Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Τύχη και ικανότητα...

Τι είδαμε αυτή την εβδομάδα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Τον γαύρο με γκολ στο 96 και παίζοντας με παίχτη παραπάνω με κάποια Γκενκ, με μοναδική επιτυχία τα τελευταία 30 χρόνια μία παρουσία στους 8 του Europa (2017): Ικανότητα είπαν οι αντίπαλοι οπαδοί.

Την αεχ με γκολ στο 93 και στο 99 με καποια Δυναμό, με μοναδική επιτυχία τα τελευταία 30 χρόνια μία παρουσία στους 8 του Europa (2021): Ικανότητα είπαν οι αντίπαλοι οπαδοί.

Τον Παναθηναϊκό με γκολ στο 98 με την Μαρσειγ που τα τελευταία 30 χρόνια ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης (1993), στους 8 του Champions League (2012), στον τελικό Europa (2018) και στον ημιτελικό Conference (2022): Τύχη είπαν οι αντίπαλοι οπαδοί.

Διάβασα πολλούς αεκτζήδες σε σχόλια να λένε τον Παναθηναϊκό τυχερό. Διάβασα ακόμα περισσότερους γαύρους να λένε τον Παναθηναϊκό τυχερό. Δεν θυμάμαι ΚΑΝΕΝΑΝ αεκτζή να λέει τον γαύρο τυχερό. Δεν θυμάμαι ΚΑΝΈΝΑΝ γαύρο να λέει την αεχ τυχερή. Σύμπτωση μάλλον. Εδώ και δεκαετίες. Εν τω μεταξύ ο Παναθηναϊκός εδώ και 65 σχεδόν χρόνια ευρωπαϊκών διοργανώσεων έχει τις περισσότερες προκρίσεις (54) και τις περισσότερες παρουσίες σε προημιτελική φάση (4), σε ημιτελική φάση (2) και σε τελική φάση (1) από αυτές τις ομάδες, αλλά ήταν λόγω ... τύχης όπως φαίνεται!





Σχόλια