Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Θα συνεχιστεί και στους τελικούς, η κωμωδία;

Ακόμα και αν η ομάδα είναι κακή, αδούλευτη, με παίχτες χωρίς μπασκετικό IQ, ακόμα και αν έχει παίχτες που είναι ικανοί να χάσουν κάρφωμα κάτω από το καλάθι ή να φοβούνται και την σκιά τους, η να μην έχουν ταλέντο, αυτό ΑΠΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ από το να καθορίζει (όπως παλιά) η διαιτησία τον νικητή. Και το πλεονέκτημα έδρας και τον πρωταθλητή.

Και στους 2 αγώνες με τον γαύρο για το πρωτάθλημα η νίκη κρίθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο, με τα πεντακάθαρα φάουλ να μην δίνονται.

Σχόλια

  1. Το κακό είναι ότι χάνουμε και στην Ευρώπη , όχι μόνο στην Ελλάδα. Επίσης στα ματς που κρίνονται τίτλοι ο Θρήνος μας κερδίζει εύκολα. Κακά τα ψέματα. Ο οσφπ έχει καλύτερη ομάδα. Οι Έλληνες παίκτες του είναι αυτή την στιγμή καλύτεροι και πιο έμπειροι απ' τους δικούς μας . Στους ξένους μας εμείς ατυχήσαμε , ενώ αυτοί κατάφεραν να τους εντάξουν στο σύνολο και να φτιάξουν μια πολύ δεμένη ομάδα. Το ότι αυτοί είναι πρώτοι στην Ευρωλίγδα και εμείς τρίτοι απ' το τέλος τα λέει όλα.
    Δυστυχώς περνάμε περίοδο παρακμής. Τους νικούσαμε για +36 νίκες στα επίσημα παιχνίδια ( +52 μαζί με τα φιλικά ) και μας τρέχουν ένα σερί 0 -12 που ως το τέλος της χρονιάς μπορεί να γίνει και 0 -16. Ας ελπίσουμε να εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι και ανταγωνιστικότεροι του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου