Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Πλυντηρέξ για κάθε χρήση...

Aφού το αρχικό «υμνολόγιο» και οι «διθύραμβοι» δεν έπιασαν, τώρα η νέα γραμμή είναι οτι δώσαμε και 15 εκατομύρια για μεταγραφές επί Τερίμ, όταν οι 4 από τους 5 νέους παίχτες είναι δανεικοί και ελεύθεροι. Και να μην φωνάζουμε κιόλας. 8 εκατομύρια δώσαμε από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα, αλλά στην πραγματικότητα είναι 15. Που μόνο από την Ευρώπη πήραμε 10εκ χωρίς καν να υπολογίσουμε τα υπόλοιπα έσοδα από ένα σωρό πηγές. Γίναμε και λογιστές πάλι.

ΥΓ. Κανείς δεν αποκαλεί «ταβερνιάρη» τον Τερίμ. Εσείς θα το κάνετε, που τον λιβανίζετε. Όταν παίζουμε ορθολογικά και κάνει σωστές κινήσεις, έχει την αξία που του αναλογεί. Όταν δεν του «βγαίνει» η 11αδα, οι επιλογές βασικών είναι ... περίεργες και η ομάδα έχει 9 «καμμένους» με θλάσεις, επίσης έχει την κριτική που του αναλογεί. 

Το φετινό πρωτάθλημα, μας το έταξε ο Τερίμ χωρίς να ξέρει ΚΑΝ το ίδιο το υλικό του, τους αντιπάλους και την ίδια την Σούπερλίγκα. ΑΝ χαθεί ΔΕΝ θα φταίει ο Τερίμ, όπως δεν έφταιγε και ο Ιβάν πέρυσι καθώς και οι 2 πλέον ήταν στην κορυφή και την απώλεσαν, αλλά η επιλεκτική χρήση της δικαιοσύνης και η ΜΗ προστασία της ομάδας από φαινόμενα τύπου αεκ-παοκ 4-0, αεκ-οφη 3-0, αεκ-παο 2-2, γαυρος-αεκ 1-3 κλπ κλπ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΚΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ. Η απαίτηση εφαρμογής του 50-50 ΣΥΝΕΧΩΣ όμως και η εξάλειψη λυκοφιλιών, είναι το βασικό για να μην πάει στράφι η δουλειά του κάθε Γιοβάνοβιτς και του κάθε Τερίμ.

Για να βγαίνουν τα «πλυντήρια» από τόσο νωρίς πάντως, δεν το λες και θετικό σημάδι... Ίδωμεν.

Σχόλια