Με ένα απλό google search...

Απάντηση σε Προπαγάνδα Νο 6 (Παράγκα στο μπάσκετ)

Οι οπαδοί του μπάσκετ που υποστηρίζουν τον Οσφπ λένε οτι ο Γιαννακοπουλος ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και δεν τους αφηνει να ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Ναι μεν παραδεχονται οτι εχουμε καλυτερη ομαδα, και καλυτερο προπονητη, ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ.


Το βασικο επιχειρημα ειναι ΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ..Με μια διαφορα..Εμεις στο ποδοσφαιρο ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ, παρουσιαζουμε καθε χρονο ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΧΑΩΔΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑ..Θα παρουσιάσουμε τα συνολικα στατιστικα ΟΛΩΝ των περιοδων (1999-00 μεχρι 2016-17) για να δούμε την αλήθεια. 

Οι οπαδοι του Οσφπ απλα κλαιγονται εδω και 20 χρονια, ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΣ ενα NO-CALL FOUL ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 2007, και θεωροντας προφανως οτι θα κερδιζαν τον τεταρτο αγωνα.

Ολα τα αλλα ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜAΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ καθοτι απο μπασκετ, το συνολο που παρουσιαζουν ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟ. 


Αρα αν υπαρχει παραγκα στο μπασκετ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΥΝΟOΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Στο μπασκετ ο διαιτητης σφυριζει μονο φαουλ, ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΒΟΛΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ..Ειναι η μονη βοηθεια που μπορει εμμεσα να δωσει ενας διαιτητης..Ουτε 3ποντο μπορει να σουταρει ο διαιτητης ουτε 2ποντο..Μονο δινει βολες.

Οπως αποδειξαμε οτι ο Οσφπ κερδισε περισσοτερα πεναλτυ και αποβολες, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Η ΟΧΙ, θα δουμε τι γινεται με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ..

Θα παραθεσουμε τα συγκεντρωτικα στοιχεια για τις 2 ΑΥΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ 26 ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ..Αν υπαρχει διαφορα,θα φανει και στις 2 περιπτωσεις... 

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΑΔΗ,ΚΟΡΟΜΗΛΑ κλπ κλπ που τους αδικει και δεν τους αφηνει να παρουν πρωταθλημα..


Εκτελεσμένες Βολές - Κερδισμένα Φάουλ


Στην κανονική περίοδο ο Οσφπ έχει κερδίσει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ (σχεδόν 400), ενώ έχει κερδίσει και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΑΟΥΛ (σχεδόν 30). 

Τις περισσότερες βολές σε μία σεζόν τις κέρδισε ο Οσφπ (729 το 2000-01 και 691 το 2005-06). Αλλά οι αυγουλομάτηδες ΔΕΝ έβγαλαν μπλουζάκια τότε. Τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ είναι ίδια (644 για Παναθηναικο, 643 για τρυλο)


Μπα, ψέματα είναι όλα αυτά ..Για να δούμε στα play off.

Στα play-off (φυσικά με διαφορετικό αριθμό αγώνων και άλλους αντιπάλους ο καθένας) ο Παναθηναικός έχει κερδίσει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ (70), ενώ έχει κερδίσει και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΑΟΥΛ (26).


Τις περισσότερες βολές σε μία σεζόν τις κέρδισε ο Οσφπ (286 το 2000-01). Αλλά οι αυγουλομάτηδες ΔΕΝ έβγαλαν μπλουζάκια ούτε τότε. Τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ είναι 247 για τον Παναθηναικο και ακολουθεί με  μικρή διαφορά το τρύλο (231).



Ας δούμε τι συμβαινει και στους μεταξύ μας αγώνες σε κανονική περίοδο εκεί όπου κρίνεται το πλεονέκτημα έδρας.


Ωπ!!! Νάτη η παράγκα Βασιλακόπουλου. Ε? Περισσοτερες εκτελεσθεντες βολες για το τρυλο (46), ενω το τριφυλλι εχει κερδισει 15 φαουλ παραπανω (υπολογισμενος και ο πρωτος αγωνας 2017-18)

Στο Οακα με γηπεδούχο τον Παναθηναικό, το τριφύλλι έχει εκτελέσει μόλις 26 παραπάνω βολές και έχει κερδίσει 35 φάουλ
.
Στο Οακα ο Οσφπ έχει κερδίσει 7 φορές περισσότερες βολές και 5 φορές περισσότερα φάουλ (πάντα σε 18 αγώνες = 18 χρονιές)

Στο εξοχικό όμως ο Οσφπ έχει έχει εκτελέσει 69!! παραπάνω βολές και έχει κερδίσει 20 περισσότερα φάουλ.

Στο εξοχικό ο Παναθηναικός έχει κερδίσει, όχι 7 αλλά μολις 5 φορές περισσότερες βολές και 5 φορές περισσότερα φάουλ (πάντα σε 18 αγώνες = 18 χρονιές).

Μάλιστα το 2000-01` στο Οακα ο Οσφπ εκτέλεσε ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΒΟΛΕΣ από τον γηπεδούχο Παναθηναικό ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ 68-63. (δλδ σε 63 πόντους κέρδισε 32 βολές, διπλάσιες από τις 17 του τριφυλλιού



Κριμα δεν αποδεικνύεται η παράγκα Βασιλακόπουλου εδώ. Μήπως στα πλει οφ?


Συνολικά σε 56 αγώνες ο Οσφπ έχει κερδίσει σχεδόν 50 περισσότερες βολές (1384 ένατι 1337 του τριφυλλιού) και φυσικά 12 περισσότερα φάουλ (1352 έναντι 1340 του τριφυλλιού).

Στο Οακα με γηπεδούχο τον Παναθηναικό, το τριφύλλι έχει εκτελέσει μόλις 72 παραπάνω βολές και έχει κερδίσει 64 φάουλ.

Στο Οακα ο Οσφπ έχει κερδίσει 10!! φορές περισσότερες βολές και 8!! φορές περισσότερα φάουλ (σε 29 αγώνες)

Στο εξοχικό όμως ο Οσφπ έχει έχει εκτελέσει 109!! παραπάνω βολές και έχει κερδίσει 76!! περισσότερα φάουλ.

Στο εξοχικό ο Παναθηναικός έχει κερδίσει 9 φορές περισσότερες βολές και μόλις 5 φορές περισσότερα φάουλ (σε 27 αγώνες).

Οι περισσότερες βολές σε έναν αγώνα είναι 46 από τον Οσφπ φυσικά (πλει οφ δευτερος αγωνας στο εξοχικο), ενώ ο Παναθηναικός έχει κερδίσει 38 (πλει οφ δευτερος αγωνας στο οακα). Ούτε τότε οι αυγολομάτηδες έβγαλαν μπλουζάκι. Θα το ξέχασαν φαίνεται.




Τα περισσότερα κερδισμένα φαουλ σε ένα αγώνα είναι από τον τρύλο (34) στους δυο αγωνες στο εξοχικό την σεζόν 2000-01. 

Αντίστοιχα ο Παναθηναικός έχει κερδίσει 32 (σεζόν 2006-07 και 2010-11).

Όπως καταλαβαίνουν ΟΛΟΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, καθώς στα στοιχεια που κρινουν εναν αγώνα (φάουλ και βολές) είτε συμβαδίζουν ΕΙΤΕ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ Ο Οσφπ..
---------------------------------------------------------------------------------

Σχόλια

  1. Καταρχην μπραβο για την δουλεια που εκατσες και εκανες, αν και δεν πιστευω οτι σ αυτους που δεν δειχνουν διαθεση να καταλαβουν και να δουν με καθαρο ματι τα πραγματα, πρεπει να υπαρχει παντα καποιος να τους εξηγει.

    Θα ηθελα να μου πεις πως εβαλες αυτον τον κερσορα για να τον βαλω κι εγω. αν τον κατεβασες απο καπου γραψε μου το link.

    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστω για τα καλα λογια..
    ολα τα στοιχεια ειναι απο εσακε και εοκ και γαλανη αρα δεν δεχονται αμφισβητιση.
    απλα το αθροισμα τους δεν θα αρεσει σε καποιους..

    αν θυμηθω που βρηκα τον κερσορα θα το γραψω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαρά στο κουράγιο σου ... Πολύ ωραία δουλειά...Θέλω και εγώ τον κέρσορα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλό... το κοινοποίησα ήδη στο facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπραβο φιλε πολλα συγχαρητηρια.
    Πολυ καλη δουλεια εχεις κανει και θα φανει σε πολλα σαιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοίτα φίλε αν είσασταν ανώτερη θα φαινόταν αυτό και όχι με τον τρόπο που θέλεται να το δείξεται και στο ποδόσφαιρο σε πληροφορό περισσότερα πέναλτι έχετε και είναι σίγουρο οπότε δεν σε πέρνει να μηλάς και στο ΟΑΚΑ και στο ΣΕΦ τα ίδια πράγμματα δεν μας έδιναν ούτε ένα φάουλ δεν ήξεραν να σφηρίξουν για τον Ολυμπιακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε μεγαλε το ποδοσφαιρο ειναι αλλο πραγμα..
    ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ?
    ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ??
    ΕΧΕΙΣ 124 ΚΑΙ ΕΧΩ 80...
    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..

    ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΩΣ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΜΑ ΣΟΥ ΣΦΥΡΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ??

    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ..

    ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ ΣΕΦ ΧΑΣΑΤΕ 69-76
    ΕΙΧΑΤΕ 32 ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 12 ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ..

    ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΧΑΣΑΤΕ ΠΑΛΙ 78-66 ΜΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 31 ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΜΕ 9

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ??

    ΑΦΟΥ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΣΕΦ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ 32 ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ 12??
    ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ 7 ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ??
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΣΟΡΑ ΕΔΩ..

    http://www.bloggertips.gr/

    Καπου εκει μεσα εχει ενα λινκ με κερσορες, βρισκετε αυτον που θελετε και το προσθετετε αντιστοιχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι γάυροι την προπαγάνδα την ξέρουν καλά(φως,γαυρος,πρωταθλητής,σπορday,τv magic(sport),basket δεν ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Κοίτα φίλε αν είσασταν ανώτερΗ θα φαινόταν αυτό και όχι με τον τρόπο που θέλετΑΙ να το δείξετΑΙ και στο ποδόσφαιρο σε πληροφορΌ περισσότερα πέναλτι έχετε και είναι σίγουρο οπότε δεν σε πέρνει να μΗλάς και στο ΟΑΚΑ και στο ΣΕΦ τα ίδια πράγΜΜατα δεν μας έδιναν ούτε ένα φάουλ δεν ήξεραν να σφΗρίξουν για τον Ολυμπιακό"

    Spoken like a true Gayros.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπάρχουν και τελείες ρε φίλε,για να καταλάβουμε τι λες πρέπει να πάμε σε ειδικό σχολείο. SPOKEN LIKE TRUE HUMAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητηρια!εκανες φοβερη δουλεια,αλλα αξιζε τον κοπο!μακαρι να εμπαιναν οι υπαλληλοι και να το διαβαζαν να ξεστραβωθουν.Γιατι δεν εχουν καταλαβει οτι ολος ο ντορος εγινε απο τους ακριβοπληρωμενους παικτες του ολυμπιακου που προσπαθουν να δικαιολογησουν τα υψηλα συμβολαια απεναντι στη νεα αποτυχια τους.εχω δει 2 φορες το ματς.και στο γηπεδο και στην τηλεοραση.δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ φαση που εχει αδικηθει ο ολυμπιακος σε φαουλ.ξυπνηστε υπαλληλοι!!!σας δουλευουν!
    Νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρασινοτόμαρε πολύ καλή δουλειά!!! Χίλια μπράβο και λίγα είναι... Να ξέρουμε τουλάχιστον τι να απαντάμε στους άμπαλους όταν αρχίζουνε να σκούζουν σαν τις χήρες για τη διαιτησία. Οι γαύροι μυαλό δεν πρόκειται να βάλουν. Εδώ πέρσυ διαβάσανε στο γαύρο ότι το πήραμε στα χαρτιά και το πήραν και στα σοβαρά. Ε άντε να κάτσεις να το εξηγήσεις και στατιστικά πάει τους έκαψες το κεφάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ουγκ ουγκ, τα στοιχεία που παρουσιάζεις κι εσύ κι ο γαλάνης είναι ψεύτικα.Πως γίνεται ο γαυρος και ο πρωταθλητής να μας λένε πως έχουμε λιγότερα φάουλ ενω εσείς περισσότερα;Επείσης ο γαυρος και ο πρωταθλητής μας λένε οτι είμαστε πιό επιθετική ομάδα, πως εσυ βάζεις ώς κριτήριο τους πόντους; Αλλα αυτά τα επειχηρήματα θέλει πειραιώτικη μαγκιά απο τον πειραιά για να τα καταλάβεις. Αυτοί είστε, ψεύτες κλέφτες, ρουφιάνοι στη χούντα .......στους γερμανους, ......στους φαρισαίους........38 εμεις.......ουγκ ουγκ...μπλα μπλα μπλα...εδώ ειναι πειραιάς...μπλα μπλα μπιπ μπιπ....αντε γεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου