Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Χωρίς φρένα...

Χωρίς Σλούκα, Μπλατσερόφσκι, Παπαπέτρου, με ανέτοιμο και άποντο τον Βιλντόζα, ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του καλού πελάτη Μεσίνα και με κορυφαίους τους Γκριγκόνις, Χουάντσο και Λεσόρ κέρδισε εύκολα το γνωστό «νεκροταφείο παιχτών» της Αρμάνι.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον Παναγιώτη Καλαιτζάκη, ο οποίος βρήκε τα πατήματά του, απέκτησε ψυχολογία και πλέον δεν είναι ο παίχτης των 3 λεπτών όταν έχουμε 20π διαφορά, αλλά ένας σημαντικός παίχτης της ομάδας με μεγάλη προσφορά σε άμυνα και (ναι θα γραφτεί και αυτό!!!) επίθεση. 

Η ομάδα πλέον έχει βρει τον δρόμο της, με ελλείψεις - χωρίς ελλείψεις, παίζει ωραίο και σωστό μπάσκετ και οι επιτυχίες είναι θέμα χρόνου. Έργο Αταμάν όλα αυτά. Και πόσο διαφορετικά θα ήταν όλα, αν ήμασταν και λίγο τυχεροί στο πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Σχόλια

  1. Όλα τα λεφτά η πάσα τού Κωστακούμπο στο Μωραΐτη. Παρόλο που θα μπορούσε να καρφώσει την έδωσε στο συμπαίκτη του πού μπήκε για λίγα λεπτά για να σκοράρει και αυτός . Εστιάζω στο θέμα νοοτροπίας του παίκτη γιατί τέτοιους χρειαζόμαστε για να γίνει πάλι βασιλιάς ο ΠΑΟ στην ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου