Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Αν ο οσφπ είχε την αντίστοιχη «Λεωφόρο» και τέτοια έγγραφα ...

Όταν οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις δεν προέρχονται από «σκονάκι», τότε συνελεύσεις σαν την σημερινή θα αποκαλύπτουν όλο και περισσότερο το πόσο έωλο έιναι το όλο εγχείρημα της ΔΑ. Καμία συγκεκριμένη απάντηση δεν δόθηκε, στις σωστές ερωτήσεις. Αμηχανία, θολές απαντήσεις και καμία διαβεβαίωση για το οτιδήποτε. Κρίμα...

Κρίμα, ειδικά όταν παρουσιάζονται ντοκουμέντα σαν το χτεσινό και εμείς αντί να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και να ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ, συμβιβαζόμαστε με ξεροκόμματα που πετάνε. Τι θα γινόταν άραγε αν ο «αιώνιος» αντίπαλος, είχε μία αντίστοιχη «Λεωφόρο» να διεκδικήσει, με τα αντίστοιχα αιτήματα που έχουμε εμείς? 

Πιστεύει κανείς οτι θα  έφευγε για παράδειγμα από το Καραϊσκάκη για ένα νέο γήπεδο στο μαγευτικό ... Πέραμα? Η μήπως ΟΛΟΙ θα «βοηθούσαν» ώστε να συνεχίσει να έχει την έδρα του στην αρχική της τοποθεσία και να κάνει νέο γήπεδο εκεί?

Αίφνης, θα είχαν βρεθεί έγγραφα ιδιοκτησίας (όπως αυτό που δημοσίευσε η σελίδα Και Χιλιάδες Τίτλοι και βρίσκεται εδώ) σε παλιά συρτάρια του συλλόγου, εγγόνια των Ανδριανόπουλων θα παρουσίαζαν βεβαιώσεις των τότε Δημάρχων οτι το γήπεδο ανήκει στον οσφπ, ένα κράνος του Καραϊσκάκη με τον έφηβο κ το λογότυπο Θ-Λ7 από το 1821 θα βρισκόταν ως δια μαγείας στην περιοχή, δημότες θα «έκλαιγαν» μην μετακομίσει το γήπεδο και χαθεί η αθλητική κληρονομιά της περιοχής, σχολεία θα «έφευγαν» με απόφαση του Υπουργού Παιδείας αφού θα είχε βρεθεί καλύτερη τοποθεσία για αυτά, οπαδοί θα διαδήλωναν και θα αλυσοδένονταν έξω από το παλιό γήπεδο μην τυχόν και «χαθεί», ο ΣΔ θα άλλαζε «κατά περίσταση» για να αυξηθεί η δόμηση και η χωρητικότητα, ο Δήμος θα παρουσίαζε στοιχεία που συμφωνούν με αυτά του οσφπ και παρουσιαζουν τον σύλλογο φιλάθλων ως μοναδικό ιδιοκτήτη. Τελικά, ο οσφπ θα έκανε νέο γήπεδο στην φυσική του έδρα. 

Α, εκεί το έκανε. 

Τα ίδια θα συνέβαιναν και για το γήπεδο της Αεκ, του Παοκ, του Άρη. Εμείς όμως ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε γήπεδο στην φυσική μας έδρα καθώς το απαγορεύει ο νόμος της ΔΑ. Και οι νόμοι ΔΕΝ αλλάζουν, ειδικά προς όφελος σωματείων. Αν είναι δυνατόν. Εξαιρούνται ο 4572/2018 που χαρίζει 29 στρέμματα Δημοσίου στον Παοκ, ο 4277/2014 που δίνει στην αεκ 4 στρέμματα άλσους για συμπλήρωση και ασφαλή λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, ο 4809/2021 που τροποποιήθηκε και αφορά το 15% των εσόδων για 15 έτη (θα γίνουν 49) και ο αρχικός νόμος της ΔΑ που έκανε τον Ελαιώνα περιοχή που μπορείς να χτίσεις. Σωστά;


 Αν πάμε στον Ελαιώνα, φροντίστε να πάμε ως Παναθηναϊκός και όχι ως ολυμπιακός Λιοσίων. Με αυτά που ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, που μας ΑΞΙΖΟΥΝ και που ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ. ΟΧΙ με ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΑ.

Σχόλια

  1. Η αξιολυπητη εικονα του μαλακατε με τα εριστικα γελακια τα ειπε ολα χθες. Ο Βρανοπουλος τουλαχιστον ηταν (οπως παντα) αξιοπρεπεστατος και ακουγε με προσοχη. Ο τακης, αυτη η αβουλη μαριονετα χαζογελαγε γραφοντας στο κινητο, οταν οι ερωτησεις επεφταν βροχη.

    Για να τελειωνουμε: αυτα που "διεκδικησαν" και καταφεραν να μας φερουν προς ψηφο ειναι παρα πολυ λιγα.

    Το δωρο του Γεωργιου Καλαφατη, η Λεωφορος μας, ηταν, ειναι και θα ειναι το καλυτερο φιλετο.
    Μεχρι να βρεθει αντιστοιχο οραμα, δηλαδη βουληση για ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ, ολα τα αλλα ειναι τριχες. Το αεκ εφτιαξε γηπεδο στο σπιτι του και ας περιμεναν 20 χρονια. Ας περιμενουμε οσο χρειαστει.

    Οποιαδηποτε λυση που περιλαμβανει γκρεμισμα της Λεωφορου ειναι νοσηρη, ειναι καταλληλη μονο για τα συμφεροντα κρατους-φουζου-τραπεζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως φιλε μου πολυ ,παρα πολυ φοβουμαι πως με την ΑΠΑΤΗ της επιστολικης ψηφου την
      πατησαμε τ'αποτελεσμα ειναι προδιαγεγραμμενο Επι 2 σχεδον χρονια (εγω φωναζα απο τον
      νοεμβριο του '20 ειναι καταγεγραμμενο) οι λοβοτομημενοι οπαδοι μας την παιζανε τρωγοντας
      τα φουμαρα που του σερβιριζαν τα καθε λογης λαμογια με πρωτοπορους τους Αρδ Οταν καταλαβουν τι εχει γινει θα ειναι αργα παρα πολυ αργα κι'ο Παναθηναικος θα εχει μπει σε τροχια Εθνικου,Φωστηρα,Αστερα κλπ με οπαδους τους κορμορανους και τους αρουραιους του Ελαιωνα Δινοντας το δικαιωμα στον νονο να ψοφησει χαμογελοντας που δικαιοθηκε στην
      απειλη του "εγω θα διαλυσω τον Παναθηναικο"

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου