Με ένα απλό google search...

Γιατί ΔΕΝ είναι ΜΠΕΝΑΛΤΥ (βαρούχας speaking)

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ως προς την κατάταξη μιας φάσης Ως ΠΕΝΑΛΤΥ.

Και αυτή είναι αν υπάρχει πρόθεση και αν ο αμυνόμενος εμποδίζει τον επιθετικό.

Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος..





10 παραβάσεις τιμωρούνται με πέναλτυ

1) ΛΑΚΤΙΖΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΛΑΚΤΙΣΕΙ
2) ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ
3) ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ
4) ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ
5) ΧΤΥΠΑ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ
6) ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ
7) ΚΑΝΕΙ ΤΑΚΛΙΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ
8) ΚΡΑΤΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ
9) ΦΤΥΝΕΙ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ
10) ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ (με το χέρι) ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΩΘΙ

ΠΡΟΣΕΞΤΕ..Επαφή υπάρχει, ΠΕΝΑΛΤΥ δεν υπάρχει.




ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ Ο ΣΤΙΛ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ..ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΙΛ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΑΓΚΟΥΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΜΕΝΟ..ΔΕΝ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΣΤΙΛ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΓΚΟΥΡΑ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

1) Ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΠΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ, ΑΡΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ


2) ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΔΙ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, ΕΦΟΣΟΝ Ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ (ΕΠΑΦΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ)


3) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΣΩΡΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΩ. (ΕΠΑΦΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ). Φανταστείτε εναν αθλητή που τρέχει σε αγώνα με εμπόδια, τι κίνηση ακολουθούν τα πόδια του, όταν πηδάει πάνω απο εμπόδιο. 


 4) ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ 2 ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΤΟ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΑΓΚΟΥΡΑ, ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ..ΕΦΟΣΟΝ ΟΜΩΣ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΣΕΡΝΕΙ (ΕΠΑΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΙΛ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΜΕΝΟ)


5) ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΙΛ (ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΣΤΙΛ ΤΟΝ ΚΑΓΚΟΥΡΑ ΑΦΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ) Ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΧΑΝΕΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ


6) ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΙΡΟΥΕΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΙΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ


ΞΑΝΑ ΤΟ ΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΑΓΚΟΥΡΑ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.  ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ.


ΣΤΟ ΔΕ ΒΙΝΤΕΟ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΓΚΟΥΡΑ ΚΑΘΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΑΙΕΥΣΕΙ (ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ) ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ




ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΚΑΜΕΡΑ

1) ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ (ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΙΛ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ). 

ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ,ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ??


2) ΤΟ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΛΜΑ.
ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΙΛ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ (ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΘΑΡΟ) ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ


3) ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ Ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΡΟΥΕΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΓΚΟΥΡΑ, Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΛΔ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΑΡΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΛΟΓΙΚΑ ΠΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ.

ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΥ ΒΕΛΑΖΟΥΝ, ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ  ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ΑΦΟΥ Η ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

ΟΣΟΙ στηρίζεστε στο τι είπε ο κάθε βαρούχας και ο κάθε καθηγητής διαιτησίας, να θυμάστε οτι δεν μπορούν να καταλάβουν την διαφορά του Έλξατε με το Σύρατε.

Και αναρωτηθείτε το εξής απλό.

Σε αυτή την φάση ο τερματοφύλακας ΔΕΝ βρίσκει μπάλα και έχει επαφή με τον επιθετικό (την προκαλεί ο επιθετικός αφού αλλάζει κατεύθυνση). Προφανώς χωρίς πρόθεση, αφού μαζεύει τα χέρια του.

Σε αυτή την φάση ο ρομπέρτο ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΕΛΛΗ, χωρίς πρόθεση,αφού θέλει να διώξει την μπάλα, αλλά δεν την βρίσκει και ο ΚΑΡΕΛΛΗΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΕΠΑΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ..(και βεβαίως σιγά μην βρεθεί κοντινό πλάνο)




Το βίντεο είναι ξεκάθαρο..Όπως και η ανατροπή!


Σχόλια

  1. suggnomh tora...pas kala? prospatheis na tous matheis podosfairo? thes na sou thumiso katastaseis pou allazan olo ton orismo tou off-side? kai oxi den anaferomai ston katsouranh!

    hthela na hksera ti skeftosoun otan ta egrafes ola auta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μπετόβλακα, καθυστερημένε λαγέ, σε καμία φωτό που βάζεις δεν έχει αρχίσει να πέφτει ο Μήτρογλου πριν την επαφή με τον Στιλ. Στόκε, ούτε ο Στιλ διαμαρτυρήθηκε, σούργελο. Δείξε μας τις διαμαρτυρίες του Στιλ, ΣΤΟΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιθετικο του Καρελη ηταν βαζελοπροβατο. Ο Καρελης μπαινει στο πεδιο του τερματοφυλακα και χωρις να βρει τη μπαλα, κανει επιθετικο στον Ρομπερτο. Τη δικη σου λογικη ακολουθω αλλα απο την αναποδη. Ειδες ποσο καλα γνωριζεις και εσυ ο ασχετος τους κανονισμους; Κατα τα αλλα σου φταιει ομως ο Βαρουχας. Ρε Περικλης Βαζελακης λεμε τωρα. Μονο αυτος τα εβλεπε πρασινα και μονο αυτον ακουτε. Μπεεεεεεε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χααχχαχαχα γεια σου πρασινοτομαρε, μπηκα στο μπλογκ μονο για να βεβαιωθω οτι θα εχεις καυτο αρθρο αποκαλυψη οτι δε θα ειναι πεναλτυ.

    αμα ψαξω 10 λεπτα στο μπλογκ να δω τι εχεις ζητησει κατα καιρους να δοθει στην παναθααχαχαχαχαχαχα....

    γεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχα επανερχομαι πρασινοκαθηγητηδιαιτησιασαρε.

    αρα αφου δεν ειναι πεναλτυ, ειναι θεατρο αρα ειναι κιτρινη στον Μητρογλου.

    Ελα σου εκανα εγω τη μιση δουλεια, ψαξε να βρεις καποια αλλη κιτρινη στο Μητρογλου και βγαλε την παραγκα στον αφρο, ααχαχαχαχαχα

    και το γκολ δε μετραει ο Αυλωνιτης πηδαει ψηλοτερα.
    και καλυτερα μαλλον.
    οχοοοχαοαοχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλακοκαθυστερημενε γαβρε που ειδες εσυ να λεει οτι ο Μητρογλου αρχισε να πεφτει (?) πριν την επαφη με τον Στηλ? Εισαι και προκλητικος και θρασυς κιολας. Ειπε οτι αλλαξε πορεια και επεσε πανω στον Στηλ ενω ειχε μαζεμενο το χερι δηλαδη οχι προθεση για ανατροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε βλάκα ανώνυμε 10:42, αν ο Μήτρογλου δεν άρχισε να πέφτει πριν έρθει σε επαφή με τον Στιλ και έπεσε αφού ήρθε σε επαφή με τον Στιλ, τότε έπεσε λόγω της επαφής με τον Στιλ και υπάρχει πέναλτυ. Τόσο απλό είναι, αλλά εσύ και ο καθυστερημένος prasinotomaros δεν μπορείτε να καταλάβετε ούτε αυτό το πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραψε μου ακριβως ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΙΛ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΓΚΟΥΡΑ

      1) ΑΠΛΩΝΕΙ ΧΕΡΙΑ?
      2) ΑΠΛΩΝΕΙ ΠΟΔΙΑ?
      3) ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΑΓΚΟΥΡΑ??

      ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΙΛ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ..Ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΠΑΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ???

      ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

      ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝΜΠΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΕΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ Η ΟΧΙ??

      ΓΡΑΨΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ

      ΔΛΔ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΚΑΓΚΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΕΛΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
  8. Ειναι ξεκαθαρο απο το βιντεο

    1) το κοντρολ που κανει στελνει την μπαλα πλαγια (αριστερα του)
    2) ο καγκουρας αλλαζει πορεια και ΔΕΝ παει για την μπαλα
    3) ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ την μπαλα (γιατι αραγε?)
    3) ετσι προλαβαινουν 2 αμυντικοι και καλυπτουν το τερμα (αρα προφανως δεν ειναι κοκκινη στον ΣΤΙΛ)
    4) Ο ΣΤΙΛ εχει τα χερια κολλημενα στο στηθος του
    5) ο καγκουρας ΣΕΡΝΕΙ το δεξι ποδι μεχρι να βρει τον ΣΤΙΛ. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΕΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΟΔΙΑ
    6) ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΕΠΑΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ
    7) Η πιρουετα στην πτωση, βαθμολογηθηκε με 8,5 απο τον Λιατσιο και τον Κωσταλα στο dancing with the rats

    ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΚΙΤΡΙΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.
    ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΟΜΩΣ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ (κοβω την μπαλα δλδ) ΣΤΟΝ ΠΡΑΝΙΤΣ, ΟΠΟΤΕ ΣΤΟ 94 ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ=ΚΟΚΚΙΝΗ (γαργαρα αυτο ε???)

    ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΛΑΓΕ ΤΟ ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΧΤΙΣΕΤΕ, μετα απο αυτη την ανοητη του χολεμπας που σας στερησε 100 αγωνες χωρις κοκκινη.

    δεν πειραζει..
    ΦΤΑΣΑΤΕ 90 ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΟΜΩΣ..
    ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 1000..
    ολη η ελλαδα ειναι μαζι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ''2) ο καγκουρας αλλαζει πορεια και ΔΕΝ παει για την μπαλα
      3) ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ την μπαλα (γιατι αραγε?) ''

      Δεν ακολουθεί την μπάλα γιατί εμφανίζεται μπροστά του ο Στιλ και πρέπει να τον προσπεράσει. Το καταλαβαίνεις αυτό;

      ''4) Ο ΣΤΙΛ εχει τα χερια κολλημενα στο στηθος του''

      Άλλη μία, μπας και χωνέψεις ότι ο Στιλ απλώνει τα χέρια προς τα δεξιά και δεν τα μαζεύει στο στήθος.

      https://gifyoutube.com/gif/vqWj1b

      Κοίτα πώς μάζεψε τα χέρια στο στήθος του ο Νικοπολίδης το 2006 με τον Παπαδόπουλο, άλλη μία κι αυτό.

      https://gifyoutube.com/gif/yD3ArA

      ''5) ο καγκουρας ΣΕΡΝΕΙ το δεξι ποδι μεχρι να βρει τον ΣΤΙΛ. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΕΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΟΔΙΑ''

      ''Σέρνω το πόδι'' σημαίνει ότι το έχω στο έδαφος. Δεν γίνεται να σηκώνεις το πόδι στον αέρα και να λες ότι το σέρνεις. ''Σέρνομαι στον αέρα'' είναι βαζελο-έκφραση. Δεν υπάρχει. Αυτό τουλάχιστον μπορείς να το καταλάβεις; Όσο για το άλλο που λες με τα δύο πόδια, στο βηματισμό του πάνω στο τρέξιμο του βγήκε να επιχειρήσει με το ένα πόδι. Δεν σταμάτησε να πηδήξει και με τα δύο.

      ''ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΟΜΩΣ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ (κοβω την μπαλα δλδ) ΣΤΟΝ ΠΡΑΝΙΤΣ, ΟΠΟΤΕ ΣΤΟ 94 ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ=ΚΟΚΚΙΝΗ (γαργαρα αυτο ε???)''

      Έπρεπε να πάρει κίτρινη ο Μανιάτης στη φάση με τον Πράνιτς, αλλά το να λες ότι ''αν την έπαιρνε εκεί, θα έπαιρνε τη δεύτερη στο 94''' είναι αστείο. Αν είχε πάρει κίτρινη νωρίς, θα φυλαγόταν. Ο παίκτης που έχει κίτρινη παίζει διαφορετικά από κάποιον που δεν έχει κιτρινιστεί. Μας έκανες και μαθήματα για το αν έχουμε παίξει μπάλα πιο πάνω.

      ''ΦΤΑΣΑΤΕ 90 ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΟΜΩΣ..
      ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 1000..''

      Κοίταξε, ο ''καπετάνιος των ονείρων'' σου έμεινε σκάρτα 2,5 χρόνια κι έφτασες 82 ματς πρωταθλήματος δίχως πέναλτυ. Αν έμενε 4-5, θα έπιανες τα 150. Ε ο Μαρινάκης να μην πιάσει τα 200 ματς δίχως πέναλτυ εναντίον του;

      Διαγραφή
    2. ευτυχως μονοι σας τα μαρτυρατε.

      1) το χερι του στιλ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ

      2) ΑΝΟ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟΝ ΣΤΙΛ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΔΑΕΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ? ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΕΞΙ??

      3) Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΜΑΖΕΨΕ ΧΕΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΦΑΣΗ.

      4)ΣΤΟΝ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑΠΗΔΗΞΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΟΔΙΑ ΘΑ ΑΦΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ

      5) ΑΦΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΕΥΘΕΙΑ?? (για ναπαρει το πεναλτυ)

      6) ειδες λοιπον πως επαιζε ο καρελλης αφου ειχε κιτρινη απο το 9???

      7) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΓΚΟΥΡΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΕ ΑΠΛΩΜΕΝΟ ΧΕΡΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΖΕΜΕΝΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΙΛ..ΟΥΤΕ ΜΙΑ..ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΞΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ..ΦΩΤΟ ΜΕ ΑΠΛΩΜΕΝΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗ

      8) ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ?? ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ 2ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΝΑΛΤΥ?? ΑΦΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ 2..ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΘΕΣ ΑΥΤΟ..

      82 ΑΓΩΝΕΣ Ε??? ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΨΕΥΤΑΚΟΣ, ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΞΑΝΑΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ..ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΛΕΓΑΤΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ..ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΡΕΚΟΡ ΕΥΝΟΙΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΕΤΗΝ ΦΩΤΟΣ.

      ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΡΕΛΛΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ..ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΜΠΑΛΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΙΛ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?? ΥΠΑΡΧΕΙ..ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΚΑΓΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??

      Διαγραφή
    3. Ο Πατέρας ανέλαβε πρόεδρος στον ΠΑΟ το καλοκαίρι του 2008. Έκτοτε, πέναλτυ εις βάρος του ΠΑΟ σφυρίχθηκε στις 31 Aυγούστου 2008, στο ματς ΑΕΚ-ΠΑΟ 2-1. Το επόμενο πέναλτυ εις βάρος του ΠΑΟ σε ματς πρωταθλήματος, σφυρίχθηκε αφότου αποχώρησε οριστικά από την προεδρία του ΠΑΟ ο Πατέρας, στις 16 Ιανουαρίου 2011, στο ματς ΠΑΟ-Καβάλα 4-2. Διαφωνείς κάπου σε αυτό; Εφόσον λοιπόν ο Πατέρας έμεινε 2,5 (σπαστά) χρόνια στην προεδρία του ΠΑΟ και συμπλήρωσες 82 ματς πρωταθλήματος δίχως πέναλτυ εις βάρος σου, αν έμενε 6 χρόνια στην προεδρία του ΠΑΟ θα συμπλήρωνες 200 ματς πρωταθλήματος δίχως πέναλτυ εις βάρος σου. Αντιλαβού; Τώρα στα άλλα δεν επανέρχομαι, είσαι περιορισμένης ευθύνης. Εδώ στη δουλειά γελάνε μαζί σου μέχρι και βάζελοι με το ''σέρνει το πόδι του ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ο Μήτρογλου''.

      Διαγραφή
  9. ΑΝ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΜΕ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΤΕΡΜΑΤΖΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ Ο ΠΑΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαστε πούστηδες,κλέφτες,υπάλληλοι και λαγοί και είμαστε υπερήφανοι για αυτό!
    Τί άλλο θέλετε από εμάς?Αφήστε μας επιτέλους στην ησυχία μας!
    savvas gaylock

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πςςς... Σαρώνεις λέμε. 'Αμα γράψεις άλλα δυο τρία τέτοια, θα στρώσει και οισοφάγος σου και θα καταπίνεις πιο εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλενάδα όλα κι όλα.Στις πίπες είμαι πρώτη!Μου αρέσει να με ξεσκίζουν μέχρι να ματώσω και μετά να ρουφάω σαν.....φαταούλας(χιχι) όλα τα υγρά με την κατακόκκινη γλωσσάρα μου.
      Είμαι μια απενοχοποιημένη γαβρίνα!Βαρέθηκα πια τις ανούσιες συστολές και την αυτολογοκρισία.Είμαι τρύπια και καμαρώνω!
      Σε αφήνω τώρα πάω να ασχοληθώ με τον νέο μου ξεσκιστή.....Φιλιά στις άλλες πουτάνες της κόκκινης παρεούλας μας.

      savvas gaylock

      Διαγραφή
  12. Μόνο στο γαβρίνα και στην κόκκινη παρεούλα έπεσες έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου