Κρίμα...

Τα άχρηστα ρολόγια ... που σταμάτησαν!!!

Την σεζόν 2000-01 (18-11-2000) στην Τ(ρ)ούμπα μας φιλοξενεί ο παοκ. Δύσκολος αγώνας και ο δικέφαλος βρίσκεται μπροστά με 2-0 με γκολ των Ναλιτζή και Καραδήμου. Ο Παναθηναϊκός αν θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα πρέπει να αντιδράσει. Και το κάνει. Αλλά λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο. Ας δούμε μαζί την σφαγή εκείνου του αγώνα. Διαιτητής ο αξέχαστος Νίκου, πολυεργαλείο από τα λίγα!!!


Φαουλ (6ο λεπτό) στον Λυμπε 1 μετρο εξω απο την περιοχη γαργαρα απο τον διαιτητή Νικου (μην ανοιξουμε και το σκορ)



Το πρώτο γκολ του παοκ από θέση οφσαιτ καθως ο επιθετικός στο κέντρο της περιοχής κινείται προς την μπαλα και επιρεάζει την φάση.


Λίγο αργότερα έχουμε πεναλτυ στον Ολιβαρεζ (καθως ο καραδημος δεν διωχνει την μπαλα), το οποίο φυσικά και δεν δινεται..



Στο δεύτερο ημίχρονο και αφού έχουμε μειώσει σε 2-1, μπαίνουν τα μεγάλα μέσα.  ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΓΚΟΛ από ανάποδο ψαλίδι του Βόκολου ως ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ, όταν την ΙΔΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ κάνει ο μέσος του παοκ ακριβώς δίπλα του..(θα γινοταν το 2-2). Η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, το γκολ δεν μέτρησε ποτέ!!!
.

          

Αλλη ευκαιρία του παοκ,  2 ΜΕΤΡΑ ΟΦΣΑΙΤ ΕΤΣΙ, ΑΦΟΥ...


Ο παοκ γλυτώνει την ήττα απο θαύμα, καθώς στο 88 ο ΒΑΖΕΧΑ περνάει όλους και πλασάρει σωστά στο άδειο τέρμα, ενώ ο αμυντικός διώχνει κατά τύχη την μπάλα...με προέκταση του ποδιού.


Και για να μην έχουμε εγκεφαλικά, ο Νίκου ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ 3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΣΤΟ 2 και 38 ενώ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ 4 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 2!!! Αμεσως πριν η μπουγατσα εκτελεσε κορνερ, αλά ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΞΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ.. Διαιτησία από τις λίγες..

         

         

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου