Η 4άρα στην μπουγάτσα

Θα συνεχίστε ακόμα να μετράτε βολές;

Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει είναι ο φόβος των γαύρων. Ψάχνουν απεγνωσμένα κάθε πιθανό και απίθανο στατιστικό, ή περιμένουν στη γωνία για ένα λάθος ενός παίκτη, για έναν τραυματισμό, για να πιαστούν από κάπου και να νιώσουν καλύτερα. Απόλαυση. Τρανό παράδειγμα για φέτος, οι βολές.

Θυμήθηκαν φέτος οτι ο Παναθηναϊκός κερδίζει βολές στην Euroleague και τι σκάνδαλο είναι αυτό και ο Μποντιρόγκα «σπρώχνει τον βάζελο». Και αυτό γιατί στην αρχή της διοργάνωσης, το τριφύλλι ήταν πρώτο στην κατηγορία κερδισμένων βολών. Φυσικά στην συνέχεια τη διοργάνωσης ο Παναθναϊκός βρέθηκε στην 3η θέση της στατιστικής αυτής κατηγορίας, αλλά ουδέποτε τους απασχόλησε η αλήθεια και το άθλημα αυτό καθεαυτό.

Απόδειξη αυτών, οτι πέρυσι ο Παναθηναϊκός κέρδισε περισσότερες βολές (21,5 μέσο όρο) από φέτος (19.8 μέσο όρο) δηλαδή σχεδόν δύο (2) περισσότερες ανά αγώνα, αλλά πέρυσι η ομάδα που έφτασε στον τελικό δεν ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ποτέ με τις βολές μιας ομάδας κάτω από την 10άδα.

Τώρα που είναι 5οι (ή 6οι), τους πονάει που ο Παναθηναϊκός είναι 2ος. Τόσο απλά. Ούτε οι βολές τους νοιάζουν, ούτε τιποτα. Εξάλλου είναι η ομάδα με τις περισσότερες βολές στην ιστορία της διοργάνωσης!!!

Τους ενοχλεί δηλαδή οτι ο Παναθηναϊκός φέτος κερδίζει ... λιγότερες βολές σαν μέσο όρο (20.0), απ΄ότι αυτοί σε όλη την ιστορία της διοργάνωσης (21.3), αλλά πέρυσι που κέρδιζε περισσότερες (21.5) από αυτούς, δεν μίλαγαν!!! Κόμπλεξ αμέτρητο, που δεν θα σβήσει ποτέ.

Σχόλια

  1. Πάντως από τα μπόλικα άρθρα σου που έχω δει μάλλον εσύ βγάζεις κόμπλεξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός έχει κόμπλεξ φαίνεται ερυθρόσβερκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου