Τώρα, μήπως ακούς κάπως καλύτερα;

Σαν σήμερα το 1922 και το ... σήμερα!!!

Σαν σήμερα ο Δήμος μας παραχώρησε το «βοσκοτόπι» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Σημαντική απόφαση η οποία επικυρώθηκε και με την βούλα τον Ιούλιο του 1924 όταν μας δόθηκε εσαεί η χρήση του γηπέδου. Από τότε ξεκίνησε να χτυπά η κοιτίδα του αθλητισμού στην Αθήνα και να γιγαντωθεί ο μεγαλύτερος αθλητικός Σύλλογος της χώρας.

Ανήμερα της σημαντικής αυτής ημέρας, μάθαμε (από το emea.gr) οτι η Reggerborgh (πάλι) ενδιαφέρεται όχι όμως για την Παε και την Καε στην παρούσα φάση, αλλά για το ... γήπεδο και το εμπορικό. Μάλιστα το γήπεδο μαθαίνουμε εκ νέου οτι θα είναι από 35-40χιλ, όταν το Μνημόνιο αναγράφει 34χιλ και κόστος 71,7εκ για την χωρητικότητα αυτή. Προφανώς αν η χωρητικότητα φτάσει στις 40χιλ, θα μας κάνουν δώρο τις 6.000 θεατών στο κόστος. Αυτό είναι όντως πολύ ευχάριστο νέο.

Μαθαίνουμε επίσης οτι οι Ολλανδοί μεγιστάνες, με έσοδα 6,6δις ευρώ τον χρόνο και κέρδη 269εκ θεωρούν χασούρα στην παρούσα φάση να αναλάβουν τον Παναθηναϊκό! Είναι απορίας άξιον αφού ΟΛΑ είναι ρυθμισμένα και έτοιμα, τα λεφτά υπάρχουν για το πρότζεκτ, οι  μακέτες είναι έτοιμες, η Παε έχει δώσει τα χέρια με τον ΑΟ, το γήπεδο είναι δεδομένο οτι θα φτιαχτεί, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΡΑ που κοστίζει πολύ φτηνότερα για τον όποιον ενδιαφερόμενο αγοραστή, από το καλοκαίρι που θα ανακοινωθούν τα πάντα και θα είναι όλα ακριβότερα.

Η δεύτερη απορία προκύπτει από την ... χασούρα, αφού μαθαίνουμε οτι ο πρόεδρος έχει βάλει πάνω από 70εκ σε ΑΜΚ, φέτος είναι σε μονοψήφια νούμερα το έλλειμμα και θα το μηδενίσει και αυτό ο πρόεδρος. Δηλαδή ο Ολλανδικός κολοσσός ... τσιγκουνεύεται τώρα την χασούρα (με το γήπεδο δεδομένο), αλλά προτιμά να ασχοληθεί το καλοκαίρι με την τιμή του Παναθηναϊκού στα ύψη! Για ποιά χασούρα μιλάμε λοιπόν, αφού έχουν μπει 70+εκ σε ΑΜΚ? Έτσι δεν διαβάζουμε τόσα χρόνια?

Υπομονή μέχρι το καλοκαίρι όπου η σύγκρουση γιγάντων (Reggerborgh - Ηines) θα λάβει μέρος στον Ελαιώνα, με μεγάλο κερδισμένο φυικά ποιόν άλλον... Τον Παναθηναϊκό!

Το αρχικό ρεπορτάζ το υπογράφει ο ... Joker, δηλαδή Μπαλαντέρ, «Γελωτοποιός» ελληνιστί. Διασκεδαστικό όντως το ψευδώνυμο και το κείμενο. Όπως ο Τζόκερ στα τραπουλόχαρτα.

ΥΓ. Ρε μπαλαντέρ της κακιάς ώρας, μπάσκετ ΔΕΝ προβλέπεται. Πάλι αδιάβαστος?

Σχόλια