Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

18 (αφιέρωμα σε πιστούς - άπιστους και τουρίστες)

Αυτή η ομάδα του Παναθηναικού τι έχει να προσφέρει στον θεατή?? ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ...Πέραν της ταλαιπωρίας. Να πάει ο κόσμος στο γήπεδο για να στηρίξει αυτή την ομάδα και τα νέα παιδιά. Μάλιστα..Δεύτερος λόγος για να διαθέσει τον χρόνο και τα χρήματα του, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..


Κώστα Καίσαρης 22-9-2013 
(σχολιαστής του ελληνικού ποδοσφαίρου)




21-5-2013
(Τεν Κάτε...Προπονητής ποδοσφαίρου)


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΑΔΕ..Ποιός - ΠΟΣΟΙ έλαβαν σοβαρά τα λόγια του ΤΕΝ ΚΑΤΕ??? ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ..Πόσοι πίστεψαν και παπαγάλισαν το παραπάνω κείμενο του Καίσαρη??? Πολλοί περισσότεροι..

ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ??? ΑΣ ΔΟΥΜΕ..


17-4-2014





25-4-2014




26-4-2014





















ΑΠΟΝΟΜΗ














ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ
















 



 






ΙΝΤΕΡΝΕΤ

























ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ







ΥΓ..ΔΩΡΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ 
ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ 1,40 ΓΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ





υγ 2
(όντως κανένας δεύτερος λόγος)

Σχόλια

  1. Απλα η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΚΡΑΝ ιστοσελιδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.Συνεχιστε την καλη δουλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρασινοτόμαρε, πραγματικά έγραψες ότι αισθανόμαστε εδώ και καιρό που ξέραμε ότι αυτή η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και με το ζόρι προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι έχουν εκείνοι δίκιο...

    Εγώ όμως δεν θα σταθώ σε αυτά τα ανθρωπάκια, καθώς από χτες όλοι χαιρόμαστε και είναι κρίμα να "χαλάμε τη ζαχαρένια μας" που λένε για δαύτους... Εγώ μόνο θα κάνω μια παρατήρηση, κυρίως γι' αυτούς που δεν ξέρουν, για το πρωτοσέλιδο της SportDay (της εφημερίδας δηλαδή που πριν μερικά χρόνια ήταν χορηγός στο ημερολόγιο της θύρας λ7, για να μην ξεχνίομαστε). Έχει μια διαφήμιση για το Παραπολιτικά FM. Για όσους δεν ξέρουν, αυτός ο σταθμός, όπως και η ομόνυμη εφημερίδα, όπως και ο τηλεοπτικός σταθμός Ε, είναι ιδιοκτησίας του χοντρομπουχέσα που διδάσκει ήθος... Άρα και επισήμως, στη SportDay, τα παίρνουν απ' τον χοντρό... Έτσι, για να μην αναρωτιέστε για τα προηγούμενα περίεργα πρωτοσέλιδα, αλλά και για τα επόμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πιο μπασταρδος και ψευτοαντικειμενικος δημοσιογραφος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!! ρουφα τωρα μουνι και βγαλε τον σκασμο !!! ΒΟΥΛΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΧΘΡΩΝ ΚΑΙ ..."ΦΙΛΩΝ" Η ΦΕΤΙΝΗ ΟΜΑΔΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου