Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Αποχώρηση λόγω ... δεσμών αίματος.

 Τι σχέση το μακρυνό 1950 με το 2019, με τους «πρωταθλητές του στόλου» και ένα αεροπλανοφόρο?

                                                                

Το 1950 το πρωτάθλημα μπάσκετ στην τελική φάση είχε τον Παναθηναικό, τον Πανελλήνιο, την Χανθ, τον Σπόρτινγκ, την Πάτρα. Α και την ομάδα του επινείου της Αθήνας. Η οποία έχασε στην πρεμιέρα.

(23-7-50)

Και τελείωσε με τον συνηθισμένο τρόπο. Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής. ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΣ. Για την δεύτερη θέση θα δινόταν αγώνας διαβάθμισης μεταξύ των ακατανόμαστων και του Σπόρτινγκ.

(29-7-50)

Όμως... Τι είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ από το να βγεις ΔΕΥΤΕΡΟΣ στο πρωτάθλημα? Μα φυσικά να βγεις πρώτος, θα απαντήσετε. ΛΑΘΟΣΣημαντικότερο είναι να παίξεις με ΝΑΥΤΕΣ από κάποιο αεροπλανοφόρο. Το Uss Midway στην συγκεκριμένη περίπτωση. Μιλάμε για την ομάδα των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟΛΟΥ. Του αμερικάνικου στόλου. Οι ναυτάρες του Midway είναι πρωταθλητές καθώς στο πρωτάθλημα πολεμικών πλοίων (του στόλου δλδ) έχουν νικήσει τα άλλα μεγαθήρια Uss Leyte, Missouri, Phιllipine Sea, Manchester.

(2-8-50)

(3-8-50)

Είναι τόσο σημαντικό αυτό το φιλικό, που ο γαύρος «γράφει» τον ΣΕΓΑΣ (δεν του έδωσε άδεια) και ΑΠΟΧΩΡΕΙ για να παίξει με αμερικάνους ναύτες, ο καλύτερος εξ αυτών να λέγεται και Γουίλκινς! Ο οποίος ητο «ασυλληπτος παιχτης». Πρεπει να εχεις ισχυρους δεσμούς με την αντίπαλη ομάδα, η κίνητρο για να το κάνεις αυτό. 

(3-8-1950)

(8-8-50)

Μάλιστα στην σελίδα του πρωταθλήματος 1949-50 στην wikipedia, αναγράφεται οτι ο γαύρος ΔΕΝ έδωσε αώνα κατάταξης με τον Πανελλήνιο (αρνήθηκε), αλλά αποκρύπεται ο λόγος!!! Οι δεσμοί αίματος, είναι σημαντικότεροι από μία θέση σε ένα πρωτάθλημα. Θα αναρωτιέστε τι ποινή είχε στην επόμενη τελική φάση ο γαύρος.... Χαχαχαχαχα 😆😅😁😂😃😄. Καμία.

Uss Midway Museum (CV-41) παροπλισμένο πλεον, λειτουργει ως μουσείο. Φήμες λένε οτι υπάρχει η αναμνητικη πλακέτα από του τουρνουά του 1950 με την ομάδα του επινειου της Αθήνας. Άρρηκτοι δεσμοί συνδέουν την σχέση της χώρας αυτής με το γνωστό λιμάνι.


Εδώ λοιπόν έχουμε το παγκόσμιο φαινόμενο ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ, όχι για διαμαρτυρία αλλά ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΝΑΥΤΕΣ!

Σχόλια

  1. Μια χαρά λοιπόν τούς είχαμε φτιάξει στη Λεωφόρο το κορεο με τον ναύτη και την τρουμπιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λες τωρα; εβαλαν λαβαρο;🇺🇲
    🤣🤣🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου