Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Πάλι 13άρι!!!

H ΛΥΣΗ για να αποφευγεις τους διασυρμους

Στην αρχή η λύση ηταν το σανό (και η επιλεκτική αμνησία των προβάτων). Εχουμε μεγαλη ομάδα μεχρι και τελικό φανταζόταν ο πρόεδρας. Κάθε χρόνο 5αρες αλλά επόμενη χρονιά νέο παραμύθι. Έτσι έστηνε το πρωτάθλημα με 3-4 καλούς αντιπάλους, ενώ οι άλλοι έχουν ΙΣΑΞΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ και δεινοπαθούν. Το τρύλο έδινε 6 αγώνες δύσκολους (ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ-ΠΑΟΚ-ΑΕΚ) αλλά οι 7αρες και οι 5αρες στας Ευρώπας, σφύριζαν.

Οπότε άλλαξε τροπάριο. Άρχισε να εκμηδενίζει τους αντιπάλους του. Οτι ίσχυε για αυτόν δεν ίσχυε για τους άλλους. Παραρτήματα, δανεικοί, χαρισμένο γήπεδο, κοράκια να βλέπουν οράματα και φαντασιώσεις, διάλυση των αντιπάλων. Ξεκούραστο πλεον το τρύλο, δεν είχε ουτε καν τον φοβο απώλειας πρωταθλήματος. Πλησίαζε ο παναθηναικός και τον κέρδιζε? Μηδενισμός και -3..Θα κουραζόταν το τρύλο φετος να παιξει και μετά να πάει γερμανία. Το έπαιρνε στα χαρτιά.

Έτσι νόμιζε οτι χωρίς να κουράζεται θα έχει δυνάμεις.. Φάνηκε ξεκάθαρα αυτό στο 0-3 με την μπαγερν εδω, στο 4-0 στο Μόναχο και χτες στο 0-3. Και πέρσυ στην Μαδρίτη και πρόπερσυ στο Μάντσεστερ και με την Παρί. Όταν οι άλλοι έτρεχαν, το τρύλο έσκαγε..Και έσκαγε μάλλον γιατί δεν έχει μάθει να τρέχει, αφού στο ελλάντα δεν του χρειάζεται. Εκτός αν όταν τρέχει δεν τρέχει απο μόνο του.



Στο 9 χτες, ο Φορτούνης βούτηξε στην περιοχή. Ο ιταλός ρέφερι έδωσε κίτρνη για θέατρο. ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ? ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΤΟΝ ΟΜΑΡ (ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΦΤΙΖΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΝ ΟΜΑΡ, ΟΠΩΣ Ο ΓΙΑΧΟΣ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ? Έτσι έχουν μάθει. Να κάνουν οτι γουστάρουν.

BEBAIA ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΗΤ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ..



Αλλά τελικά ούτε αυτό έφτανε.Έτσι υιοθέτησε και δεύτερη λύση.

Εξαφάνισε τους πανίσχυρους αντιπάλους απο τις κληρώσεις ώστε να μπορέσει να φτάσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΚΟΥΡΑΔΟΚΑΣΤΡΟΥ. Αφού λοιπόν είχε ξεκινήσει με τις γνωστες 5-7αρες.

Εν αρχη λοιπόν ηταν οι 5αρες (Ρεαλ 5-1, Ροζενμποργκ 5-1), Οι 4αρες (Μαντσεστερ 4-0, Νιουκαστλ 4-0, Ρεαλ 4-2). Εντός και εκτός (Λυον 1-4, Βαλενθια 2-4). Ενίοτε και 3αρες (Αρσεναλ 3-1, Ρεαλ 3-0, Τσελσυ 3-0, Μολντε 3-2, Μακαμπι 3-0, Λιλ 3-1, Μαντσεστερ 3-0, Λιβερπουλ 3-1). Εντός και εκτός (Μαντσεστερ 2-3, Σεντ Ετιεν 1-3, Γιουβε 1-3,Νιουκαστλ 1-3, Ροζενμποργκ 1-3). Ήρθε και μια 7αρα (Γιουβε 7-0). Και ενας αποκλεισμός απο την Ανορθωση (3-0) και ενας απο Μακαμπι (1-0)

Το προβλημα λυθηκε με τις κληρωσεις

Ως δια μαγειας εξαφανιστηκαν οι Ρεαλ Μπαρτσα Μαντσεστερ Τσελσυ Μπαγερν απο τους ομιλους και το γκρουπ των ισχυρων. Και ποιες εμειναν? Οι Μπενφικα-Αρσεναλ. ΡΕΑΛ και Μπαρτσα συνηθως στους ομιλους εχουν την καλυτερη επιθεση. Η Ρεαλ απο 14 μεχρι 20 τερματα σε 6 αγωνες, η Μπαρτσα απο 14 μεχρι 20, η Μπαγερν απο 12 μεχρι 17. ΧΤΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η ΡΕΑΛ ΕΡΙΞΕ 8..ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ...

Πόσες πιθανότητες μαθηματικα εχει μια ομαδα επι 7 χρονια να μην κληρωθει
με μια απο αυτες και ποσες να της τυχαινει η αρσεναλ 4 φορες σε 6 χρονια.

Απο το 2008 και επειτα δεν υπηρξε ΠΟΤΕ μεγαλη ομαδα στους ομιλους. Περυσι εσπασε ο διαολος το ποδι του και εκατσαν Ατλετικο - Γιουβε...3 εξω απο την Γιουβε, 4 εξω απο την Ατλετικο.
Αν ερχοταν η Παρι του Ζλαταν, αλλα 4 εντος (και με χαμενο πεναλτυ).

Οποιαδηποτε μεγαλη βρεθηκε, ΑΝ περναγαν τους ομιλους εριξε 3!!!
Η Μαντσεστερ προπερσυ με 3-0 ανετα στην αγγλια (η χειροτερη Γιουναιτεντ ολων των εποχων)
η Τσελσυ το 2007 με 3-0 στην αγγλια (0-0 στο κουραδοκαστρο).

Μια φορα καταφεραν οχι απλα να παιξουν με αδυνατο στους 16, αλλα με ομαδα που παρακαλαγαν ολοι να κληρωθουν μαζι της. Την Μπορντο..0-1 στο χαρισμενο, 2-1 ευκολα στην γαλλια.

Περναγε στο Γιουροπα? 3 απο Λεβαντε, 2 Ντνιπρο,2 απο μεταλιστ,3 απο Σεντ ετιεν.

Φετος ηρθε η Μπαγερν. Σβηστη.Χωρις Ρομπεν Ριμπερυ στην Αθηνα εριξε 3
Στην Γερμανια χωρις Ριμπερυ, με 10 παιχτες, με αλλαγη τον Ρομπεν στο 40 και τον Λεβαντοφσκυ στο 70 εριξε 4....Σύνολο 7 δλδ σε 2 αγωνες.

Kαι σήμερα η Αρσεναλ..Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ. 3 ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ..ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΚΑΡΙ. ΟΙ ΒΟΥΤΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΑΝ. ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΕΔΙΝΕ Ο ΡΕΦΕΡΙ ΕΙΤΕ ΦΟΡΑΓΕ ΚΟΚΚΙΝΑ Η ΟΜΑΔΑ, ΕΙΤΕ ΜΠΛΕ.

ΣΕ 6 ΑΓΩΝΕΣ ΦΕΤΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ 2 ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΔΟΚΑΣΤΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ του τρυλο, 2 ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΗ Η ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ ΓΙΑ 2 ΕΤΗ ΣΕΡΙ...

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ..ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ 50-50, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΡΑΔΟΚΑΣΤΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ..ΘΑ ΜΠΕΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ 2 Η ΤΡΙΑ Η 4 ΕΝΙΟΤΕ, ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ ΝΑΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.

Ετσι χτιζονται τα τρυλικα ρεκορ..Χωρις κανεναν μεγαλο αντιπαλο. Μονο με την αρσεναλ που μια φορα εφτασε τελικο (2005), την χρονιά που ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΗΤΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, την χρονια που αντιμετωπισε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΟΤΕ (2-2 ΚΑΙ 1-1).  Απο τότε ποια αρσεναλ? Που εχει φτασει? Πουθενα..

Γιαυτό και αήττητοι να το πάρετε φέτος,  όλοι θα γελάνε μαζί σας. Γιατί οι άλλοι όταν το καταφέρνουν είναι άθλος. Γιατί εσείς βουτάτε όπως στην κομοτηνή όπως και χτες αλλά δεν σας νοιάζει αν γελάει όλη η ελλάδα και η ευρώπη μαζί σας. Να τσεπώνετε τα 25 και τίποτα άλλο. Με οποιονδήποτε τρόπο.

ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΣΩΣΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΟΜΑΔΑ, ΘΑ ΦΤΑΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 8ΑΔΑ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ..ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ..Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΕΜΑΣ..

Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΑΝΤΣΕΖ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ? ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ..ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.

ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ 4ΑΡΕΣ ΜΕΣΑ ΕΞΩ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Η ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ?

ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΥΤΑΤΑΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ.

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΤΥΧΑΙΝΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΙΑ ΜΠΑΡΤΣΑ ΜΙΑ ΡΕΑΛ, ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΓΙΝΕΙ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ..(όπως κάποτε με 17 γκολ που φάγατε)

ΚΑΙ Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΡΧΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ..ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΡΘΕ ΣΟΒΑΡΗ.
ΤΡΙΑ ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΗΤΑΝ..ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ

ΧΛΕΥΑΖΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ 13  ΚΑΠΟΤΕ..ΤΩΡΑ ΠΟΣΑ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ?? ΠΟΣΑ? 13? ΣΑΝ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ..ΤΥΧΑΙΟ Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..

ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 17 ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ..

Ετσι με αυτο τον απλο τροπο οι εποχες που ετρωγε 17 σε ομιλο (2002-03) πέρασαν, αλλά οι εποχές ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ 13 ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΝΩΠΕΣ...

ΤΟ 2003-04 ΠΑΛΙ 13 ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ.
ΤΟ 2005-06 ΠΑΛΙ 13 ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ.
ΠΕΡΥΣΙ ΠΑΛΙ 13 ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ.
ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΛΙ 13 ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ.


ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ 13...

Σχόλια

  1. Και παραπάνο θα έλεγα του χρόνου.Οι τρουμπάτοι πρίν την κλήρωση θέλαν την Μπάγερν ή την Μπαρτσελόνα σε ραδιοφωνικό σταθμό που άκουγα γιατί δεν τις είχαν αντιμετωπίσει ποτέ.
    Του χρόνου δεν περνάνε απ'ευθείας στους ομίλους σωστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανύβλακα προπαγανδιστάκο, ο Θρύλος πέρυσι κέρδισε Ατλέτικο-Γιουβέντους και θα είχε προκριθεί στους ''16'', αν δεν μας έσφαζε ο Καράσεφ μέσα στην έδρα της Μάλμε και αν δεν γινόταν η συμπαιγνία στο Γιουβέντους-Ατλέτικο, όπου και οι δύο ομάδες δεν έκαναν ούτε μία αλλαγή σε 90 λεπτά, κάτι που έχει γίνει μόλις 3 φορές στην ιστορία του Champions League. Φέτος κερδίσαμε μέσα στην έδρα της Άρσεναλ, κάτι που η ομαδούλα σου δεν έχει κάνει ποτέ στο παρελθόν. Eσύ που έχεις μάθει να τρέχεις στο Ελλάντα, σε καβαλάνε οι Καμπάλες και οι Εστορίλ στην Ευρώπη. Γι'αυτό βάφεις κάγκελα, μην σου φύγει ο Αλαφούζος κι αρχίσουν να σε καβαλάνε και οι Ερμιονίδες, ανύπαρκτε λαγουδάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου