Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Ποιές αποφάσεις διόρθωσε το VAR, που δόθηκαν αρχικά εις βάρος του Παο.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το τι είδαμε με το ΒΑΡ στις 31 πρώτες αγωνιστικές και τι σφύριξαν εξ αρχής - χωρίς τη συμβολή του - οι διαιτητές.

Η μπουνιά στον Σπόραρ στην τ(ρ)ούμπα δόθηκε άουτ, η βουτιά του παοκ δόθηκε πέναλτι, το offside του Σιμάνσκι με την αεκ στην Λεωφόρο δόθηκε πέναλτι, το πέναλτι με τον Αστέρα δόθηκε επιθετικό φάουλ, το πέναλτυ με τον γαύρο δόθηκε φάουλ εκτός περιοχής, το πέναλτυ με τον Πας δόθηκε κόρνερ, το γκολ του οσφπ στο τηγανι μέτρησε αρχικά, το πέναλτυ με τον Ατρόμητο στον Ιωαννίδη  ΔΕΝ δόθηκε αρχικά, το επιθετικό φάουλ του Αραούχο στον Παλάσιος δίνεται πέναλτυ αρχικά, το πέναλτυ το πέναλτυ του Ιωαννίδη με τον παοκ στα πλει οφ δόθηκε αρχικά οφσαιτ - ενώ το πέναλτυ υπέρ του παοκ στον ίδιο αγώνα δόθηκε αρχικά ως πέναλτυ και διορθώθηκε ως οφσάιτ. 

Αυτές ήταν οι αποφάσεις των διαιτητών χωρίς βάρ, που σημαίνει ότι θα είχαμε αλλοίωση αποτελεσμάτων. Και -14 βαθμοί. Δηλαδή ... πίσω από Οσφπ Παοκ και Αεκ, όπως γινόταν παλιότερα. Με -14 ήταν αδύνατον να είμαστε στην κορυφή, ή όταν ήμασταν «πέφταμε» την επόμενη αγωνιστική. Καταλάβατε γιατί σκούζουν? ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, είναι ΠΡΩΤΟΣ αυτή την στιγμή.

Πάντως και άλλες φορές το ΒΑΡ χρησιμοποιήθηκε σε πιο «καθαρές φάσεις, αλλά αν οι άνθρωποι που το χειρίζονται και ο διαιτητής είναι ΝΤΟΥ-ΒΑΡ, δεν έχει νόημα.


 

Σχόλια

  1. Mη το λες αυτο γιατι θα μετανοιωσεις Το βαρ φτιαχθηκε για να νομιμοποιει τους καριοληδες Για την ωρα μας βολευει οταν ομως αλλαξουν τα κοζα τι θα λες????
    ΥΓ Το βαρ το χειριζονται πασιγνωστα λαμογια κι'αυτα αποφασιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι συμφωνω. Αυτο εγραψα εξαλλου, οτι η τεχνολογια σου δινει αναλυτικα την φαση. ΑΝ ο ρεφ κ ο βαριστας ειναι κυριοι, θα την αξιολογησουν σωστα. Αν οχι, θα εχουμε οτι προπερσυ στο τηγανι. Δυο πεναλτυ γαργαρα.

      Διαγραφή
  2. Που καταντησαμε. Πιο γαύροι και απ'τους γαύρους παίρνουμε πετσινα πέναλτι για να μείνουμε στη κορυφή και το χαιρόμαστε και από πάνω.
    Κρίμα για τον κόσμο του Παναθηναϊκού που χάλασε εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος, εσύ είσαι είτε διορισμένος χάρτινος μαϊμουδοπρωταθλητής επί 30 χρόνια, είτε νεόκοπος δικέφαλος γαύρος, που πανηγυρίζει από χτες το πέτσινο πέναλτι και την κόκκινη γαργάρα στον Σιμάνσκι, που μετά θα είχε γράψει τρίμπαλο και τώρα θα τσακωνόσουνα με τα αδέρφια σου τους ορίτζιναλ γαύρους για τη δεύτερη θέση. Φέρε και τον Νταμπάνοβιτς την Κυριακή να σε σώσει πάλι από το γλέντι.

      Διαγραφή
  3. prasine tomare θα θελα τα φωτα σου μπορουν να ξεκινησουν δημοπρατηση ενω ακομη η ευρωπαικη επιτροπη ανταγωνισμου δεν εχει βγαλει ακομη αποφαση σχετικα με τη χρηματοδοτηση του γηπεδου ενω εχουν και καμοια 60αρια οικοπεδα ακομη σε εκρεμοτητΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nai φυσικα μπορουν να ξεκινησουν δημοπρατηση. Απλα οσο δεν υπαρχουν λεφτα, δεν γινεται γηπεδο. Οσες δημοπρατησεις και αν γινουν.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου