Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Βάζει το χέρι στην τσέπη η ΠΑΕ!

Σημαντική πρωτοβουλία της ΠΑΕ (μία μέρα μετά την ανακοίνωση της Θ-13 που φωνάζει για τα χρονοδιαγράμματα) που βάζει το «χέρι στην τσέπη», αναλαμβάνοντας την χρηματοδότηση των προμελετών για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη. Με δύο υποσημειώσεις.

1) Είναι υποχρέωση της ΑΕΠ Ελαιώνα ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΑΕ, να πληρώσει τις μελέτες βάσει των παραρτημάτων του Μνημονίου.

2) Μήπως θα ήταν καλύτερα (αφού σκορπάμε λεφτά και μας περισσεύουν 600χιλ η κάπου εκεί κοντά) να δίναμε τις 550χιλ στον Βέμερ όταν έπρεπε και να παίζουμε στην Ευρώπη 3 χρόνια, να μην βυθιστούμε στην κατάταξη της Uefa, να μην έχουμε περιορισμούς σε μεταγραφές και να μην μας αφαιρεθούν βαθμοί από το Πρωτάθλημα?

Σχόλια

  1. Ε αδερφια παναθας εδω τις προάλλες έτυχε να διαβάσω ένα άρθρο από τους reds against the machine που λεγανε ότι ο ΠΑΟ έκλεψε το πρωτάθλημα του 1959-60 οπότε αν είναι ψαξτε αγώνες που αδικήθηκε ο ΠΑΟ και ευνοήθηκε η ΑΕΚ και κάντε ένα αρθρο για αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν υπαρχουν οι πηγες και τα γεγονοτα, ισως γινει αρθρο. Με 9 βαθμους και τριτοι που ηταν, τωρα τους νοιαζει αν αδικηθηκε η αεκ? Εξαλλου ο τιτλος κριθηκε σε μπαραζ , οπου αν κ με την ισοπαλια ακομα ημασταν πρωταθλητες, κερδισαμε την αεκ με 2-1 παιζοντας με 10 παιχτες εμεις για ενα ημιχρονο.

      Διαγραφή
    2. Μια τελευταία ερώτηση.Οι εφημερίδες που βάζετε πως λέγονται?. Και που βρίσκετε αποκόμματα των εφημερίδων από αγώνες? Θέλω να πω υπάρχει κάποια ψηφιακή βιβλιοθήκη με αθλητικές εφημερίδες?

      Διαγραφή
    3. Υπαρχει στο http://efimeris.nlg.gr/ns/main.html Eδω μπορεις να βρεις παλιες εφημερδιες, οπως και στο αρχειο της βουλης. Καποιες ειναι απο προσωπικο αρχειο, οταν υπηρχε διαθεσιμη στον διαδικτυο η Αθλητικη Ηχω. Συνηθως τα αποκομματα ειναι απο Αθλητικη ηχω και Ομαδα.

      Διαγραφή
    4. Οκ σας ευχαριστώ αν είναι κάντε ένα αρθρο για τα 6 από τα 26 πρώταθλημα στο ποδόσφαιρο

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου