Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Νέμεσις

Μία μέτρια ομάδα με 50-50 διαιτησία και χωρίς καλούς παίχτες, έφαγε 4 γκολ από μία Μακάμπι η οποία έκανε πλάκα και στους 2 αγώνες καθώς πέτυχε 5 εύκολα γκολ και έχασε κλασικές ευκαιρίες για άλλα τόσα. Η κλασική σε 3 γραμμές αποτύπωση του γαύρου στον θεσμό του Champions League, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.


Πάνε τα «αφηγήματα» για την καλύτερη ομάδα στην ευρώπη, τους βαθμούς που δίνει (χωρίς τα δώρα των ομίλων του Champions League), την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, τα «42 εμείς» και όλα τα άλλα γλοιώδη επιχειρήματα, πέφτουν σαν τραπουλόχαρτα εδώ και χρόνια. 2η σερί χρονιά εκτός ομίλων από μία Λουντογκόρετς και μία Μακάμπι. Mακαρι να ξυπνησουν ως οπαδοι και να «απαιτησουν» και αυτοι καλυτερη ομαδα και καλυτερο ποδοσφαιρο γενικα στην Ελλαδα. Αλλα αν φυγει ο τσοπανης, ξερουν που θα καταληξουν, οποτε... Μονοδρομος.

Σχόλια

  1. Ελπίζω να τρολάρεις. Να απαιτήσουν; Ποιοί; Αυτοί που διέλυσαν το ποδόσφαιρο στην ελλάδα; Αυτοί που τσεπώνανε 25 χρόνια τα φράγκα του τσουλού κι όλοι οι άλλοι "να πα να.."; Απ τα 46-47 πόσα έχουν τα μισά θα πρεπε να χουν αφαιρεθεί αν υπήρχε δικαιοσύνη στυλ ιταλίας και το ξέρεις. Για τα εγκλήματα της τρούμπας την πληρώσανε όλοι, μικροί και μεγάλοι, μεγάλοι σύλλογοι όπως εμείς αποκαθηλώθηκαν, μικρότερα σωματεία διαλύθηκαν τελείως κι άλλα παλεύουν έχοντας αλλάξει 2-3 αφμ κ.ο.κ..μιλάμε για γενοκτονία κανονική και μου λες κιόλας να απαιτήσουν; να αφανιστούν πρέπει και να σβήσουν απ το χάρτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου