Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Δύσκολη έδρα (αναλόγως ... αντιπάλου)

O Πανσερραϊκός στην 1ο γύρο ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες που αντιμετωπίσαμε στην Λεωφόρο. Δεν κλείστηκε ποτέ πίσω, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο ακόμα και με 10 παίχτες και το τελικό 5-0 (Σπόραρ 2, Μαντσίνι, Τσέριν) την αδικεί. Ήταν η εποχή που ο Παναθηναϊκός μοίραζε 5άρες (Σέρρες, Ατρόμητος, Παναιτωλικός) στις «μικρές» ομάδες και δεν δεινοπαθούσε.

Ο Πανσερραϊκός από την άλλη, διόρθωσε γρήγορα τις ανορθογραφίες και έφτασε στην 8η θέση. Στην έδρα του είναι άλλη ομάδα, αφού δυσκόλεψε αφάνταστα την χάρτινη (2-2), έβαλε δύσκολα στον γαύρο όπου έκανε την μοναδική του ήττα εντός έδρας (0-1) με πέναλτυ στο 65 και ισοφάρισε τον αρούλη στις καθυστερήσεις (1-1).

Μόνη παραφωνία στο Κύπελλο όπου αποκλείστηκε από τον Παοκ δεχόμενος 4 εντός έδρας και συνολικά ... 9 γκολ σε 2 αγώνες!!! Έφαγε και 5 γκολ από τον Παοκ στην Τ(ρ)ούμπα τον Νοέμβρη την εποχή που ο Παοκ δεν ήταν καλός και ήταν στο -5 από τον Παναθηναϊκό, συνολικά 14 γκολ σε 3 αγώνες (!). 

Σήμερα θα έχει ενδιαφέρον αν θα δούμε τον Πανσερραϊκό που «τσάκιζε» σίδερα με τον γαύρο, τον άρη και την χάρτινη, την ομάδα που έπαιξε μπαλάρα και δεν κλείστηκε πίσω με μας και με την χάρτινη στο προποτζίδικο, ή τον Πανσερραϊκό που έφαγε 14 από τον Παοκ σε 3 αγώνες.

Σχόλια