Εμείς τι φταίμε που σε κάθε τάιμ-άουτ ακούμε τα δικά σας βρισίδια;

Mε λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω

Mε λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω..


Απο που να ξεκινήσεις και που να φτάσεις..Η προπαγάνδα στα καλύτερα της..Πάμε..
(οσο για τους ξενους που γράφεις Ριερα,Σαβιολα,Ρομενταλ,Αμπινταλ,Αφελαι ΓΕΛΑΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ)

Παραθέτουμε ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ , αλλά μια άλλη 7ετία λίγο νωρίτερα


Δείτε τους παίχτες που είχε ο Παναθηναικός 1998-2005

Σοουζα, Βλάοβιτς, Ασάνοβιτς, Γκονζάλεζ

Βαζέχα, Μύκλαντ, Μικάελσεν, Κόλκα, Ολιζαντέμπε, Χένρικσεν, Φλίπσεν

Τους καλύτερους ΕΛΛΗΝΕΣ απο το ελληνικό πρωτάθλημα

Καραγκούνης (Ίντερ, Μπενφίκα)
Φύσσας (Μπενφίκα, Χάρτς)
Σειταριδης (Πόρτο,Ατλέτικο)
Κυριάκος (Λίβερπουλ, Ρέιντζερς)
Μπασινάς (Μαγιόρκα)
Παπαδόπουλος , Γκούμας, Χαλκιάς (Πόρτσμουθ)

Κηπουρός και Κύπριος ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΕ ΕΣΑΣ, που τρέξατε να τους πάρετε..

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΤΟ EURO 2004 ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΔΛΔ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ 7 ΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΥΣ 16) ΤΟΤΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΩΝ ΕΤΩΝ 2001-2002-2003 ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ 3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΓΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ..

1997-98

Δεύτεροι με 85 βαθμούς έναντι 88 του στόλου
Νίκες 28, Ισοπαλίες 1, ήττες 5, έναντι 29-1-4 του στόλου

ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΛΕΙ 90 ΓΚΟΛ, ΕΝΑΝΤΙ 88 ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ?

ΓΙΑΤΙ ο Τεβεκέλης στον αγώνα της αγωνιστικής σαιζόν του 1997/98 στο ΟΑΚΑ (σαν έδρα τους)  αποβάλλει ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και το τριφύλλι πολεμάει στα ίσα την ομάδα του κράτους...11 με 8 και να πηγαίνει το σκορ 3-1 στο 90 φεύγα για να ηρεμήσει ο "πρίγκηψ" Μπάγεβιτς...



27/9/1997 4η αγωνιστική 1997-98, ΟΦΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3

Διαιτητής ήταν ο κ.Χατζησταυρίδης.


Ούτε συγχαρητήρια δεν έδωσε ο Έγκεν Γκέραρντ στον Ντούσαν Μπάγιεβιτς, στον οποίο μάλιστα είπε ότι δεν τα αξίζει η ομάδα του για το παιχνίδι αυτό. Νωρίτερα, ο κ. Γκέραρντ, εμφανώς ταραγμένος, περιορίστηκε να πει: «Δεν έχω πολύ όρεξη γι' αυτά που έχουν γίνει. Όλα τούτα είναι για κλάματα. Είχα πει ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να πάρει το παιχνίδι και το πήρε μ' ένα ψεύτικο πέναλτι κι ένα γκολ από θέση οφσάιντ. Είναι ντροπή σ' εκείνους που λένε ότι θέλουν την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου. Δηλώνω λοιπόν ότι και φέτος θα πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός». 


Το 1998-99

Κάναμε μία απο τα ίδια σχεδόν, με 23-5-6 έναντι 27-4-3 του στόλου

Με τον Παπαδάκο στον αγώνα της αγωνιστικής σαιζόν 1998/99 στο ΟΑΚΑ (σαν έδρα μας) να αποβάλλει δύο παίκτες του Παναθηναικού ενώ χαρίστηκε σε αποβολή του Καραπιάλη (τακλιν απο πισω στον Λαγωνικακη) και να βάζει τον κωλόγαυρο μέσα στο παιχνίδι καθώς στο 2-1 που μειώνει ο αρουραίος γίνεται οφθαλμοφανέστατο φάουλ στον Ασάνοβιτς με καρατιά του Ανατολάκη ενώ στο 2-3 δε σφυράει δύο μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή πεντακάθαρο φάουλ υπέρ μας και στην συνέχεια της φάσης γίνεται το 2-4...

Να τονιστεί ότι στο 0-0 του αγώνα κόβει από κανονική θέση τετ α τετ τον Βαζέχα με τον Ελευθερόπουλο ενω ΔΕΝ αποβαλει τον ανατολακη οταν κλαδευει και πεταει εκτος γηπεδου τον Λαγωνικακη..






31/10/1998 8η αγωνιστική 1998-99, 
ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2 λόγω μηδενισμού του ΠΑΟΚ.

Και φθάνουμε στο ντέρμπυ της Τούμπας. ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός σε ένα κρίσιμο αγώνα. Στο 7' ο Τζόρτζεβιτς επιχείρησε αδύναμο σουτ και ο Οφορίκουε που έγινε παραλήπτης της μπάλας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μιχόπουλο (0-1). Η ισοφάριση ήρθε στο 72', όταν ο Βρύζας «βρήκε» σε θέση βολής τον Φραντζέσκο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 81' ο Καραπιάλης τροφοδότησε με πάσα τρύπα τον Γκόγκιτς που ήταν σε θέση οφσάιντ. Αυτός μπήκε στην περιοχή και δέχθηκε το μαρκάρισμα από τον Κατσιαμπή. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ έδιωξε κανονικά την μπάλα.


Ο Παπαπέτρου έδειξε πέναλτι, ωστόσο δεν έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Κατσιαμπή, ως όφειλε, αφού ήταν τελευταίος παίκτης. Τύψεις? Είπαμε ότι τα λαμόγια της παράγκας δεν έχουν τέτοια προβλήματα. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Γεωργάτος (1-2). Στο 83’, επτά λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας, ο Φραντζέσκος πραγματοποίησε φάουλ σέντρα, ο Τάκολα πήδηξε κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής Γιάννης Παπαπέτρου έδειξε τη σέντρα, αλλά ο επόπτης Βλάχος έμεινε «καρφωμένος» στη θέση του, υποδεικνύοντας ότι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε το χέρι του! Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έπεσαν πάνω στον επόπτη και στον Αθηναίο διαιτητή, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άγγελος Αναστασιάδης σε έξαλλη κατάσταση απειλούσε θεούς και δαίμονες, ενώ περίπου 60 οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να επιτεθούν στον διαιτητή Παπαπέτρου και τους συνεργάτες του Φεσσόπουλο, Βλάχο. Ακολούθησε βροχή από πέτρες, καδρόνια, ξύλα, αναπτήρες και διάφορα αντικείμενα, ενώ οι διαιτητές μαζεύτηκαν στον χώρο του κέντρου. Παράγοντες του ΠΑΟΚ και ο Άγγελος Αναστασιάδης άσκησαν πιέσεις στον Παπαπέτρου να συνεχιστεί το παιχνίδι. Μάλιστα, αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ προσπάθησε να πείσει τους οπαδούς του «Δικεφάλου» να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο. Η απόφαση του Αθηναίου διαιτητή ήταν οριστική και αμετάκλητη για διακοπή του αγώνα. Ο Παπαπέτρου «έχασε» τον έλεγχο του αγώνα και αποδείχθηκε ανίκανος να διαιτητεύσει το ντέρμπι της Τούμπας. Με «λανθασμένες» υποδείξεις οι συνεργάτες του Φεσσόπουλος, Βλάχος. 


Το 1999/2000 

Που έκανε ρεκόρ νικών ο παναθηναϊκός με 28 νίκες...Αλλά έκανε ταυτόχρονα και ρεκόρ νικών ο ολυμπιακός με 30 νίκες!!!30-2-2,και μάλιστα μια ισοπαλία και μια ήττα στα μεταξύ μας...Δηλαδή στον "μαραθώνιο",πλην των ντέρμπι,είχατε 30 νίκες,μια ισοπαλία και μια ήττα...Εξωπραγματικά νούμερα,ακόμα και για τον,ομολογουμένως,πολύ καλό οσφπ εκείνης της χρονιάς.Επιδόσεις που θυμίζουν μπάγερν στη γερμανία ή μπάρτσα-ρεάλ στην ισπανία...Περνάγατε από παντού,με τον ένα ή τον άλλο τρόπο,είτε παίζατε μπάλα(γιατί παίζατε,δεν είπε κανείς ότι δεν είχατε ομάδα),είτε όχι...

Βάλαμε 92 γκολ(σχεδόν 3 ανά ματς),είχαμε καλύτερη διαφορά τερμάτων,στα ντέρμπι σας κάναμε πλάκα,βγήκαμε καλύτερη ομάδα,βγήκε καλύτερος προπονητής ο κυράστας,πρώτος σκόρερ ο λύμπε,κάρα-μπάσι-λύμπε πρώτοι στις ασίστ,παίξαμε την καλύτερη μπάλα της τελευταίας 20ετίας, Βάλαμε τις βάσεις για την ομάδα που έκανε κηδείες μέσα-έξω για μια τριετία στην ευρώπη και πήγε να "χτυπήσει" το ουέφα το 2003,αλλά πρωτάθλημα μάντεψε ποιος πήρε???

Καλά θυμάσαι...Ο στόλος!!!!!!!

Με τον Αγγελάκη στον αγώνα της αγωνιστικής σαιζόν το 1999/00 στο ΟΑΚΑ (σαν έδρα τους) που έληξε 2-2 αντί για 2-6 (2 δοκαρια εμεις) να μην αποβάλλει τον Πασσαλή που έπαιζε βόλει και βαρούσε όλη την ώρα στο ψαχνό και να κόβει με ανύπαρκτα οφσάιντ αντεπιθέσεις του Παναθηναικού...Το δε γκολ της ισοφαρισης του γαυρου (2-2) προερχεται στο ξεκίνημα απο οφσαιτ (μαυρογενιδης πριν βγαλει την σεντρα)



3/10/1999 3η αγωνιστική 1999-2000, ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘ.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

Ο αγώνας έχει «στραβώσει» για τον ΟΣΦΠ και το ημίχρονο λήγει 0-0. Τερματοφύλακας στον Απόλλωνα παίζει ο Βάντσικ που κρατάει το σκορ στο 0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός προσπάθησε με τον Τζόρτζεβιτς να παραβιάσει την εστία του Απόλλωνα. Ωστόσο ο Βάντσικ είχε αντίθετη άποψη. Παράλληλα «αγρίεψαν» οι «επιστήμονες-οπαδοί» του Ολυμπιακού και πέταξαν «βροχή» πλαστικά μπουκάλια στο τερέν. Τραυματίστηκε στο κεφάλι ο επόπτης Αραμπατζής και το ματς διακόπηκε για δύο λεπτά. Ο Μπάγιεβιτς, έριξε στη μάχη τους Τζιοβάνι (53'), Ζάχοβιτς (61'). Ο Τζιοβάννι στο 66' νίκησε τον Βάντσικ. Προηγήθηκε κόρνερ του Ζάχοβιτς στον Γιαννακόπουλο και πάσα του τελευταίου στον Τζιοβάνι.

Ο διαιτητής Δαγκλής έπρεπε να έχει διακόψει το ματς γιατί μιλούσε με τον παρατηρητή στη φάση αυτή. 

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν γρήγορα το παιχνίδι, ο ρέφερι δεν σφύριξε και ο Τζιοβάνι σκόραρε. Και σαν να μην έφθανε αυτό, για τις διαμαρτυρίες «πλήρωσαν» με κίτρινη οι Βάντσικ, Ιωάννου. Το παιχνίδι διακόπηκε και πάλι για δύο λεπτά, ενώ ο Νίκος Κόβης με τους συνεργάτες του μετακόμισαν απέναντι (από τον πάγκο τους), γιατί δέχτηκαν μπουκάλια και αντικείμενα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού...

Ενδιάμεσα ο Ολυμπιακός (20/10/1999) έπαιζε στο Μόλντε με την ομώνυμη ομάδα για το Champions League. Για να θυμηθούμε πως τα πήγε εκεί: 3 εφαγε


Το 2000-01

16 συνεχόμενοι αγώνες ΑΗΤΤΗΤΟΙ και για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (που να ξέρετε εσείς απο αυτά)
Ούτε αυτά ήταν αρκετά

ΓΙΑΤΙ??

1/10/2000 3η αγωνιστική 2000-01, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ ΘΕΣ. 2-2


Ο Μπριάκος έκλεισε τα μάτια στο 65' και δεν τιμώρησε τον Κούτση με δεύτερη κίτρινη (κόκκινη). Σε αυτό το λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 1-1, ο αμυντικός του Άρη «έφαγε από πίσω» τον Καραγκούνη, αλλά ο διαιτητής δεν σφύριξε φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού, και δεν απέβαλε ως όφειλε τον Κούτση 

5/11/2000 5η αγωνιστική 2000-01, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 4-1

Ο Ολυμπιακός με το καλημέρα πήρε πέναλτυ: στο 6', ο Νινιάδης βρέθηκε στο τερέν από μαρκάρισμα του Ζήκου μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ. Ο μέσος της Ένωσης φάνηκε να διώχνει κανονικά την μπάλα. Ο Χανιώτης διαιτητής Τσαγκαράκης (ξέρετε αυτός που με το μισθό υπαλλήλου του Λιμενικού έφτιαξε βίλα αξίας πολλών εκατομμυρίων σε μία από τις καλύτερες περιοχές των Χανίων) έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον Ζήκο. Ο Τζόρτζεβιτς όμως το έχασε (ο Ατματσίδης απέκρουσε με τα πόδια).

Ο Χανιώτης διαιτητής χαρίστηκε στον Ζε Ελίας στο 27' (ο Βραζιλιάνος είχε δεχτεί νωρίτερα κίτρινη κάρτα και ανέτρεψε με αντικανονικό τρόπο τον Κασάπη). Ο Τσαγκαράκης έδωσε το φάουλ, όχι όμως και τη δεύτερη κίτρινη στον «ερυθρόλευκο» Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο.

Ο Τζιοβάνι στο 19' έκανε το 1-1.

 Ο επόπτης Παπαδόπουλος κακώς σταμάτησε σαν οφσάιντ τούς Κασάπη (16', 26'), Νικολαΐδη (22'), Ζαγοράκη (32'). Και στις τέσσερις περιπτώσεις καλύπτονταν από την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού. Στο 36' διακόπηκε ένα λεπτό το ματς καθώς οι Ατματσίδης και Νινιάδης λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια (αντίκρυσαν την κίτρινη κάρτα). Κάτι έπρεπε να γίνει γιατί το 1-1 παρέμενε: o Νάβας ήταν ο πρώτος παίκτης που πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια στο 43'. Την ίδια τύχη είχε στο επόμενο λεπτό ο Πουρσανίδης (δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για κράτημα στον Ρουίς). Η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε στη φάση του 48', όταν ο Άντζας έριξε μέσα στην περιοχή τον Νικολαΐδη (καθαρή περίπτωση πέναλτι). Στην συνέχεια ο ΟΣΦΠ πέτυχε 3 γκολ : 52’ Νινιάδης 2-1, 62’ Άλβες 3-1, 78’ Τζόρτζεβιτς 4-1. 


2001-02

58 βαθμούς το τρύλο, 58 αεκ, 55 Παναθηναικός
ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ 16 και αμέσως στους 8 της ευρώπης..

Με τον Ευθυμιάδη (2001/02) με την πιο ΥΠΟΥΛΗ διατησία σε αγώνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου να χαρίζεται σε δολοφονικά τάκλιν παικτών του αρουραίου και να κιτρινίζει όλες τις επαφές των παικτών μας σε αυτών του γαύρου,να μην σφυράει γκρεμίσματα παικτών μας έξω από την περιοχή του αρουράιου και να βάζει γύρω από την περιοχή μας τον γαύρο με ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΦΑΟΥΛ...

Το δε γκολ της ισοφαρισης στο 95 προηλθε ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΟΛΙΖΑΝΤΕΜΠΕ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ (ενω του κανουν φαουλ) ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ!!!!1 .ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ μπροστα στον εποπτη που εδειχνε..ΠΑΙΖΕΤΑΙ

2002-03

25 συνεχόμενοι αγώνες ΑΗΤΤΗΤΟΙ (4η αγωνιστική - 28η αγωνιστική) και φυσικά ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ 8 ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ..Πρωτοπόροι μέχρι και την ριζούπολη

ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ..ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ..

Ο Μποροβήλος στο ματς της Ριζούπολης (2002/03) που αντί να μην ξεκινήσει ποτέ αυτός ο αγώνας όχι μόνο επέτρεψε την διεξαγωγή του, αλλά στα πρώτα λεπτά κάθε επαφή σε πλεονεκτική θέση την σφύριζε φάουλ (χωρις καν τηλεοπτικο ριπλει) και κάπως έτσι προήλθε το πρώτο γκολ των αρουραίων...


Πιο πριν βεβαια είχε φροντίσει ο ΔΟΥΡΟΣ να ακυρώσει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΛΑΓΩΝΙΚΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ στη νεα Σμύρνη..Αν γινόταν το 1-0, η διαφορά θα εφτανε τους 4 βαθμούς και η ριζούπολη ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ..


2003-04

7ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΝ, ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Επιτέλους νταμπλ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΚΟ

Παρόλο που ο Δούρος στο περίφημο ματς της Λεωφόρου (2003/04) δεν αποβάλλει Γεωργάτο (τάκλιν και χέρι) και τον Καστίγιο (δολοφονικό κλωτσια στο αριστερο ποδι του Μπασινά) ενώ αγνοεί πεντακάθαρο πέναλτι στο 1-0 του Κωνσταντίνου και φυσικά κατακύρωσε το γκολ του Στολτίδη που ποτέ δε πέρασε η μπάλα ολόκληρη την γραμμή... Στο β ημίχρονο δε κόβει τετ α τετ μετά απο πλεονέκτημα από φάουλ τον Ολισαντέμπε...


2004-05

19-7-4 ο Παναθηναικός, 19-8-3 ο στόλος

ένας βαθμός διαφορά (65-64) που προήλθε απο...

Τον Κασναφέρη στο πρώτο ματς στο ανανεωμένο μπουρδέλο το 2004/05 να καταλογίζει φάουλ το διώξιμο της μπάλας του Γκούμα και αυτό να μετατρέπεται σε γκολ μετά από την εκτέλεση του Ριβάλντο... Στο ίδιο ματς καταλογίζεται ως οφσάιντ ο Σκάτσελ σε αντεπίθεση που ξεκίναγε πίσω από το κέντρο...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ολυμπιακό!!!

Και τελευταία αγωνιστική ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ εις βάρος του στόλου με τον Ηρακλή στο Καυτατζογλειο (0-1) όταν σε σέντρα του Επαλέ ο αμυντικός του στόλου άπλωσε ΞΕΚΑΘΑΡΑ το χέρι και την πέταξε σε κόρνερ..

Έτσι χωρίς ΚΑΝ να αναλύσουμε ΟΛΕΣ τις αγωνιστικές η να αναφέρουμε ΠΟΣΑ πεναλτυ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ κοκκινες ΚΕΡΔΙΖΕ κάθε χρόνο το τρύλο, ΚΕΡΔΙΖΕ ΔΙΚΑΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΩΠΟΥΛΟΣ



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου