Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά

1η αγωνιστική ΚΟΜΠΟΤΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-1
Διαιτητής..ΘΑΝΟΣ.

ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ ΣΤΟ 53

ΚΑΘΑΡΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ, ενώ του έχει ξεφύγει ο ΣΟΥΗΔΟΣ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ να χάσει την ισορροπία του και να τραυματιστεί άσχημα




και  για να μην ξεχνιόμαστε..
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΜΑΘΑΝ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ..



ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΧΟΥΧΟΥΜΗ ΣΤΟ 33

Ο Χουχούμης κάνει επέλαση, αλλά ο αμυντικός ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ. ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ. 
ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΝΩ Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ.
Μάλιστα πέφτει προς την μεριά που τον σπρώχνει,απολύτως σύμφωνα με τους νόμους της Φυσικής. Ακόμα και στο τελευταίο καρέ των φωτογραφιών ο αμυντικός τον σπρώχνει.







ΥΓ..Όσοι αντιγράφετε από εδώ η απο το board, θα δυσκολευτείτε πλεόν λίιιιγο περισσότερο γιατί το logo θα υπάρχει παντού. Τουλάχιστον ένα ευχαριστώ δεν θα έβλαπτε, η ο κόπος να βγάλετε τα βελάκια (συγκεκριμένο χρώμα και σχήμα) που χρησιμοποιώ 6 χρόνια . 

Σχόλια

  1. Αλλο ενα κωμικο σοου απ τον καλο του ειδους.
    Εκει που ζητας πεναλτυ στον Χουχουμη γκρεμιζεται η πλαση απ τα γελια. Ειναι παντα χρησιμοι να ξερουμε οτι εν τελει αυτο που θελετε για την υπερπαναθα ειναι 2-4 πεναλτυ σε καθε ματς. Ετσι σαφως και θα παρει πρωταθλημα και θα κανετε γυρο θριαμβου στην Πανορμου.
    Οχι οτι ηξερες ποτε μπαλα αλλα οι "αναλυσεις" σου ειναι οτι πιο καλο υπαρχει στο ελληνικο ποδοσφαιρικο ιντερνετ.
    και να μη το ανεβασεις το σχολιο, θα το διαβασεις ο ιδιος, μου αρκει.

    αντε, λολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με αυτά που γράφεις, αλλά μάλλον έχεις κάνει ένα λαθάκι, εκ παραδρομής μάλλον. Εκεί που γράφεις "υπερπαναθα", άλλαξέ το με το "υπερτριλάρα" και είσαι φίνος... Επίσης να προσθέσω ότι υπάρχουν άλλα sites που μπορείς να βλέπεις πιο ποιοτικές αναλύσεις, εννοείται πως μιλάμε για τέρμα αντικειμενικές σελίδες όπως το redplanet και το sport-fm...

      Φυσικά, αν προσωπικά κουράστηκα (NOT) να το λέω, το ονοματάκι σου καμιά μέρα θα μας το γράψεις ή θα κρύβεσαι ακόμα από την ευκολία της ανωνυμίας? Να ξέρω και ποιόν θα γλεντάμε, όχι τίποτε άλλο...

      Διαγραφή
    2. Παναγιωτούλα, έχεις πάθει μεγάλη μουνόπλακα μαζί μου, ε; Με ποθείς κοριτσάρα μου; Δεν είμαι ο αποπάνω ανώνυμος και φαντάζομαι αν έχει λίγη τσίπα ο ιδιοκτήτης του blog, θα σου το επιβεβαιώσει. Για την ουσία όμως των όσων λέει ο αποπάνω ανώνυμος φίλος, θα μας πεις τίποτε; Για τη φάση που μέχρι και ο Βαρούχας στον ΣΚΑΙ είδε πάτημα της μπάλας του Χουχούμη και κανένα πέναλτυ, αλλά ο prasinotomaros ανακαλύπτει πέναλτυ, θα μας πεις κάτι Παναγιωτούλα; Για το ανύπαρκτο πέναλτυ που πήρες για να ισοφαρίσεις και το παραδέχτηκε μέχρι και ο Βαρούχας στον ΣΚΑΙ του Αλαφούζου, θα μας πεις κάτι Παναγιωτούλα; Είναι λίγο δύσκολο κοριτσάρα μου να καταλάβεις ότι ένας διαιτητής που θέλει να σε σφάξει, δεν σου δίνει ανύπαρκτο πέναλτυ για να ισοφαρίσεις στο 83', έτσι; Ζορίζεσαι να τα πιάσεις αυτά τα υψηλά νοήματα εσύ. Πλύνε κάνα πιάτο καλύτερα κι άσε την μπάλα για τους καβαλάρηδές σου, Παναγιωτούλα.

      Διαγραφή
    3. Ανωνυμε (5 15) γραψε στα αμερικανικα που ειναι η πατρικη σου γλωσσα, να αισθανεσαι και πιο ανετα. Καταλαβαίνουμε καλα ΟΤΙ ΤΑ 15 ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ 82-83 ΚΑΙ ΤΑ 16 ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 98-99 δεν θα τα φτασουμε ποτε, αλλα καλο θα ειναι ο κορακας να ειναι προσεκτικος (οσο του επιτρεπει το συστημα δλδ).Μην του καψουν κανα φουρνο και αυτου η τον αφησουν εκτος πινακων 2 χρονια..

      ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΕΥΝΟΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ στην φαση με τον χουχουμη, η στην φαση του μπεργκ μαζι με μια κιτρινη και θα αλλαζε ολος ο αγωνας. ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΥΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΗΡΕΣ ΠΕΡΥΣΙ?? 2 η μηπως 3 η μηπως 4???

      Απο ποτε θεωρεις τον βαρουχα αξιοπιστο και ικανο εσυ για πες μας???
      Αν πιστευεις οτι λεει ο ΣΚΑΙ τοτε εχεις προβληγμα (γιατι την μια σε κραζει αλλα τον ειρωνευεσαι, αλλα αν βγαλει μια φαση κατα του Παναθηναικου την κανεις σημαια) γιατι στηριζεται αποκλειστικα στην κριση (??) ενος πρωην διαιτητη, ο οποιος οπως και ο προηγουμενος δεν ειναι ικανοι να αρθρωσουν λογο με επιχειρηματα.

      Γιαυτο ψαχνεις μονος σου την φαση και κοιτας προσεκτικα τι γινεται.

      ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 16 ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ 98-99
      ΤΙ ΛΕΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΑΥΤΟ?
      ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΜΜΙΑ 20ΑΡΙΑ??

      Διαγραφή
    4. Είπα εγώ ότι ήθελε να σε ευνοήσει ο Θάνος ρε περίεργε; Εσύ πας να μας τον βγάλεις πράκτορα του Μαρινάκη. Ένα λάθος έκανε για'μένα ο Θάνος. Σου έδωσε ανύπαρκτο πέναλτυ. Είναι ξεφτίλα να μιλάς εσύ για φούρνους του Κωνσταντινέα, όταν αποθέωνες τον Πατέρα, με τον μπράβο του το ''θαμνάκια'' να έχει κοπανήσει το Βασσάρα στα Καμίνια του Πειραιά τον Οκτώβριο του 2010. Ο Βαρούχας είναι κολλητός φίλος με τον Πατέρα και οπαδός του ΠΑΟ, ενώ δουλεύει στο κανάλι του προέδρου του ΠΑΟ. Αν λοιπόν αυτός ο άνθρωπος πει ότι δεν αδικήθηκε διαιτητικά ο ΠΑΟ, σε μια φάση που φωνάζουν οι οπαδοί του ΠΑΟ πως αδικήθηκε, μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως απόδειξη. Αν πει ο Βαρούχας ότι αδικήθηκε ο ΠΑΟ, δεν είναι απόδειξη, αφού έχει κίνητρο να τα βλέπει όλα πράσινα. Μπορεί να αδικήθηκε τότε ή να μην αδικήθηκε. Ο Χουχούμης πατάει ξεκάθαρα την μπάλα και γι'αυτό πέφτει. Επειδή παρά το ότι είσαι προπαγανδιστής, φαίνεται να έχεις λίγο μυαλό, διόρθωσε τη μαλακία που έγραψες. Τα πλάνα που βάζεις σε εκθέτουν. Τέλος, ακόμη και 50 πέναλτυ να πάρουμε σε μία χρονιά, δεν υπάρχει θέμα, αρκεί να είναι αυτά πέναλτυ. Περιμένω να μου πεις συγκεκριμένα ποιες φάσεις στις οποίες πήραμε πέναλτυ το 1998-99 ή το 1982-83 δεν ήταν πέναλτυ. Συγκεκριμένα, ξαναλέω. Μην αρχίσεις τις γενικεύσεις.

      Διαγραφή
    5. εισαι γαυρος και το δειχνεις..Στην πρωτη φωτο ΠΩΣ ΠΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ αφου την κλωτσαει με το ποδι ρε ορνιο??? Ηδη τον σπρωχνει με την μεση και το χερι ο αντιπαλος..Μονο τυφλοι δεν βλεπουν..Πρωτα τον σπρωχνουν, μετα πεφτει και την παταει.

      ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΠΡΩΞΕΙ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ αφου θα ειχε χασει την ισορροπια του. φωστηρα
      Και γιατι πεφτει προς τα εκει που τον σπρωχνουν, και δεν πεφτει τυχαια μπροστα η πισω η δεξια, αφου απλα παταει την μπαλα??
      και βρες μου ενα πλανο που παταει την μπαλα, αφου το ισχυριζεσαι

      Οσο για τα πεναλτυ του 83 και του 99 μαλλον εισαι πολυ μικρος και δεν τα εχεις δει.
      η πολυ τυφλος...ελα..μπανανα..
      (του χουχουμη μπροστα τους ειναι πεναλτυ και αποβολη)

      https://www.youtube.com/watch?v=9iChwYChuiM

      Διαγραφή
  2. ρε φιλε δεν υπαρχει πεναλτι σστον χουχουμη..αμα εβαζες μια ακομα φωτο 0,00001 δευτερα πριν την πρωτη εικονα θα εβλεπεις οτι ακουμπα την μπαλα και μετα τον απωθει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι ξεκαθαρο οτι κατοχη εχει ο χουχουμης.Αφου τον ριχνει, διωχνει την μπαλα.Δεν γινεται να ακουμπα την μπαλα ο μαυντικος αφου το δεξι ποδι του χουχουμη την σπρωχνει μπροστα.Εξαλλου η παραβαση ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ

      Διαγραφή
    2. Ρε άλλο σου λέει. ΠΡΙΝ ακουμπήσει το Χουχούμη ο αμυντικός του Λεβαδειακού, έχει προλάβει κι έχει πατήσει την μπάλα ο Χουχούμης και γι'αυτό πέφτει. Αυτό σου λέει. Τι ''κατοχή μπάλας'' λες; Σου'πε κανείς πως δεν είχε κατοχή μπάλας ο Χουχούμης και την μπάλα την είχε ο άλλος του Λεβαδειακού; Σου'πε κανείς πως ακουμπάει την μπάλα ο αμυντικός του Λεβαδειακού πριν το Χουχούμη; Γιατί γράφεις άλλα αντ'άλλων; TO ΠΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΤΟΥ ΧΟΥΧΟΥΜΗ ΛΕΜΕ ΝΑ ΔΕΙΣ. Στο πλάνο που βάζεις φαίνεται.

      Διαγραφή
    3. λολ, ειναι πεναλτυ με τον Χουχουμη, ειναι πεναλτυ, λολ

      Πρασινοτομαρος. εγγυηση γελιου κανα τριαρι χρονια που τον ανακαλυψα.

      γραψτε καμια θεωρια για τον Αγιαξ το 1994 βρε σεις παραεξω, μη τα γραφετε μονοι σας μονο. Κριμα να μη σας ξερει το πανελληνιο.

      Διαγραφή
  3. Καλά ρε παιδιά πιάνετε κουβέντα με τα ελεεινά τα γαυροειδή που έχουν κλέψει τα πάντα;
    Τα παιδιά είναι άρρωστα, τους έχουν χαζέψει εκεί στον Πειραια και ο εγκέφαλος τους έχει συρρικνωθεί.
    Τι προσπαθείτε να τους αποδείξετε; Πιστεύετε ότι θα τους βάλετε μυαλό;
    Στείλτε τους στο διάολο και μην ασχολείστε με παράσιτα..
    Λίγα τα ψωμιά τους έτσι και αλλιώς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γραφουν και στα ελληνικα και δυσκολευονται..

      Διαγραφή
    2. Ανωνυμαρα 4:01 πμ, ωραιο δειγμα γραφης. Σε εχω ηδη ψυχολογησει, 15 χρονων με τσαντα με μηνυμα μαρκαδορισιο EKEI POU EXO TAXIDEPSI EGO, και νικνεημ με κοτσαρισμα το 13.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου