Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Επιστροφή στην κανονικότητα

Επιστροφή στην κανονικότητα. Επιτέλους ευρωπαϊκή συμμετοχή ξανά για τις πράσινες «αμαζόνες» και πρόκριση στην επόμενη φάση.  

Μία κατάσταση στην οποία πρέπει να συνηθίσουν ξανά τα τμήματα του Συλλόγου, αλλά και οι οπαδοί. Ευρωπαϊκές συμμετοχές και προκρίσεις. Τα δύσκολα φαίνεται να είναι πίσω μας πλέον, ήδη το γυναικείο μπάσκετ προσπάθησε με ανώτερους αντιπάλους και στάθηκε καλά, το γυναικείο βόλλευ νίκησε και πέρασε στην επόμενη φάση και περιμένουμε το αντρικό τις επόμενες μέρες.

Τα καλά χρόνια, είχαμε μέχρι και 3 συμμετοχές σε Ευρωπαϊκούς τελικούς. Το 2008-09 τα 2 τμήμάτα πετοσφαίρισης (ανδρών - γυναικών) και το τμήμα μπάσκετ έφτσαν στον τελικό. Στις 15/3/2009 η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης θα φτάσει στο Φ4 του Challenge Cup Γυναικών (στο Jesi της Ιταλίας), θα νικήσει την Ισπανική Albacete (3-0) στον ημιτελικό, αλλά θα χάσει από την ανώτερη «οικοδέσποινα» Jesi (3-0), στον τελικό.


Βήμα - βήμα, χρόνο με τον χρόνο να φτάσουμε ξανά σε τέτοιες διακρίσεις και επιτυχίες. Μπράβο στην διοίκηση, στην ομάδα και φυσικά στους οπαδούς που βοήθησαν τα μέγιστα να ανατραπεί η διαφορά του 1ου (και κρισιμότατου) σετ και να βαφτεί πράσινο!

Σχόλια