Τα άχρηστα ρολόγια ... που σταμάτησαν!!!

Εντύπωση προκάλεσε ο τρόπος που ο παοκ, «έκλεψε» την νίκη από τον Παναθηναϊκό. Με ένα πέναλτυ στο 95 2, ενώ έιχαν δοθεί 5 λεπτά(!!!) καθυστερήσεων και με 2 αλλαγές να έχουν γίνει στο Α ημίχρονο. Σε αυτή την περίπτωση δεν σταμάτησε ο χρόνος. Ας θυμηθούμε άλλη μία περίπτωση που .... σταμάτησε ο χρόνος όταν ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ.Την σεζόν 2000-01 (18-11-2000) στην Τ(ρ)ούμπα μας φιλοξενεί ο παοκ. Δύσκολος αγώνας και ο δικέφαλος βρίσκεται μπροστά με 2-0 με γκολ των Ναλιτζή και Καραδήμου. Ο Παναθηναϊκός αν θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα πρέπει να αντιδράσει. Και το κάνει...Ας δούμε μαζί την σφαγή εκείνου του αγώνα. Διαιτητής ο αξέχαστος Νίκου, πολυεργαλείο από τα λίγα!!!

Φαουλ (6ο λεπτό) στον Λυμπε 1 μετρο εξω απο την περιοχη γαργαρα απο τον διαιτητή Νικου (μην ανοιξουμε και το σκορ)Το πρώτο γκολ του παοκ από θέση οφσαιτ καθως ο επιθετικός στο κέντρο της περιοχής κινείται προς την μπαλα και επιρεάζει την φάση.


Λίγο αργότερα έχουμε πεναλτυ στον Ολιβαρεζ (καθως ο καραδημος δεν διωχνει την μπαλα), το οποίο φυσικά και δεν δινεται..Στο δεύτερο ημίχρονο και αφού έχουμε μειώσει σε 2-1, μπαίνουν τα μεγάλα μέσα.  ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΓΚΟΛ από ανάποδο ψαλίδι του Βόκολου ως ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ, όταν την ΙΔΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ κάνει ο μέσος του παοκ ακριβώς δίπλα του..(θα γινοταν το 2-2). Η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, το γκολ δεν μέτρησε ποτέ!!!
.Αλλη ευκαιρία του παοκ,  2 ΜΕΤΡΑ ΟΦΣΑΙΤ ΕΤΣΙ, ΑΦΟΥ...Ο παοκ γλυτώνει την ήττα απο θαύμα, καθώς στο 88 ο ΒΑΖΕΧΑ περνάει όλους και πλασάρει σωστά στο άδειο τέρμα, ενώ ο αμυντικός διώχνει κατά τύχη την μπάλα...με προέκταση του ποδιού.


Και για να μην έχουμε εγκεφαλικά, ο Νίκου ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ 3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΣΤΟ 2 και 38 ενώ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ 4 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 2!!! Αμεσως πριν η μπουγατσα εκτελεσε κορνερ, αλά ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΞΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ..Διαιτησία από τις λίγες..Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου