Με ένα απλό google search...

Τι τούμπα, τι τρούμπα...

Αρετόπουλος εν δράσει. Σεζόν 2015-16. Κακός ο Παναθηναϊκός στην Τ(ρ)ούμπα. Μέχρι το 27 ακίνδυνος, αλλά από την άλλη χωρίς να δεχτεί και φάση. Άλλος ένας αγώνας όπου το πρώτο ημίχρονο είναι «πεταμένο» και η ομάδα ξυπνάει στο δεύτερο ημίχρονο. Όλα αυτά δεν αναιρούν την προκλητική (για μιά ακόμα φορά) διαιτησία του Αρετόπουλου. Τότε που φρόντισε να σφάξει τον Παναθηναϊκό, όχι απαραίτητα για να ευνοήσει τον παοκ, αλλά για να αφήσει πίσω το τριφύλλι από την κόκκινη κορυφή.

Όλα ξεκινάνε απο την φάση του 27ου λεπτού, όπου ο Ροντρίγκεζ αλληλοκρατιέται με τον Ταυλαρίδη ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝ ΠΕΡΙΟΧΗ..


Η ΦΩΤΟ είναι αποκαλυπτική ως προς το ποιος επεσε, ποιος εσπρωξε , ποιος πατησε περιοχη και ολα τα αλλα γραφικα που διαβαζουμε απο τους ρεπορτερ της μπουγατσας.

Ίδια φάση με αυτές τις 2. Του Τελάντερ στην Ξάνθη και την φάση της Μπαγερν με την Αουγκσμπουργκ που μέχρι και ο γαυρος το έκραξε.

.

ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΚΑΜΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ «ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ» ΤΟΥ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΓΩΝΑ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχει γίνει, είναι εκτός περιοχής.

Αν βέβαια κάποιος πει,«ΣΙΓΑ ΜΩΡΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ, ΓΙΑ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ, » ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.


Ο ΣΚΟΡΕΡ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΡΙΑΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ..ΟΡΙΑΚΑ..ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝ ΔΙΝΟΤΑΝ ΟΦΣΑΙΤ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ για το φανταστικό μάτι του επόπτη.

Αλλά από την άλλη, ΑΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΓΙΑ 20 ΕΚΑΤΟΣΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ..ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ..Έτσι δεν είναι?

Η μήπως τα λάθη είναι ανθρώπινα ΜΟΝΟ όταν είναι κατά του Παναθηναϊκού?

ΤΑ 2 ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΑ, ΕΩΣ ΑΚΥΡΑ. Το 1ο σίγουρα.

Ο Παναθηναϊκός αποσυντονίζεται και τρώει και τρίτο γκολ, ΚΑΝΟΝΙΚΟ.

Στο ημίχρονο η ομάδα ξυπνάει.

Στο 50 ο Μπεργκ ανατρέπεται από τον Τζαβέλα, που του τραβάει την φανέλα.
Κανένα πέναλτυ για τον Αρετόπουλο καμμία κάρτα ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.


Αφού γλυτώνει και αυτή την φάση ο μπαογκ, ακολουθεί το πέναλτυ, που βάζει τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι ξανά. Πεντακάθαρη φάση χωρίς αμφιβολία.


Ακόμα και με το σκορ στο 3-1 ο Αρετόπουλος αρνείται μία φάση που θα την έδινε, αν η ομάδα φόραγε ΚΟΚΚΙΝΑ Η ΜΑΥΡΑ. Στο 81 η μπάλα φτάνει στον Λαγό απο γέμισμα στην περιοχή, αλλά η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Τζαβέλα ο οποίος έχει αγκαλιάσει τον Λαγό. Περίεργη και δύσκολη φάση, η οποία εννοείται οτι ΔΕΝ θα δινόταν ΠΟΤΕ υπέρ του Παναθηναϊκού.

Η «αγκαλιά» είναι προφανής και δεν αφήνει τον Λαγό να πάει προς την μπάλα. όπως είναι καθαρό οτι βρίσκει στο χέρι (που προφανώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ) του Τζαβέλα.


Τέλος ένα οφσαιτ, έτσι για να θυμόμαστε.


Όλα αυτά δεν αναιρούν την κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού για άλλη μιά φορά.
Πεταμένο πρώτο ημίχρονο, ενώ με την καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ ήρθε εύκολα.

ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.

ΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ 50-50.

Η ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.

ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ, αλλά προφανώς ο γνωστός αρετόπουλος θα ήταν δύσκολο να είναι.


Η αποστολή ήταν ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ.

Όσο για τον Μπαογκ που πανηγυρίζει μιά τέτοια νίκη κατά της Αθήνας, θα πρέπει να καταλάβουν οτι το ζητούμενο δεν είναι να γίνουν χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη, αλλά να βοηθήσουν στην αποκατάσταση του 50-50. 

Σχόλια

  1. Ρε τόμαρε πρέπει κάποια στιγμή(όταν έχεις φυσικά χρόνο και διάθεση) να συγκεντρώσεις σε μια δημοσίευση ΟΛΕΣ τις σφαγές που έχουμε βιώσει στην Τούμπα(Και όχι μόνο) στα χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος ενάντια στον μπαογκ... Γιατί οι τύποι-οπαδοί του μπαογκ εδώ και μια βδομάδα έχουν πάθει παράκρουση και λένε και ξαναλένε για την σφαγή του Λίσα το 1980 και το offside του Τζιλμπέρτο Σίλβα! Επίσης λένε ότι ΠΟΤΕ δεν έχουν σφάξει τον ΠΑΟ με την διαιτησία στα μεταξύ μας... Για κάνε μια έρευνα γιατί εγώ με μια πρώτη σκέψη θυμάμαι τουλάχιστον 2-3 σφαγες στην Τούμπα(Με πιο χαρακτηριστική αυτήν το 2001) αλλά είμαι σίγουρος πως είναι πολύ περισσότερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αρθρο σου τα λεει ολα αδερφε!Αλλα που να ξεστραβωθουν και να το διαβασουν πρωτα οι "δικοι" μας και μετα οι αλλοθρησκοι......Αλλα οπως λεει και η σελιδα.....:ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδω και μια βδομαδα σιωπησες πρασινοχουλκακο, σε χασαμε. αποχαιρετηστε τον πολυβραβευμενο προπονητη τωρα και τα λεμε.


    υ.γ. α και κατι αλλο. Χαιρετα αν μπορεις και τους δημοκρατες φιλους σας Κροατες που φιλοξενειτε. Οσο τους χαιρετας μη ξεχασετε να γραψετε κανα αρθρο για Ολυμπιακο και ΧΑ.
    Γελανε και τα τσιμεντα μαζι σας ρε αντιφες της πλακας. Αντιολυμπιακο να ναι κι ας ανηκει και σε ταγμα Γκεσταπο.
    Αντε τα λεγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου