Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Μιά ζωή, ψεύτες...

Θυμάστε το περσυνό «αφήγημα» της αεχ, που έλεγε οτι «δεν γίνεται με την 4η επίθεση του πρωταθλήματος να θες τίτλο». Η αεχ χτες αγωνίστηκε εναντίον της πρωταθλήτριας Βελγίου Άντβερπ, η οποία στην κανονική διάρκεια είχε τη 6η καλύτερη επίθεση με 59 γκολ. Περισσότερα γκολ πέτυχαν οι Μπρυζ (61), Βέστερλο (61), Γάνδη (64), Ουνιόν (70) και Γκενκ (78). 


Ακολούθησε η διαδικασία των πλει οφ όπου εκεί σε 6 αγώνες, η Άντβερπ πέτυχε άλλα 10 και έφτασε τα 69. Παρέμεινε με την 6η καλύτερη επίθεση, καθώς η Μπρυζ πετυχε επίσης 10 κ εφτασε τα 71, η Βέστερλο 10 και έφτασε τα 71, η Γάνδη 17 και έφτασε τα 81, η Ουνιόν 8 και έφτασε τα 78 και η Γκενκ 10 και έφτασε τα 88.

Θα αναρωτηθείτε τότε, ΠΩΣ πήρε το πρωτάθλημα... Μα φυσικά από την άμυνα της. Δέχτηκε μόλις 26 γκολ στην κανονική περίοδο, κράτησε ανέπαφη την εστία της σε 13 αγώνες, ενώ η αμέσως επόμενη (Μπρυζ) δέχτηκε 36. Στα πλέι οφ δέχτηκε άλλα 8 φτάνοντας τα 34. Η δε Μπρυζ δέχτηκε 12.

Για ποιό λόγο επέλεξαν αυτή την προπαγάνδα οι Πινόκιο, όταν στο πρωτάθλημα του 2017-18 που κατέκτησαν είχαν αυτοί την 3η καλύτερη επίθεση (50 γκολ, έναντι 59 του μπαοκ και 63 του γαύρου) παραμένει μυστήριο 😂!!! Το πρωτάθλημα τότε, το κατέκτησαν λόγω άμυνας (παθητικό 12 γκολ) και έχοντας ανεπαφη την εστία τους για 15 αγώνες.

Σχόλια

  1. Ο ορισμός το φυσάω και δεν κρυώνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σεξι τουρκαλες εντάξει δεν σας είπανε και τίποτα απλά πήρατε το δεύτερο πρωτάθλημα χάρη στην επο και στις ενώσεις που έχετε. floriginal μια ζωη

      Διαγραφή
  2. Μάλλον το σανό που πουλάς , το καταναλώνεις πρώτα και μπράβο σου.
    Στη προσπάθειά σου να μας πεισεις, ξέχασες να μας πεις το εξής:
    Οι δύο ομάδες είχαν τις καλύτερες άμυνες με ένα γκολ διαφορά. (Βέβαια η ΑΕΚ έχει δεχτεί πιο πολλά γκολ από πέναλντι αλλά αυτό δεν το λες για να μην χαλάσει η προπαγάνδα). οι δύο ομάδες είχαν διαφορά στο επιθετικό κομμάτι... 22 γκολ! Και στη διαφορά επίθεσης/ άμυνας... 21!
    Μην αναφέρω πόσοι παίκτες είχαν 7+γκολ (χωρίς καν πέναλντι) ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάτε εσείς για προπαγάνδα η ντροπή της προσφυγιας ρε σιχαμένα τουρκακια που λέγατε ότι θα δώσει το ματς ο γαυρος και τελικά χάρη σε αυτούς το πήρατε και τους λέτε και ευχαριστώ όπως το 1993 μόνοι σας δεν μπορειται βάζετε τους άλλους πάντα. Πες μας για τα τσίπουρα στον Βόλο για το ματς τίτλου με αρη που ο Πάλμα είχε γαστρεντεριτιδα και καλά και ο νταμπο πειθαρχικό παράπτωμα πριν το ματς.,πες μας για το πως έπαιζε ο παοκ με εσένα που ήρθε για τουρισμό τον κάργα καλέσατε στην φιέστα, πες για το οφη αεκ 1 εβδομάδα πριν το ματς που ο πρόεδρος οφη ηταν στην οπαπ αρένα μαζί με τον πρόεδρο σου πες για νταμπανοβιτς μάσα ντιαζ Σιδηρόπουλο και διαμαντοπουλο με τους μεθυσμένους διαιτητές πες μας για την μεζούρα πως είδατε την απόκλιση 2 εκατοστών με γυμνό μάτι οικοδόμοι είστε.,πες τι ρόλο έχει στην αεκ2014 ο Γιάννης Παπαδόπουλος και τελευταίο πόσες κόκκινες πήρες να γελάσουμε λίγο με το σκληρό παιχνίδι που έπαιζες όλη την χρονια αντε με τις ψευτιες σας

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου