Είναι φίνα τα κορίτσια και η κούπα θα κριθεί το Σάββατο.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα (Tι Τούμπα-Tι Τρούμπα)

Σφαγή ΚΑΙ στην τούμπα, γαργάρα απο όλους (πλήν ενός!!!).

Ο καθηγητής διαιτησίας ΕΚΡΙΝΕ οτι η διαιτησία δεν επιρρέασε το αποτέλεσμα. ΣΩΣΤΑ, γιατί νικήσαμε. Μάλιστα έβγαλε ΑΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΣΩΝΗ.

ΑΝ ΔΕΝ ΝΙΚΑΓΑΜΕ όμως, τι θα έλεγε????

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ-ΜΙΑ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ

ΣΤΟ ξεκίνημα του αγώνα (5΄) ο σαλπιγγίδης ΒΟΥΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ πέναλτυ (πέρυσι τα κατάφερε). Εφόσον ο Καρέλης τιμωρήθηκε στο 9΄ (νωρίς δλδ) και εφόσον ο Αστέρας έχασε παίχτη στο 42, επειδή στραβοπάτησε ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΗΣΕ ο διαιτητής  ΟΤΙ ΕΚΒΙΑΣΕ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ 2 ΑΥΤΟΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΗ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ..

ΕΚΤΟς αν το χρώμα φανέλας επιρρεάζει.




Διπλή ευκαιρία και δοκάρι Παναθηναικου (7΄), ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΔΩΝΗ. Ο διαιτητής ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΦΑΣΗ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ, και ο Δώνης δεν μπορεί να σημαδέψει σωστά. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ..




ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΦΣΑΙΤ ΣΕ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΤΟΥ ΚΑΡΕΛΛΗ (19΄) με τον Πράνιτς να τραβάει τα μαλλιά του. Ο επόπτης σε λάθος θέση, ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ..


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΜΠΟΥΙ (63΄) που από την εκτέλεση του θα γίνει το 1-1. Ο Μπούι τρέχει παράλληλα με τον κίτσιου, όταν εκείνος ξαφνικά σηκώνει τα πόδια και ΒΟΥΤΑΕΙ..Η κίτρινη κάρτα για θέατρο γίνεται φάουλ και 1-1



ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΣΙΝΤΕΛΦΕΛΝΤ, ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΒΙΤΟΡ η μόνη αμφισβητούμενη φάση υπέρ του παοκ, που την άφησε ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ. Και οι 2 διεκδικούν την μπάλα με ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ τρόπο. Απο την στιγμή που ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ το πέναλτυ στον Δώνη, δεν θα μπορούσε να δώσει αυτό, ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕ Ο ΠΑΟΚ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ +5..ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ ΔΛΔ.. (προσωπική εκτίμηση οτι είναι πέναλτυ)


ΕΥΤΥΧΩΣ, είδε το 1-2 (80΄) και δεν είχαμε δράματα . Βλέπουμε πόσο δύσκολα απεκρούεται η μπάλα μέσα απο την γραμμή . Να θυμίσουμε μια άλλη παρόμοια φάση στην Λεωφόρο πριν 10 χρόνια, όταν ο Μόρις έδιωξε ΚΑΘΑΡΑ την μπάλα κάνοντας τάκλιν ΜΠΡΟΣΤΑ και όχι μέσα απο την γραμμή του τέρματος. Και ποτέ δεν είδαμε μια τέτοια φωτογραφία για το αν η μπάλα πέρασε την γραμμή


Κατά τα άλλα, ΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ , Ε ΚΥΡ ΒΑΡΟΥΧΑ???
Και δεν έχουμε βάλει ΚΑΝ τα ανύπαρκτα φάουλ που μας έκλεινε στην περιοχή..

Υγ..εσυ και ο σεριτς ειστε τα 2 χειρότερα αριστερά μπακ που είχε ποτε ο Παναθηναικός. Ο        Θεοφύλακτος ήταν Ρομπέρτο Κάρλος μπροστά σας..Δώσαμε 2 εκ ευρω στον νιονιο για να σε εχουμε για 5 χρονια, έκανες οσες γκέλες έκανε και ο βύντρα, ήθελες να φας και τον 10κατε λέγοντας το περίφημο ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ??? Μετά απο εμάς εξαφανίστηκες απο τον ποδοσφαιρικό χάρτη και χτες συμμετοχή στα 2 γκολ αφου δεν ήσουν ικανός ούτε την μπάλα να διώξεις και παραλίγο να αφήσεις αναίσθητο τον Δώνη. Επάνω σε πήραν χαμπάρι γρήγορα, δυστυχώς για σενα.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΡΘΡΟΣΒΕΡΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΧΙ-ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ..(Νικολακοπουλος), οπότε δεν έχετε τι επιχειρήματα να γράψετε.. Ε?


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Όσο για την ομάδα του δημοσίου και του στόλου, 
πραγματικά ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ..

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΡ, ενω ο πανθρακικός έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο, έβγαινε μπροστά (βλέπε οφη στην λέωφόρο) , γιατί άμα έπαιζε ταμπούρι θα ήθελε 3 πέναλτυ, όπως κάποτε..Έτσι ανοίγει ωραία οποιαδήποτε άμυνα..


Ειναι ξεκαθαρο οτι ο τσορι κανει να βηματακι και μετα πεφτει..Γιατι οχι?
ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ..

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ??? ΤΙΓΚΑ Η ΣΤΑΝΗ..

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΑΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΑΝΗ, ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΧΩΡΑΝΕ 10.000 ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ. (το μοναδικο γηπεδο παγκοσμίως οπου πεταλο στο ιδιο υψος με το υπολοιπο γηπεδο χωραει περισσοτερο κοσμο απο το υπολοιπο. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ)

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ??? ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ??
16.325 ΕΚΟΨΑΝ...

ΠΩΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΠΕΤΑΛΑ ΚΟΒΕΤΕ 16.500 , θα μας εξηγήσετε κάποτε?
Τώρα θα πουν τα πρόβατα, μα ήταν γεμάτα τα κεντρικά (μισοάδεια δλδ) , ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ??? Ίσα με 15.000..Έτσι δεν είναι???




ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..
ΠΙΟ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ, ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ..

ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ
(ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ 36 ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ  - ΚΑΙ 1 ΑΥΤΟΓΚΟΛ)

ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΣΒΕΡΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ
(ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ ΧΩΡΙΣ ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΠΛΟ ΓΚΟΛ, ΚΑΙ ΓΚΟΛ Ο ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ !!!!)

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 12-1.
ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΟΥΝ..

Σχόλια