Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ που δεν μυρίζουν

28/5/1975

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-2. ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΓΚΕΙ.. 

ΤΟ παιχνίδι της θεσσαλονίκης έμεινε γνωστό ως η υπόθεση των λουλουδιων..  ΓΙΑΤΙ??? 

ΓΙΑΤΙ η υποθεση που εφτασε στα δικαστηρια ηθελε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ να εχει προσεγγισει τους παιχτες του ηρακλη (ροκιδη-χαλιαμπαλια-νικολουδη) ωστε να εχουν μειωμενη αποδοση..Αυτοι το κατηγγειλαν η υποθεση εφτασε στα δικαστηρια και ΤΕΛΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ, ΑΛΛΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ..

AΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ..









ΤΟ ΔΩΡΟ μας το κανει ο ανδριανοπουλος οπου μας γλυτωνει απο τον υποβιβασμο..
Χαρη στην δικη του ψηφο γραφουν.. 

ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΧΑΛΙΑΜΠΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..

1) ΑΣ ΔΟΥΜΕ τι γράφουν οι γαύροι για την υπόθεση αυτή..



pesetero (οπου προσπαθει και αυτος με στοιχεια να αποδειξει, στοιχέια χωρίς ημερομηνίες και φωτογραφίες δεν υπάρχουν βέβαια)

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ..

ΜΥΘΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ....
ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΝΕΙΡΟ..

Η ΟΜΑΔΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ 22 ΔΙΕΘΝΕΙΣ, (μέσα βάζει και τους γάλλους διεθνείς αργεντίνους, αυστριακούς παι έπαιζαν ως ΕΛΛΗΝΕΣ) , (ΕΝΩ Ο ΠΑΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ 1971 ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΜΕ 18 ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ) που έφτιαξε όπως λένε ο ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ, ΤΟ 75 ΠΗΡΕ ΚΟΥΠΑ, ΤΟ 76 Ο ΜΠΑΟΚ, ΤΟ 77 ΕΜΕΙΣ, ΤΟ 78 ΤΟ ΑΕΚ ΤΟ 79 ΤΟ ΑΕΚ..ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ 72 ΕΜΕΙΣ,ΤΟ 71 ΤΟ ΑΕΚ ΤΟ 70 ΚΑΙ ΤΟ 69 ΕΜΕΙΣ..

ΑΡΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ 1972-73, και την σφαγή στον τελικό του 1975, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΚΟΥΠΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΠΤ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1980..ΔΛΔ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1970 που γράφει ο γαύρος  αυτός, Η ΟΜΑΔΑ ΟΝΕΙΡΟ πήρε 3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ (2 επι χούντας), ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ 3, ΤΟ ΑΕΚ ΑΛΛΑ 3, ΚΑΙ 1 Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΦΤΕΡΑ...ΑΛΛΑ ΟΜΑΔΑ ΟΝΕΙΡΟ ήταν μόνο αυτή με τον ομοφυλόφιλο ομορφούλη έφηβο στο στήθος..

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ..

Την προηγουμενη περιοδο απο την ομαδα ονειρο..1971-72..1ος ΠΑΟ..γαυρος -5 απο εμας..

Την προ-προηγουμενη 1970-71..1ος ΑΕΚ, Γαυρος 7ος (χαχαχαχα) -17 απο την κορυφη..

Την προ-προ-προηγουμενη 1969-70..1ος ΠΑΟ..γαυρος -9 απο εμας (μπεεεεε)..

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο 1975-76 : ΠΑΟΚ 1ος 49β. ΑΕΚ 2η 44β. ΟΣΦΠ 3ος 41β. (-8) και ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ 0-4..... Πάει το σερί των 20φεύγα διεθνών

Βεβαίως,όλοι μπορούν να έχουν μία κακή χρονιά 1976-77. Μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο: 1ος. ΠΑΟ...

Βεβαίως,όλοι μπορούν να έχουν μία κακή χρονιά 1977-78. Παραμεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο: 1η. ΑΕΚ (Γαυρος 4ος -9 ποντους πισω.. μπεεεεεεεεεε)

Βεβαίως,όλοι μπορούν να έχουν μία κακή χρονιά 1978-79. Παραπαραμεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο: 1η ΑΕΚ  (μπεεεεεεεεε)

Παραπαραπαραμεθεπόμενη αγωνιστική περίοδος 1979-80: Επέρχεται η ανάκαμψις:1ος Οσφπ έστω και ισόβαθμος με τον Άρη (η γνωστή σεζόν 79-80 με τα επεισοδια σε χαλκιδα και την καλοκαιρινη ριζούπολη)

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..ΟΜΑΔΑ ΟΝΕΙΡΟ Κλπ κλπ.

ΚΑΤΑΡΙΨΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ.ΠΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ.. 


ΜΥΘΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ





ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ???..

ΟΙ ΠΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΧΑΛΙΑΜΠΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ..

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΩΡΟΔΟΚΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΟΥΝ Η ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ??? 

Εδ'ω είναι ξεκάθαρο όμως.Ο ΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ (και όχι μόνο αυτός αφού η αντιγραφή πάει σύννεφο χωρίς έρευνα) ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΩΣ ΝΕΟΣ ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ, ΑΓΚΑΘΑ ΚΡΙΣΤΙ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΥΑΡΩ..

ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ..Οι φίλαθλοι έμειναν έκπληκτοι.. ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..

ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ , ΟΤΑΝ ΕΚΛΗΘΗ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ του ηρακλή ΣΑΝΝΟΝ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΗ..


Ο ΣΑΝΝΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΑΛΙΑΜΠΑΛΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.. Μα αφού ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ όπως λέει ο ΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΟΣ  και ο άλλος αντιγραφέας..(μπεεεεεεεεεεεεε)

ΜΥΘΟΣ Νο2 ΚΑΤΑΡΙΠΤΕΤΑΙ..
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ.. 


ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ 1974-75 ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΓΑΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 11 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (1/3 ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ) ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ..ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ  (με τρυλικές ανατροπές ως συνήθως)

Μήπως θα βόλευε τον γαύρο , να έχει αντίπαλο στον τελικό τον ηρακλή και όχι τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ?? Για την ιστορια ο γαύρος τερματισε 2 ποντους (1 νικη δλδ) μπροστα απο το αεκ44, ο εθνικος απο πρώτος βρεθηκε 12 ποντους (6 νικες δλδ) πισω απο τον γαυρο μεσα σε 23 αγωνιστικες , ενω την 11η τον περναγε 1 βαθμο, και τελικα Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ισοβαθμισε στην 8-9η θεση με τα γιαννινα (-8 βαθμους 4 νικες δλδ πισω μας)..

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΗΡΑΚΛΗ ΛΟΙΠΟΝ???

ΚΑΙ αν ο γαύρος ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, όπως σκέφτεστε οι περισσότεροι, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΜΕΙΣ??? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ 10ο και 11ο ΗΡΑΚΛΗ ΤΟΥ 1975???

Ας δούμε την αλήθεια ΒΑΣΕΙ των όσων ακούστηκαν ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ,χωρίς πρωτοσέλιδα ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ..ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ..

Η ΔΙΚΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ 12-12-1975 ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ λεξη προς λεξη..

Πρώτος καλείται ο πρόεδρος Ατματσίδης του ΔΣ της γριας..Ο οποιος ειχε ΤΟΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΩΣΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΕΣ..


1ο ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ??

ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΦΗΜΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ..ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΟΛΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ??? Για να εχει ο ντετεκτιβ ταινια με τηλεφωνικη συνδιαλεξη την εποχη που δεν υπηρχαν κινητα, φανταζεστε..Ποσο χρονο ηθελε.. ΑΝ όντως την γνώριζε τόσο νωρίς ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ???

2ο ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..Οι 2 παιχτες τρωνε μαζι, πανε σπιτι, μιλανε, (αρα αυτα τα ξερει μερες πριν) ανεφεραν για 100.000 αλλα οτι δεν θα δεχονταν..

2 και μισο ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..Ο ενας παιχτης θα κανει τον τραυματια (μαλλον ο νικολουδης)

3ο συμπερασμα..Ο Ματζαβελακης ηθελε να εχουν μειωμενη αποδοση και εδινε μεχρι 600.000 (το 1975) για να παμε στον τελικο του κυπελλου (ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ)


4ο ...ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Ο ιδιος μαρτυρας λεει οτι οι παιχτες μαλλον δεχτηκαν..Μολις πιο πριν ειχε πει οτι μαλλον δεν θα δεχονταν..(αναιρεση 2ου συμπερασματος) 

5ο..Υποστηριζει ΟΤΙ ΑΒΙΑΣΤΑ Ο ΡΟΚΙΔΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ..

5 και μισο..Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΡΟΚΙΔΗ ΕΙΝΑΙ 10.000 (κρατήστε το αυτό)

6ο..Ο ΡΟΚΙΔΗΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ..(δεν ελεγ τπτ χωρις αυτην)

7ο..Γνωριζει οτι το ποσο ξεκινησε απο 800.000..Στην αρχη εχει πει 100.000, πηγε 600.000 το εφτασε στις 800.000

Καλειται δευτερος μαρτυρας...

8ο..Ο νικολουδης επαιξε μια χαρα , αρα αναιρειται το συμπερασμα 2 και μισο...(δεν εκανε τον τραυματια)

9ο..Ποτε ακριβως καλεσαν τον νικολουδη και τα ξερασε?? Πριν τις πληροφοριες που ειχαν η μετα και τις διασταυρωσαν??? 2 μερες πριν?? 3??? 1???

Τριτος μαρτυρας..



ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥ  ΓΑΥΡΟΥ.. 

ΑΝ εδωροδοκησε ο ΠΑΟ στο γουεμπλει...ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..ΠΡΩΤΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ..ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ??? ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ..(αν ειναι δυνατον δλδ) 

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΚΕΙΝΗ.. 

10ο ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..ΣΤΟΝ πρωτο αγωνα ΠΑΟ-ΗΡΑΚΛΗ (πρωταθλημα) κατι εγινε..ΚΑΤΙ??? ΤΙ ΔΛΔ??? ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΟΡΙΣΤΟ ΣΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..

4ος μαρτυρας..

11ο..Πλησιασαμε τους 2 βασικους ποδοσφαιριστες , εκ των οποιων ο ΡΟΚΙΔΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΙΡΝΕ 5.700 ΤΟΝ ΜΗΝΑ..ΠΡΙΝ ο αλλος ειπε οτι επαιρνε τα διπλασια...(10.000) ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝΑΙΡΟΥΝΤΑΙ δλδ

12ο..Η κα ΡΟΚΙΔΗ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΕΝΑ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΑ  «ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ»


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ κο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ..


13ο ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..ΑΥΤΟΣ διαβεβαιωνει οτι του ειπε ο βοηθος που ακουσε οτι ο Δομαζος ειπε στον Νικολουδη..Τι βαρας ρε?? Συμφωνημενο ειναι..

ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ Η ΑΓΩΓΗ.. 

-ΚΑΛΑ ΞΕΡΑΤΕ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ??? 
     Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ..
-ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ..  

ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 4, οτι οι μαρτυρες τελικα θα δεχονταν τα λεφτα... 

14ο..Ο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΤΖΑΒΕΛΑΚΗ..

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ...Ο Β αντιιπροεδρος της γριας..

15ο..Ο Νικολουδης θα εβαζε μεχρι και πεναλτυ, αρα αναιρειται παλι το συμπερασμα 4 , και ο Ματζαβελακης δεν εκδιδει επιταγη φοβουμενος..

ΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΖΑΒΕΛΑΚΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΟΡΙΣΤΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ μαρτυρα ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΟΤΙ Ο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟΝ ΜΑΤΖΑΒΕΛΑΚΗ..(14ο συμπερασμα..) και συνεχιζει λεγοντας οτι ο προεδρος ανεθεσε σε ντετεκτιβ την υποθεση.. 

Ο οποιος οπως ειπαμε στο συμπερασμα 14 δεν βρισκει τον Ματζαβελακη..



16ο..Αιτος της ηττας ο τερματοφυλακας, οχι ο νικολουδης και ο χαλιαμπαλιας...(κατι αλλες ηττες της ξανθης στο τηγανι με τον τοροσιδη να τρωει κοκκινη και να κανει και πεναλτυ και να καταχειροκροτειται απο ολο το τηγανι αφου κρέμασε την πρωην ομαδα του, εχοντας ηδη συμφωνησει με τον γαυρο)

17ο..Ο εισαγγελεας ανακαλυπτει αντιφαση στον μαρτυρα και ρωταει γιατι κρατηθηκε 3 ωρες ο ροκιδης στον ηρακλη και οχι στην ασφαλεια..(ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

18ο..ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΟΘΗΚΑΝ??? ΟΧΙ...

ΑΡΑ ΤΟ ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..


ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ Κος ΣΑΝΝΟΝ..

          

19ο..ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ.. 

20ο..Ο Χαλαμπαλιας ο καλυτερος του αγωνα..

21ο..Οι περίφημες κασέτες..ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ..Θα έτυχε προφανώς..

22ο..ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ΝΑ ΕΣΤΗΝΕ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ..

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ στην αρχή της υπόθεσης. ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΑΝ ΠΕΡΝΑΓΕ Η ΓΡΙΑ, ΑΠΛΑ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ, ΟΠΟΥ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ..

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΡΟΚΙΔΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ..


ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΧΑΛΙΑΜΠΑΛΙΑ-ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ-ΡΟΚΙΔΗ..


23ο..Ο ΧΑΛΙΑΣ λεει οτι ο ΡΟΚΙΔΗΣ αναφερει οτι Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ 500.000 (ΤΕΛΙΚΑ 100 Η 500 Η 600 Η 800 ΔΩΣΑΜΕ???)

24ο..Η ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ..ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΙΣ 500 ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ??? 

-ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ..ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ..(ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΟΜΙΖΩ)

25ο..Ο ΡΟΚΙΔΗΣ ΤΟΥΣ λεει οτι δεν υπαρχουν 500, και τελειωνει το θεμα..

26ο..ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΦΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΑΓΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ (ΑΡΑ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΚΙΔΗΣ ΕΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ..

ΑΡΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΛΙΑΜΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΚΙΔΗ.. 

ΚΑΙ διαβεβαιωνει οτι ΣΕ ΑΥΤΟΝ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ..(ΔΕΝ ΠΕΤΑΓΑΝ ΤΑΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΖΑΝ)..ΑΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ.. 

ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ 4 και 15 ΤΟ ΠΡΩΙ..ΟΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΑΝ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΔΛΔ, (ΕΞΕΤΑΖΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ..

27ο..Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ 35.000 ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ..
28ο..Τα λεφτα θα τα εβαζε ο Παυλαρας και ο Ματζα..
29ο..ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ??) ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ..

ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ 100 Η 200 ΓΙΑΤΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ 800.000..ΔΛΔ ΑΜΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ 800 ΗΤΑΝ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..

ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 13 ΚΑΙ 15.... (οτι θα αγωνισθει για την νικη και μεχρι πεναλτυ θα εβαζε..)..ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΡΟΚΙΔΗ..ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΛΙΓΑ ΤΑ 500..

ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ..ΡΟΚΙΔΗΣ..

ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ???

30ο..ΟΤΙ ξαφνικα ο νικολουδης (ξεροντας οτι εχει σχεσεις με την ΠΑΝΑΘΑ και ξεροντας οτι ο ΠΑΟ δεν επαιζε καλα τοτε) και ο χαλιας ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ 600 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ..ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕ??? 

(ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 800.000 δρχ ΓΙΑ ΑΞΙΑ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΠΟΣΟ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΒΡΑΑΜ-ΛΑΖΑΡΟΥ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1,5 ΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΜΕ 2 ΚΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΙΣΘΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡ-ΣΑΛΠΙ-ΓΚΟΥΝΗ ΑΠΟ 800.000 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ 1 ΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ)

Ο ΡΟΚΙΔΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑς ΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΗΚΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ (ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ) ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΗ..ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 25 (ωρα αφεσεως του χαλιαμπαλια 4 και 15 το πρωι) 

ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΟΤΙ ΟΙ 2 ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΜΑΡΤΥΡΕΣ.. 

Ο Ροκιδης υποστηριζει οτι κατοπιν ψυχολογικης πιεσης και οτι πρεπει να προσφέρει και οτι θα τον λυντσαρουν αν μαθευτει , ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΤΖΑΒΕΛΑΚΗ (ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ) ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΑΚΟΜΑ ΒΟΛΙΚΟΤΕΡΟ, μεγαλοπαραγοντας με λεφτα). Επισης λεει οτι ο νικολουδης του ειπε να αρπαξουνε οτι μπορουνε..ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ.. 

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΑΙΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΚΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ.. 

ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΡΟΚΙΔΗ..


31ο ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ....ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ (ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΠΙΕΣΗ Ο ΡΟΚΙΔΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 500 ΚΑΦΕΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ..ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ (ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ) ΜΕ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΑ , ΤΑΣΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΠΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΙ οτι ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ..5 ΤΟ ΠΡΩΙ..ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΙΝΗ ( 4 και 15) ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΛΙΑΜΠΑΛΙΑ..

ΑΡΑ ΟΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..


ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΑΤΖΑΒΕΛΑΚΗ..


32ο..Ο ΜΑΤΖΑΒΕΛΑΚΗΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΡΟΚΙΔΗΣ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ 3 ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΟΤΗΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ Ο ΜΑΤΖΑΒΕΛΑΚΗΣ ΒΑΣΕΙ ΦΗΜΩΝ..ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΓΡΙΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΣΑΝ ΦΗΜΗ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΕ..ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΡΟΚΙΔΗ

33ο..Ο Παυλος λεει οτι ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟΣ 25 ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ και γυρισε ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..Ειπε οτι το ποσο ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ για το τοτε δεδομενα..Το διαβατήριο του έχει σφραγίδα ότι έλειπε στην Ιαπωνία.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΕΚΔΟΧΕΣ.. 

1) Ο ΜΑΤΖΑΒΕΛΑΚΗΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΡΟΚΙΔΗ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΕΙ ΧΑΛΙΑΜΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ.. 

2) Ο ΡΟΚΙΔΗΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΤΖΑΒΕΛΑΚΗ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ.. 

3) Ο ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΛΙΑΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΡΟΚΙΔΗ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΜΑΣ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.. 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ.. 

1) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΑΤΖΑΒΕΛΑΚΗ.. 

2) ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ (τι κρίμα)

3) ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ 

4) ΡΟΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΧΑΛΙΑΜΠΑΛΙΑΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ..ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ γιατί δεν τους πήγαν στην αστυνομία?)

5) O παραγοντας του Παναθηναικος, Παυλος Γιαννακοπουλος ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ (και καλα οτι τον ειδαν στο σκοταδι) ΕΛΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ.

6) ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΑ.. 

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΠΟΙΝΕΣ. 

                                 

Κανείς δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ πως ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΜΑΤΖΑΒΕΛΑΚΗΣ αφού δεν εμπλέκεται ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ, ενώ ο ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..(ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ..) ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ Ο ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ ΠΙΕΖΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ.....ΣΤΟ ΤΡΥΛΟ..

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΩΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΑ..

ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ, ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΧΡΥΣΟΦΟΡΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ..ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΝΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ 1-0 ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ (ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΟΧΙ 10 ΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ) ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ..

ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩς ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΚΑΙ ΟΛΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ (τον συνειρμο του ΠΑΟ με το γουεμπλει που ακουστηκε και στην δικη-το κλασικο επιχειρημα των γαυρο-εργατων-λιμενεργατων στο περαμα τιμιους τρουμπιωτες εναντιον των μεγαλοαστων της πρωτευουσας) ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ..

ΟΧΙ ΠΙΘΑΝΟ, ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ, ΑΛΛΑ καθολου απιθανο.. Πως να πειστεί λοιπόν ο Ανδριανόπουλος ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ???

ΣΤΗ σημερινή εποχή ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, DVD ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΚΑΣΕΤΕΣ ΠΡΙΝ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, Ο ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ..

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.. ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΦΥΛΛΟ ΠΑΛΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ (ΟΙ ΠΑΛΙΟ ΘΥΜΑΤΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ) ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΗΤΑΝ 8ΣΕΛΙΔΕΣ..

ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ.. ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ..




 ΔΩΡΟ..

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ , ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΗΡΕΜΗΣΕ, ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ  ΣΤΟ ΤΡΥΛΟ (τυχαία βέβαια)


Σχόλια

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ (ΔΗΛ. ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ) ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΘΕ ΚΟΤΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΠΑΡΑΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΓΑΛΑΝΕ ΓΛΩΣΣΑ . ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΒΕΤΕ
    Γ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε καραγκιόζη, οι κασέτες ακούστηκαν. Πόσο απατεώνας είσαι. Βγήκε ηχητικό με ομολογία παίκτη του Ηρακλή ότι τα πήρε κι επιμένεις ακόμη, ψευτάκο.

    http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140611/ypothesi-loyloydion-part-1-i-kaseta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει ηχητικό ρε ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ εσύ στο λινκ που έβαλες! Σκατοαπόγονοι ξεφτιλισμένοι!

      Διαγραφή
  3. καμμια κασετα ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ...ΛΥΠΑΜΑΙ..ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ προσκετικα οτι σανο σου σερβιρουν.. ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΑΛΛΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ , ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΤΠΤ..ΕΓΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ..Εσυ τι διαβασες τωρα ειναι αλλο κομματι..Το τι ελεγε ο ιδιος ο ηρακλης σαν συλλογος και ο προεδρος του ειναι αλλο θεμα..

    ΚΑΙ ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ αεκ και τρουμπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή όλοι αυτοί που μαζεύτηκαν στη συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ο Ηρακλής, δεν άκουσαν την κασέτα με την ομολογία του Ροκίδη; Όλες οι εφημερίδες την επόμενη μέρα έγραφαν ψέματα;

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η συνεντευξη τυπου ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..Οταν ομως τους καλεσε το δικαστηριο ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΓΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΓΩ, ΤΟ ΕΧΩ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ..

    ΑΝ θεωρεις εσυ ΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΝΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩς ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΗΡΕ 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΓΕ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 3 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, τοτε μην απορεις αν σε χαρακτηριζουν προβατο, οκ???

    Οι εφημεριδες εγραψαν οτι ακουσαν..

    ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ, ΞΑΝΑΛΕΩ, δεν ακουστηκε τπτ..Λυπαμαι που σου χαλαω το παραμυθι,αλλα οι αποφασεις βγαινουν απο τα δικαστηρια και οχι απο μια συνεντευξη τυπου.

    Και κανε εναν κοπο να διαβασεις τα πρακτικα ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ..

    και αν εσυ πειστεις, ελα να τα ξανασυζητησουμε..

    γιατι εγω γελαγα με οτι λεγοταν εκει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αδερφέ τόμαρε. απ'την στιγμή που εν τέλει το δικαστήριο καταδίκασε ως ένοχο τον μαντζαβελάκη όντας ως παράγοντας του παναθηναϊκού πως και δεν καταδικάστηκε και ο παναθηναϊκός? η ψηφοφορία της δ.α.ε που μας απάλλαξε είχε τόση δύναμη σε σχέση με το δικαστήριο που έκρινε ένοχο έστω και χωρίς απτές αποδείξεις τον μαντζαβελάκη? όποτε μπορέσεις σε παρακαλώ απάντησέ μου. ευχαριστώ πολύ.

      Διαγραφή
    2. θεωρω οτι επρεπε απλα να βρουν εξιλαστηριο θυμα. Ειναι τοσο φλου ολα τα στοιχεια, δεν υπαρχει εμπλοκη μαντζαβελακη, δεν υπαρχουν χρηματα, κασετες, δεν υπαρχει τπτ, ο ηρακλης ανακρινει 2 παιχτες αντι να τους παει στην ασφαλεια, βαζει ντετεκτιβ αντι να παει στην αστυνομια, ειναι τοσο ασχημα στημενη ολη η υποθεση που υπο τον φοβο επεισοδιων (θεσσαλονικη εγινε η δικη) καταδικασαν το πιο ευκολο θυμα. Τον μαντζαβελακη. Με ολα αυτα τα στοιχεια ηταν αδυνατον τα μελη της δαε, αν ηταν λογικοι ανθρωποι, να υποβιβασουν τον Παναθηναικο για μια κατηγορια ΑΝΕΥ στοιχειων

      Διαγραφή
    3. "ο,τι θες λες , το βασικο φυσικο προσωπο και παραγοντας του παναθηναικου , πασιγνωστο το ονομα , μια χαρα καταδικαστηκε απο τα ποινικα δικαστηρια , και παρολο που ο νομος ο αθλητικος ελεγε οτι η ομαδα επρεπε να πεσει , οι περισσοτεροι , μεταξυ αυτων και ο οσφπ που δεν ηθελαν να πεσει ο παναθηναικος επινοησαν ενα νεο κολπο , και ειπαν να το πανε στη ψηφοφορια . . και εκει σας εσωσαν με 3-2 υπερ σας . . για να καταλαβεις τι παραμυθια λετε οτι αθυωθηκατε , αν ειχατε αθωωθει δεν θα πηγαινε κανενα θεμα σε ψηφοφορια και να κοντεψει κιολας να γινει το κακο . .3-2 βγηκαν οι ψηφοι ". Αυτή είναι η απάντηση ενός με ψευδώνυμο "πράσινος γάβρος" στο sdna όταν θίχτηκε μεταξύ άλλων από παόκια φυσικά ο αιώνιος έρωτάς μας με τους γάβρους. γι'αυτό σε ρώτησα και πιο πάνω. απλά θέλω και γω απ'την πλευρά μου να βάζω κάποια πράγματα στην θέση τους και φυσικά με την βοήθεια των δικών σου άρθρων το καταφέρνω αρκετές φορές. άσχετα αν δεν υπάρχει παραδοχή απτην άλλη πλευρά αλλά τέλος πάντων.

      Διαγραφή
  6. Ουδεις πιο αχαριστος εκ του ευεργετηθεντος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δύο πράγματα που πρέπει να συγκρατήσουμε να πετάμε στους gayρους :

    - Από τα δικαστήρια δεν υπήρξε ποτέ καταδίκη του ΠΑΟ ως ομάδα. Ο εισαγγελέας λέει "Τονίζω ότι η υπόθεσις αφορά πρόσωπα και όχι σωματεία και ότι μια καταδίκη δεν θα έχει κανένα αντίκτυπο εις βάρος του Παναθηναϊκού". Ο Γιαννακόπουλος αθωώθηκε απ' την πρώτη δίκη. Οι άλλοι 3 ( Μαντζαβελάκης , Αγγελόπουλος, Παπαντωνίου ) αθωώθηκαν στο εφετείο. Άρα όχι μόνο δεν έχουμε καταδίκη του ΠΑΟ , αλλά ούτε των παραγόντων του. Η δικαιοσύνη μίλησε. Στο εφετείο αθωώθηκε και ο Νικολούδης και καταδικάστηκαν εκ νέου οι Ροκίδης και Χαλιαμπάλιας. Άρα το δικαστήριο λέει πως η υπόθεση στήθηκε ουσιαστικά από 2 παίκτες. Και αν πιστέψουμε και την κα Ροκίδη, έβαλε και το χεράκι του ο ΗΡΑ. Εξάλλου μην ξεχνάμε πως το 1980 ( ημιτελικό κυπέλλου πάλι, ΗΡΑ-ΠΑΟΚ ) ο ΗΡΑ έπεσε για δωροδοκία !

    - Η ΔΑΕ έκρινε "με ψήφους 3 έναντι 2 ότι δεν πιθανολογείται απόπειρα δωροδοκίας". Μένω στο "πιθανολογείται" . Η ΕΠΟ λοιπόν θα έκρινε με αυτή την ψηφοφορία αν ο ΠΑΟ θα έπεφτε στην Β΄Εθνική ή ψήφιζαν για το αν υπήρχε πιθανότητα δωροδοκίας ( επαναλαμβάνω "πιθανότητα" δωροδοκίας ) και συνεπώς θα είχαμε και άλλες διεργασίες ; Είναι σημαντικό αυτό , γιατί αν ακολουθούσαν και άλλες διαδικασίες που θα αποφάσιζαν αυτές την τύχη του ΠΑΟ, τότε κανένας "Ανδριανόπουλος δεν έσωσε τον ΠΑΟ απ' την Β΄Εθνική". Ούτε καν η Διοικητική Ανακριτική Επιτροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δύο πράγματα που πρέπει να συγκρατήσουμε να πετάμε στους gayρους :

    - Από τα δικαστήρια δεν υπήρξε ποτέ καταδίκη του ΠΑΟ ως ομάδα. Ο εισαγγελέας λέει "Τονίζω ότι η υπόθεσις αφορά πρόσωπα και όχι σωματεία και ότι μια καταδίκη δεν θα έχει κανένα αντίκτυπο εις βάρος του Παναθηναϊκού". Ο Γιαννακόπουλος αθωώθηκε απ' την πρώτη δίκη. Οι άλλοι 3 ( Μαντζαβελάκης , Αγγελόπουλος, Παπαντωνίου ) αθωώθηκαν στο εφετείο. Άρα όχι μόνο δεν έχουμε καταδίκη του ΠΑΟ , αλλά ούτε των παραγόντων του. Η δικαιοσύνη μίλησε. Στο εφετείο αθωώθηκε και ο Νικολούδης και καταδικάστηκαν εκ νέου οι Ροκίδης και Χαλιαμπάλιας. Άρα το δικαστήριο λέει πως η υπόθεση στήθηκε ουσιαστικά από 2 παίκτες. Και αν πιστέψουμε και την κα Ροκίδη, έβαλε και το χεράκι του ο ΗΡΑ. Εξάλλου μην ξεχνάμε πως το 1980 ( ημιτελικό κυπέλλου πάλι, ΗΡΑ-ΠΑΟΚ ) ο ΗΡΑ έπεσε για δωροδοκία !

    - Η ΔΑΕ έκρινε "με ψήφους 3 έναντι 2 ότι δεν πιθανολογείται απόπειρα δωροδοκίας". Μένω στο "πιθανολογείται" . Η ΕΠΟ λοιπόν θα έκρινε με αυτή την ψηφοφορία αν ο ΠΑΟ θα έπεφτε στην Β΄Εθνική ή ψήφιζαν για το αν υπήρχε πιθανότητα δωροδοκίας ( επαναλαμβάνω "πιθανότητα" δωροδοκίας ) και συνεπώς θα είχαμε και άλλες διεργασίες ; Είναι σημαντικό αυτό, γιατί αν ακολουθούσαν και άλλες διαδικασίες που θα αποφάσιζαν αυτές την τύχη του ΠΑΟ, τότε κανένας "Ανδριανόπουλος δεν έσωσε τον ΠΑΟ απ' την Β΄Εθνική". Ούτε καν η Διοικητική Ανακριτική Επιτροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. - Από τα δικαστήρια δεν υπήρξε ποτέ καταδίκη του ΠΑΟ ως ομάδα. Ο εισαγγελέας λέει "Τονίζω ότι η υπόθεσις αφορά πρόσωπα και όχι σωματεία και ότι μια καταδίκη δεν θα έχει κανένα αντίκτυπο εις βάρος του Παναθηναϊκού". Ο Γιαννακόπουλος αθωώθηκε απ' την πρώτη δίκη. Οι άλλοι 3 ( Μαντζαβελάκης , Αγγελόπουλος, Παπαντωνίου ) αθωώθηκαν στο εφετείο. Άρα όχι μόνο δεν έχουμε καταδίκη του ΠΑΟ , αλλά ούτε των παραγόντων του. Η δικαιοσύνη μίλησε. Στο εφετείο αθωώθηκε και ο Νικολούδης και καταδικάστηκαν εκ νέου οι Ροκίδης και Χαλιαμπάλιας. Άρα το δικαστήριο λέει πως η υπόθεση στήθηκε ουσιαστικά από 2 παίκτες. Και αν πιστέψουμε και την κα Ροκίδη, έβαλε και το χεράκι του ο ΗΡΑ. Εξάλλου μην ξεχνάμε πως το 1980 ( ημιτελικό κυπέλλου πάλι, ΗΡΑ-ΠΑΟΚ ) ο ΗΡΑ έπεσε για δωροδοκία !

    - Η ΔΑΕ έκρινε "με ψήφους 3 έναντι 2 ότι δεν πιθανολογείται απόπειρα δωροδοκίας". Μένω στο "πιθανολογείται" . Η ΕΠΟ λοιπόν θα έκρινε με αυτή την ψηφοφορία αν ο ΠΑΟ θα έπεφτε στην Β΄Εθνική ή θα ψήφιζαν για το αν υπήρχε πιθανότητα δωροδοκίας ( επαναλαμβάνω "πιθανότητα" δωροδοκίας ) και συνεπώς θα είχαμε και άλλες διεργασίες ; Είναι σημαντικό αυτό, γιατί αν ακολουθούσαν και άλλες διαδικασίες που θα αποφάσιζαν αυτές την τύχη του ΠΑΟ, τότε κανένας "Ανδριανόπουλος δεν έσωσε τον ΠΑΟ απ' την Β΄Εθνική". Ούτε καν η Διοικητική Ανακριτική Επιτροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. - Από τα δικαστήρια δεν υπήρξε ποτέ καταδίκη του ΠΑΟ ως ομάδα. Ο εισαγγελέας λέει "Τονίζω ότι η υπόθεσις αφορά πρόσωπα και όχι σωματεία και ότι μια καταδίκη δεν θα έχει κανένα αντίκτυπο εις βάρος του Παναθηναϊκού". Ο Γιαννακόπουλος αθωώθηκε απ' την πρώτη δίκη. Οι άλλοι 3 ( Μαντζαβελάκης , Αγγελόπουλος, Παπαντωνίου ) αθωώθηκαν στο εφετείο. Άρα όχι μόνο δεν έχουμε καταδίκη του ΠΑΟ , αλλά ούτε των παραγόντων του. Η δικαιοσύνη μίλησε. Στο εφετείο αθωώθηκε και ο Νικολούδης και καταδικάστηκαν εκ νέου οι Ροκίδης και Χαλιαμπάλιας. Άρα το δικαστήριο λέει πως η υπόθεση στήθηκε ουσιαστικά από 2 παίκτες. Και αν πιστέψουμε και την κα Ροκίδη, έβαλε και το χεράκι του ο ΗΡΑ. Εξάλλου μην ξεχνάμε πως το 1980 ( ημιτελικό κυπέλλου πάλι, ΗΡΑ-ΠΑΟΚ ) ο ΗΡΑ έπεσε για δωροδοκία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. - Η ΔΑΕ έκρινε "με ψήφους 3 έναντι 2 ότι δεν πιθανολογείται απόπειρα δωροδοκίας". Μένω στο "πιθανολογείται" . Η ΕΠΟ λοιπόν θα έκρινε με αυτή την ψηφοφορία αν ο ΠΑΟ θα έπεφτε στην Β΄Εθνική ή θα ψήφιζαν για το αν υπήρχε πιθανότητα δωροδοκίας ( επαναλαμβάνω "πιθανότητα" δωροδοκίας ) και συνεπώς θα είχαμε και άλλες διεργασίες ; Είναι σημαντικό αυτό, γιατί αν ακολουθούσαν και άλλες διαδικασίες που θα αποφάσιζαν αυτές την τύχη του ΠΑΟ, τότε κανένας "Ανδριανόπουλος δεν έσωσε τον ΠΑΟ απ' την Β΄Εθνική". Ούτε καν η Διοικητική Ανακριτική Επιτροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου