Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

History will teach us nothing

Η ιστορία επαναλαμβάνεται μέχρι να διορθωθεί. Γιαυτό και στην ουσία μας διδάσκει ελάχιστα..
Ότι γινόταν μισό αιώνα πριν γίνεται και σήμερα

Eισβολές φιλάθλων γίνονταν και παλιότερα. Αλλά οι ποινές πάντα ήταν σχετικές ανάλογες με το χρώμα της φανέλας. Στο χαρισμένο λυώμενο (2011) δεν συμβαίνει τπτ, όπως και στην Ριζούπολη. Πταίσματα.Και αν τιμωρούνται κάποιοι, ενίοτε είναι και οι 2 (ριζούπολη)..Θύτες και θύματα εξισώνονται..Στην Λεωφόρο και στο ΟΑΚΑ πάντα έχουμε αφαίρεση βαθμών και μηδενισμούς.

Το μακρυνό 1949 πάλι τα ίδια..Ξύλο μέχρι νοσοκομείου..Τι και αν κέρδιζαν..Οι κάφροι παραμένουν κάφροι..10-7-1949. Εισβολή φιλάθλων με καδρόνια και διακοπή αγώνα.




Τι αποφάσισε η «πράσινη ΕΠΟ» ??? Ότι και φέτος ..Τιμωρία στον Παναθηναικό..Βέβαια δεν είχαν τουρνικέ στην τρούμπα τότε..


Τα περίφημα 42 εμείς και 38 όλοι σας πάντα γίνονται με τον γνωστό τρόπο..Σφαγή απο διαιτησία, χαρισμένες αποβολές και τσάμπα μάγκες.
Ημιτελικός κυπέλλου 1952-53. Στόλος-Παναθηναικός 2-1. Εμετική-προκλητική διαιτησία, κλωτσιά εν ψυχρώ και χαρισμένη αποβολή στον μετέπειτα σκόρερ του 2-1..Πειραιώτικη μαγκιά..



Τιμωρίες και διακοπές με το ΕΤΣΙ-ΘΕΛΩ..Το τρύλο να κερδίζει και οι άλλοι να πάνε να...διακοπούν..
10-4-1955 Πάτρα..Το γκολ θα μετρήσειι θέλετε δεν θέλετε..Αν δεν θέλετε, διακόπτουμε τον αγώνα 
Κύπελλο με τον γαύρο πατρών..


Αν μιλάμε τώρα για παράγκα και ότι δεν γίνεται τπτ  , ας θυμηθούμε κάποιες δεκαετίες παλιότερα , τι συνέβαινε..ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ,ΑΛΛΑ Η ΜΙΣΗ ΠΡΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ..

Τα περίφημα αποτελέσματα του στόλου με παοκ, φωστήρα και πιερικό καθώς και η μη ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο ξεχείλισαν το ποτήρι.

Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε τότε..

2-3-1963

Παναθηναικός, Πανιώνιος,Απόλλων,Εθνικός,Αιγάλεω, Παναιγιάλειος, Νίκη Βόλου και Πιερικός δλδ 8 απο τους 16 , φωνάζουν για την σκανδαλώδη εύνοια του στόλου στους αγώνες με Παοκ-Πιερικό και Φωστήρα.

Φυσικά απέχουν και κάνουν την πάπια ο Παοκ και η Αεκ, αφού αφήνουν ΑΛΛΟΥΣ να βγάλουν το φίδι απο την τρύπα..




Ας δούμε τι έγινε ενδεικτικά στον αγώνα με τον Παοκ.



Μέχρι και ο Πανιώνιος ζητάει ξένους διαιτητές αλλά το αίτημα του απορρίπτεται απο την «πράσινη επο» όπως λένε της εποχής.




Ο δε Πολυχρονίου «έσφιξε» το χέρι του διαιτητή..Γελάγανε και οι πέτρες..
Μια κόκκινη έφαγαν και αυτοί με κλάμα και μιζέρια..




Σχόλια

  1. ΠΡΑΣΙΝΟΤΟΜΑΡΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΟΣΦΠ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥΣ ΟΜΑΔΩΝ ? ( 1936,1947,1957,1973)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου