Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Φαντάσματα

Από που να ξεκινήσουμε;

Ας πάρουμε χρονολογικά την σειρά.

Η Μπάγερν κέρδισε με 2-1 την Άουγκσμπουργκ, με πέναλτυ εφεύρεση στο τέλος.



Και το βγάζεις στο πρωτοσέλιδο ως τι; Ως εύνοια της Μπάγερν; Μα στο γερμανικό πρωτάθλημα από το 1997 και μετά δλδ στα ίδια χρόνια που το τρύλο τα παίρνει όλα εδω, η Μπάγερν έχει 12 κούπες και 7 οι άλλες ομάδες. Στο ελλάντα όμως έχουμε 17 το τρύλο - 2 ο Παναθηναϊκός. Άρα δεν είναι το ίδιο.

Το θέμα είναι οτι εκεί Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ..ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΠΕΡΣΥ ΜΕ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΤΣΟΡΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ, όπως όπως όπως...

Γιαυτό το πέναλτυ; ΤΙΠΟΤΑ; ΕΔΩ ΔΛΔ ΠΩΣ ΕΠΕΣΕ; Τράβηγμα δεν υπάρχει, η φανέλα δεν φαίνεται τραβηγμένη, απλά μόλις πάει να πατήσει το δεξί πόδι στο τελευταίο καρέ επιλέγει να βουτήξει. Την στιγμή που ο αντίπαλος έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια ήδη. Επίσης για να σπρώξει κάποιος ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ. Με λυγισμένο χέρι δεν γίνεται να σπρώξεις..Θα το απλώσεις. Με λυγισμένο χέρι μπορείς να ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΕ ΤΡΑΒΑΝΕ ΠΕΦΤΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ, ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ..ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ.


Δεν βρήκα πουθενά σε καμμιά γερμανική εφημερίδα για την βουτιά αυτή αναφορά.



Και πόσα πρόβατα είχε η στάνη;

Μμμμμμ..Δύσκολη απάντηση.


Κρίνοντας απο τους 21.807 της πρεμιέρας και τους άλλους 20.000 της εθνικής με την Φινλανδία, χτες χαλαρά πήγαν 20-21.000 πρόβατα. Τώρα αν δεν φαίνονται, δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν. Ούτε στο κεντρικό πλάνοούτε στα επίσημα ούτε στα πέταλα. Και οι εξωγήινοι δεν φαίνονται. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν.

όσο για το γκολ οφσαιτ που ακυρώθηκε, ο καμπιάσσο τροφοδοτείται απο τον συμπαίχτη του που κάνει την προβολή. Στην εκτέλεση του φάουλ δεν υπάρχει κανένα οφσαιτ.



Σχόλια

  1. ο φιλος μας πρασινοτομαρης, σε νεες περιπετειες.

    η ....προπαγανδα στην υπηρεσια της αντιπροπαγανδας. η αλλιως πως παιρνουμε μια τυχαια φαση σε ενα πρωταθλημα 5000 χλμ μακρυα απο εδω, και πεταμε μεσα λιγο Ολυμπιακο, (αυτον που βλεπουμε τα βραδια και ξυπναμε ιδρωμενοι δηλαδη) για να αναπτερωθει το ηθικο μετα τα χτεσινα.

    μπαη δε γουεη μαθαινω οτι μεταξυ σας αρχιζετε και λετε "διωξαμε τον Νταμπιζα και καταστραφηκαμε".
    τι, τωρα δεν εχει τσαμικα στην ταρατσα του τριωροφου για το νεο χτυπημα που καναμε στο κοκκινο κατεστημενο, οταν τον σουταρε ο σχετικος με το ποδοσφαιρο προεδρος σας?

    καλη βδομαδα!! και δε πειραζει που θα στηριζεις Μπαγερν μεθαυριο. κι αυτη Κοκκινα φοραει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α και κατι αλλο που προσεξα στο κατα τ αλλα εκπληκτικο, επιπεδου geocities 1999 σαητ σου.
      εκει που εχεις τις "Αντιδρασεις" σε καθε αναρτηση σου με τα tick boxes, αλλαξε αν θες την αντιδραση "ουτε το γνωστο ΙΕΚ" καθ οτι το "γνωστο ΙΕΚ" εχει αγοραστει απ τον Αλαφουζο.
      χο, χο, χο που θα ελεγε και παλιος Προεδρος.

      Διαγραφή
    2. Όταν εσύ πήγαινες, εμείς γυρίζαμε. Άσε τις προπαγάνδες για άλλους. Και εξήγησε μας πως γίνεται να κάνεις κοντρόλ με το στήθος σε δυνατή σέντρα και η μπάλα να κατεβαίνει συστημένη στο πόδι για σουτ. Μόνο ο Ίβιτς το έχει κάνει αυτό στο αξέχαστο γλέντι του 2-3 στην τρούμπα.

      20ευρω για επίσκεψη στο ΣΚΑΙ με τα φέρετρα πήρες; ήσουνα στην λίστα;

      Μήπως είσαι ένας απο τους 20.000 με διαρκείας φέτος, που ως δια μαγείας δεν εμφανίζεστε στο άδειο κοτέτσι;

      Διαγραφή
    3. Ρε το παιδι της προπαγανδας ασχολειται και με τα διαρκειας. Για πες μας, ποσα διαρκειας εκοψες στο ΟΑΚΑ τη σεζον 2008-09 και ποσα εισιτηρια εβγαλε η καταμετρηση στο ματς πρωταθληματος ΠΑΟ-Αστερας Τριπολης την ιδια σεζον, 3 μερες μετα το διπλο στο Μιλανο επι της Ιντερ;

      Διαγραφή
    4. Εχεις βγαλει το δημοτικο κανονικα, η με κανα τενεκε λαδι; Το προβλημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ποσα διαρκειας κοψατε, ουτε ποσοι πατε..Μπορει να κοψοεις 30.000 διαρκειας και να πανε σε εναν αγωνα 12.000 μονο..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ.

      ΑΥΤΟ που αδυνατει να συλλαβει η λογικη σας ειναι ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΟΜΜΕΝΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 21.087, ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ.. ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ..Χαζουλη γαυρακο ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ 36.000 ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ 21.087 ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΕΜΙΣΕ ΣΤΟ 60% (δεν σου εξηγω πως βγαινει, θα μας παρει μερες).

      Αλλα ελα που μονο αδεια κθισματα βλεπουμε και αντε καμμια 100αρια οπαδους σε καθε θυρα.Βασει λογικης λοιπον ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΟΨΕΣ 21.087 ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ 10.000 ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..Εκτος φυσικα αν το κανεις για αλλον λογο.

      ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ..

      ΑΛΛΑ γαυρος και μαθηματικα δεν πανε μαζι.

      Διαγραφή
    5. Πρωτον, δεν εχεις βαλει ΠΟΤΕ φωτογραφιες απο εντος εδρας ματς του Ολυμπιακου την ωρα του αγωνα, ΟΧΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΘΥΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, αλλα ολες τις θυρες την ιδια χρονικη στιγμη. Βαζεις μια φωτογραφια των κεντρικων θυρων πριν αρχισει το ματς, αλλη μια φωτογραφια του ενος πεταλου την ωρα του ματς (πολλες φορες γραφοντας ''δειτε το πεταλο της 7'' ενω δειχνεις το απεναντι πεταλο της επαρχιας...) και καταληγεις ''οριστε, ολο το Καραισκακη αδειο''. Εγω που παω σε καθε ματς στο γηπεδο σου λεω οτι λιγο-πολυ αυτο που ανακοινωνεται επισημως ως καταμετρηση εισιτηριων, ισχυει. Εσυ που δεν πας στο Καραισκακη και βαζεις φωτογραφιες ο,τι να'ναι, λες αλλα αντ'αλλων, διχως το παραμικρο στοιχειο.

      Δευτερον, αυτο που δεν καταλαβαινεις εδω και 3 χρονια ειναι το οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ. Αν το κανει αυτο, το μονο που θα καταφερει ειναι να πληρωσει η ΠΑΕ για το συγκεκριμενο ματς μεγαλυτερο ποσο στην Εφορια. Δεν θα καταληξει εξτρα ποσο στα ταμεια της ΠΑΕ, οπως θα κατεληγε αν δηλωνε ας πουμε λιγοτερα εισιτηρια απο οσα κοπηκαν. Γιατι να πληρωσει παραπανω Εφορια ο Μαρινακης και ο καθε Μαρινακης; Σε αυτο θα απαντησεις; Πού να απαντησεις ομως. Αν ανοιξουμε το θεμα Εφορια, θα πρεπει να μας πεις και για το πώς κλεβει την Εφορια ο Αλαφουζος με την απατη που λεγεται Παναθηναικη Συμμαχια. Αλλα φοροδιαφυγη και βαζελος πανε μαζι, οπως και ''κλοπη και βαζελος''.

      Διαγραφή
  2. Πρωτον, οταν ενας παιχτης τρεχει και ταυτοχρονα κρατιεται με εναν αλλον παικτη, απο την στιγμη που θα επιλεξει να αλλαξει κατευθυνση στο σωμα του, θα πεσει. Να σου πω οτι δεν επεσε απο το κρατημα και δεν ειναι πεναλτι; Να το πω. Αλλα δεν βουταει. Αν βουταγε θα εκανε και βημα εμπρος. Χανει την ισορροπια του επειδη εβρισκε ως τοτε ισορροπια απο το αλληλοκρατημα κι απο το τρεξιμο σε μια κατευθυνση. Αν δοκιμαζες να τρεξεις οπως ο Παρντο, θα το καταλαβαινες.

    Δευτερον, ακομη κι αν τροφοδοτηθηκε ο Καμπιασο στο κακως ακυρωθεν γκολ απο συμπαικτη του (που φυσικα ΔΕΝ ακουμπησε την μπαλα αυτος αλλα λεμε τωρα_, ακομη και στο στοπ-καρε που βαζεις φαινεται οτι η μπαλα ειναι ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ απο τον Καμπιασο την στιγμη της υποτιθεμενης τροφοδοτησης, αρα δεν υπαρχει εστω κι ετσι κανενα οφσαιντ. Ειτε δεν ξερεις τον κανονισμο και κανεις τζαμπα αναλυση, ειτε τον ξερεις και βαζοντας την εικονα που σε ξεβρακωνει κανεις δυο φορες προπαγανδα. Σε καθε περιπτωση, λες παπαριες.

    Τριτον, ο Βαρουχας στο καναλι του παιδοφιλου μπανιστηρτζη προεδρου σου, ειπε πως δεν υπαρχει πεναλτι υπερ του Πλατανια κι οτι το γκολ του Καμπιασο κακως ακυρωθηκε. Εσυ ομως ξεπερνας και τον ΣΚΑΙ. Eιπαμε, αν δεν πληρωνεσαι για να λες τοσα ψεματα, κακως. Αδικεισαι. Οι αρχηγοι των συνδεσμων της ομαδος σου παιρνουν 300 ευρω το μηνα για να βαφουν καγκελα. Εσυ που κανεις πολυ καλυτερη προπαγανδα, ειναι κριμα να μην χαρτζιλικωνεσαι απο τον παιδοφιλο καναλαρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο γαύροι θα είχατε ως αποδεικτικό στοιχείο τον Βαρούχα.
    Για το πέναλτυ του Πάρντο, μπερδεύεις αερόμπικ με ποδόσφαιρο. Λογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι μονο ενα καθυστερημενο λαγουδακι σαν εσενα θα απαντουσε με ενα ''μονο γαυροι θα ειχατε ως αποδεικτικο στοιχειο το Βαρουχα'', οταν ο Βαρουχας δουλευει στο καναλι του προεδρου σου. Αλλα ειπαμε, λαγος. IQ 5αχρονου και επιδοτηση 300 ευρω το μηνα για βαφη καγκελου.

      Διαγραφή
    2. Παρε το 20ευρω και κανα φερετρο και πηγαινε στο ΣΚΑΙ απο κατω και φωναξε..Αμα δεν ξερεις τι να φωναξεις, θα σου πουνε οι αλλοι.

      Το οτι ο Βαρουχας δουλευει στο καναλι του Αλαφουζου, σημαινει για σενα οτι ΒΛΕΠΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΛΔ?

      αν ναι, τοτε καλα τα λεει, αλλα ειναι χαζος ο προεδρος που τον εβαλε εκει.

      αν οχι, τοτε γιατι δεν λεει οτι γραφω εγω εδω αλλα σας σπρωχνει συνεχως?

      Ειστε η μονη φαρα οπαδων που προκειμενου να δικαιολογηθειτε θα βρειτε επειχειρηματα απο τον αλεφαντο και τον βαρουχα.

      Λογικο βεβαια, γιατι αν δεν εχεις νοημοσυνη τρως οτι σου σερβιρουν.

      Διαγραφή
    3. ''Το οτι ο Βαρουχας δουλευει στο καναλι του Αλαφουζου, σημαινει για σενα οτι ΒΛΕΠΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΛΔ?''

      Επειδη βλεπω οτι οντως εισαι καθυστερημενος, ετοιμος για το Ιδρυμα, θα σου το πω οσο πιο απλα μπορω. Το οτι ο Βαρουχας λεει οσα λεει στο καναλι του παιδοφιλου προεδρου σου, σημαινει πως δεν εχει προθεση να αβανταρει το γαυρο. Αν επαιρνε σκοπιμως συνεχεια το μερος του Ολυμπιακου στην κριτικη των αμφισβητουμενων φασεων, ο παιδοφιλος προεδρος σου θα τον εδιωχνε απο το καναλι του. Αρα ο Βαρουχας λεει οσα λεει οχι επειδη ειναι γαυρος (εδω γελαμε με τον κολλητο του Νικολα Πατερα...), αλλα επειδη ετσι βλεπει τις φασεις. Αν και τωρα δεν καταλαβεις τι λεω, θα πρεπει να επιστρεψεις στο ''να Λολα ενα μηλο''. Και μην μιλας εσυ για 20ρικα, γιατι ουτε ενα πανι δεν εχει βγαλει η greenwin Μπυρα 13 σχετικα με το Μαρινακη, που να μην το πληρωσε ο παιδοφιλος Αλαφουζος.

      Διαγραφή
  4. Πρασινοτομαρακο χαιρομαι που συμφωνουμε. Οντως σε θεματα προπαγανδας, οταν εμεις πηγαιναμε εσεις εχετε ερθει 4 φορες. Οταν προκειται για θεματα λασπης, παντα ειστε προθυμοι, απ την διοικηση σας μεχρι τον τελευταιο οπαδο που διατηρει ενα σαητακι βλεποντας τον Ολυμπιακο περιπου 4 φορες παραπανω απ τον παο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο καταλαβες απο αυτο που εγραψα, γαυρακο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου