Ποιές ήταν οι διαθέσιμες κάμερες; Οι κάντιντ κάμερες;

Απάντηση σε προπαγάνδα Νο 1 (Δούρειος Ιππος 2004, Παναθηναικός-Γανυμήδης 2-2)

Το Πρωτάθλημα του 2004 χαρακτηρίστηκε ως «Δούρειο», γιατί το έχασε ο οσφπ. Όσο ήταν μπροστά στην βαθμολογία (22η αγωνιστική) μία χαρά «αντρίκειο», «τρυλικό» και «τίτλος ομάδας με καρδιά πρωταθλητή» ήταν.


Μέχρι την 15η αγωνιστική ο οσφπ ήταν 4 βαθμούς μπροστά, δεν μίλαγε κανείς. 


Την 16η αγων. χάνουν από τον παοκ εντός έδρας (1-2). Ο αγώνας που έλεγε σε εκπομπή ο αλέφαντος μία ημέρα πριν «που πας ρε με σεντερ φορ 1,20 εχουν πεθανει αυτοι, δεν παιζουν πλεον μπαλα». Μετά την ήττα έλεγε «Ο Σαλπιγγίδης? Καταπληκτικός, έτσι πρέπει να είναι ο επιθετικός».

Ετσι η διαφορά πάει στον 1 βαθμό και μένει από την 16η μέχρι και την 23η όπου χάνουν από την αεκ εντός με 0-1. Μέχρι την 22η αγων. όλα καλά. Ιδού και η βαθμολογία.


Αφού χάνουν, εμείς κερδίζουμε και περνάμε μπροστά με +2. Μέχρι τότε δεν ξέρουν ούτε ποιός είναι ο δούρος και ποιούς αγώνες έχει σφυρίξει.


3 αγων. αργότερα όμως παίζουμε ως αντίπαλοι στην Λεωφόρο. Και επειδή θέλουν μόνο νίκη ανακαλύπτουν τον δούρο ως εξιλαστήριο θύμα. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΟΥΡΟ..ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. Ο ΔΟΥΡΟΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 1999. ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-0. ΟΥΤΕ ΕΔΩ ΜΙΛΑΝΕ ΒΕΒΑΙΑ..

ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 1999-2000




ΚΑΙ 2002-2003 Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ.. ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ, Ο ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.. Ο ΛΑΓΩΝΙΚΑΚΗΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΓΚΟΛ, Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ +4 ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ..

ΟΜΩΣ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ (ΑΡΑ +1 ΣΤΟΝ ΓΑΝΥΜΗΔΗ ) ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ 3ΠΟΝΤΟ..ΔΝΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ..

ΚΑΘΑΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ..



Αυτός είναο «βάζελος» δούρος, όπως τον αποκαλούν. Γιατί δεν βγαίνει στο τηλέφωνο κυρία Στάη? Ο δούρος εκείνη την σεζόν (2003-04) έχει ξανασφυρίξει τον Παναθηναϊκό. Που?

Στην ήττα του Παναθηναϊκού (2-1) στο Αιγάλεω. Καταδικάζει την ομάδα σε ήττα (δεν δίνει διπλό πέναλτυ υπέρ του Παο στο 23) και αποβάλει τον Ζάετς.



Τα κατορθώματα του υπάλληλου Δούρου στο ντέρμπυ
(με σειρά όπως έγιναν μέσα στον αγώνα)

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΤΟ. 3 ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ. ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΦΑΝΕΛΑΣ, ΦΡΑΓΜΑ, ΧΕΡΙ















Χαρίζει την ΚΟΚΚΙΝΗ στον καστίγιο. Προσέξτε οτι ο  αλήτης αυτός, ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΣΙΝΑΣ, και όχι αυτό που διώχνει την μπάλα.





Δεν δινει πέναλτυ και κίτρινη στον βουλευτή, όταν τραβάει και γκρεμίζει τον  Κύπριο.



 Η φανέλλα έχει ξεχειλώσει...





Δεν του δίνει 2η κίτρινη όταν του κάνει ΛΑΒΗ ΠΑΛΗΣ στο Β ημίχρονο.




Κάρτες έβγαλε. όπως στον Μπασινά επειδή αλληλοσπρώχνονται με τον τζόρτζεβιτς.




Η φάση που διαμαρτύρονται και κλαίγονται είναι ένας άλλος «αστικός μύθος». Στην πραγματικότητα οτι αποφασίζει (κόκκινη στον ζιοβάνι) είναι χρονολογικά σωστό. Στο ξεκίνημα της φάσης ο ζιοβάνι ΡΙΧΝΕΙ ΑΓΚΩΝΙΑ στον Κυριάκο. Αυτό είναι ολοφάνερο. Άρα ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ και ΚΟΚΚΙΝΗ στον ψεύτη ζιοβάνι και ΚΙΤΡΙΝΗ στον Κυριάκο.




Συνεχίζει δε να προκαλεί πέφτοντας επάνω στον Κυριάκο. Ο οποίος αντιδρά φυσικά προσπαθώντας να τον χτυπήσει με γροθιά , αλλά δεν τον πετυχαίνει και βρίσκει το χορτάρι. Όλα όλα αυτά φυσικά μετά την αρχική αγκωνιά-αποβολή του ζιοβάνι. 


Κατόπιν αυτών, ο βραζιλιάνος του λιμανιού αντιδρά όπως ξέρει. Χτυπάει πισώπλατα με κλωτσιά τον Κυριάκο αφού εκείνος έχει σηκωθεί και δεν τον βλέπει.  


Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ κάνει με πέναλτυ το 1-0, σε μία φάση που ο Παπαδόπουλος  ανατρέπεται από τον βάλλα που είναι ο τελευταίος αμυντικός. Ο Παπαδόπουλος βρίσκεται στην μικρή περιοχή! Σαφώς σε προφανή θέση για γκολ. ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΡΤΑΣ παίρνει ο ΒΑΛΛΑΣ??? Λευκό. Δεν πήρε κάρτα εδώ..





Ο Ολισαντέμπε φεύγει μόνος του, αλλά ο ΔΟΥΡΟΣ δεν αφήνει ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ! Γυρίζει την φάση πίσω. Απίστευτο, δεν αφήνει τον Μανολάκη σε τετ α τετ.


Η περίφημη δεύτερη φάση του αγώνα. Το γκολ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ. Αν την πέρασε, ας φέρουν μία φωτογραφία που να το αποδεικνύει. 

 Η μπάλα παραμένει στο ύψος της γραμμής της εστίας και εκεί θα κάνει την προβολή ο Μόρις.



Ο Κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Κοιτάξτε που πρέπει να είναι η μπάλα για μετρήσει ως γκολ.


Ακόμα και με γυμνό μάτι χωρίς βοήθεια, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να έχει κυλήσει η μπάλα μισό μέτρο μέσα από την γραμμή.

Προσέξτε τώρα τις κάρτες!



ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ= Μία ΚΙΤΡΙΝΗ (στο πέναλτυ για διαμαρτυρία), ΚΑΜΜΙΑ στις 2 φάσεις που παραθέσαμε.

ΚΑΣΤΙΓΙΟ=Mόνο KITΡINH !!!!

ΒΑΛΛΑΣ= Καμμία ΚΙΤΡΙΝΗ, έκανε πέναλτυ και σαν ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ (τότε ίσχυε ακόμα) και σε προφανή θέση για γκολ ο Παπ, όπως τώρα.

ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ=Καμμία ΚΙΤΡΙΝΗ για φράγμα, χέρι και τράβηγμα!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ. 

ΜΑ ΤΟΤΕ ΚΕΡΔΙΖΑΝ 1-2 (ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ Η ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ) ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ 20 ΛΕΠΤΑ.. ΑΡΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΠΑΙΧΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ.. ΑΣ ΚΡΑΤΑΓΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ ΟΠΩΣ ΕΜΑΣ ΤΗΝ 19-2-2011 (Κατσουράνης), ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΣΕ ΜΕ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΥΡΟ ΟΠΩΣ ΕΜΑΣ ΤΗΝ 19-2-2011 (Τζιμπούρ). ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΠΟΤΕ.

Αλλά ουδείς ΑΧΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΣ του ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ (Καλλίμαχος)

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟ 2008. ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΕΙΧΕ ΔΟΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ , ΕΦΑΓΕ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΑΡΙΕΓΚΙ ΕΝΩ Ο ΓΚΑΛΕΤΙ ΚΑΝΕΙ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ, ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ..

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΛΗΓΕΙ ΙΣΟΠΑΛΟΣ 0-0 ΚΑΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΤΡΥΦΩΝ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΟΦΣΑΙΤ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΤΟΝ.. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΥΦΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ..

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΑΝΥΜΗΔΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ..

(ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ).

Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΟΜΠΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Πρασινοτόμαρε πραγματικά μου ήρθε να βάλω τα κλάματα
    Γράφεις όσα λέω τόσα χρόνια
    Και επιτέλους βρέθηκε το βόντεο στο youtube που το έψαχνα εδώ και χρόνια για να το τρίψω στη μούρη κάποιων γαύρων και κάποιων χανουμιών!

    1000 μπράβο και 1000 ευχαριστώ είναι λίγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mprabo aderfe polu kali douleia ..8elw na m peis an 3ereis sxetika me to gipedo ts xountas p eftia3an ston gaminidi :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ξερω αρκετα, αλλα δεν ειναι επι του παροντος..
    εννοειται οτι θα ανεβει καποια στιγμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ξεχασες να βαλεις μαν οτι την ιδια χρονια ο δουρος σφυριξε τον οσφπ και στο ματς με το αιγαλεω...οπου αφησε το αιγαλεω με 9 παιχτες στο τελευταιο 10λεπτο οπου το σκορ ηταν 1-1 κυριολεκτικα σφυριζε 90-10 υπερ του γανυμιδη οπου εκανε τελικα το 1-2 προς το τελος του ματς με γκολ χερι του γεωργιαδη....

    http://www.youtube.com/watch?v=QdZ3YUbEIfk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι να θυμηθω τι να ξεχασω απο οσα περασα που λεει και ο νταλαρας..
    θα το προσθεσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. afiste ta lamogia tous gabrous mia zoi etsi ma8ane kaname k mis ta la8imas k ma8ame o 8eos eine megalos k blepi ayti itane pou klecane to prota8lima apo aek kala n pa8i kai i aek ayti mas kocane prota8lima stin adia leoforos k o basaras o dietitis k kala eine dikosma bazelo mas edose ti xaristiki boli k ala pexnidia mas pire i aek me kati osfait tou gkeka k ala pola pedia kai kati akoma spaxno tin mpalla tou prota8limatos 2003 2004 mipos kapios exi tin foto kati mipos ayxaristo poli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μου αρεσει που γραφεις οτι η μπαλα δεν περασε ποτε τη γραμμη ενω το αουτ γυρισμα του Σαλπιγγιδη θελατε 10 ριπλέυ για να μας πειτε οτι ηταν...1 μετρο αουτ. Με τον Καλοπουλο κιολας διαιτητη που τον πιπιλατε ενα χρονο τωρα ενω ευθυνη για εκεινη τη φαση εχει ο εποπτης. Καλα για τον αλητη παιχτη του Τριφυλοχορτου Κυργιακου τι να γραψει κανεις. Τα υπουλα χτυπηματα που δεν τα γραφεις εσυ ή τη γελοια υπερασπιση στον αθλητικο δικαστη οτι δεν χτυπησε αλλα...ηθελε να σηκωθει και απλα βρεθηκε το προσωπο του Τζιοβανι στην πορεια. Τελικα καλα ονομασες το μπλογκ Σανο για προβατα. Σανο για βαζελους ομως θα ηταν καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εισαι ωραιος κ μαγκας...συνεχισε αυτο που κανεις περισσοτερο για του πιτσιρικαδες που τους γαμανε τα μυαλα με την προπαγανδα τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΚΑΣΜΟΣ! http://pesetero-blog.blogspot.gr/2007/10/2003-2004.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρυφτείτε στα λαγούμια σας ρε γαβρόκοτες ψεύτες κομπλεξάρες....

      Διαγραφή
    2. Ρουφα τις μπαλες μας ρε πατοψαρο

      Διαγραφή
  12. Και μονο απο το ονομα λογικα θα με ξερεις... Απλα και μονο μπράβο για ότι υλικο μαζευεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου