΑ ΣΕ 2 ΔΕΥΤΕΡΑ..Ο ΜΠΟΛΤ ΤΡΕΧΕΙ 100 ΜΕΤΡΑ ΣΕ 9,8 ΔΕΥΤΕΡΑ..ΤΑ 35 ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ 3,4 ΔΕΥΤΕΡΑ..

MA, ποιός είναι αυτός στο πλάνο; Ο Παπουστέλης; Μα αφού ήταν 35 μέτρα πίσω είπε!!!


Ο ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗΣ ΟΜΩΣ ΤΑ 35 ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ 2 ΔΕΥΤΕΡΑ...ΓΑΤΑΚΙ ΜΠΟΛΤ..

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 35 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ....10 ΜΕΤΡΑ, ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ..ΑΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΦΑΣΗ..


Το οτι ο Βάντσικ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ, του μιλαει με το «σεις» και με το «σας» ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, καθως οι τρουμπαιοι  εχουν μαθει να τους πηγαινουν καροτσακι στη σεντρα, να πετανε γαντια, να φτυνουν (απο την δεκετια του 60 και του 70)

Επίσης κανένας Κολιτσιδάκης δεν μπερδεύτηκε με κανέναν Ουζουνίδη και κανένας ίβιτς δεν έκλεψε την μπάλα..Ο Κολιτσιδάκης γλυστράει για λίγο, ενώ η μπάλα φτάνει στον ίβιτς απο κεφαλιά-πάσα του γιαννακόπουλου.



Επίσης δηλωνει περηφανα οτι ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ (δύσκολες εποχές, ανεργία, οπότε κάποιο πόστο κάπου θα ήταν ευπρόσδεκτο), αλλά η εφημεριδα «γαύρος» που δίνει την «και καλά συνέντευξη»  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ @#$ΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ, απλα βρισκει μια φραση που ειπε ο  ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗΣ οτι  Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ..

Φυσικα αυτη η δηλωση προκαλει μεγαλο ενδιαφερον, καθως Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ...

«Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ;» (γεια σου γιαννη - κουκια σπερνω,  δλδ)



Και βεβαια αφορμη ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΛΙΤΖΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΛΙΤΣΙΔΑΚΗ, αλλα οι κουτοπονηροι ειδαν την φαση στο  ΜΠΑΓΕΡΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ και επειδη διαβασαν οτι ολοι ειπαν οτι ειναι 2 μετρα εξω, θυμηθηκαν κατι..Τι? Τον αγωνα του 1996 και την βαφτισαν ιδια..

Σου λενε..Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΔΩΣΕ ΠΕΝΑΛΤΥ 1 ΜΕΤΡΟ ΕΞΩ, Ε ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ θα πει 2 μπουρδες για τον αγωνα, θα πει μια βλακεια για την αεκ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ? ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ!!!! ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΕΚ εχει βαρεθει να σηκωνει πρωταθληματα απο το 97 και μετα..Ετσι δεν είναι?

ας δουμε την φαση του τουρκου και τι σχεση εχει με αυτη του γαυρου..


Ο αμυντικος εχει το δεξι ποδι μονιμα στο εδαφος..Με το αριστερο στην αρχικη φωτο ΔΕΝ εχει επαφη με τον Τορρες, και ετσι ο Τορρες του φευγει..Ομως ο αμυντικος ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ και βρισκει τον Τορρες ΕΠΑΝΩ στον βηματισμο ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ (ΔΕΞΙ) πόδι το οποίο είναι ΕΝΤΟΣ περιοχής. Το αριστερο του ποδι ειναι εκτος. Στο τριτο καρε, ακομα υπαρχει επαφη στο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ ΕΝΤΟΣ ΠΕΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΤΟΡΡΕΣ και οχι στο αριστερο που ειναι εκτος.Φυσικα ο αμυντικος συνεχιζει να γλυστραει οσο κανει την προβολη και πλησιαζει συνεχως την περιοχη, ετσι στο τελευταιο καρε εχει φτασει ηδη στην γραμμη της περιοχης, ενω το αρχικο τακλιν εχει ξεκινησει 1,5 μετρο εξω απο την περιοχη με τον Τορρες να ειναι μπροστα του και να τρεχει.

Αρα, εχουμε μια πολυ οριακη φαση, στην οποια οτι αποφαση και να παρει ο διαιτητής σίγουρα δεν ειναι λαθος. Το μαρκαρισμα που βλεπουν ολοι στο αριστερο ποδι του Τορρες, δεν υπαρχει, ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ που συμβαινει στον διασκελισμο του δεξιου ποδιου..

Καμμια σχεση με την ανατροπή 1 μετρο εξω απο την περιοχη του ιβιτς, ο οποίος αφού πέσει κοιτάει πονηρά τον διαιτητή αν σφύριξε το πέναλτυ (εχει γυρισει ολο το σωμα του δεξια αλλα το κεφαλι κοιταει αριστερα), ο καραπιάλης τρέχει στον επόπτη να ζητήσει κίτρινη κάρτα, ενω ο καραφλοσέρβος θα πανηγυρίσει άλλο ένα πέτσινο γκολ-πέναλτυ..



Όλο το ψέμα και η κλεψιά ενός αγώνα, σε 2 φωτογραφίες..

Σχόλια

  1. ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΘΥΡΩΡΟΥΣ(ΒΑΖΕΛΟΙ ΗΤΑΝ)ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝΕ ΝΕΚΡΟΥΣ..ΑΔΕΡΦΕΣ ΖΕΙΤΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ...ΘΡΗΝΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ..ΖΗΤΩ Η Θ.13 ΚΑΙ Ο Π Α Ν Α Θ Η Ν Α Ι Κ Ο Σ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΟ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗ ΒΑΖΕΛΟΚΤΟΝΙΑ
    ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΠΟΥΤΣΟΙ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΒΑΖΕΛΟΚΤΟΝΙΑ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΗ?ΣΑ ΚΛΑΜΜΕΝΕΣ ΚΟΤΕΣ ΦΕΥΓΑΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ ΣΑΣ ΣΤΗ ΠΑΙΑΝΙΑ!!ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΖΟΕΜΠΟΡΩΝ ΣΑΣ!ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ?ΠΟΣΟ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΣ ΕΙΣΑΙ?ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΝΗ ΓΤ ΕΙΣΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ!!ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΣΑΣ ΞΥΛΟΦΟΡΤΟΝΟΥΜΕ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ ΗΡΘΑΜΕ+ΜΑΣ ΚΛΑΣΑΤΕ 2 ΚΙΛΑ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΑΜΗΣΕΙ 1000ΑΔΕΣ ΓΑΥΡΙΕΛΕΣ ΚΟΤΕΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ!ΜΟΚΟ ΛΟΥΓΚΡΑ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΗ!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου