Κάτι αδιάφορα βράδια ...

Goebbels = γατούλης

2 θεματάκια με κοινό παρονομαστή.
Το αγαπημένο κόκκινο συστατικό..
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.



Το βραβείο καλύτερου ευρωπαίου καλαθοσφαιριστή και τα εισιτήρια της ίδιας ομάδας..






The FIBA Europe Player of the Year Award is an annual official FIBA Europe award inaugurated in the year 2005, with awards given for both men and women. The winner is a basketball player that has European citizenship and whose performances with his or her sports club and/or national team throughout the year have reached the highest level of excellence. All European players, regardless of where they play in the world, qualify for the award, including NBA and WNBA players. Players do not have to play in any FIBA competitions at all in order to qualify.

(Ευρωπαιοι στην καταγωγη , αποκλειονται οι Αμερικανοι-Ασιατες-Αφρικανοι-Κινεζοι κλπ κλπ και που την συγκεκριμένη χρονιά με την ομάδα και την εθνικη τους πέτυχαν κάτι καλό).

Εν ολίγοις αθλητές ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ στο ευρωμπασκετ (Pau Gasol, Ντιρκ Νοβίτσκι, Αντρει Κιριλενκο, ,Καρλος Ναβάρο, Νίκολα Πέκοβιτς, Χριάπα, Μίροτιτς, Μπαρνιανι, Γκαλινάρι, Σαρας, Καουκενας ,Σαβάνοβιτς, Πόποβιτς  κλπ κλπ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ..

ΕΠΙΣΗΣ οι αμερικάνοι η απο άλλη ήπειρο που αγωνίστηκαν στην ευρώπη (και δεν εχουν ευρωπαικη υπηκοότητα) ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στην λίστα (Μπατιστ, Χαιντς, Γκιστ, Λο , Λασμε κλπ κλπ).

Ως εκ τουτου η λίστα μειώνεται ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ (ήδη τα 20 ονόματα που αναφέρθηκαν θα έπαιρναν εύκολα απο την δεύτερη θέση και κάτω οποιαδήποτε βαθμολογία) γιαυτό και επιλέγησαν ο Μπογκντάνοβιτς, ο Ντράγκιτς, ο γερόλυκος Κρσιτς, ο Καλνιετιτς, ο φινλανδός Κόπονεν (ο οποίος ΔΕΝ είναι πιλότος σε WRC)

Υποψήφιοι




ΝΙΚΗΤΕΣ




Ο νικητής συγκέντρωσε 24.976 ψήφους (απο τους φιλάθλους) με τον δεύτερο να έχει τους μισούς (15.162), ενώ συγκέντρωσε και 987 ψήφους απο experts του αθλήματος , με τον Σπανούλη να συγεντρώνει το 1/3αυτών (μόλις 356).

Να αναφέρουμε οτι οι φίλαθλοι έβγαλαν ΠΡΩΤΟ τον Μπογκτάνοβιτς, δεύτερο τον Πάρκερ, τρίτο τον Ντράγκιτς, τέταρτο τον φινλανδό Κόπονεν και 5ο  (στους 10) τον Σπανούλη. Οι δε experts πρώτο τον Πάρκερ, δεύτερο τον Σπανούλη με μικρή διαφορά απο τον Γκασόλ

Προφανώς δεν υπήρξε κάποια σκληρή μάχη ανάμεσα τους ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ , ΕΝΩ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΣΥΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΠΤ.

Η αναμέτρηση ήταν ο ηγέτης της εθνικής Γαλλίας (Παρκερ) που της έδωσε το χρυσό, εναντίον του Σπανούλη (αρχηγος οσιφιπι που πήρε την ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ 2013)

Βέβαια ο τίτλος αναγράφεται ως..ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΒΓΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ  ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΒΑ...

Ο ΚΟΠΟΝΕΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΞΑΝΘΟΜΑΛΛΗΣ-ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ..ΙΣΩΣ οι φινλαδικές σελίδες να έχουν ένα τέτοιο αφιέρωμα..



Το θέμα εδώ είναι η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.. Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΒΓΚΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ Ο ΠΑΡΚΕΡ..ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.

ΤΟ ερωτηματικό είναι γιατί εφευρίσκουμε για τίτλο ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ (ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ που προκύπτουν) και αυτό επισκιάζει την πραγματικότητα..

όταν κάποιος διαβάζει για μια ΠΡΩΤΙΑ ,περιμένει να δεί τον πρωτο.. ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ.

Αλλά σε αυτή την ΄χωρα της δημοκρατίας η διαστρέβλωση είναι ΤΕΧΝΗ..

Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ητο γατάκι μπροστά τους.


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ..

ΑΝ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΦΛΑΜΑ 404 ΚΑΘΩΣ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ..

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ οχι μονο δεν υπάρχει αλλά αν υπάρξει και αντίρρηση αντιμετωπίζεται αναλόγως..



Στον αγώνα οσιφιπι-Παναιτωλικός οι συντάκτες έγραφαν για 7-8.000 θεατές η τελική μέτρηση έδειξε τους διπλάσιους.

Την Τετάρτη 5/2/2014 στον αγώνα οσιφιπι-Πανιώνιος είχαμε το εξής φαινόμενο..

Ο αγώνας άρχισε σχετικά νωρίς (κατα τις 5 το απόγευμα), ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ.. ΕΧΕΙ τελειώσει ο αγώνας στην τρίπολη του Παναθηναικού και του Παοκ στην Τουμπα (19 30 άρχιζαν και οι 2) εχουν μετρηθεί τα ειστήρια αλλά στο τηγάνι ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΡΑΝΕ..



ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΓΑΣΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 11.527 (ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ 7 ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΡΑΙΟ..)


ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΕΝΟ ΛΥΩΜΕΝΟ ΧΩΡΑΕΙ.. 32.115 (ΔΛΔ ΠΗΓΕ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ)



ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ  = 1000 ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ 5 ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..




ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΠΕΤΑΛΑ ΚΑΙΘΩς ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑΣ ΚΙΟΛΑΣ..


ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ , ΓΕΜΙΖΟΥΝ - ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΔΥΟ ΘΥΡΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ..

ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΑΘΟΣ..ΕΙΝΑΙ PHOTOSHOP-IA..ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ..

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ..Ο οσιφιπι ειναι πρωτος σται εισιτηρια ΚΑΘΩΣ ΕΚΟΨΕ 11.527 ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΕΝΩ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ φωτογραφίες 3 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΚΟΨΕ ΑΛΛΑ 12.576

Ετσι ο αρχιερέας της κοκκινης προπαγάνδας γράφει οτι θελει και συγκρίνει τους οπαδούς ολων των ομάδων με τον πύρινο λαό που φεύγει απο τις απονομές  για ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ..





Σχόλια