Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Σημεία των καιρών...

Είναι ωραίο να βρίσκεσαι ως καλεσμένος (άμεσα ή έμμεσα δεν έχει σημασία), σε εκδηλώσεις του Παναθηναϊκού. Πόσο μάλλον σε εκδηλώσεις παλιαμάχων όπου θα δεις παλιές δόξες του Συλλόγου. Η χθεσινή εκδήλωση ήταν μία από αυτές. Με μία ιδιαιτερότητα. Οι πολιτικοί, ήταν περισσότεροι από αυτούς που βραβεύτηκαν.

Δήμαρχοι, περιφερειάρχες, υπουργοί, δικηγόροι, σύμβουλοι, πολιτικοί γενικώς, άσχετοι με τον Παναθηναϊκό, άλλοι βαμένοι ερυθρόλευκοι, άλλοι με διαρκείας στο λυόμενο, άλλοι που μόλις λίγες μέρες πριν αμφισβητούσαν την ίδια την Λεωφόρο, όλοι αυτοί μαζί βράβευαν προσωπικότητες της  ζωντανής ιστορία του Συλλόγου μας. Όλοι με την ίδια ατζέντα στην θεματολογία τους και τον Παναθηναϊκό, κάπου ξεχασμένο στο τέλος. 

Ευτυχώς υπήρξαν κάποιοι παλαίμαχοι όλων των αθλημάτων, παλαιοί αθλητές του ποδοσφαιρικού  Απόλλωνα και της μπασκετικής  Αεκ που έκαναν την εκδήλωση να θυμίζει ... αθλητισμό. Υπήρξαν και ηχηρές ... απουσίες, αλλά δεν θα ασχοληθούμε με αυτές.

ΥΓ. Ο υπουργός τσιρίδας και παράκρουσης μας έδωσε μία πολύ ωραία πληροφορία. Ευτυχώς μιλάει τόσο, μα τόσο πολύ, που του ξεφεύγουν και αλήθειες ενίοτε!

Σχόλια

  1. Μηπως ετσι που καταντησαμε σαν οπαδοι αυτοι μας αρμοζουν ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανοιγεις μεγαλο θεμα, αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση μπορεις να φερεις πχ ενα σωρο Παναθηναικους πολιτικους, ακομα καλυτερα Παναθηναικους αθλητες που να ηταν πολιτικοι εστω για λιγο, οχι αυτο το σκυλολοι, που ηρθαν, εβγαλαν φωτο, ειπαν την γνωστη αρλουμπα και εξαφανιστηκαν σαν σιφουνες.

      Διαγραφή
  2. το τσιριδα το εποιασε κριση ειλικρινειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειπε και κατι αγνωστο. Απλα το κρατανε κρυφο. Και αισιως φτασαμε στον Φεβρουαριο του 23 χωρις να εχει γινει κατι, που αν τα λεγαμε αυτα το 2019 με το Παο Αλαιβ (ολα ετοιμα, μονο το ομορο οικοπεδο ελειπε για μπασκετ), η το 2020 στην περιφημη συνεντευξη που «τα λεφτα ηταν στο τραπεζι και το 2023 θα μεταδιδανε απο τον Βοτανικο» θα μας ελεγαν προδοτες, εχθρους, σουφλατζηδες, ενω απλα βλεπαμε την πραγματικοτητα.

      Διαγραφή
  3. αναγκαστηκε να πει αληθειες γιατι καποιοι του σφυριξαν οτι καποια προβατα που δεν ειναι και τοσο αφελη και δε καταπινουν αμασητο το σανο που τους ταιζουν σκαλιζουν ηδη το κεφαλαιο που λεγεται ευρωπαικη επιτροπη ανταγωνισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου