Με ένα απλό google search...

Aναμνήσεις από το .... Αμέρικα (από το 1969)

Το μακρινό 1969 (15 Ιουλίου η αναχώρηση), ο στόλος αποφάσισε να εκδράμει στο αμέρικα. Τότε συμμετείχε στο τουρνουά της Νέας Υόρκης, το οποίο και κατέκτησε. Μιλάμε ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ χωρίς βαθμολογική η επίσημη αξία. Μια σειρά φιλικών αγώνων και ένα απλό τρόπαιο για τον πρώτο.


Ο στόλος θα πετάξει για το Αμέρικα με ΑΡΧΗΓΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.......τον ΑΣΛΑΝΙΔΗ!!!!!!
Ναι,ναι,  τον γνωστό πράσινο υπουργό αθλητισμού, που το 1969 (2 χρόνια πριν το Γουέμπλει) αντί να βλέπει τον Παναθηναικό, ακολούθησε την «εκδρομή» μεταξύ συγγενών και φίλων του στόλου στο Αμέρικα. Οι γνωστοί προπαγανδιστές θα πουν ότι το ίδιο είχε γίνει και το 1971 με τον Παναθηναικό, αλλά προφανώς είναι διαφορετικό ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΛΙΚΟ Η ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ  ο υπουργός Αθλητισμού και  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ σε ένα φιλικό τουρνουά στην μακρυνή Αμερική.

Πως όμως ο περήφανος «πύρινος» και «αντιστασιακός» λαός του στόλου. υποδέχτηκε αυτή την εκπροσώπηση?

Τον γιούχαραν στην επίσημη ανακοίνωση? Αποχώρησαν από την αίθουσα??
Διαμαρτυρήθηκαν για τον Ασλανίδη??
Αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στο τουρνουά??
Τον κατέβασαν απο το αεροπλάνο πριν καν αναχωρίσει???
Τον γιούχαραν στην αμερική???
Δεν τον άφησαν να κατέβει στην επιστροφή και τον έστειλαν πακέτο πίσω στο αμέρικα???
Έγιναν επεισόδια στην επιστροφή και υψώθηκαν πανό διαμαρτυρίας?

Ας δούμε τις απαντήσεις λοιπόν (με αποδείξεις)..

Στην αρχή 12/7/1969 τον καλούνε στην λέσχη και ο Ασλανίδης ανακοινώνει και επίσημα (με μεγάλη τιμή) ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. Παίχτες και οπαδοί θα κάνουν πέτρα την καρδιά τους που θα τους συνοδέψει ο Ασλανίδης (15-7-69 η πτήση)


Στην συνέχεια στο ταξίδι και την παραμονή στο Αμέρικα, οι ομογενείς (γαύροι)  οπαδοί αποδοκιμάζουν και ειρωνεύονται τον χουντικό υπουργό Αθλητισμού, κάνοντας τον να βάλει τα κλάματα μην αντέχοντας την συνεχόμενη χλεύη προς το πρόσωπο του...(25-7-1969)


27-7-69 και ο στόλος γυρίζει τροπαιούχος..Ένας ακόμα τίτλος στους αμέτρητους της συλλογής με το επίτιμο μέλος να δηλώνει ότι αξίζει θερμότατης υποδοχής η ομάδα του στόλου. Βέβαια είναι γνωστό ότι ο Ασλανίδης ήταν βαμμένος Παναθηναικός (έτσι ξέρουν τα ερυθρόσβερκα πρόβατα), αλλά τότε τι δουλειά είχε στο Αμέρικα με τον στόλο?? Και τι θα γίνει στην επιστροφή??


Ο πύρινος «αντιστασιακός» λαός του τρύλου, πως θα δεχτεί την επιστροφή με επικεφαλής το επίτιμο μέλος και υπουργό Αθλητισμού?? Θα γίνουν επεισόδια??? Θα τον αφήσουν να κατέβει από το αεροπλάνο??? Ο αντιπρόεδρος του στόλου ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ, τι θα κάνει?     Θα παρεβρεθεί, η θα απέχει προς ένδειξη διαμαρτυρίας??


Οι εικόνες σοκάρουν.. Χιλιάδες «αντιστασιακοί» γαύροι διαμαρτύρονται. Δεκάδες πανό υψώνονται με υβριστικά μηνύματα κατά του χουντικού - επίτιμου μέλους του στόλου - υπουργού. Επεισόδια στο αεροδρόμιο και ταραχές με έντονες αποδοκιμασίες κατά του υπουργού.



Τέτοια έκφραση διαμαρτυρίας δεν είχε εμφανιστεί ποτέ άλλοτε εκείνα τα μαύρα χρόνια της δικτατορίας. Μια φωτογραφία συλλεκτική για την «δυναμική αντίσταση» των γαύρων εκείνα τα χρόνια και την γροθιά στο κατεστημένο του «πύρινου» λα(γ)ού του στόλου που άφησε το στίγμα του εκείνη την ημέρα στο αεροδρόμιο (28-7-1969)


Πάντα άξιοι της ιστορίας σας..

υγ..και για να μην πουλάτε τρελίτσα οπως με τις εκφράσεις «περπινιάδης» η «τούμπανο», το πανό ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΛΥΟΝ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ..

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΓΑΥΡΟ..

Σχόλια

  1. Φιλε Πρασινοτιμωρε...
    Αυτα τα ερωτηματα που λες..γιατι δεν τον κατεβασαν , γιατι δεν τον εστειλαν πισω κλπ... Γιατι δεν ισχυουν αυτα για εμας για τον προημιτελικο και τον τελικο του 1971 οταν ο Ασλανιδης αυτοορισθηκε ως αρχηγος αποστολης;;; Γιατι λοιπον π.χ ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μας δεν ειπε...εμεις δεν συμμετεχουμε ή κατι παρομοιο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. greenlover, προσεχε απο την πολυ πρασινη αγαπη μην παθεις κανα κακο... μου κοτσαρεις και το 13 διπλα λες και ξερεις καν τι σημαινει το 13...
    αλλα τοσο καταλαβες απο ολο αυτο το κειμενο τοσα λες... σου λεει σε καθε φραση, οι "αντιστασιακοι" γιατι δεν τον κατεβασαν, γιατι αυτο βαυακαλιζονται οτι αυτοι εκαναν αντισταση τοτε και οτι εμεις πηγαιναμε με τα νερα τους.. και συγγνωμη αλαλ το ιδιο ειναι να μην παει μια ομαδα που κερδισε με το σπαθι της τους αντιπαλους τις σε ευρωπαικη διοργανωση επισημη, και το ιδιο ειναι ενα φιλικο κυπελλο? αληθεια ε? ποσο βλακεια εχει ο εγκεφαλος σου ρε που μ το παιζεις και παναθηναικος. τραβα δες λιγο μπαρμπη να σου πει την αληθεια.. μαγαριζεις και το μπλοκ με τις μαλακιες σου. ατε πρωι πρωι κυριακατικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω εσυ βρε Ανωνυμε εισαι πιο 13 και απο την ιδια τη 13... Πιο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ απο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ πρεπει να εισαι...
      Αυτο που λεω ειναι πως το '71 στην κορυφαια στιγμη του ελληνικου ποδοσφαιρου οι "ηγετες" της χουντας εμπαιναν πρωτοι στη γραμμη των αγωνων και των αποστολων για να παρουσιασουν τις επιτυχιες του συλλογου μεγαλου ως επιτυχιες των χουντικων... Αλλη βαρυτητα εχει , λεω, ενα ευρωπαϊκο ματς και αλλο ενα φιλικο τουρνουα στην Αμερικη.
      Ειναι δεδομενο πως ο γαυρος ηταν η ομαδα της χουντας αλλα αυτο που ρωταω ειναι γιατι π.χ δεν τον κατεβαζαν οι δικοι μας "ηγετες" τγς ομαδας απο αρχηγο αποστολης.....;;;

      Διαγραφή
    2. Ενω εσυ Ανωνυμε εισαι πιο 13 και απο την ιδια τη 13....
      Παρακατω, στο ψητο ομως...
      Εννοειται ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ειμαι και εννοειται πως η ομαδα που ευνοηθηκε απο τη χουντα ηταν ο γαυρος αλλα αλλο λεω εγω...εγω αυτο που ρωταω ειναι γιατι αφηναν τοτε τον Ασλανιδη να ηγειται της δικης μας αποστολης στο εξωτερικο και να βρισκει ευκαιρια να προβαλλει αυτο το καθεστως του στο εξωτερικο μεσω του ποδοσφαιρου...
      Εγω δεν σχολιαζω οτι οι γαυροι βαυκαλιζονται πως ηταν αντιστασιακοι...εγω λεω σε σχεση με το τι (δεν) καναμε εμεις...

      Prasinotomare,δεν ειπα οτι ειναι λογικο, ισα ισα αυτοι τον ευχαριστησαν που βοηθουσε τη χουντοομαδουλα τους... Εγω σας ειπα αλλο ειναι που σχολιαζω..σχολιαζω για τη δικη μας ομαδα και γιατι δεν τον σταματησαν, δεν τον κατεβαζαν απο αρχηγο αποστολης και εχουν να καυχιουνται μεχρι σημερα οι χουντικοι πως για χαρη τους πηγαμε στο Γουεμπλευ....


      Diasim απλη λογικη ειναι, κατι που στον Περαια δεν κατεχουν...

      Διαγραφή
    3. Τα ιδια ακριβως εκανε ο Ασλανιδης και στην τρουμπα..Μελος του γανυμηδη ηταν , στις συνελευσεις κατεβαινε, στην λεσχη συχνα-πυκνα , δωρεες ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΣΤΑΔΙΟ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ..Ξερεις αυτο στου Ρεντη που τα λεφτα τα ετρωγε ο Γουλάνδρης για να σας φερνει τον αλχιμπαρη απο την μυτιληνη και τον πολλετη τον σπαρτιατη

      Διαγραφή
    4. Πρώτον, ο Ασλανίδης ήταν μέλος σε πολλές ομάδες (ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-Πανιώνιο-Φωστήρα-Απόλλωνα), αλλά σε Γ.Σ. του Θρύλου ποτέ δεν κατέβηκε να ψηφίσει ως μέλος. Μόνο στην ομαδούλα σου το έκανε, τον Ασλανιδιακό-Παναθηναίκό. Δεύτερον, ποια λεφτά έπαιρνε ο Γουλανδρής ρε ΨΕΥΤΗ; Της Χούντας; Διάβασε εδώ απόκομμα του 1979, με λεφτά που φαινόταν ακόμη να χρωστάει ο Ολυμπιακός στο Γουλανδρή, λίγο πριν γίνει ΠΑΕ. Ο Ολυμπιακός χρώσταγε λεφτά στο Γουλανδρή, όχι στη ΓΓΑ.

      http://www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20131226/127_27-6-1979.png

      Από το 1958 εμφανίζεται στους πίνακες των επισήμων δωρητών του Θρύλου.

      http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130903/ta-lefta-poy-xarise-o-goylandris-ston-thrylo

      Κι όσο για τις μούφες που λες για Άλτσιμπαρ και Πολέτι, τον Άλτσιμπαρ τον πήραμε μέσα από τα χέρια σας, με τον Πούσκας να του κάνει τηλεφωνήματα για να υπογράψει στον ΠΑΟ. Ομοίως και τον Πολέτι, που τον πήραμε μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ. Όταν πήραμε και το Μιγκέλ Νικολάου μέσα από τα χέρια του Ασλανιδιακού-Παναθηναϊκούλη, ανακάλυψες ''το σκάνδαλο με τις παράνομες ελληνοποιήσεις'' και κουβάλησες ως Έλληνες τους Βερόν-Ντεμέλο (Βερονάκης και Δέμελος, με τον Ντεμέλο να είναι κατάμαυρος Βραζιλιάνος και να τον κοροϊδεύουν σε όλα τα ελληνικά γήπεδα, αφού παρουσιαζόταν ως Έλληνας), μαζί με τους Ιράλα-Γκραμάχο που ήρθαν ως ξένοι το ίδιο καλοκαίρι, του 1972. Και την πρώτη ελληνοποίηση ποδοσφαιριστή από Λατινική Αμερική, εσύ την έκανες, με τον Κάρλος Λίναρι από την Ουρουγουάη που τον κουβάλησες στην Ελλάδα ως ''Κάρολο Λίναρη'' το Δεκέμβριο του 1971, μετά τον τελικό του Διηπειρωτικού με τη Νασιονάλ στο Μοντεβιδέο, πριν έρθουν στην Ελλάδα οι Άλτσιμπαρ-Πολέτι. Διάβασέ τα όλα από την ''Ηχώ''.

      http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/121015/altsimpar-poleti-kai-propaganda

      Πες και μισή αλήθεια ρε ψευτάκο βαζελάκο, έτσι για αλλαγή...

      Διαγραφή
  3. Για να τελειώνουμε με αυτή την κόκκινη καραμέλα της τρύπιας πεντάρας, που την πουλάνε χρόνια τώρα στα βράχια της πειραικής αλλά και στην ιχθυόσκαλα του πειραιά... 1971 και ο Στρατάρχης Τίτο (κροάτης) ηγείται της Γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας. Παράλληλα είναι και ο φυσικός ηγέτης των λεγομένων αδέσμευτων κρατών. Χορεύει και εκβιάζει όπως γουστάρει τους Ρώσους κομμουνιστές, την αμερικανική CIA και γλυκοκοιτάζει την Μαοική Κίνα. Γιαυτό και η Γιουγκοσλαβία γνωρίζει μια εξαιρετική ανάπτυξη. Όποια "κόκκινη προβειά" έχει ταξιδέψει μέχρι το Βελιγράδι, μόλις περνάμε τον ποταμό Μοράβα, δεξιά και στο βάθος υπήρχε ένα πολυόροφο κτίριο με ένα τεράστιο κατακόκκινο αστέρι. Το κτήριο της εθνικής ασφάλειας, της μυστικής αστυνομίας, των επίλεκτων πρακτόρων που χτίστηκε το 1945, χρονιά που ιδρύθηκε και ο ερυθρός αστέρας απο το νεο καθεστώς, μετά τον β΄παγκόσμιο πόλεμο! Ελπίζω όποιο ερυθρόλευκο τούβλο διαβάζει, να καταλαβαίνει τα κείμενα που διαβάζει...Και συνεχίζω, ρωτώντας... Είναι δυνατόν σε μια εποχή ψυχρού πολέμου...να μην ήθελε ο Στρατάρχης Τίτο την ομάδα του τον ερυθρό αστέρα... που βγήκε απο τα σπάργανα της "σοσιαλιστικής Γιουγκοσλαβίας"... που συμβόλιζε την ένωση όλων των φυλών των Σλαύων των Βαλκανίων, να φτάσει στον τότε τελικό, του τότε Πρωταθλητριών με την τεράστια αίγλη που είχε τότε το Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης;;;; Είναι δυνατόν να μην ήθελε να προβληθεί μέσω του ερυθρού αστέρα, όλη η Γιουγκοσλαβία και πρώτος πρώτος ο Στρατάρχης;;; Είναι δυνατόν... άθλιες ψαροκασσέλες...πεταμένες στις σάπιες μαούνες σας που αποτελούν το μείζον πολιτιστικό σας στοιχείο, παίκτες σαν τον Ντουίκοβιτς, Κάρασι, Ατσίμοβιτς, Γιάνκοβιτς κλπ να μην ήθελαν να βρεθούν στον τελικό του Γουέμπλευ, προκειμένου να πάρουν και μια ενδεχόμενη καλή μεταγραφή για Γερμανία, Ολλανδία κλπ;;; Δηλαδή... ο Τίτο συμφώνησε μαζί με όλο αυτό το "κτήριο" (το φόβητρο) και με τους παικταράδες που προανέφερα, αφού...κέρδισαν στο Βελιγράδι με 4-1 τον ΠΑΟ, στην ρεβάνς, να καθήσουν να χάσουν τον αγώνα και την πρόκριση...έναντι 2.000.000 δραχμών...;;;;;;; Το ποσόν αυτό εσείς το...λέτε... Και επέστρεψαν πίσω στο Βελιγράδι...ικανοποιημένοι οι Γιουγκοσλάβοι, μετρώντας τα καφέ χιλιάρικα του Ασλανίδη, έτσι;;; Σώθηκε οικονομικά ο Τίτο και το γόητρο της Γιουγκοσλαβίας και πήραν απο μια BMW του ΄70...οι παίκτες έτσι;;; Δικαιολογημένα λοιπόν, σας ανήκει η Ψυτάλλεια (κέντρο επεξεργασίας λυμμάτων)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγαλες αληθειες, δυσνοητες για την τρουμπα..Πως μια χουντικη κυβερνηση στηνει αγωνες με αγγλικες και γιουγκοσλαβικες ομαδες (βασιλεια και κομμουνσιμος δλδ) αλλα στον τελικο αδυνατει να στησει τον αγωνα και να παρει το κυπελλο. Δεν τους πιανεις πουθενα.Η Ψυταλλεια μια χαρα ειναι, τα σκουπιδια της τρουμπας δεν μπορει να τα επεξεργαστει...

      greenlover ας υποθεσουμε οτι στο φετινο τουρνουα στο αμερικα που πηγε ο στολος, τον συνοδευε ο υπουργος αθλητισμου (εβγαζε φωτος μαζι τους εφερνε και το τροπαιο και στην επιστροφη του σηκωναν και πανο λατρειας) και στην επιστροφη τον υποδεχοταν ο μαρινακης, εσενα πως θα σου φαινοταν??? Το ιδιο λογικο με το να δεις ας πουμε τον υπουργο αθλητισμου σε ενα φαιναλ 4 της ευρωλιγκας με ελληνικη ομαδα? Αυτα για την περιπτωση που εισαι απλα ανενημερωτος για την στηριξη της χουντας στον γαυρο. Αν εισαι γαυρος απο την αλλη, η απαντηση του ανωνυμου (1 22) ειναι κατατοπιστικοτατη.

      Διαγραφή
    2. Όταν έβλεπες τον Ασλανίδη ως αρχηγό της αποστολής του ΠΑΟ στο Λίβερπουλ το 1971, κόντρα στην Έβερτον, σε προημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης (ούτε ημιτελικό, ούτε τελικό όπως λες), να δηλώνει μάλιστα ''δεν είμαι απλώς αρχηγός αποστολής του ΠΑΟ, αλλά αρχηγός γενικά του ΠΑΟ'' σύμφωνα με την ''Ηχώ'', τι έλεγες ρε ''ενημερωμένε'';

      http://www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20130216/3-3-1971_2.jpg

      Όταν χιλιάδες βαζέλια υποδέχονταν παρέα με τον Ασλανίδη την αποστολή του ΠΑΟ που επέστρεφε από την Μπρατισλάβα στο αεροδρόμιο του Ελληνικού το 1970 και ούρλιαζαν ''ΠΑΟ-Ασλανίδης'' σύμφωνα με την ''Ηχώ'', έπειτα από πρόκριση στους ''8'' ευρωπαϊκής διοργάνωσης (ούτε ημιτελικά, ούτε τελικό όπως λες), τι έλεγες ρε ''ενημερωμένε'';

      http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130112/xoyntempley-kai-sloban-p-o-s-l-n-i-d-i-s

      Διαγραφή
    3. Δεν καταλαβαινεις..Αλλο να συνοδευει ο υπουργος αθλητισμου ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ και αλλο να κανει εκδρομες με τους απογονους στην χωρα των προγονων τους. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ στην πατριδα τους.

      Η διαφορα ειναι εμφανης, μονο γαυροι δεν μπορουν να την δουν..

      Το συμβαν του Λιβερπουλ και της Μπρατισλαβας που αναφερεις ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ..ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ 1970-71.

      Τι θα ελεγα??? Οτι ειδαν τους πρωτους διδαξαντες,δλδ εσας.. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ο ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ..
      ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑ..
      ΘΕΛΩ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΑΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΟΠΑΔΩΝ
      ΑΜΑ ΒΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ, ξαναγραψε...

      Διαγραφή
    4. Πρώτον, υπάρχει κι ένα άλλο ταξίδι του Θρύλου επί Χούντας στην Αμερική, το καλοκαίρι του 1967, στο οποίο όλο το καθεστώς ξεφτιλίστηκε μόνο και μόνο για να μην βγει ως αρχηγός αποστολής ελληνικής ομάδος στο εξωτερικό ο ''κομμουνιστής'' Μπούκοβι. Ακριβώς γι'αυτό το λόγο ταξίδεψε ο Ασλανίδης το 1969 με τον Ολυμπιακό, για να μην έχουμε τα ίδια με το 1967 και το Γιουγκοσλάβο προπονητή Σπάιτς (δηλαδή ''δεν φτάνει που τους επιτρέπουμε να δουλεύουν στην Ελλάδα, δεν θα τους αφήνουμε κιόλας να μας εκπροσωπούν κι έξω''). Στις φωτογραφίες που παραθέτεις με την υποδοχή των ομογενών στον Ασλανίδη, είναι δέκα άτομα, ενώ το περιβόητο πανό στου Ρέντη σηκώθηκε από τη διορισμένη από τη Χούντα διοίκηση Μπουζάκη. Συνθήματα υπέρ του Ασλανίδη μαζικά στο γήπεδο δεν αναφέρονται πουθενά. Δεύτερον και σημαντικότερον, σου'χω τον ίδιο τον Ασλανίδη να καβαλάει τα κάγκελα της Λεωφόρου και να γίνεται ένα με τους Παναθηναϊκούς της εξέδρας, στο ματς με την Έβερτον, σύμφωνα με τα ''Παναθηναϊκά Νέα''.

      http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131018/o-aslanidis-sta-kagkela-tis-leoforoy

      Σου'χω τη Θύρα 13 να ταξιδεύει τζάμπα στον τελικό του Χουντέμπλεϋ, με έξοδα του Ασλανίδη, σύμφωνα με τα ''Παναθηναϊκά Νέα'' πάντοτε.

      http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131015/thyra-13-tzampa-ekdromi-sto-goyempley-1971

      Σου'χω τον Ασλανίδη να δηλώνει σε Γ.Σ. του ΠΑΟ ότι ήθελε να γραφτεί μέλος στην Πανάθα από το 1952, σύμφωνα με την ''Αθλητική Ηχώ''.

      http://www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20140120/aslanas_vazelos_ixo_2-9-1971.png

      Σου'χω τον Ασλανίδη να μετέχει και να ψηφίζει κανονικά στις Γ.Σ. του ΠΑΟ επί Χούντας, ως μέλος της ομάδος σου, παρέα με τη γυναίκα του, τη φανατική οπαδό του ΠΑΟ κυρα-Λούλα, σύμφωνα με τα ''Παναθηναϊκά Νέα'' και την ''Ηχώ''.

      http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140708/deyteri-gs-pao-epi-xoyntas-part-1

      http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140710/deyteri-gs-pao-epi-xoyntas-part-2

      http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130503/san-simera-o-aslanidis-sti-gs-toy-pao

      Τέλος, σου'χω τον Ασλανίδη μετά τη Χούντα να προσπαθεί να γίνει πρόεδρος στην ομάδα σου, σύμφωνα με τα ''Παναθηναϊκά Νέα''.

      http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131112/aslanidis-kai-pao-meta-ti-xoynta

      Φτάνουν όλα αυτά;

      Διαγραφή
  4. αστους ρε φιλε αυτοι ονειρευοντε το ντιογκο αρχηγο στην εθνικη βραζιλιας πλακα κανουμε τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τον ντουντου, που του ετρωγε την θεση ο περιπατητης με το 15 που ειχαμε..

      Διαγραφή
  5. To ίδιο καλοκαίρι του 1969, σύμφωνα με τα ''Παναθηναϊκά Νέα''.

    http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130906/panathinaika-nea-oloi-dipla-ston-aslanidi

    Έλα Πρασινοτόμαρε, ρίξε μια κωλοτούμπα τώρα. Ξέρεις εσύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δηλαδη μας λες οτι οι μοναδικοι ευνοημενοι στη χουντα ημασταν εμεις?για να δουμε λοιπον τι εχουμε.επι 7ετιας της χουντας ο σιχαμενος του πειραια κατεκτησε 6 πρωταθληματα.χα!χα!1967-1973-1974..κυπελα 1968-1971-1973..χα!χα!η αδικημενη ομαδα του στολου 1η σε τιτλους!να πουμε και για τις δωρεες τωρα η δε θελεις σιχαμενε απογονε?θα τα πουμε λοιπον κι αυτα παμε!1) ο χουντικλας πατακος εκανε δωρεα 1.000.000 δρχ(υπαρχει και σχετικη φωτο γι αυτο)2)το κυνηγιμενο σωματειο του βοθρου πηρε δανειο 30.000.000 δρχ για ανακατασκευασει γηπεδο που ποτε δεν εγινε φτοιαξανε βεβαια τις εγκαταστασεις του ρεντη με δανικα και αγυριστα.(παλι υπαρχει σχετικη φωτο)που παρεπιμτωντοςοι εγκαταστασεις στου ρεντη πηραν και τη σχετικη ονομασια ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΥ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967...ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΙΧΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΡΟΤΣΑ-ΜΠΟΥΜΠΛΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΠΑΛΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ.1972 ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΟΝΙΟ ΑΛΤΣΙΜΠΑΡ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΛΧΙΜΑΡΗΣ (ΠΑΛΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΔΥΑΔΙΚΤΙΟ.ΤΕΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ)ΚΑΝΕ ΤΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Λεβιεδάκο βαζελάκο, να ψάχνεσαι μόνος σου πριν μιλήσεις για τον Θρύλο. Μην εμπιστεύεσαι επιδοτούμενους προπαγανδιστές φίλους σου της Μπύρας 13."

      ΑΣΤΕΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ ΓΑΥΡΕ...ΤΑ ΨEMAΤΑ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ...ΟΧΙ ΕΔΩ!

      ΜΑΣ ΠΕΣ ΝΑΣ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Η ΘΥΡΑ 13 ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 30 ΛΙΝΚ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΑΥΡΙΚΟ ΠΡΟΠΑΓΝΑΔΙΣΤΙΚΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ 7...

      ΕΤΣΙ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ...ΑΝΟΙΞΕ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!

      Διαγραφή
  7. και συ αγορινα μου εισαι ο καλυτερος στο copy paste ετσι λεβεντακο μου απ το στολο απο που ενημερωνεσαι ρε λεβεντοκοτοπουλο μπας και εχεις παππου το μπαρμπη?συκοφαντη και ανιστοριτε οτι και να πουμε παντα ειστε η μαρθα βουρτση των γηπεδων και σας κυνηγανε μεχρι και φαντασματα βρε κλαψιαρη σηκωσε κεφαλι ρε και παραδεξου πως εχουν τα πραματα γελοιε μια ζωη τα ιδια πιτουροκεφαλε και απαντησε μου με τη γελοια ατακα που σου εμαθε ο αφανας ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ γι αυτο μονο αξιζεις για να παπαγαλιζεις ατακες των προεδρων σου μιας και ολοι ειχαν και εχουν προβληματα με το νομο και βρισκουν οργωμενο χωραφι για να σας ταιζουν σανο προβατοπιτουροκεφαλε ξυπνα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι κάθεστε ρε παιδιά και ασχολείστε με το χούφταλο. Αυτός την έζησε την χούντα... μεσήλικας και γιαυτό τα ξέρει όλα. Αλτσχάιμερ έχει ο μπάρμπας...κάνει μπάμ. Έχει ενδιαφέρον πάντως σαν...λοβοτομημένος πειραιώτης τρίτης ηλικίας... έκλεισαν και τα ΚΑΠΗ...!!! Πρασινοτόμαρε, γράφε, δείχνε και ξεφτίλιζε τους όλο και περισσότερο! Της πλάκας ήταν είναι και θα είναι... Μπάρμπα γαύρε...ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΥΛΩΝΑ!!! Και αν έχεις τα κότσια για τα κατεβατά σου, μην υπογράφεις σαν...ανώνυμος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ ένα ξέρω. Αν ο Πρασινοτόμαρος έγραφε χαζομάρες και πράγματα που δεν ισχύουν, κανένας γραφικός ερυθρόσβερκος (απ' τις φάπες) δεν θα ασχολούταν μαζί του... Ανώνυμε, στο ξαναλέω και εδώ, κάκαλα έχεις αγορίνα μου να γράψεις το ονοματάκι σου, και να αποδείξεις τα ψευδέστατα λεγόμενά σου (με πραγματικά επιχειρήματα και στοιχεία)? Η απάντηση είναι προφανής σαφώς, αφού μια ζωή σαν γάβρος και υμνητής του Χίτλερ που είσαι, τοίχο-τοίχο πας μια ζωή να μην φαίνεσαι... Που μας λές πάντα να ψάξουμε εκτός ίντερνετ για τα λεγόμενά σου, και μας πλασάρεις ένα κάρο links, για να αποδείξεις τα ψέματά σου. Που το επίπεδο γραφής σου είναι επιπέδου Δημοτικού (με όλο τον σεβασμό στη πρωτοβάθμια εκπαίδευση). Ρε, γελάει ολόκληρος ο κόσμος μαζί σου, το καταλαβαίνεις? Το νιώθεις ότι όποτε γράφεις εδώ γίνεσαι ρόμπα? Πραγματικά, το αίσθημα της αυτοσυγκράτησης δεν το έχεις ούτε στο ελάχιστο? Ειλικρινά στα ρωτάω όλα αυτά μπας και αντιληφθείς το επίπεδο του ρεζιλιού που εσύ ο ίδιος έχεις προκαλέσει στον εαυτό σου κυρίως, αλλά και στην εγκληματική οργάνωση που εσείς την ονομάζετε ΟΣΦΠ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Παναγιωτουλα και μονο οι πηγες που παρουσιαζονται και εικονες απο την Αθλητικη Ηχω της εποχης αποδεικνυουν οτι το Τομαρι γραφει ψεμματα. Ποσο βαζελοπροβατο εχεις γινει δηλαδη για να μην καταλαβαινεις ουτε τα αυτονοητα; Ρε εσυ, μηπως να γραψουμε στα αμερικανικα που ειναι η δικη σου πραγματικη πατρικη γλωσσα για να τα καταλαβεις; Ή πρεπει να μπεις και εσυ στη στανη με τα υπολοιπα προβατα στο Απηλιον για να μασησετε το βιολογικο σανο;

      Διαγραφή
  10. Ναι γαυρακο ο,τι πεις.Η χουντα παρελλαβε τον ολυμπιακό σε αριστη κατασταση κ τον κατεστρεψε. Τοσο αριστη που πριν τη χουντα ειχες μολις 1 πρωτάθλημα α εθνικης ενω ο Παναθηναικος 5.Και επι χουντας πηρες 3 πρωταθληματα και 3 κυπελλα τους περισσότερους τιτλους απο καθε αλλη ομαδα.Τετοιο μεγαλο κακο σου εκανε.Με διαιτησιες σφαγιαστικες κατα του Παναθηναικου κ υπερ του γαυρου. Λιγο αν ψαξεις αποκομματα της εποχης θα τα βρεις. Οχι φυσικα απο το redagainstmachine. Ειδικα τη σεζον 72-73 εγινε μια απο τις μεγαλύτερες κλοπες στην ιστορία του ελληνικού ποδόσφαιρο για να παρετε το πρωταθλημα.Ο γουλανδρης οντως ηταν μεγας πρόεδρος για εσας, είχε ομως αριστες σχέσεις με τη χούντα κ αυτο κατι πρέπει να σου λεει. Επισης είναι υποκριτικο να μιλατε για ασλανιδη οταν ο ιδιος ο παττακος εχει πει '' Καναμε την επανάσταση για να πάρει επιτελους τιτλους ο Ολυμπιακός''Ειναι τουλάχιστον υποκριτικο να λετε για ασλανιδη οταν ο ίδιος ο ασλανιδης την ημερα που βραβευοταν απο την πεφο(που να τον συμπαθουσαν κιολας οι οργανωμενοι σας τι θα εκαναν) ελεγε οτι εχει δωσει 2 δις δραχμες για τον ολυμπιακό κ για το νεο του γηπεδο.. Ναι αυτο που θα ονομαζοταν σταδιον 21ης απριλιου..Και ναι ειναι ο ιδιος ασλανιδης που με παρεμβασεις του ειχε κανει μεταγραφη σχεδον ολη την εθνικη στον ολυμπιακο.Ειναι ο ιδιος ασλανιδης που λιγες μερες πριν τον τελικο του ουεμπλευ τιμωρησε 2 παιχτες μας για νύχτο περπάτηματα με το ετσι θελω.. Τοσο πολυ μας ευνοουσε Και γενικοτερα ειναι υποκριτικο να μιλατε για λεφτά της χουντας προς τον Παο οταν εχεις παρει δεκαπλασια απο ολους τους αλλους την επταετια. Πανω απο 2,5 δις δραχμες.Και το κερασάκι στην τουτα.. Μετα τη χουντα βγηκε εντολη με την οποία οι παράγοντες ομαδων τους οποιους ειχε διορισει η χουντα επρεπε να παραιτηθουν για ευνόητους λογους. Μονο μθα ομαδα αντέδρασε σε αυτο.Ναι μονο ο ολυμπιακουλης ο οποίος εβγαλε κ ανακοινωση με την οποια εξυμνουσε τους χουντικους παραγοντες του αποκαλλωντας τους κ αξια ατομα με λαμπρο εργο. Και ολα αυτα σε περίοδο δημοκρατίας.Για τοσο αντιστασιακο συλλογο μιλαμε.Αλλα που να τα βρει αυτα το αντικειμενικο redagainstmachine.Καλο το παραμυθακι σας γαυρακια αλλα εχει παψει να εχει δρακο χρονια τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου