Η 4άρα στην μπουγάτσα

Να τιμωρηθούν οι παίχτες που βιαιοπραγούν κατά οπαδών...

Έχουν ξεσαλώσει οι γαύροι στα σόσιαλ ζητώντας την τιμωρία των παιχτών της Φενέρ, οι οποίοι βλέποντας ενα πλήθος αγριεμένων οπαδών να έχουν εισβάλει και να κινούνται απειλητικά εναντίον τους, προστάτεψαν τους εαυτούς τους.


Απορίας άξιον πως έχουν ήδη ξεχάσει το χτύπημα Μπρους Λι που έκανε ο νικοπολίδης σε οπαδό της μπουγάτσας.  Ακόμα πιο παράξενο είναι οτι έχουν ξεχάσει τα γεγονότα στον αγώνα Ιωνικός - γαύρος, στις 23 Νοεμβρίου του 1997.

Σε έναν ακόμα αγώνα - παρωδία της πρώτης παράγκας όπως μας πληροφορεί με κάθε ευκαιρία ο αντιπρόεδρος του γαύρου, ο διαιτητής Παπαχίντζιος και τα τσιράκια που είχε για επόπτες έδωσαν ρεσιτάλ. Στο πρώτο ημίχρονο ακύρωσαν κανονικό γκολ του Αντριόλι ως οφσάιτ, ενώ ο παίχτης του Ιωνικού καλυπτόταν από τρεις (3) παίχτες του γαύρου.
 

Στο δεύτερο ημίχρονο με το σκορ ακόμα στο 0-0, άφησαν τον αλεξανδρή από θέση οφσαιτ να σουτάρει, αλλά ευτυχώς η μπάλα κατέληξε άουτ. Το καλύτερο φυσικά το κράτησαν για το τέλος, καθώς στο 87ο λεπτό ο Κλάεβιτς του Ιωνικού προσπαθεί να απομακρύνει την μπάλα, όμως ο καραπιάλης με το χέρι παίρνει την κατοχή (με την φορά των 2 σωμάτων είναι απλά αδύνατον ο καραπιάλης να βρει την μπάλα με το σώμα, παρά μόνο με το χέρι), δεν αφήνει την μπάλα να απομακρυνθεί, τροφοδοτεί τον σέρβο με τα 60 γκολ από πέναλτυ, ο οποίος σεντράρει και ο ίβιτς θα γραψει το 0-1. 


Λογικό επόμενο μετά (και) από αυτή την σφαγή, να «γυρίσει» το μάτι στους οπαδούς. 

Σχόλια

  1. Στο πρώτο ημίχρονο μας έπνιξε καθαρό πέναλτυ άλλα άμα είναι να κάνεις προπαγάνδα δεν σε σταματάει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει κανένα πεναλτι μόνο στον ύπνο σας, πέναλτι υπήρχε στον παλασιος στο γαμησι στο εξωχικο 1-3 αλλά το έπνιξαν βαρ και διαιτητής όπως και το χέρι ναβαρο που πήγες να βάλεις γκολ

      Διαγραφή
    2. Έγινε ένα πεντακάθαρο στο πρώτο ημίχρονο

      Διαγραφή
    3. Οπως έγινε και στον Παλάσιος απο τον καρμο και δεν δώθηκε και κόκκινη με τις τάπες σε Ναβάρο πάλι δεν δώθηκε.τοτε με ιωνικό ακύρωσε καθαρό γκολ ιωνικού και το γκολ σου προηγήθηκε με χέρι αλεξανδρη

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου