Δεν θα μας τρελάνεις εσύ...

Τι ειπώθηκε, τι δεν ειπώθηκε και η πραγματικότητα.

Για πασχαλινό «δώρο», ένα «Easter egg», η σελίδα σας προσφέρει την συνέντευξη του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας που δόθηκε προ ημερών, αλλα δημοσιεύτηκε μόλις πριν 4 ημέρες. Πρόκειται για μία «ανάλαφρη» συνέντευξη η οποία προσφέρεται σε φιλάθλους οι οποίοι δεν έχουν μνήμη, αγαπούν το ποδόσφαιρο και είναι ευτυχισμένοι αν η ομάδα τους κάνει την υπέρβαση της 2-3ς θέσης και παίρνει 1 κύπελλο ή ένα πρωτάθλημα ανα 10 χρόνια. Αν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας σε αυτούς, μην κάνετε ΚΑΝ τον κόπο να διαβάζετε την «απομαγνητοφώνηση».

Περί ... του ιδίου...

Εν αρχη ην ... «Πρόεδρος κατά τύχη...»

Πρόεδρος σε μία ανώνυμη εταιρεία ΔΕΝ γίνεσαι κατά τύχη, δηλαδή να πάρεις ένα ΞΥΣΤΟ να ξύσεις και να βρεις 3 ίδια που να γράφουν «Πρόεδρος Παε Παο». Και πάλι ΑΝ θέλεις το εξαργυρώνεις. Και επειδή ΔΕΝ έγινε έτσι, δεν υπάρχει και πρόεδρος κατά τύχη. Παντως το 2020 είχες δηλώσει οτι ήταν ... ατύχημα!!! Το 2024 έγινε ... «κατά τύχη». Σε λίγα χρόνια θα είναι «με βάλανε, δεν το ήθελα»

                         

Μετα την πολυμετοχικότητα, άρχισα να ασχολούμαι με τον Παναθηναϊκό.

Παραβλέποντας το γεγονός οτι ΟΛΗ η η οικογένεια ήταν φίλα προσκείμενη στον γαύρο, ΠΡΙΝ την πολυμετοχικότητα ήταν οι φωτογραφίες μαζί με τον Βγενόπουλο στην ΠΕΚ. Και για να ήσουν μέλος της ΠΕΚ, ήθελες ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ να ασχοληθείς με τον Παναθηναϊκό.

«Όμως είχαν αρχίσει τα οικονομικά προβλήματα, είχε διαφθαρεί και ο νοοτροπία του κόσμου και έτσι είχαμε 6-7χιλιάδες μέλη».

Τα οικονομικά προβλήματα της χώρας δεν είχαν αρχίσει τότε (2012-13), αλλά 3 χρόνια νωρίτερα. Και τώρα οικονομικά προβλήματα έχουμε (και χειρότερα από τότε) αλλά 65000 πήγαν στο Οακα να δουν τους αγώνες με Μπράγκα και Βιγιαρεάλ και άλλοι 18000 πάνε κάθε Πέμπτη στο κλειστό Οακα να δουν Euroleague. Άρα δεν ήταν το οικονομικό κομμάτι το πρόβλημα, αλλά ... 

«Εκείνη την στιγμή έπρεπε να αποφασίσω αν θα άφηνα την ομάδα να χρεοκοπήσει, όπως μου είχε εισηγηθεί και ο μακαρίτης ο Βγενόπουλος, όπως έκανε η ΑΕΚ δηλαδή, ή αν θα προσπαθούσαμε, να την σώσουμε. Παρ' όλο που δεν είχα τις δυνατότητες να χρηματοδοτήσω μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό με τεράστια χρέη και το ακριβό roster που είχε, είπα να προσπαθήσουμε να τον σώσουμε

Συγκινητικό πραγματικά. Λίγο ακόμα και θα δακρύζαμε. Η κούλα χρεωκόπησε γιατί χρώσταγε 387.598.729εκ ευρώ στο Δημόσιο και σε όποιον μίλαγε ελληνικά. Η κούλα και ο αρούλης ήταν οι τελευταίοι που «εξαργύρωσαν» εκείνο τον νόμο, μετά άλλαξε και τα χρέη έγιναν ονομαστικά. Το είπε και ο Ουζουνίδης σε δηλώσεις τον Νοέμβριο του 2017 άλλωστε. Και να μας έριχνες, πάλι εσύ θα τα πλήρωνες. Δεν είχες την δυνατότητα να αναλάβεις μία ομάδα σαν τον Παο, αλλά τον ανέλαβες.. ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ βεβαίως βεβαίως... Και ενώ το 2014 δήλωσες οτι τα χρέη ήταν 25εκ και οτι ο Πατέρας άφησε ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ στα ταμεία, άρα τα χρέη δημιουργήθηκαν από την διοίκηση του 2010-12, τώρα μαθαίνουμε οτι ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ «ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΕΗ». Τελικά έβαλες μόλις ... 90 εκ σε ΑΜΚ και μόνο το 2018 έβαλες σε ΑΜΚ όσα τα αρχικά «χρέη». Αυτό το «ατύχημα» και το «κατά τύχη» πολύ ... κοστοβόρο δεν είναι; Γιατί δεν το πούλαγες τόσα χρόνια; 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, στην αρχή τουλάχιστον, μας είχε βάλει στο μάτι επειδή είχαμε διαφορετική πολιτική άποψη, η οποία ήταν πολύ απλή και ξεκινούσε από το ότι η Ελλάδα έπρεπε να μείνει στην Ευρώπη. Γι' αυτό είχαμε τη μεγάλη αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ.»

Ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε το 2015. Μέχρι τότε σαρώναμε τους τίτλους δηλαδή και μας χαντάκωσε ο ΣΥΡΙΖΑ; Aυτό που δηλώνεις είναι μία πολιτική θέση, όχι μία αθλητική. Αδιάφορη τοποθέτηση καθως ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, με 0 πρωταθλήματα είμαστε. Είδαμε και με τον Κούλη που είστε κολλητοί, πόσα νταμπλ έχουμε κάνει. 

Περί Παναθηναϊκού...

«Κι εγώ θέλω να κερδίζω, αλλά όχι θυσιάζοντας αξίας και αρχές δικές μου και της ομάδας μας, του Παναθηναϊκού.»

Όλοι αυτό θέλουμε, αυτό ζητάμε και αυτό ζητάγαμε και απο το 1996 μέχρι και τώρα. ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ. Αυτή είναι η δουλειά του προέδρου άλλωστε. Των προέδρων που το έχουν επιλέξει, όχι αυτών που βρέθηκαν... κατά τύχη.

Περί Γιοβάνοβιτς και Τερίμ...

«Ο ίδιος μου είχε πει μια φορά ότι ένας προπονητής μπορεί να κάθεται σε μια ομάδα μέχρι 3 χρόνια, μετά δεν μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες, δεν μπορεί να τους δώσει τίποτα παραπάνω».

Όσο πάει γίνεται και καλύτερο. Ο Ιβαν έμεινε στον Αποελ 5μιση χρόνια (λογίζοντας την μιση σεζόν του 2008 ως σεζον, έμεινε 6), και 3μιση στην Αλ Νασρ. Αλλά ο ίδιος έλεγε οτι ο προπονητής πρέπει να φεύγει στα 3 χρόνια! Πρωτάθλημα πήρε στον 2ο χρόνο (2008-09 / ανέλαβε τον Ιανουάριο του 2008), στον 4ο χρονο (2010-11) και στον 6ο χρόνο στον Αποελ (2012-13). Την δε μεγάλη πορεία στους 8 του Champions League, την εκανε το 2011-12 στην 5η χρονια δηλαδή. Που έπρεπε να είχε φύγει δηλαδή, γιατί δεν τους ... ενέπνεε.😂

«Αν είχαμε περισσότερους παίκτες μπορεί και να το κερδίζαμε. - Δηλαδή ήσασταν διατεθειμένος... Τι λέτε τώρα; Παρακαλούσα. Έχω φτάσει σε σημείο για κάποιον ποδοσφαιριστή να «υποκλέψω» την έγκριση του Γιοβάνοβιτς (μιλάω χαριτολογώντας βέβαια)».

Κάποτε ήρθε με προσωπικές ενέργειες της διοίκησης ο Βιγιαφάνες τον Απρίλιο του 21 για την επόμενη σεζόν χωρίς να ξέρουμε ΚΑΝ τον προπονητή (14/6 ανακοινωθηκε), ανανεώθηκε ως «δώρο» από την διοίκηση ο Μακέντα τον Αύγουστο του 2020, αλλα με τον Ιβαν «παρακαλούσαμε» για παίχτες. Γιατί δεν του φέραμε τον Ρούντιγκερ, τον Λακαζέτ, τον Μόντριτς, τον Έρικσεν, τον Ντι Μαρία, που ήταν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ το καλοκαίρι του 2022 να δούμε αν θέλει παίχτες και ήθελε παρακάλια;

Κάθε χρόνο δίναμε 5-6εκ για μεταγραφές τον Ιανουάριο, αλλα ο Ιβάν δεν ήθελε παιχτες. Γιαυτό έφερε μόνο Γκατσίνοβιτς (δανεικό) και Κλαινχεισλερ (500χιλ) και Μαντσίνι (3κ) σε 2 μεταγραφικές χειμερινές περιόδους. Γιατί δίναμε πολλά λεφτά. Αλλά αφού δεν ήθελε περισσότερους παίχτες, ΓΙΑΤΙ ο ΒΕΡΜΠΙΤΣ, ο ΜΠΕΡΝΑΡ, ο ΣΠΟΡΑΡ, o MAΓΚΝΟΥΣΟΝ, ο ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ, ο ΓΚΑΝΕΑ, ο ΤΣΕΡΙΝ, ο ΤΣΟΚΑΙ ηρθαν σε ΜΙΑ μεταγραφική περίοδο και είχαμε 28 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ; Πόσους να είχαμε; 128; 

Ο Ιβάν αργεί να πάρει παίχτες, έτσι έκανε και στην Κύπρο μην φωνάζετε, αλλά τελικά ΟΥΔΕΠΟΤΕ συνέβη αυτό στην Κύπρο. Πήρε αργά παίχτες το καλοκαίρι του 2021 και έχασαν την προετοιμασία [Μπρινιόλι (3/9), Βιτάλ (29/8), Παλάσιος (5/9), Λουντκβιστ (26/8), Σάρλια (30/7), Πέρεθ (16/7)] γιατί δεν υπήρχαν λεφτά. Το ίδιο έγινε και το καλοκαίρι του 2022 γιατί έπρεπε πρώτα να κλείσει η πώληση του Αλεξανδρόπουλου στη Σπόρτινγκ. Έτσι σχεδόν όλες οι μεταγραφές του 2022 (Σπόραρ 28/7, Βέρμπιτς 29/7, Μπερνάρ 23/8, Τρουγιέ 15/9, Τσοκάι 15/9), πλην Μάγκνουσον (9/7) λόγω πώλησης Βέλεθ (να βρούμε λεφτά δηλαδή), έχασαν ΠΑΛΙ όλη την προετοιμασία ή μεγάλο μέρος αυτής.

Το καλοκαίρο του 2023 όμως έγινε ... θαύμα. Τα προκριματικά της Ευρώπης και η (μεγάλη) πιθανότητα να αγωνιστούμε σε ομίλους που θα φέρουν λεφτά, έφεραν χρήμα στα ταμεία και έρχονται 24/5 ο Ζέκα, 12/6 ο Μλαντένοβιτς, 21/6 ο Τζούρισιτς, 7/7 ο Βιλενα, 15/7 ο Γεβνται και σχεδόν όλοι έτοιμοι πλην Μπράουν (2/8) και Αράο (17/8). ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΧΤΗΘΗΚΕ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ όπως εγραφαν τα παπαγαλάκια οτι κάνει ο Ιβάν στην Κύπρο και όπως έγινε τα προηγούμενα 2 καλοκαίρια. Κανένας προπονητής ΔΕΝ άλλαξε μυαλά, κανένας προπονητής δεν θέλει να αγοράζει παίχτες τέλη Αυγούστου οταν έχουν ξεκινήσει ΟΛΕΣ οι διοργανώσεις και έχουν χάσει ΟΛΗ την προετοιμασία. Εκτός αν περιμένει τον Μέσσι και τον Ρονάλντο, αλλά εμείς κλέιναμε τον Τσοκάι τον Μπρινιόλι και τον Τρουγιέ τον Σεπτέμβριο. 

«Εμείς αποφασίσαμε να του ζητήσουμε να παραιτηθεί. – Πώς επιλέχτηκε ο Τερίμ; Είχαμε αρχίσει να ψάχνουμε από τον Οκτώβριο για διαθέσιμους προπονητές, γιατί έβλεπα ότι το πράγμα είχε αρχίσει να κακοφορμίζει. Έβλεπα ότι στα δύσκολα παιχνίδια δεν είχαμε την ορμή και το πάθος που θα χρειαζόμασταν για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε.»

Τον Οκτώβριο; Τι είχε κακοφορμίσε μέχρι τότε που είχαμε αποκλείσει Ντνιπρο και Μαρσέιγ, μας απέκλεισε στις λεπτομέρειες η Μπράγκα, ενώ είχαμε κερδίσει και την Βιγιαρεάλ. Χάσαμε μόνο από την κούλα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μάγκνουσον, φέραμε 2-2 με τον μπαοκ σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να λήξει 6-2, ενώ κάναμε πλάκα στον γαυρο στο Α ημίχρονο στην τρούμπα  (0-1) μέχρι να τραυματιστεί ο Χουάνκαρ και τελικά και τελικά το κερδίσαμε 0-3. Αλλά στα δύσκολα παιχνίδια ... δεν είχαμε ορμή και πάθος!!!😂

«Πήγα ανήμερα τα Χριστούγεννα, 25 Δεκεμβρίου, στο γραφείο του Ατζούν στην Τουρκία και είδα τον κύριο Τερίμ»

Ο Ατζούν δηλαδή αποφάσισε ποιός θα είναι ο προπονητής μας. Όχι ο Τεχνικός Διευθυντής. Ενδιαφέρον. Να υποθέσω οτι και στον ΣΚΑΙ πριν λίγα χρόνια για το ποιος θα λέει τις ειδήσεις και ποιες σειρές θα προβληθούν, αποφάσιζαν ο Μπόλονι και ο Στραματσόνι; Στις 25/12 συναντηθήκατε, τα συμφωνήσατε, στις 26/12 απολύθηκε ο Ιβάν, την ίδα μέρα ανακοινώνεται ο Τερίμ και στις 29/12 ανακοινώνεται ο Λημνιός, ενώ την ίδια ημέρα ο Τερίμ δήλωσε «πρώτα θα αξιολογηθεί το ρόστερ και μετά θα γίνουν μεταγραφές». 

Φυσικά τα «παπαγαλάκια» θα χρεώσουν τον Λημνιό στον Γιοβάνοβιτς, αλλά αυτός ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΤΑΝ από τον Οκτώβριο όπως διαβάσαμε λίγο νωρίτερα... Ο Τερίμ πότε πρόλαβε να μάθει σε ΠΟΙΑ ομάδα έρχεται; ΠΟΙΟΣ σοβαρός προπονητής σε μία ημέρα μέσα (26/12) αποφασίζει ΠΟΙΑ ομάδα θα αναλάβει και την επόμενη κιόλας (27/12) δηλώνει «ήρθα να κάνω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή» και καπάκι δέχεται παίχτη - εισήγηση του παλιού προπονητή;

«Προσωπικά δεν μου αρέσει να επικοινωνώ πολύ. Αλλά αν τον συναντήσω θα τον χαιρετήσω και σίγουρα θα του προτείνω να βρεθούμε να φάμε. Ο κύριος Γιοβάνοβιτς έδωσε πολλά στον Παναθηναϊκό, πέτυχε πάρα πολλά πράγματα, πέρασε πάρα πολύ έντονα, και σίγουρα υπάρχει μία απογοήτευση και θα έχει μία μεγάλη πικρία. Ελπίζω ότι με την πάροδο του χρόνου οι γωνίες να εξομαλυνθούν και από εμένα και από εκείνον, να αποκατασταθεί η σχέση μας. Θέλει λίγο χρόνο.»

Για ποιό λόγο να έχει πικρία; Αφού είχε κακοφορμίσει η ομάδα και δεν βλεπόταν. Ο προπονητής δεν το έβλεπε; Αποκλείεται... Να έχει πικρία, επειδή έμαθε οτι από τον Οκτώβρη δεν τον υπολογίζατε; Μπα ... αποκλείεται. Να πικράθηκε επειδή έμαθε οτι απολύθηκε, αφού είχε προσληφθεί σε μία νύχτα ο διάδοχός του; Μπα... αποκλείεται. Αφού οι άλλοι λένε οτι ήταν το «πλυντήριο του φούζου», γιατί τον απέλυσες και συ; Ήρθε ο Τούρκος και τα έκανε χειρότερα!!! Βέβαια τάισε «σανό» τα βαζελάκια που ήθελαν «δηλώσεις» του στυλ «Ήρθα για το πρωτάθλημα, εγώ θα κάνω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή, το αν βγεις δεύτερος δεν είναι επιτυχία» και τέτοια γραφικά... Λες και δεν ξέρουν σε ΠΟΙΟ πρωτάθλημα αγωνιζόμαστε.

«Δεν έχουμε μιλήσει δυστυχώς. Και εκείνος και εγώ είμαστε σε δύσκολη θέση, αφού εμείς αποφασίσαμε να του ζητήσουμε να παραιτηθεί.»

Εκείνος γιατί να είναι σε δύσκολη θέση; Η ομάδα πέρασε σε ευρωπαϊκούς ομίλους που ήταν ο αρχικός στόχος και όταν απολύθηκε η ομάδα ήταν στο -1 από την κορυφή με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα. Το «δεν έχουμε μιλήσει δυστυχώς, είμαστε σε δύσκολη θέση» δεν πολυ κολλάει με την ακριβώς προηγούμενη δήλωση οτι  «αν τον συναντήσω θα του προτείνω να φάμε»

«Υπήρξε ένας διάλογος που είχατε με τον Τερίμ μετά την αποτυχία με τη Λαμία ή με την Κηφισιά;         - Πολύ απλά του είπα ότι έχει την απόλυτη στήριξή μας και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αυτός ξέρει. Είναι ηγέτης ο Τερίμ

Το οτι καλύτερο, ήταν οι δανεικοί Ντραγκόσφσκι, Ακαϊντιν (που τα βαζελάκια τον έβγαλαν «κορυφαίο» επειδή έσβησε τον Γκαρσία της κούλας και στον επόμενο αγώνα με την κούλα τον έβαλαν «στημένο) και Ούγκο και οι 3-4 παίχτες των 3εκ τον Ιανουάριο που έγιναν ο Μπακασέτας του 1εκ, αλλά στον Ιβάν έναν στόπερ θα παίρναμε και αυτόν δανεικό ... Για να μην κάνουμε «ανοίγματα» μετά τον αποκλεισμό από την Μακάμπι. Αλλά κατά τα άλλα, παρακάλαγες να πάρει παίχτες ο Ιβάν. Επίσης ήρθε ο Λημνιός (29/12) μόλις έφυγε ο Ιβάν (27/12), αλλά μάθαμε οτι ήταν εισήγηση του Ιβάν, τον οποίον Ιβάν απο τον Οκτώβριο ΔΕΝ τον υπολογίζατε😂!

Για τα οικονομικά...

«Πλέον μπορεί να έχουμε ξεπεράσει τα 130εκ ευρώ (ενίσχυση από την τσέπη του).»

Ναι σίγουρα, τα ΕΣΟΔΑ όμως πόσα είναι; Γιατί το 2017 ήταν μόλις ... 150 εκ!!! Αλλά χρωστάγαμε ενώ παίζαμε επί χρόνια με ρόστερ που είχε αξία όσο ο πρωτοπόρος της Β Εθνικής (τα ελεγε ο Ουζουνίδης για ρόστερ 6εκ). Μόνο τα φετινά να προσθέσουμε από τηλεοπτικά και ευρωπαϊκούς αγώνες... Μέχρι και στα «παπαγαλάκια» το 2017 έκανε εντύπωση αυτό το μαθηματικό παράδοξο!!! Τελικά ΠΟΙΟΣ έβαλε τα λεφτά, οεο; ΚΑΙ ΠΟΥ?

                 

«Εύρωστη, απλώς έχει ανοίγματα, εννοώ χρειάζεται μεγάλη επιδότηση κάθε χρόνο.»

Απίστευτο!!! Έτσι ακριβώς συμβάινει σε ΟΛΕΣ τις μεγάλες ομάδες. Ο πρόεδρος βάζει το χέρι στην τσέπη. Έτσι γινόταν πάντα, έτσι θα γίνεται και στο μέλλον. Και στην «λήξη» της πολυμετοχικότητας ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ. Χρειάστηκε επιδότηση, έπρεπε να γίνει ΑΜΚ, κάποιος ήθελε να βάλει το 33% του ... 33%, δεν τα έβαλε, απέσυραν οι άλλοι τα λεφτά, παραιτήθηκαν «ξαφνικά» 3 μέλη και ... ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!! Αλλιώς θα είχαμε τον Τσάκα... 

Για το γηπεδικό...

«Πιστεύω πως ό,τι και να γίνει το 2027 με απώτατο όριο το '28, γιατί από τη στιγμή που θα γίνει η αρχή της συστηματικής κατασκευής του γηπέδου χρειάζονται δύο χρόνια.»

Τελικά το 2023 έγινε 2024, έγινε 2025, έγινε 2026 και αισίως 2028. Στρογγυλό νούμερο. Στα 120 μας χρόνια δηλαδή. Αν ζούμε βέβαια... Τώρα ποιός έβγαζε κάποτε το «NEW ERA 2024-25», την φετινή σεζόν δηλαδή, με εικόνες του Ελαιώνα μάλλον δεν τον γνωρίζουμε... Ποιός να ναι, ποιός να ναι...


«Είχα προσπαθήσει και είχα δει περιφερειάρχες και τον πρωθυπουργό -και πριν ως πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και μετά - για να κάνουμε μία επέκταση στη Λεωφόρο, 21.000 θέσεις. Μικρό γήπεδο με πολλές σουίτες, ωραίο εστιατόριο και μεγάλο Μουσείο της ομάδας. Είχαμε ένα πολύ ωραίο σχέδιο, το είχαμε παρουσιάσει μάλιστα. Ενώ είχαμε προχωρήσει, είχαμε πάρει τις σχετικές διαβεβαιώσεις από την πολιτική ηγεσία και ήταν κάτι το οποίο θα είχε τελειώσει σήμερα...»

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ 21ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΘΕΣΕΩΝ. Και παλιότερα χωρίς τα καθίσματα χώραγε μέχρι 25-30χιλιάδες. ΘΕΛΟΥΜΕ ενα νέο σύγχρονο γήπεδο εκεί, αφού ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ για αυτό θα γίνουν ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΦΥΓΟΥΜΕ (υπογειοποίηση, πεζοδρόμηση, απομάκρυνση σχολείων) όπως δέιχνουν όλες οι νέες φωτογραφίες.

ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ? ΠΩΣ ΠΗΡΑΤΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ αφού δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα στην Λεωφόρο όπως μας λένε τα άλλα «παπαγαλάκια». ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ τελικα?  

Γιατί δεν έγινε λοιπόν ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (αφού τα είχατε βρει με όλους) ΩΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΩΡΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΟ ΜΕΝ ΓΗΠΕΔΟ? Τα περισσότερα βρετανικά γήπεδα είναι σχεδόν ενός αιώνα, αλλά έχουν υποστεί αναβαθμίσεις και ανακαινίσεις και είναι πανέμορφα και σύγχρονα. Το οτι θα πάμε στον Ελαιώνα, ΔΕΝ αναιρεί οτι η Λεωφόρος έχει αφεθεί στη μοίρα της και γερνάει μέρα με την μέρα. 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ αφού μπορούσαμε?

Επίλογος (τι ΔΕΝ μάθαμε...)

Μία συνέντευξη που όποιος δεν έχει καλή μνήμη, ή νομίζει οτι ο Παναθηναϊκός ιδρύθηκε το 2021 είναι μία χαρά. Ωραίες ερωτήσεις, ακόμα ωραιότερες οι απαντήσεις. Ακόμα ωραιότερο οτι σε καμία απάντηση ΔΕΝ υπήρχε αντίλογος, μία αναφορά σε κάτι διαφορετικό, έτσι για να δούμε οτι είναι μια συνέντευξη 2 ανθρώπων που έχουν αληθινά επιχειρήματα. Αν ζούσε όλη η «ομάδα» των Monty Pythons, νομίζω οτι θα έβρισκαν υλικό για φοβερή σάτιρα. Στα σοβαρά τώρα... ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ...

ΔΕΝ μάθαμε τίποτα για τον Βέμερ και το τράβηγμα της πρίζας, δεν μάθαμε για ποιό λόγο είχαμε αλλαγή στάσης το 2019 στα δικαστήρια για το πειθαρχικό της ΕΠΟ για την «κάθαρση», δεν μάθαμε κάτι για την παραμονή στην κατηγορία με άδειο φάκελο, τον υποβιβασμό που γλυτώσαμε, για την αποχή των παιχτών στο Κορωπί τον Απρίλιο του 2018, για την δήλωση του Ουζουνίδη για την απόφαση για τα 6εκ μεικτό μπάτζετ τον Ιανουάριο του 2018 και την δήλωση «φτάνει, μην πιέζεστε», για τις ανακοινώσεις υπέρ του γαύρου, δεν μάθαμε πόσα ήταν τελικά τα αρχικά «χρέη» και αν ισχύουν όσα είχε δηλώσει το 2013, δεν μάθαμε γιατί χάσαμε πρώτη φορά την Ευρώπη το 2013, δεν μάθαμε για τον Ταυλανδό πανίσχυρο μεγιστάνα των Νίντζα, για την συνάντηση με τον Δ. Γιαννακόπουλο, δεν μάθαμε αν πιστέυει ακόμα αυτά που έλεγε στον Θωμαϊδη στην εκπομπή μαζί με τον Καμίνη για τον σκουπιδότοπο του Ελαιώνα και δεκάδες άλλα... Που δεν θα μάθουμε ποτέ... 

Σχόλια