Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Στο μυαλό (???!!!) ενός γαύρου (γατάκι Γκέμπελς)


Με αφορμή το πέναλτυ που δεν δόθηκε στον αγώνα Άρης - ο σι φι πι 0-2, θα επιχειρήσουμε να προσεγγίσουμε τον τρόπο σκέψης και κατανόησης της πραγματικότητας απο το μυαλό (!!!) ενός γαύρου (η πολλών γαύρων, δεν έχει διαφορά).

Η φάση του πέναλτυ είναι η κάτωθι..Σαφώς και δεν είναι κάτι φοβερό και τρομερό, κάποια φάση που να χρειάζεται ας πούμε επιστημονική ανάλυση.




Ο Τάτος πατάει στην περιοχή και ο Σάμαρης τον τραβάει απο τον ώμο.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο Σάμαρης ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΕΙ ΤΟΝ ΤΑΤΟ (βρίσκεται πίσω του), αν τον προλάβαινε ΔΕΝ θα χρησιμοποιούσε το χέρι.

Και χρησιμοποιεί το χέρι ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ..



Καταρχή ο γνήσιος γαύρος μπερδεύει αυτή την φάση με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη έχει σαν αντικείμενο του εγκλήματος, ΤΟ ΧΕΡΙ. Δλδ αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει το χέρι, για αυτόν είναι ίδια φάση.

Με το χέρι ΕΙΤΕ ΤΡΑΒΑΜΕ, ΕΙΤΕ ΣΠΡΩΧΝΟΥΜΕ. Όπως στην ταμπέλα στις τράπεζες ΕΛΞΑΤΕ - ΩΘΗΣΑΤΕ. Αν στην τράπεζα βλεέπτε καποιον να κοιτάει κανα μισάωρο το αυτοκόλλητο που το γράφει, η να προσπαθεί να ΣΠΡΩΧΝΕΙ ,ενώ το ταμπελάκι γράφει «ΕΛΞΑΤΕ» ε, αυτός θα είναι γαύρος .

Για αυτό το πέναλτυ λοιπόν ανέσυραν μέχρι και την φάση του Ντούντου (ναι αυτού του μεγάλου αμυντικού χαφ που έχανε την θέση του στην εθνική βραζιλίας απο τον Ζιλμπερτο Σιλβα που έβζε μεσον, έτσι πίστευαν τότε) με τον Πανθρακικό.


Kαι το επιχείρημα είναι οτι ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ,ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝΕ, και κακώς φωνάζαμε οτι εξωγήινοι έσπρωξαν τον Ντουντου.

Βεβαίως στην μία φάση Ο ΕΝΑΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΡΑΒΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΛΞΑΤΕ-ΩΘΗΣΑΤΕ...

Βέβαια υπάρει και άλλη μια διαφορά ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ..

ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΝΟΥΛΟ ΔΩΘΗΚΕ..
ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ..
ΔΩΘΗΚΕ..(και έγινε το 2-1 στο 93)

ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΕ..



Μετά απο αυτόν τον συλλογισμό ενός γαύρου πάμε στο επομενο ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΚΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ..

Το πέναλτυ του Βαις με τον Αστέρα ΔΕΝ ΗΤΑΝ , ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΗ.

ΔΛΔ ο Βάις βουτάει μεν , αλλά ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ πεναλτυ απο τον ο-σι-φι-πι ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΙΜΟΥ.


Bεβαίως οι 2 φάσεις δεν έχουν καμμία σχέση καθότι ο Βαις βουτάει αφου ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΑΠΕΧΕΙ απο το πόδι του αμυντικού, ενω στο πέναλτυ του Αρη ο αμυντικός ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟΝ ΤΑΤΟ.

 

Είναι ξεκάθαρο οτι μιλάμε για ίδιες φάσεις..

Βέβαια υπάρει και άλλη μια διαφορά ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ..

ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΩΘΗΚΕ..
ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ..
ΔΩΘΗΚΕ..(και έγινε το 1-0 στο 78)

ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΕ..

ΑΡΑ.. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΙΔΙΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΔΕΝ ΗΤΑΝ..
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ βαφτιζουμε όλα τα θέματα ίδια επειδή έτσι μας βολεύει, αλλά ΜΟΝΟ Ο             ο-σι-φι-πι  να παίρνει αυτά τα πέναλτυ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΧΙ.


Τρίτο επιχείρημα οτι ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ και τα πέναλτυ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στην ριζούπολη ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΣΚΕΤ..


σπρώχνω


σπρώχνω


ΔΕΝ ΣΠΡΩΧΝΩ ..ΤΡΑΒΑΩ...

Τέταρτο επιχείρημα ο άγγλος σπίκερ ο οποίος είπε τα εξής.. «he is going down so easily» ενώ στην φάση με τον Βάις είπε «it's a dive». Εννοείται οτι στην Αγγλία δεν θα δινόταν κανένα απο αυτά τα 2. 

Βέβαια ο άγγλος σπίκερ αν έβλεπε αυτό το πέναλτυ ΝΑ ΔΊΝΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ μάλλον δεν θα ξαναέκανε ποτέ πια περιγραφή....




Για την ιστορία ο παρατηρητής έβγαλε λάδι τον διαιτητή , όπως είχε βγεί λάδι και ο φανταστικός διαιτητής στην ριζούπολη


Άραγε αν δεν ήταν αυτό...


αυτο ήτανε???




απλά διαβάστε...
(όλα τα σχόλια είναι αυτούσια απο την ίδια διαδικτυακή αθλητική σελίδα και κάποιοι γνωστοί χρήστες δίνουν ρεσιτάλ!!!)

«αμα αυτο ειναι πεναλτι ... το τακλιν πανω στα ποδια ειναι 5 χρονια φυλακιση.. ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΩΤΡΗ ΚΛΗΡΩΣΗ!!!»

«οι κλαψες, οι μαλαματινες κ οι βουβουζελες που την προηγουμενη αγωνιστικη επικαλεστηκαν την περιγραφη του αγγλου σπικερ στο πεναλτυ του βαις κ μας τα ειχαν κανει τσουρεκια με το "it's a dive, it's a dive"...το σημερινο "he's going down so easily" που ειπε στη φαση του τατου τι εγινε? δεν το ακουσατε? την ειχατε στο mute την περιγραφη? ή το ειπε ο σπικερ με την προφορα του μπερμινγχαμ κ δεν το πιασατε με τη μια???»

«δεν υπάρχει πέναλντι. τσάμπα θέμα προσπαθείτε να δημιουργήσετε. Ο Σάμαρης τον κρατάει τον Τάτο αλλά λίγο και ο Τάτος πέφτει μόνος του κάτω. Μπράβο στην ομάδα για την νίκη. Πολύ καλός ο Βάις ( αυτά για αυτούς που προσπαθούσαν να τον μηδενίσουν και να τον απαξιώσουν τελείως λέγοντας τον βουτηχτή ) . Ναι έχει κάνει τις βουτιές του αλλά είναι παικταράς.»

«αν ητανε πεναλτυ αυτο τοτε του Βαις ητανει αποβολη απο το πρωταθλημα.Διαλεξτε τι θελετε να βλεπετε.»

«Πρώτος είπα το προηγούμενο Σάββατο ότι ήταν καραβουτιά του Βάις. Εγώ αντιθέτως με τους περισσότερους εδώ μέσα βλέπω ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα κάθε φάση μέσα στην περιοχή τη ζητάμε πέναλτι! Χτες στο ματς του Παναθηναϊκού το ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ έγινε πέναλτι, σήμερα το άγγιγμα στον Τάτο πέναλτι, η βουτιά του Βάις κατά τον... Νικολακόπουλο είναι πέναλτι. Ε μετά πώς περιμένετε να πάμε μπροστά;»

«Ρε ποιο πεναλτι? Εχετε χαζεψει το ξερετε? Σε καθε παιχνιδι απο την πρωτη αγωνιστικη κλαιτε για πεναλτι κατα του Ολυμπιακου,σε καθε αγωνιστικη και ζητατε 2-3 πεναλτι ΚΑΘΕ φορα σε δικο σας παιχνιδι..Ελεος δηλαδη..»

«Ειλικρινά τα θέλετε και τα γράφετε; Μη υπόδειξη ενός πέναλτι σε... ΑΝΑΤΡΟΠΗ?!?! του Τάτου από τον Σάμαρη; Το άγγιγμα πλέον είναι πέναλτι στην Ελλάδα...»

«απλώς τον κρατάει λίγο. δηλαδή όταν κάποιος κρατάει λίγο τον άλλο και ο άλλος πέφτει καθαρά μόνος του είναι πέναλντι ? νέοι κανονισμοί

NEOI KANONΙΣΜΟΙ??? ρωτάει ο γαύρος???



«Ο Τάτος με το άγγιγμα έκανε βουτιά, αλλά έστω και πέναλτυ να το έδινε ο διαιτητής, έχει κανείς αμφιβολία για την τελική έκβαση του αγώνα? Να μην διαβάζω αηδίες από κομπλεξικούς Βάζελους»

«Η Πλακα ειναι οτι θελεις οι βουτιες να δινονται πεναλτι για να εχουμε εσας να μας πριζετε 24 ωρες το 24ωρο..»

«Ειπαμε,του Βαις δεν ηταν πεναλτι.Οπως και το σημερινο δεν ηταν πεναλτι..
Διαλλεξε λοιπον,ή και τα 2 ηταν πεναλτι ή κανενα...»

«Μονά-ζυγά δικά σας σε αυτό το Σαιτ....ξυδάκι, πέναλτι η βούτα του Τατου σήμερα αλλα δεν ήταν πέναλτι του Βαις την προηγούμενη, ποια είναι η διαφορά ειλικρινά

«το σκέφτηκες πολύ ώρα αυτό που έγραψες ? δηλαδή από δω και πέρα οι ποδοσφαιριστές δεν θα ακουμπάνε καν με το χέρι τον αντίπαλο παίκτη με τον φόβο ότι ο αντίπαλος παίκτης θα βουτήξει και ο διαιτητής θα δώσει πέναλντι ? έλεος. σκεφτόμαστε λίγο και τι γράφουμε»

«δεν δίνεται ρε φίλε κάτι τέτοιο πέναλντι. τι δεν καταλαβαίνεις ? είναι γελοίο να δώσεις μια τέτοια φάση πέναλντι»

«Τι να πει κανεις μετα απ αυτο ??? Μαλλον εκει στον αρη κινουνται στα χναρια του παναθηναικου και ζητανε πεναλτι σε μπασκετικα μαρκαρισματα και σε υποψιες επαφων,αυτο ακριβως που εκαναν οι δευτεροι μετα το ματς με τον απολλωνα στην ριζουπολη !!! Παντως θα ηθελα να παρει τετοιο πεναλτι ο Ολυμπιακος σε ματς κοντρα στον παναθηναικο στο καραισκακι η κοντρα στον παοκ μεσα στην τουμπα,για να δουμε ολοι μας το πως ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ θα βαφτιστει μια αναλογη φαση σε πετσινο πεναλτι,σε βουτια του παικτη του Ολυμπιακου,απο καθαρη πεναλταρα που την θεωρειτε στην προκειμενη περιπτωση !!! Φανταζομαι τι θα γινοταν !!!»

«υ.γ Μαθετε μπαλα επιτελους !!! ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!! Βασικα το πρωτο που πρεπει να κανετε σε πρωτη φαση ειναι να διαχωρισετε τα αθληματα !!! Αλλο ποδοσφαιρο,αλλο μπασκετ !!! Στο μπασκετ αυτο θα ηταν φαουλ οπως και αυτα που ζητουσε ο παναθηναικος στην ριζουπολη !!! Στην μπαλα ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ !!! Ελεος δηλαδη !!! ΕΛΕΟΣ !!!»

«δεν ηταν πεναλντι και αφηστε τα αυτα που ξερετε.Εβλεπα τον Μιντιουρη τωρα και εσκασα στα γελια και οι σοβαροι ανθρωποι που ειδαν την φαση το καταλαβαινουν.Ευτυχως που δεν σχολιαζει τις επιμαχες του τσ. λ γιατι θα φανερονονταν η παραγκα Βαγγελα καο Πλατινι ....»

«Ποιό πέναλτυ ρε θα μας τρελάνετε... Τον ακουμπάει και πέφτει μόνος του σαν να τον πέτυχε ηλεκτρικό ρεύμα. Όχι πέναλτυ, κίτρινη κάρτα για θέατρο θα έπρεπε να βγάλει.»

«Δε σας πιανει κανεις πουθενα!!!Οι νορμαλ Ολυμπιακοι πριν μια βδομαδα γραφαμε οτι δεν ειναι πεναλντυ του Βαις, οτι ειναι η πρωτη φορα που ο Ολυμπιακος οντως ευννοηθηκε φετος,κλπ...Ολοι κραζατε οτι βουτηξε,παραγκα, Ιλλουμινατι, εξωγηινοι,κλπ!!!
Σημερα μια αναλογη βουτια αντιπαλου ΔΕ δοθηκε πεναλντυ και σωστα....Και τωρα βγαινετε ξανα οι ιδιοι και λετε το ιδιο στον Ολυμπιακο δοθηκε, ξανα-μανα παραγκα, συνομωσιες, αντιχριστοι,κλπ....
Ρε γραφικοι, ή ειναι και τα 2 πεναλντυ, οποτε ευνοηθηκα σημερα, ή δεν ειναι κανενα και ευνοηθηκα πριν μια βδομαδα....Και τα 2 απλα ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!»

«Προφανως και δεν ηταν πεναλτυ του Τατου, ειναι αστεια η φαση.
Απλα ο Τατος εκανε μια πολυ καλη βουτια για να δειξει οτι εχει τα προσοντα που χρειαζονται για να παιξει στον ΟΣΦΠ.»

«Μπα,θα παρει ο Βαγγελας τον Μπερκ...Ειναι καλυτερος και το εχει αποδειξει..»




και μαιντανός πάντα ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ..

σχόλιο παοκτση..που πήρε το τελευταίο του πρωτάθλημα το 1985 ΔΛΔ ΕΠΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ
Και για μια 20ετίας κιόλας!!!!

«Κάθε Κυριακή κατα της 22:00 ωρα δικιά μου και 00:00 δικιά σας κάθομαι και διαβάζω όλα αυτά τα τραγικά που έχουν οδηγήσει την χώρα μου στο μηδέν.Ευτυχως καθε σαββατοκυριακο απολαμβάνω αληθινό ποδόσφαιρο εδώ στην Αγγλία και οταν θέλω να γελάσω χαζεύω τα σαιτ και ολα τα στιγμιότυπα αυτού που εσείς λέτε ελληνικό πρωτάθλημα.Η μεν ομαδα μου (ΠΑΟΚ ειμαι) θέλει πρωτάθλημα,αλλα δυστυχώς με κλανιες αυγα δεν βάφεις.Ο δε Ολυμπιακός καθε χρόνο τα ίδια και τα ιδια, πρωταθληματα και κύπελλα πανάξια (οτι εκανε και ο παναθηναικος για μια 20ετια επι βαρδινογιαννη) και η ζωή συνεχίζεται.Αυριο ειναι η κλήρωση του τσαμπιονς λιγκ και η Ολυμπιακοι ειναι κατενθουσιασμενη που θα την παρακολουθησουν(εχω πεθάνει στο γέλιο) και η συν οπαδοί μου το ίδιο για το γιουροπα λιγκ (επίσης κλαίω από τα γέλια).»



ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΚΤΩΛΟ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΕ ΓΑΥΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, θα παραθέσω και 4 σχόλια τα οποία ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΛΟΓΙΚΑ.. 

«Πας καλα?? άμα δεν είναι πέναλτι ποιος ο λόγος να σηκώσει ο Σαμαρης το χέρι του όντας ένα σώμα πίσω απο τον τατο?? μην τρελαθούμε κιόλας...μπάλα παίζουμε αδερφε όχι μπάσκετ»

«Ακούστε γαυράκια, βουτάει δεν βουτάει ο Τάτος δεν έχει καμιά σημασία, με το που βάζει το χέρι του ο Σάμαρης έχει κάθε δικαίωμα να βουτήξει και να πάρει το καθαρό πέναλτι. Τόσο απλά!
Δεν είναι υποχρεωμένος ο διαιτητής να μαντεύει την δύναμη που έβαλε ο Σάμαρης,-δεν μπορεί να το διακρίνει άλλωστε- βλέπει την δράση και το αποτέλεσμα.(Παρατεταμένο τράβηγμα - πέσιμο του επιθετικού)»

«Δεν υπάρχει ούτε ένας φίλαθλος στην Ελλάδα, που να αμφιβάλλει, το αν θα δινόταν πέναλτι και κόκκινη εάν η φάση ήταν στην εστία του ΑΡΗ και με τον Ολυμπιακό πίσω στο σκορ 1-0 . Ούτε ένας!
Αλλά μικρή σημασία έχουν όλα αυτά, από αλλού πρέπει να ξεκινήσει το ξήλωμα, ο διαιτητής είναι ο τελευταίος τρόχος της άμαξας.»

«Αφήστε το καλύτερα, για να μην το παιδεύουμε: ο ΟΣΦΠ είναι κλάσσεις καλύτερος εντός Ελλάδος κι αυτό του δίνει το δικαίωμα να μην επιτρέπεται να χάσει ούτε από κακή μέρα, ούτε από τύχη ούτε και να καταλογιστεί πέναλτυ/κόκκινη (φτου κακά) εναντίον του.
Γίνετε όλοι Ολυμπιακοί ή προσκυνήστε, για να δείτε και να καταλάβετε όλοι επιτέλους το γιατί η Ελλάδα έχει καταντήσει εδώ που βρίσκεται.
Το ποδόσφαιρο, ο βασιλιάς των σπορ, το άθλημα των εκπλήξεων, στην Ελλάδα δεν επιτρέπει καμία σε βάρος του γαύρου...»



ΥΓ..δωράκι



Σχόλια

  1. Καλα τα λες ρε μεγάλε... Μα δε βαριεσαι? Τρεις και ο κουκος εχετε μεινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφου τα λέω καλά, γιατί να βαρεθώ???

      εσυ βαρέθηκες που σου έχουν αλλάξει τους κανόνες και τους νόμους όπως τους βολεύει
      και αθλητικα και πολιτικά???

      η σιωπή είναι ο χειρότερος σύμμαχος.. εκει πατάνε άλλωστε.. στο επαναλαμβάνουν τοσο συχνα που στο τελος δεν ασχολεισαι γιατι δεν πιστευεις ουτε και εσυ οτι θα αλλαξει κατι.

      τουλαχιστον ας γελαμε περισσοτερο, με τα χάλια τους και την λογικη που κουβαλανεμ, αφου στην παραμικρη ευκαιρια ξεμπροστιάζονται και τα ξαναλλάζουν οπως τους συμφέρει..

      πες μου ειλικρινα, πιστευεις οτι μπορεις να κανεις συζητηση με καποιον απο αυτους που εγραψαν αυτα τα σχολια??? ενα παιδακι του νηπιαγωγειου τους κολλαει στον τοιχο, αλλα αυτοι (σε αντιθεση με το παιδακι) εχουν δικαιωμα ψηφου και γραφουν και δημοσια την γνωμη τους

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου